DÜN KÜ MENÜM
Sabah doktorda olduğum için yiyemedim. saat 12 de kahvaltı yaptım.
1 simit(
yumurta
domates
peynir
ARA
Sütlü kahve
Gün içinde dondurma yedim.
AKŞAM
Eşimin annesi lahmacun yaptırmış ama ben yemedim
1,5 kase yoğurt çorbası ve salata yedim.
Akşamında eşimin kardeşinin doğum günü oluğu için pasta aldık. O kadar ısrara rağmen tadına dahi bakmadım. aferin bana. dondurma üstüne bide pasta yeseydim çok kötü olurdu.
MENÜM
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeğinin arasında sucuklu tost
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay
Akşam
1 tane burger menü
(Yaaaaaa benim menüler Hilal'inkine benzedi :18:)
valla olur Melek. şu hafta pek spor yapmamışım. birde iki gündür evimde olmayınca düzenim bozuldu.Ben hafta içi 3 ten sonra evdeyim. Var mısın sporu beraber yapalım. hem birbirimizi teşvik ederiz. tabii sana uygun olur mu bilmem. beraber hatta katılmak isteyen olursa hep beraber yapalım.
Bu arada bugün kü menüm
SABAH
2 dilim ekmek
domates,salatalık
peynir
ucundan kızartma
ÖĞLE
1 kase yoğurt çorbası
AKŞAM
yumurtalı kabak
Kızlar, 1 ayda en fazla kilo veren kişiye, takım arasında küçük bi ödül,
en az kilo verne kişiyede ceza vermeyi öneriyorum.Ayrıca cuma günü, herkes kendi ve takım arkadasları için öz eleştiri yapsın diyorsanız,bunu oylayalım...
Elmalıturta: KABUL / RED
File76: KABUL / RED
Laydline: KABUL / RED
Mutedeyyin: KABUL
Tadli: KABUL / RED
Uzayım: KABUL / RED
Ucukmavi: KABUL / RED
4 KABUL yada Red oyu, öneri için gecerlidir...
Bu arada, bu hafta listede 7 kişiyiz sadece
çok az ya...
Menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
çok az peynir ve zeytin,çay
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon ıspanak
100 gr. yogurt
akşam:
1 kase çikolatalı puding
( yoksa gidip çikolata pasta alacaktım
dindirmeye calıstım böyle)
2 lt.su + 1 lt. yeşilçay
45 dk. zumba
Bu akşam ki sporum
Koşu + yürüyüş = 1 saat
100 mekik+100 twester+100 yan bel hareketi
NEDEN KİMSE yOOKKK. NERDESİNİZ yA :2:
Evet çok azız. ben KABUL EDİyORUM.
Pasta yememek için puding yedinhani pasta yememek için meye yedim desen daha iyi gibi . neyse bu sana bu hafta büyük bir ödül olmuş.o zaman yarın itibari ile oldukça dikkat ediyorsun taamm mı?
ooo maşallah...Bu akşam ki sporum
Koşu + yürüyüş = 1 saat
100 mekik+100 twester+100 yan bel hareketi
Buna bende warim zumba yada leslie yapmak istiyorum, araniza alirsaniz sewinirim
Benim gibi tiroid sorunu olanlar icin nasil olcak, azar azar ve yawas weriyoruz :44:
Puding hmmmmm, yas pastanin yerine yenmis hadi odul olarak kabul edelim ..
supersin
Gozumden uyku akiyor gun icinde cok yorulacak bisey de yapmadim ama ?? artik erkenden uykum geliyor ..
Yatmadan bi dusa gireyim iyi geceler herkese
Ben de çıkıyorum.iyi geceler.yarın görüşürüz. öpüyorum
Kacmakla iyi etmissin muti, annen yedirmeden gonlu rahat etmezdi
Kolay gelsin ..
Afiyet olsun, cig kofte, yogurt corbasi ikisi bir arada olmasa daha iyi olurdu ..
Bebegim bugun korka korka o tarafla bisey yemeye calistim haaala agriyor ya, oyle ki agrimaya baslayinca kulagimda cene kismimda hissediyorum
agriyi ..
Iltihapli olsa doktor dolgu yapar miydi ki :44:
Yarina da gecmezse caresine baktirmam lazim :26:
Dununkini atmayi unutmusum 6/7-04 msj sayim 12/12..
Eline saglik canim ..
Yogun birgun desene ...
Muzu bilmiyorm sik mi yiyorsun ama dikkatli tuketmeye calis glisemik indeks ve nisasta orani yuksek
Afiyet olsun ..
Afiyet olsun canım. Çiğköfte neysede, gözleme olmazdı. Çok akıllılık etmişsin kaçmakla. Tebrik ederim seni
Afiyet olsun canım bence çok kötü olmamış menün. Arada bi böyle olmalı bence. (Birazdan yazacaklarımın yerini yapıyorum)
Canım yaaaa bugün eşimle gezmeye çıktık. Alışveriş merkezlerini gezdik. Kendime bir tane t-shirt le pantolon aldım. T-shirt medium pantolon ise 40 beden uçtum mutluluktan. Bugünden itibarende azda olsa yürümeye başlayacağım. Sıkılaşmam lazım. Bu arada ben zayıfladıktan sonra ikinci çocuğu düşünüyorum inşallah.
(Gezintiden bir fotoğraf ekliyorum albüme bakabilirsiniz)
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Sadece olmayan muz var. Oda affedilmeyecek kadar değil. Maşallah Aslı'cım çok iyi gidiyorsun. Ödülünü alacaksın 23 Nisan'da inşallah
Afiyet olsun canım. Bugün sizin menüler benimkinin yanında çok masum kalıyor. Birazdan beni taş yağmuruna tutabilirsiniz:18:
Bugün ben cısss yaptım hemde çok kötü. Hilal yok yaaaa onun yerini aratmayayım dedim. Planlı ve programlı oldu kimse zorlamadı. Bütün suç benim:26:
spor konusunda sorun yok benim için...
ama ben 1 gün arayla yapma kararı aldım haticecim...
birde şunu demek istiyorum...
atıyorum, 1 ay içinde kim daha fazla kilo verirse hediyeleşelim, yada baska bişi...
paylasım alanına, " bu ay takımdan şu arkadasımız 1. oldu, biz biraz tembelllik yaptık" falan gibi seyler....
ya canım böyle yumusak, kremalı seyler istiyordu
duygusal depresyondayım
ondan puding yedim
ooo maşallah...
aramıza almak ne demek,tabiki sende katılabilirsin gönülcüm...
ya bilmiyorum işte, napsakki :44:
önerin varsa dinlerim
ya belli olmuyor canım bazen yapıyorlar aynısı banada oldu dolgu yaptılar daha beter agrımaya basladı dişim meğersem alttan iltihap yapmış dolgu için dişi açınca mikrop kapıp daha beter olmuş diş 2 hafta cektim sabaha kadar uyuyamıyordum agrıdan 4 tane agrı kesici içiyordum bana mısın demiyordu antibiyotik kullandım sonrada kanal yaptılar ama az ugrasmadılar kanalda da çok berbattı yani öyle olmasın bence git beklemeden
ne güzel sevindim adına cnm
eglenceli olabilir
Gunaydin guzel topigimin guzel, azimli, kilo werme yolunda disini tirnagina takmis citirlarrriiii gununuz aydin olsun
haftaniz keyifli, bereketli, enerjik, motiwasyonu yuksek olsun insaaallllaaaaaaahhhh
Günaydın canım ne güzel dilekler bunlar. Bugün pazartesi benim işler yoğun ama takipteyim.
Kızlar, 1 ayda en fazla kilo veren kişiye, takım arasında küçük bi ödül,
en az kilo verne kişiyede ceza vermeyi öneriyorum.Ayrıca cuma günü, herkes kendi ve takım arkadasları için öz eleştiri yapsın diyorsanız,bunu oylayalım...
Elmalıturta: KABUL / RED
File76: KABUL / RED
Laydline: KABUL / RED
Mutedeyyin: KABUL
Tadli: KABUL / RED
Uzayım: KABUL / RED
Ucukmavi: KABUL / RED
4 KABUL yada Red oyu, öneri için gecerlidir...
Bu arada, bu hafta listede 7 kişiyiz sadece
çok az ya...
Spor konusunda benim bir önerim olacak. Belirli sporlar belirleyelim katılmak isteyenler günlük olarak belirlenen süre kadar spor yapsınlar. Menü bildirimi gibi spor bildirimi yapalım. Hatice'nin oluşturduğu gibi bir spor listesi oluşturalım.
günaydın fıstıklar
Bu güzel dileklere teşekkürler ve herkese GÜNAYDINLARGunaydin guzel topigimin guzel, azimli, kilo werme yolunda disini tirnagina takmis citirlarrriiii gununuz aydin olsun
haftaniz keyifli, bereketli, enerjik, motiwasyonu yuksek olsun insaaallllaaaaaaahhhh
Günaydın canım ne güzel dilekler bunlar. Bugün pazartesi benim işler yoğun ama takipteyim.
Evet bir süre belirleyelim. Bende varım. herkesin yaptığı spor farklı ama en azından 1 saat spor deriz isteyen istediği sporu yapabilir. Hergün spor bildirimi yaparız. Su da çok önemli listeye suyuda ekleyebiliriz. benim yengem günde 4-5 lt su içerek oldukça kilo vermişti. bence 4-5 litre fazla ama en azından 3 lt içebiliriz. gördüğüm kadarıyla çoğu kişi içiyor ama biz bunu listeye de katabiliriz.Spor konusunda benim bir önerim olacak. Belirli sporlar belirleyelim katılmak isteyenler günlük olarak belirlenen süre kadar spor yapsınlar. Menü bildirimi gibi spor bildirimi yapalım. Hatice'nin oluşturduğu gibi bir spor listesi oluşturalım.
Günaydıngünaydın fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?