özel ya belki olur mutlak araştır cnm evlendikten sonra daha zor tayin görüyorsun her gittiğin yerde imkan olmuyor.araba ucuz ama almak sonra gelirken tekrar satmak sıkıntılı.özel eşyan ve mutfak eşyası götürüyorsun,halı,kilim,battaniye,yorgan vs. ne kadar çok şey götürebilirsen o kadar iyi.oradan alırım diyorsun ama fiyatlar farklı ve zaten götürdüğün halde eksik alınacak bitmiyor hiç.ayrıca ptt kargo, aspos diye geçiyor buradan da gönderiyorsun kırılmayacak eşyalrını mesala büyük parçaları posta ile gönderin.
yarıyıl sistemi uygulayan yükseköğretim kurumlarında her yarıyıl başında ve dersler başlamadan önce geçiş için başvurulan fakülte yönetim kurullarının kararı ile yapılır.
Madde 3 Her bölüme geçiş kontenjanı Yakın Doğu Üniversite Senatosu tarafından belirlenir.
Madde 4 Öğrenci geçiş başvurusunu, üniversiteye ders yılı veya yarıyılın başlamasından 10 gün öncesine kadar yapmak zorundadır.
Madde 5 Merkezi Açık Yükseköğretimden Yakın Doğu Üniversitesi’ne yatay geçiş yapılamaz.
Madde 6 Aynı üniversite içinde fakülte ve bölümler arasındaki yatay geçişler, üniversite yönetim kurullarınca bu yönetmelik çerçevesinde düzenlenir.
2 yıllık bir programdan mezun olan KKTC uyruklu öğrenciler ilgili Fakülte Kurulu veya Okul Kurulunun kararı ile 4 yıllık programlara alınabilirler. Başvuru şartları ve gerekli belgeler için lütfen Öğrenci İşleri Müdürlüğüne başvurunuz.
alttan ders ile ilgili bişey yazmıyor bence mutlaka görüş okuldaki hocalarına danış.ileride evliyken ayrı kalmak daha zor ayrı kalmayalım diye buna dayanamadığımızdan bulunduğum yerden başka üniversitey başvuramıyorum formasyon için tek üniv.de sansım olmuyor.
porselen türü şeyleri oradan alırsın cnm.tencere tava,çaydanlık falan götür ama.ben 3 lü tancere götürmüştüm hediye gelenlerden.çeyizimden hiç bir eşyamı götürmedim beni orada idare edebilecek şekilde götürdüm.halıları annenin kayınvalidenin kullanmadığı küçük halılardan götür.yeni birşey pek götürme hiç olmasın.
canım temmuz ayındadır büyük ihtimalle
Canım benim çok teşekkür ederim buradaki hocalarım değil de sevdiceğime söyleyeyim o oradaki arkadaşlarına bir söylesin direk öğrenci işleriyle falan birisi konuşabilirsek net bilgi alalım ücretleri de bir öğrenelim uçuk bir şey değilse 2 sene oradayken halledelim dediğin gibi ..
Tamam o zaman öyle çok iyi şeyler götürmüyorum günlük sıradan kullanılabilecek şeyler ..
Ohh rahatlıyor içim yavaş yavaş şu babamın tepkisini de bir görsek çok iyi olacak ..
Normalde temmuzun ortasında ilişiğimi keserim diyordu ama kıbrıs için olunca haziran 15 gibi duymuş tabi net bir bilgisi de yok ama ne kadar geç kesilirse o kadar iyi tabi bizim için.
canım asker,polis çoçuklarına burs veriyorlar yarı yarıya asker eşine de veririler herhalde
MENÜM
Sabah
İki dilim tam buğday ekmeği arası sucuklu tost
2 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık
Öğle
1 kase sütlü nesfit
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2 litre su
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]MENÜM
SABAH+ÖĞLEN
Dukan krep
Domates,salatalık
Kavrulmuş soğan
Haşlanmış yumurta
1dilim de ekmek
Biraz abarttım farkındayım dün akşam 5 te yemek yemiştim çok acıkmışım.
ARA
1 elma
AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Akşam arkadaşlara gideceğiz.Maçta var.Ne zaman gelirim bilmem haberiniz olsun.Gelince bel hareketi ve twester vb. yapmayı düşünüyorum bakalım artık.
Görüşürüz.
Ayy ben menülerimi niye yazmıyorsam ..
Dün :
sabah :
- 1 bardak süt
Akşam :
- 3 köfte
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt
( Malum aşırı gergin bir gün geçirdim ancak bu kadar oldu )
Bugün :
Sabah :
- 1 bardak zero ( çok saçma oldu ama o an stresimi giderecek bir şeye ihtiyacım vardı bu konuları konuşarak uyandık.)
Akşam :
- 2 tane burger köftesi
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt
Bugün ise sabah yine aynı şekilde uyandık ama konuştuktan sonra akşam sürekli tatlı yiyesim vardı abur cubur vs.
Onları yiyemeyince başka bir şey de yemek istemedim.
Şu gerginlikle biraz menülerim saçma olabilir ama kesinlikle kilo aldıracak şeyler yemeyeceğim.
Olabilecek en kısa zamanda hedefimin de altına inmek istiyorum şöyle 51-52 olabilir.
hilalim o nası menüler kız yeni gelin
hilalim o nası menüler kız yeni gelin
Buraya yazarken farkettim de pek saçma sapan olmuş ama mazur görün beni stresliyim uleynnn
ben de bugunkü menünü yazıp çıkıyorum kızlar mesaj sayıları bana atılıyor unutmayın
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
akşam
1 tabak börülce yemegi
salata
farkettim canımmmmmm
Çok güldüm ben buna ya dimi
Ayşe'cim aklımda o kadar soru var ki siz tecrübelisiniz diye size soruyorum peki biz nikah tarihini yaz döneminde hemen alabilir miyiz düğünden önce yaparsak hem lojmanlar için hem de tazminat için iyi olacak.
Acaba 2 ayda yazın düğün yeri bulunur mu ?
Ben bile heyecanlandım.Güzel haberleri bekliyoruz.Kızlar eğer bir aksilik çıkmazsa ayarlayabilirlerse yarın halamlar babamla konuşacak bakalım tepki ne olacak :18:
Bu nasıl menü enteresan .Helede sabah sabah kola.Neyse stresli günlerin es geçiyorum seniAyy ben menülerimi niye yazmıyorsam ..
Dün :
sabah :
- 1 bardak süt
Akşam :
- 3 köfte
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt
( Malum aşırı gergin bir gün geçirdim ancak bu kadar oldu )
Bugün :
Sabah :
- 1 bardak zero ( çok saçma oldu ama o an stresimi giderecek bir şeye ihtiyacım vardı bu konuları konuşarak uyandık.)
Akşam :
- 2 tane burger köftesi
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt
Bugün ise sabah yine aynı şekilde uyandık ama konuştuktan sonra akşam sürekli tatlı yiyesim vardı abur cubur vs.
Onları yiyemeyince başka bir şey de yemek istemedim.
Şu gerginlikle biraz menülerim saçma olabilir ama kesinlikle kilo aldıracak şeyler yemeyeceğim.
Olabilecek en kısa zamanda hedefimin de altına inmek istiyorum şöyle 51-52 olabilir.
Galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorumm
Afiyet olsun canım az ve öz olmuş.ben de bugunkü menünü yazıp çıkıyorum kızlar mesaj sayıları bana atılıyor unutmayın
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
akşam
1 tabak börülce yemegi
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?