- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
Hilal'cim miden kötü diye bir şey yiyemiyorsun sanırım ama lütfen bundan sonra daha düzenli beslen olur mu?Biraz saçma oldu ama menümü yazayım ..
Sabah :
- 2 tane çokonat. ( kalkamadım ama tatlı bir şey yiyeyim dedim.)
Akşam :
- Balık ( yanına salata yapamadım bu sefer de )
Sıvı :
- Bol su
- Bitki çayı
Bende bugünkü menümü yazayım.
SABAH
1 dilim ekmek
peynir+domates
ARA
1 sütlü kahve
ÖĞLE
yoğurt,2 tane yaprak sarması
AKŞAM
5 tane ızgara köfte,salata
evet haklısın canım. Ben bir çıkayım.öncelikle ütü sonra spor, sonra da bir duş alıp AK :) PAK yanınıza gelirim. görüşürüz
Hilal'cim miden kötü diye bir şey yiyemiyorsun sanırım ama lütfen bundan sonra daha düzenli beslen olur mu?
Maşallah Hatice'cim menün çok güzel.
Kızlar SUSKUNLAR dizisini izliyor musunuz? Ben bayıldım bu diziye izlemeyen varsa öneririm ama ağlamaya hazırlıklı olun.
Elimden geldikçe dikkat edeceğim Betül'cüm.
2 öğün beslenmekten şikayetçi değilim ama kahvaltımı güzel yapmam gerekli.
Tamam canım güveniyorum sana.Öyle 2 kiviyle, 2 dilim ananasla geçirmeyeceksin kahvaltı öğününü anlaştık mı? Kontrol edeceğim bak ona göre.
Artık drama konularına dayanamıyorum o yüzden hiç yaklaşmamaya çalışıyorum öyle dizilere Betül'cüm ama uyarlandığı filmi izlemek istiyorum en azından.
Hilal'cim bence bu dizinin castı muhteşem. Murat Yıldırım, Sarp Akkaya,Aslı Enver. Bir de Ahmet Kaya'nın şarkıları cuk diye oturmuş diziye.
Ben uyarlandığı film olan Sleepers(kardeş gibiydiler)i izledim. Uani aslında yarısını biraz geçtim beni sarmadı. Ben de kapattım. Belki ondan sonra hareketlenecekti ama dayanamadım. Hele o Brad Pitt'in süt halleri sinir etti beni.
Anladım Betül'cüm.
Reklamlarından falan da baya güzel gibi duruyor ama ben heraldeonu da izlersem ne olurum bilmem.
Biraz fazla hassasım sanırım.
İzlediğim film, okuduğum haber, dışarıda gördüğüm zor durumda bir insan olsun ben düşün düşün üzül üzül bir hal oluyorum.
Ee bir de kendi problemlerim var.
Yok yok ben rahatlamalıyım ..
Hilal'cim tamam canım, sen öyle canını sıkacak şeyler izleme. Unutma bu kısacık ömrümüzde hiçbir şey için canını sıkmaya değmez. Rahat ol canım benim.
yoğun bir gün galibaa
kolay gelsin
Hoşbulduk semiha'cım Betül ben de...
Hilal'cim çook geçmiş olsun. Canım dikkat et kendine. Fazla strese girme tatlım.
Ben o gün hiç giremedim ama geceden 7 msjım olmuştu Hilal'cim.
Teşekkür ederim Hilal. Yokmuş çok önemli birşey şükür ki. Sadece stres ve sinirden kaynaklı spazm olabilir dedi ilaç verdi.
Kolay gelsin Ebru'cum.
menümü yazayım
bugünlük benden bu kadar
sabah
2 dl kızarmış ekmek
6 y.zeytin
peynir
çay
ara
1 avuç kuru üzüm
öğle
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
ara
1 salatalık
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak nakla yemeği
1 kase yoğurt
1 dl ekmek
1 form çayı
2 lt su
Biraz saçma oldu ama menümü yazayım ..
Sabah :
- 2 tane çokonat. ( kalkamadım ama tatlı bir şey yiyeyim dedim.)
Akşam :
- Balık ( yanına salata yapamadım bu sefer de )
Sıvı :
- Bol su
- Bitki çayı
Bende bugünkü menümü yazayım.
SABAH
1 dilim ekmek
peynir+domates
ARA
1 sütlü kahve
ÖĞLE
yoğurt,2 tane yaprak sarması
AKŞAM
5 tane ızgara köfte,salata
Hilal'cim tamam canım, sen öyle canını sıkacak şeyler izleme. Unutma bu kısacık ömrümüzde hiçbir şey için canını sıkmaya değmez. Rahat ol canım benim.
Aynen Hilal'cim gerçekten saçma olmuş menün. Sen ne zaman böyle iki öğün beslenmeye başlasan sonu hüsran oluyor zaten. Beslenmene biraz daha dikkat et canım. Bünyen zayıf düşüyor sonra hemen hastalıklar üşüşüyor. Bide mevsimsel geçişler çok etkiliyor. Dikkat et kendine.
Hilal'cim sadece hastalandığın içime doğdu. Öyle hissettim. Kötü bişey düşünmek istemedim ama yinede düşüp bayılmışsın. İlginç bir durum benim açımdan. :26:
Çok yoruldum kızlar yaaaaa.
ay kızlar keşke birlikte olsaydık bereber atardık dışarı kendimizi bol bol yürürdük.bende koşu bandında yürüyünce sıkılıyorum ama dışarda saatlerce yürüsem bilmem.
afiyet olsun canım.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 küçük kase çorba
1 tane but
Küçük bir tane muz
2 dilim kepek ekmek
Akşam
1 porsiyon tavuk sote
1 bardak ayran
2 dilim kepek ekmek
Bol su + yeşil çay
kolay gelsin canumm
evet valla aynen canım yaw birileri olunca yanında yürümek keyifli oluyor öbür türlü insan belli bir saatten sonra sıkılıyor artık ben cok sıkıldım spor salonundan mayısta bitiyor üyeliğim eğer işe girersem o zamana kadar açık havuza falan yazılcam bırakcam salonu
ne meraklıymışsın kız beni evermeye
Nasıl tahmin ettin Ebru'cum ?
İyi değildim dimi son zamanlarda ..
Mesajları görünce hemen yapıvereyim dedim listeyi de.
Teşekkür ederim Semiha'cım ..
Yataktan çıkmıyor gibi bir şeyim başım dönüveriyor zaten hemen ama pek bir şey de yiyemiyorum.
Pazartesi yoğun gün dimi canım..
Ahh o sinir stres yok mu zatenn ..
Tamam canım ben yazdım listeye.
Afiyet olsun gayet güzel olmuş Semiha'cım.
Cuma çok güzel sonuçlar göreceksin inanıyorum.
Yok düşünmüyorum canım kiloyu falan ..
Bıraktım şu 2-3 gün kendi haline..
Ben geldimmm
İçine doğuyor canım benimle ilgili şeyler direk zaten
Belki beslenmeyle de alakası vardır ama ben gerilince genelde böyle hassas oluyorum.
Yemeği de en azından arada meyve mi yesem diyorum ama özellikle kahvaltıya dikkat etmem gerekiyor sanırım.
Afiyet olsun Ebru'cum hayranım bu iradene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?