Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biraz saçma oldu ama menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 tane çokonat. ( kalkamadım ama tatlı bir şey yiyeyim dedim.)

Akşam :

- Balık ( yanına salata yapamadım bu sefer de )

Sıvı :

- Bol su
- Bitki çayı
Hilal'cim miden kötü diye bir şey yiyemiyorsun sanırım ama lütfen bundan sonra daha düzenli beslen olur mu?
Bende bugünkü menümü yazayım.
SABAH
1 dilim ekmek
peynir+domates
ARA
1 sütlü kahve
ÖĞLE
yoğurt,2 tane yaprak sarması
AKŞAM
5 tane ızgara köfte,salata

Maşallah Hatice'cim menün çok güzel.

evet haklısın canım. Ben bir çıkayım.öncelikle ütü sonra spor, sonra da bir duş alıp AK :) PAK yanınıza gelirim. görüşürüz

Kolay gelsin Hatice'cim ..

Hilal'cim miden kötü diye bir şey yiyemiyorsun sanırım ama lütfen bundan sonra daha düzenli beslen olur mu?

Maşallah Hatice'cim menün çok güzel.

Elimden geldikçe dikkat edeceğim Betül'cüm.
2 öğün beslenmekten şikayetçi değilim ama kahvaltımı güzel yapmam gerekli.

Kızlar SUSKUNLAR dizisini izliyor musunuz? Ben bayıldım bu diziye izlemeyen varsa öneririm ama ağlamaya hazırlıklı olun.

Kızlar SUSKUNLAR dizisini izliyor musunuz? Ben bayıldım bu diziye izlemeyen varsa öneririm ama ağlamaya hazırlıklı olun.

Artık drama konularına dayanamıyorum o yüzden hiç yaklaşmamaya çalışıyorum öyle dizilere Betül'cüm ama uyarlandığı filmi izlemek istiyorum en azından.

Elimden geldikçe dikkat edeceğim Betül'cüm.
2 öğün beslenmekten şikayetçi değilim ama kahvaltımı güzel yapmam gerekli.

Tamam canım güveniyorum sana. Öyle 2 kiviyle, 2 dilim ananasla geçirmeyeceksin kahvaltı öğününü anlaştık mı? Kontrol edeceğim bak ona göre.

Artık drama konularına dayanamıyorum o yüzden hiç yaklaşmamaya çalışıyorum öyle dizilere Betül'cüm ama uyarlandığı filmi izlemek istiyorum en azından.

Hilal'cim bence bu dizinin castı muhteşem. Murat Yıldırım, Sarp Akkaya,Aslı Enver. Bir de Ahmet Kaya'nın şarkıları cuk diye oturmuş diziye.
Ben uyarlandığı film olan Sleepers(kardeş gibiydiler)i izledim. Uani aslında yarısını biraz geçtim beni sarmadı. Ben de kapattım. Belki ondan sonra hareketlenecekti ama dayanamadım. Hele o Brad Pitt'in süt halleri sinir etti beni.

Anladım Betül'cüm.
Reklamlarından falan da baya güzel gibi duruyor ama ben heraldeonu da izlersem ne olurum bilmem.
Biraz fazla hassasım sanırım.
İzlediğim film, okuduğum haber, dışarıda gördüğüm zor durumda bir insan olsun ben düşün düşün üzül üzül bir hal oluyorum.
Ee bir de kendi problemlerim var.
Yok yok ben rahatlamalıyım ..

Hilal'cim tamam canım, sen öyle canını sıkacak şeyler izleme. Unutma bu kısacık ömrümüzde hiçbir şey için canını sıkmaya değmez. Rahat ol canım benim.

yoğun bir gün galibaa
kolay gelsin

Evet canım teşekkürler.

Teşekkürler Betül'cüm.

Afiyet olsun ortim. Güzel olmuş menün.

Biraz saçma oldu ama menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 tane çokonat. ( kalkamadım ama tatlı bir şey yiyeyim dedim.)

Akşam :

- Balık ( yanına salata yapamadım bu sefer de )

Sıvı :

- Bol su
- Bitki çayı

Aynen Hilal'cim gerçekten saçma olmuş menün. Sen ne zaman böyle iki öğün beslenmeye başlasan sonu hüsran oluyor zaten. Beslenmene biraz daha dikkat et canım. Bünyen zayıf düşüyor sonra hemen hastalıklar üşüşüyor. Bide mevsimsel geçişler çok etkiliyor. Dikkat et kendine.

Hilal'cim sadece hastalandığın içime doğdu. Öyle hissettim. Kötü bişey düşünmek istemedim ama yinede düşüp bayılmışsın. İlginç bir durum benim açımdan. :26:

Bende bugünkü menümü yazayım.
SABAH
1 dilim ekmek
peynir+domates
ARA
1 sütlü kahve
ÖĞLE
yoğurt,2 tane yaprak sarması
AKŞAM
5 tane ızgara köfte,salata

Afiyet olsun Hatice'cim. Hafif ve güzel olmuş menün.

İçine doğuyor canım benimle ilgili şeyler direk zaten
Belki beslenmeyle de alakası vardır ama ben gerilince genelde böyle hassas oluyorum.

Yemeği de en azından arada meyve mi yesem diyorum ama özellikle kahvaltıya dikkat etmem gerekiyor sanırım.

Çok yoruldum kızlar yaaaaa.

kolay gelsin canumm

evet valla aynen canım yaw birileri olunca yanında yürümek keyifli oluyor öbür türlü insan belli bir saatten sonra sıkılıyor artık ben cok sıkıldım spor salonundan mayısta bitiyor üyeliğim eğer işe girersem o zamana kadar açık havuza falan yazılcam bırakcam salonu

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 küçük kase çorba
1 tane but
Küçük bir tane muz
2 dilim kepek ekmek

Akşam

1 porsiyon tavuk sote
1 bardak ayran
2 dilim kepek ekmek

Bol su + yeşil çay

Afiyet olsun Ebru'cum hayranım bu iradene.

Teşekkürler canım.

ayy dedim kendime hayrım yok bari sevenleri kavusturayım

bu arada evet hilalim sen hiç meyve falan yemiyorsun yemen lazım

benim de bugünkü menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
peynirli omlet
domates salatalık
1 soda

öğlen
1 bardak sütlü nescafe

akşam
5 kaşık pilav
salata

spor 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…