Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun canım geçer antibiyotik kullanınca 2 - 3 güne merak etme

Son düzenleme:

üzüldüm..çok geçmiş olsun gönülcüm..

kızlar çok iyi hissdiyorum kendimi yaa.
tam 2 haftam bitti dukanda.ve ben 6.3 kg verdim.bi de kabızlık olmasa daha fazla verirdim ama bu kadara da allah bereket versin

geçmiş olsun canım geçer antibiyotik kullanınca 2 - 3 güne merak etme

iNSALLahh turtisim agzindan bal damliyor

neden kimse yokkkkk uleeeeeeeeeeeeeeeen ben de kaçıyorum o zaman spora çok sıkıldım görüşürük bebekler

keyifli sporlar turtam ..:124:

üzüldüm..çok geçmiş olsun gönülcüm..

Tesekkur ederim reyhan abla, yatmadan agri kesici almistim
gece agridan uyandim ama Allah a sukur suan daha iyiyim ...

kızlar çok iyi hissdiyorum kendimi yaa.
tam 2 haftam bitti dukanda.ve ben 6.3 kg verdim.bi de kabızlık olmasa daha fazla verirdim ama bu kadara da allah bereket versin

Masalllaaaaahhhhh reyhaaan ablaciiiiim masalllaaaahhh sanaaa

cok gecmis olsun canim,ins düzelrisin bi an önce..

hepinize günaydin kizlar

Selam kızlaaaarrr..
Kızımı sallıyorum şu ann, uyusun da siipor yapıcam

kolay gelsin canim,bende sporumu yaptim dusumu aldim simdi yesil cayimi iciyorum,ufaklik uyudu büyük oglum 40 derece atesle yatiyo ,düsmüyo atesi ama simdi terlemeye basladi sanirim düsmeye basladi ates yarin yine doktora götürücem,antibiyotigede basladik ama niye düsmüyo ates anlamadim.

Aaaa kıyamam canım ya.. İnşallah iyi olur bi an önce.. Çocuklar hasta olunca hiç kıyamıyorum ben
Kızım uyannıkken yapamıyorum spor falan ya, etrafımda dolanıyo, bacaklarıma tırmanmaya çalışıyo, bende boks moks fln yapıyorum korkuyorum çarpıcam diye

Kızım uyudu sonunda, yourt için de sütümü kaynattım, şimdi spor zamanııııı....
Sonra görüşürüz, kimse yok zaten sanırsam

benimkilerin bi zarari yok caok sükür ben yaparken seyrediyolar beni :)

atesi simdilik düstü sükür,ins cikmaz bi daha

Topigimiz bombos kalmis ayyy :26:

Mumu cum oglun nasil ins daha iyidir, gecmis olsun canim ..

Çok geçmiş olsun Gönül.Demekki ilk baştan beri dişteki sinirleri tam olarak temizlememişler.Ben aynı dişe 3 kez dolgu yaptırıp sinirlerini temizletmiştim.Çok kötü ağrıdan yanağımı ısırıyordum yara olmuştu.İltihap insin iyice sinirleri temizlesinler de ben yine söylüyorum kaplama yaptırmanı öneririm.

gönülcüm çok geçmiş olsun cnm inş. düzelir

menüm

sabah
2 yumurtadan omlet

akşam
dukan hamburger
domates
yeşil soğan
zero

ara
dukan dondurma
Afiyet olsun Ayşe güzel olmuş.

İnşallah taininiz istediğiniz yere çıkarda kutlama olur canım.

Geçmiş olsun canım.Maşallah sporda erkenden yapılmış.Bende birazdan yaparım.

benimkilerin bi zarari yok caok sükür ben yaparken seyrediyolar beni :)

atesi simdilik düstü sükür,ins cikmaz bi daha

Kızım 14 aylık, ve 5 dk yerinde durmuyo, evde sürekli anne ördek ve yavrusu gibi dolaşıyoruz, 2 kardeş olunca daha kolaydır belki.. Ya da seninkiler uslu sanırım bnmki biraz canavar
Inşallah ateşi çıkmaz bi daha kuzunun canım..

Afiyet olsun Ebru'cum simitin yarısını da birisine vermişsin galiba iyi olmuş ..

Teşekkürler Hilal'cim simidin kalan yarısınıda bugün yedim

Afiyet olsun ablacım güzel olmuş menün.

ondan yanlış anlaşılmasın diyor ya her yaptıgında olsun ver kiloları reyhan ablacım bul bir tane hıhh ne yalnız debelencen yaa alalalalla

Alemsin sen turti yaaaaaa

Maşallah maşallah yaa ben senin gibi spor yapsam sanırım şimdiye çıp çıtır olurdum

Geçmiş olsun tatlım yaaaa umarım düzelir biran önce.

gönülcüm çok geçmiş olsun cnm inş. düzelir

menüm

sabah
2 yumurtadan omlet

akşam
dukan hamburger
domates
yeşil soğan
zero

ara
dukan dondurma

Afiyet olsun Ayşe'cim. Sen inşallah bu hafta güzel kilo vermiş olacaksın.

Son düzenleme:
Maşallah maşallah yaa ben senin gibi spor yapsam sanırım şimdiye çıp çıtır olurdum
Sağol Ebrucum da hergün böyle spor yapsam bende zayıflarım sanırım Hergün yapamıyorum veya bir kısmını yapıyorum.Bakalım bu hafta ne olacak.Veremezssem gidip bir yerden atacağım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…