Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu akşam ki sporum
Koşu + yürüyüş = 1 saat
100 mekik+100 twester+100 yan bel hareketi

Dunki menun cok kotu degil, lahmacun ve pastaya hayir demissin tebrik ederim seni

Vay vayy vaaaayyy hemde hilal gider gitmez, hIlal gormesin bunu

Buna bende warim zumba yada leslie yapmak istiyorum, araniza alirsaniz sewinirim

Bu arada bugün kü menüm
SABAH
2 dilim ekmek
domates,salatalık
peynir
ucundan kızartma

ÖĞLE
1 kase yoğurt çorbası

AKŞAM
yumurtalı kabak

Afiyet olsun canim..

Benim gibi tiroid sorunu olanlar icin nasil olcak, azar azar ve yawas weriyoruz :44:

Puding hmmmmm, yas pastanin yerine yenmis hadi odul olarak kabul edelim ..

Bu akşam ki sporum
Koşu + yürüyüş = 1 saat

supersin

Gozumden uyku akiyor gun icinde cok yorulacak bisey de yapmadim ama ?? artik erkenden uykum geliyor ..
Yatmadan bi dusa gireyim iyi geceler herkese

ya canım böyle yumusak, kremalı seyler istiyordu
duygusal depresyondayım
ondan puding yedim
Bu akşam ki sporum
Koşu + yürüyüş = 1 saat
ooo maşallah...

aramıza almak ne demek,tabiki sende katılabilirsin gönülcüm...

ya bilmiyorum işte, napsakki :44:
önerin varsa dinlerim

ya belli olmuyor canım bazen yapıyorlar aynısı banada oldu dolgu yaptılar daha beter agrımaya basladı dişim meğersem alttan iltihap yapmış dolgu için dişi açınca mikrop kapıp daha beter olmuş diş 2 hafta cektim sabaha kadar uyuyamıyordum agrıdan 4 tane agrı kesici içiyordum bana mısın demiyordu antibiyotik kullandım sonrada kanal yaptılar ama az ugrasmadılar kanalda da çok berbattı yani öyle olmasın bence git beklemeden

ne güzel sevindim adına cnm

eglenceli olabilir

Gunaydin guzel topigimin guzel, azimli, kilo werme yolunda disini tirnagina takmis citirlarrriiii gununuz aydin olsun
haftaniz keyifli, bereketli, enerjik, motiwasyonu yuksek olsun insaaallllaaaaaaahhhh

Tiskur iderim mutim Kendimden farkettim ne zaman duzenli spor yapsam yememe daha cok dikkat ediorm,
hareketli sporlar kilo wermemi cok olumlu etkiliyor,
diyet tek basina ise yaramiyor genelde ...

Bugunden itibaren baslayalim mi o zaman ben zumbayla baslamak istiyorum
youtube dan baktim ama genelde kisa sureli videolar war :44:

Oneri, oneri, aklima simdilik bisey de gelmiyor ki bakalim cumaya kadar zamanimiz war sanirim bu konunun uzerine egilelim nasil fikirler cikacak bakalim..

Bu son gittigim doktorun eli cok agirdi ya, dis diyince urpermeye basladim artik,
bakiyim bugunde agri cekmeye devam edersem gerekeni yapicam

Gunaydin guzel topigimin guzel, azimli, kilo werme yolunda disini tirnagina takmis citirlarrriiii gununuz aydin olsun
haftaniz keyifli, bereketli, enerjik, motiwasyonu yuksek olsun insaaallllaaaaaaahhhh

Günaydın canım ne güzel dilekler bunlar. Bugün pazartesi benim işler yoğun ama takipteyim.

Elmalıturta: KABUL / RED
File76: KABUL / RED
Laydline: KABUL
Mutedeyyin: KABUL
Tadli: KABUL / RED
Uzayım: KABUL
Ucukmavi: KABUL / RED

Doktorum da Berrin Yigit isimli bir diyetisyen var guzelde tuyolar veriyor,
yemegi 20 dakkada iyice cigneyerek tuketmek gerekiyormus...

Bir lokma sey yada yogurt gibi seyler 20 dakkada nasil yenir ki

Spor konusunda benim bir önerim olacak. Belirli sporlar belirleyelim katılmak isteyenler günlük olarak belirlenen süre kadar spor yapsınlar. Menü bildirimi gibi spor bildirimi yapalım. Hatice'nin oluşturduğu gibi bir spor listesi oluşturalım.

Melek'cim listede AzRASILAM ında olması lazım ama Cumadan beri hiç uğramadı.

Bu oneri benim cok hosuma gitti ..

günaydın fıstıklar

Gunaydin Ayse hosgeldin, Kayserimde hawa nasil

Bu güzel dileklere teşekkürler ve herkese GÜNAYDINLAR

Günaydın canım ne güzel dilekler bunlar. Bugün pazartesi benim işler yoğun ama takipteyim.

Günaydın canım :16:
Evet bir süre belirleyelim. Bende varım. herkesin yaptığı spor farklı ama en azından 1 saat spor deriz isteyen istediği sporu yapabilir. Hergün spor bildirimi yaparız. Su da çok önemli listeye suyuda ekleyebiliriz. benim yengem günde 4-5 lt su içerek oldukça kilo vermişti. bence 4-5 litre fazla ama en azından 3 lt içebiliriz. gördüğüm kadarıyla çoğu kişi içiyor ama biz bunu listeye de katabiliriz.

günaydın fıstıklar
Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…