Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi sporlar haticee ..

Neyse mantı konusunu kapatabiliriz dimi yoksa lavabodan çıkamayacağım
kapatalım bencede
herkese merhabaaaa
hoşgeldin aslııı
afiyet olsun
kesin diyet yapıyordur

afiyet olsun betül

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 8 ziyaretçi)

mutedeyyin, yesilkubbe+

Vaay 8 ziyaretçi...
hangi takımdansınız cicişler

ben çok seviyorum ya beni tok tutuyor birde o yüzden içiyorum valla yoksa hayatta öğlenleri bir kahveyle geçiştiremem

SELAM ben geldummm
sporum 35 dk yürüyüş+100 mekik+120 twester+150 yan bel. benden bu kadar hastayım çünkünüm

ben çok seviyorum ya beni tok tutuyor birde o yüzden içiyorum valla yoksa hayatta öğlenleri bir kahveyle geçiştiremem

Bahaneci turti, bahaneci turti, bahaneci turti, kahve bağımlısıyım demede (Canım sana takılıyorum inşallah alınmıyosundur)

SELAM ben geldummm
sporum 35 dk yürüyüş+100 mekik+120 twester+150 yan bel. benden bu kadar hastayım çünkünüm

Ohhh maşallah. Güzel olmuş sporunda

afiyet olsun.
afiyet olsuuunnn:))
yapmayın bunu yaaaa olmuyooo. Mantıdan sonra BİTTER VAKKASI. OFFFF Kİ OF. ARKADAŞLAR MANTININ İÇİNDE HİLAL 'İN DEDİĞİ GİBİ BÖCÜKLER VAR. İŞTE BÖCÜKLERİN EZİLMİŞİ DE BİTTER ÇİKOLATA OLUYOR

Maşallah pek güzel olmuş Hatice ..

TEŞEKKÜRLER CANIM :)))) Size layık olmaya çalışacağım :))))

Bitter için başka benzetme yaparım da hepinizin midesini alt üst etmek istemiyorum

SELAM ben geldummm
maşallah çok güzel olmuş Hatice'cim.

Bitter için başka benzetme yaparım da hepinizin midesini alt üst etmek istemiyorum

Ama kızlar yapmayın yaa. Kırk yılın başı bir kerecik yedimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…