Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eveeeeeeeeeeeeett bu gün no kaçamak, no cıss.. Melek sen daha yeni mi yaptın kahvaltını kızzzzz Allah senin hayrını versin emii.

elektirik yoktu yeni geldi evi süpürmem lazım kızım uyudu artık uyanana kadar bekleyeceğim.
karnım şiş bugün form çayı içmem lazım en az 2 bardak

Selam kızlar yine alıntı yapamıyorum iş yerindeyim. Bugün yine pek kimse uğramamış. Yarın Cuma yine heyecanlanmaya başladım ben. Bu arada çok eski bir kotumu daha giyebildim bugün. Eskiden bacağım bile girmiyordu içine

Menün idare eder ama pasta ve pilav sanırım pirinçti olmamış diye düşünüyorum. Ama ekmek yemediğin için pilav konusundaki fikrimi değiştirdim sadece miktarı biraz çok olmuş. Afiyet olsun canım.

Eveeeeeeeeeeeeett bu gün no kaçamak, no cıss.. Melek sen daha yeni mi yaptın kahvaltını kızzzzz Allah senin hayrını versin emii.

ben hep bu saatlerde yaparım. 12 de falan
elektirik yoktu yeni geldi evi süpürmem lazım kızım uyudu artık uyanana kadar bekleyeceğim.
kolay gelsin ayşe...
ohh ne güzel.. benimde içine giremedigim kotum, şimdi kalın bi pijamayla giydigim halde belimden düşüyor
yazık oldu kotuma

Son düzenleme:
Kolay gelsin Ayşe'cim...

Ben de yaşamak istiyorum bu duyguları Ebruuu... Benimde olmayan eteklerim o kadar fazla ki, kilo verince onları giymek en büyük ödülüm. Hiç giyilmemiş 2 tane eteğim duruyor. Bu gün aklıma kaçamak fikri geldiğinde açtım dolabın kapağını uzun uzuuun onlara baktım. 2 saniyelik haz mı daha önemli şu hiç giymediğin eteklerin içine girebilmek mi dedim. Tabi ki 2. seçeneği seçtim.

Dun gun boyunca giremedim disarda kosturmacayla gecti, nabersinzi nasilsiniz kizlar

2/3 -04 Msj sayimlari

Ladyline 21 -0
Elmaliturta 0-8
Eski_bir_masal 13- 0
Mutedeyyin 26-0
Dombili07 9-0
Uzayim 14-14
TadLi 1-10

Dun gun boyunca giremedim disarda kosturmacayla gecti, nabersinzi nasilsiniz kizlar

İyiyiz elhamdülillah Gönül'cüm. Sen nasılsın? Baya bir koşturmaca içindesin anlaşılan, diyet nasıl gidiyor?
Bir de canım geçmişi okudun mu bilmiyorum ama mesaj kutun dolu olduğu için buradan yazdık mesaj sayılarımızı san...

Cok sukur bende iyiyim canim.. Ewt kosturmaca icindeyim bi yandan evrak islemleri faturalar vs buralarda kagit isleri biraz fazla oluyor ne yazikki ..
Gunumun yaridan fazlasi sendikada gecti patronumla aramizda odeme sorunu oldugu icin evrak topladim dun ..

Msj kutum dolmus kusura bakmayin sildim suan, gecmise bi goz atayim neler konusmussunuz

Seni tebrik ediyorum canım. Öyle güzel bir duyguki anlatamam. İçinde çok ince ve zayıf göründüm. Umarım sende biran önce yaşarsın bu duyguyu.

2/3 -04 Msj sayimlari

Ladyline 21 - 31
Elmaliturta 0-8
Eski_bir_masal 13- 0
Mutedeyyin 26-0
Dombili07 9-0
Uzayim 14-14
TadLi 1-10

Ladyline 21 - 31
Elmaliturta 0-8
Eski_bir_masal 13- 0
Mutedeyyin 26-0
Dombili07 9-0
Uzayim 14-14
TadLi 1-10

Geçmişi okumadığın belli oldu Gönül'cüm. Mesaj kutun dolu olduğu için kimse gönderemedi. İstersen oku geçmişi. Ben burdaki listeye ekledim kendimi.

Hoşgeldin bu arada.

Gelir gelmez listeyi ekledim cnm, gecmise gozatip duzeltme yaptim

Simdi cikip uzancam uzerimde halsizlik ve bas agrisi war ..

hayırdır hilal...
sıkma canını, vardır bundada bi hayır...

Ama çok özlemiştimm

Kızlar , kardeşim vardı.Arkadasıda geldi,birlikte okey oyandık..
muhabbet gırlaydı valla

şimdi yatıcaz, ii geceler herkeşlere...

Ne güzel iyi olmuş melek ..

Direk midem ağrımaya başladı tabi ..
Canım çok bunalmıştım gerçekten onu görmeye ihtiyacım vardı ama bilinmeyen bir tarihe atıldı..

Günaydın yavru kuşlar. Bu gün tartı öncesi son gün. Ne yapıyoruz azami dikkat ediyoruz ve bol bol kalori harcıyoruz. Şİmdi kahvaltı zamanı... Byyyeeeee...

Bugün hiç bir şey istemedi canım ya abur cubur yiyecektim ya bir şey yemeyecektim ben de meyve yedim sadece.

Tahmin ediyordum aslında son anda bir şey çıkar çok yoğun bir dönem diye ama yine de çok umutlanmıştım.

O pasta olmasa iyiymiş ama bugün telafi olur inşallah.
Spor yapıyor musun ?

İnşallah canım benim inşallah bakalım ..

İşe yaradı değil mi anlaşma ..

Ben de içeyim form çay bugün.

Maşallah Ebru'cum çok güzel gidiyorsun.
Bakalım yarın ne yapacağız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…