Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

demek eşikten döndün ha sen o yüzden böyle tedbirlisin anladım :)inşallah bulursun en zengininden en kıdemlisinden birtane:)
üniversitede ekmek elden su gölden anneni bile unutmuşsun.hiçmi özlemedin 11 ayda arada anneciğinide gezdireydin:).biz de istanbulda oturyoduk ben edirnede okudum ama 15 günde olmadı ayda bir giderdim dayanamazdım:)ne yalan söleyeyim bende kızıma karşı temkinli olurum boş bırakmam insan görüp yaşayınca ona göre hareket ediyor :)

merhaba kızlar amcam gelmiş yurt dışından onun yanına gidicem şimdi büyük ihtimal yazamam akşam geç dönerim sporda yapamıycam offffff

ayh ne hayallerle geldiydi nasıl gitti

oda birşey mi hilalim yaw be hamileliğimde 34 bedene düşmeyi planlıyoruebru şallı gibi kilo almıcam kilo vericem

Aman neyimiz eksik turtam 34 beden hamile kıyafeti bulamayıp özel bile diktiririz

Ben en çok kadın doğumculara acıyorum, insan cinsellikten soğur yahu ..

İlahi Hilal yaaaaaaaaaa sen iyice uçtun, bende öldüm gülmekten

Gönül küvette bili yazıyordu

Aklım başımda değil Ebru'cum ya sevdiceğim ne zaman gelecek diye heyecandayım bu günlerdee ..

Hee dimi
Elinde telefon altında bisiklet duşa giriyordu

Kız yoksa sevgilin onun arkadaşı mıydı?

60:
merhaba kızlar amcam gelmiş yurt dışından onun yanına gidicem şimdi büyük ihtimal yazamam akşam geç dönerim sporda yapamıycam offffff
İyi eğlenceler Zelişş ..

Kızlar ya bir şey anlatacağım ama dalga geçmeyin.
Şimdi sevdiceğim hastane de sırayla röntgen tomografi ve emara girdi ben de şimdi elliyorlardır çekerken diye kıskanıyorum sinir oldum yahu
Aman diyorum her şeyi öğrenip yanında sırt çantası gibi gezsem de benden başkasının dokunmasına alerjisi var diye atlasam mı diyorum pff :26:

bugünkü menüm
kahvaltı: 1dilim tam buğday ekmeği,salamlı sahanda yumurta,domates,salatalık,peynir,2 tane zeydin,şekersiz çay
ara : 1 tane elma
öğlen: 1 kaşık bulgur pilavı ve 1 tabak haşlama tavuk,1 tane soda
akşam: kabak haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine pul biberi(henüz yemedim böyle planlıyorum)
2.5 litre su
1 saat bisiklet(hilalin gazıyla )
40 dakika yürüyüş

Ohh ne güzel bir menü günün menüsü seçtim gitti
Yalnız şey diyeceğim Nermin yarına falan kaldıysa bulgur pilavı yarın yeme olur mu şişkinlik yapar fazla çıkarsın.

Ben de yazayım menümü ..

Sabah :

- 1 bardak süt ( gece başının ağrısına iyi gelir diye kandırdı oda arkadaşım browni yemiştim 1 tane onun tokluğu vardı sanırım.)

Öğle :

- 4 kaşık bulgur pilavı
- et döner
- yoğurt
- soğan
- Dukan dondurma

Sıvı :

- 2 litre kadar su

inş. canım yok valla o dönemlerde annemle aramız bozuktu tam ergen dönemlerimdi hatta sırf o yüzden şehir dışı yazdım kaçmak içüün evden üniden sonra düzeldik biraz yani birde ben ne bileyim evden 200 senede ayrı kalsam cok özlemem yani kimseyi özlemem herhalde öyle cok sevgi pıtırcıgı bir insan değilim yani biraz odunumdur

ayy sende benim gibi çok kıskançsın hilalim yaw bana kalsa sevgilim oalcak adamı kapatırım bir odaya daha da cıkartmam ordan

menün çokgüzel olmuş cnm afiyet olsun

ayy sende benim gibi çok kıskançsın hilalim yaw bana kalsa sevgilim oalcak adamı kapatırım bir odaya daha da cıkartmam ordan

Valla çok güzel olur ya işin kötüsü ben sadece kızlardan da kıskanmıyorum
Geçenlerde bir tartıştık kuzeni var 3 yaşında benim aşkımsın başkasına aşkım diyemezsin diye vızıldayıp duruyor dedim sen yüz veriyorsun ondan öyle oluyor

menün güzel olmuş hilalimde sen bu kadar yermiydin öğlen uçmuşsun klasik hilal menüsüne göre

bu arada öbür mesaja yazdım sanıyordum yok canum ev arkadasım erkek arkadasımla alakası yoktu o baska bir astsubaydı ben zaten ordunun ada kısmındakilerin bütün rütbelilerini tanıyordum sanırım o dönemde ama çok işime yaradılar ya mezun olduktan sonra iş bulurkende onların ismini veriyordum bazı firmalar referans yoksa devlet memuru tanıdık istiyorlar buda yeni türemiş herhalde çok ilginç

ben de bugun kü menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
kaşar
salatalık

ara
1 bardak nescafe

öğlen
1 tabak börülce yemegi
1 kase yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
az kuru meyve
az badem

Ayy ne biliyim bulgur pilavı isteyip duruyormuş canım turtam

Allah Allah ilginç devlet memuru tanıdık nedir ya sanki kredi çekiyorsun ..

kıskançlık ugruna herşey mübahtır hilalim

İşte turtam ya

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
kaşar
salatalık

ara
1 bardak nescafe

öğlen
1 tabak börülce yemegi
1 kase yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
az kuru meyve
az badem

Ayy ne biliyim bulgur pilavı isteyip duruyormuş canım turtam

Allah Allah ilginç devlet memuru tanıdık nedir ya sanki kredi çekiyorsun ..

kıskançlık ugruna herşey mübahtır hilalim

İşte turtam ya

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
kaşar
salatalık

ara
1 bardak nescafe

öğlen
1 tabak börülce yemegi
1 kase yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
az kuru meyve
az badem

evet 3 saatten fazla sürdü. yusuf yusuf yaptım sorma şimdi tekrar yapcamda koşu bandının kablosu çıkmış takamıyorum

kız alemsin he allahtan sadece tomogfrafi birde prostat kontrolü falan olsa önce hastaneyi birbire katar sonrada doktoru döverdin heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…