Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende de deryanınkiler çıkıyor
Derya da enerjilerle hissetti kesin bizi

Menumu yazayim

Kahwalti
2 yumurtadan peynirli omlet(uzerine biraz karabiber ektim guzel oldu)
1 bardak ayran

Oglen
1 dukan peynirli borek
1 kase yulafli etli corba

Aksam
Salata
Bir parca ekmek
3 zeytin

Sivi 3 lt su
Yesil cay 3 fincan
Form cay 1 bardak

Ins 1 saat yuruyuse cikarim, burda hava muhtesem masallahhh
30 dak kadar disarda yurumustum ..
30 dak kond bisikleti surerim

Yeni bir sekme eklemişler kızlar o yüzden çıkıyor ama bende son yazılanlar çıkıyor.

Bu arada bugün Konya'da fener alayı var. Kızımı oraya götürüyoruz. Gelince yazarım yine.

Napiysiiiiz kizlar

hoşgeldin canum menün güzel olmuş yaa bende artık iyileşippppppp sporuma dönemk istiyorum büyük ihtimalle cuma günü dikişlerimi alır bantları çıkarır artık iyi gibi gözüküyor yaralarım çünkü :2::2:

Yeni bir sekme eklemişler kızlar o yüzden çıkıyor ama bende son yazılanlar çıkıyor.

Bu arada bugün Konya'da fener alayı var. Kızımı oraya götürüyoruz. Gelince yazarım yine.

iyi eglenceler canım

Bu arada bayagi hareketlenmissiniz, kulaklarimda cinlamadi degil hani kondis yon bisikleti, dusda topige msj yazmalar falan

Bu ne hilal sasirttin beni verdigin fazla kilo yu almaya calisiosun heralde afiyet olsun ..

Gayet guezl turtisim afiyet olsun ..

Yaparsin turtisim aceleci olma hele bir iyiles gene yaparsin

O zaman kontrol etmesini öğreneyim ben

kızlar ne fenasınız he gülmekten öldüm ya allah ta szi güldürsün hep. prostatı muayene etmek öle kolay değil canım zorlanırsınız :)
siz baştan alın önlemlerini doktora falan göndermezsiniz heriflerinizi iğne yapmayı falan öğrenin bütün ilaçların etkilerini yan etkilerini öğrenin. siz onuda yaparsınız gerekirse kursa da gidrsiniz valla korkulur sizden:)

sendede ne marifetler varmış ya.bende diyodum bir tek ben bisklete binerken yazarım diye ama senin yanında sönük kaldım valla :)

Ah canm bir zamanlar o moddaydim simdi eser kalmadi bende gri yok ya siyah ya beyaz yani yapinca tam yapiyorum yapamayinca da hic

ben yatıyorum bebekler herkese iyi geceler

iyi geceler turtam ruyanda doktorunu goresin operin

Iyi geceler matmazeller tam disari cikacaktim yagmur basladi leslie mesliie takilirim artik ne yapem

nasılsınız kızlar?
işlerim bitti artık izini bekliyoruz
kilom pek parlak değil dikkat etmeye başladım eşimle yarış yapıyoruz beyim 75 kilo neresinden verecekse kilo verecek benimle
sizinle birlikte izne gidene kadar burda oluyum diyorum tabi izniniz olursa
bu arada oğlum 3 gün önce yürümeye basladı artık hiç oturmuyo o nereye ben oraya
umarım herkeste bıraktığım gibi iyidir sizleride özledim,

kızlar 57.5 kiloyum ama çok fazla fark var mezroda malasef kötü yönde
38 bedene oluyorum geçen hafta sonu kot aldım malesef 32 beden eşimde 32 beden aldı aynı giyiniyoruz eşimle moral bozucu bir durum sizler kaç kiloda kaç beden kot giyiyorsunuz yazarsanız seviniri
sporada başladım bol proteine , dukanla devam edeceğim bakalım
ay ne çok yazdım böyle yoruldum yarın sabah aranızda olurum inşallah

Herkes çıkmış ama ben yinede menümü yazayım.Sonra geçmişe göz atayım.
MENÜM
SABAH(08:00)
1 bardak kefir

KAHVALTI(09:00)
Melemen
Yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir

ÖĞLE
Az tavuk döner
Salata

AKŞAM
Patlıcanlı etli yemek yarım tabaktan az
Salata
1 kase cacık
Sonrasında 6 fındık

Merhaba
Herkes cikmis yine:)
Yoldayim ben de simdi eve donuyorum

Menumu yazayim

Sabah
Kasarli krep
Peynirli omlet
5i bir arada cay

Ogle
200 gr light yogurt

Aksam
Adana -sadce eti-
2 tane de tavuk kanadi
Zero

haticecim afiyet olsun canım çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…