Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet 3 saatten fazla sürdü. yusuf yusuf yaptım sorma şimdi tekrar yapcamda koşu bandının kablosu çıkmış takamıyorum

o kadar da abartma canım ya çünkü belli bir dakikadan sonra yag yakmıyor vücut kasları eritiyor dikkat et spor hocam söyledi bana yani en fazla kosu bandında 1 saat yürüyüş yap dedi hatta çok yüksek tempoda yapıyorsan 45 dk yap dedi yag yakımı o sürede oluyormuş dikkat et yanüü :))

Menü güzel ya kaç kere gönderiyorsun dimi
Gayet güzel olmuş turtam ..

ay hiç farketmedim gözünüze gözünüze sokmusum menümü bu aralar hiç yemek istemiyorum hilalim hem yaz geldi hemide yüzüm çabuk iyileşsin diye piskopata bagladım bak 1 haftadır kola falan da içmiyorum

kız alemsin he allahtan sadece tomogfrafi birde prostat kontrolü falan olsa önce hastaneyi birbire katar sonrada doktoru döverdin heralde :)

ayy ben şahsen kendim kontrol ederdim benim için sorun yoksa doktora gitmesinede gerek yoktur ayy ne terbiyesiz oldum cıktım ben yaa 2 senedir sevgilim yok normaldir rahibeler nasıl yasıyor acaba yaa şaşırmaktayım

Son düzenleme:
kız alemsin he allahtan sadece tomogfrafi birde prostat kontrolü falan olsa önce hastaneyi birbire katar sonrada doktoru döverdin heralde :)

Ayy prostat mı ne yaparım cidden ya ..
Hastaneye yatınca ayrılmam zaten yanından uyumam bile hemşire gelir falan uyanmam bir de
Ne yapmak lazım ki prostatı engellemek için ben şimdiden dikkat edeyim ..

Süpersin turtam böyle devam et artık mezuniyet zamanını görelimm ..

bencede en mantıklısı bu

Ahh turtam ahh ..
Telefon ediyor dışarı falan çıkınca kaç metre uzaktan olsa da duyuyorum aşkım bak oradan kadın geliyor dikkat et diye.
Bu kadar şeyin üstüne de kıbrısa gidilmez mi.
Arada takılıyor bana aşkım bak ben ısrar etmiyorum istersen gelme kendin bilirsin kıbrıs ama bak diye bir de pis pis sırıtıyor sıpam ..

haha sana nispet yapıyor aklıncada ayy deseydin benden kurtulmak o kadar kolay mı bak iç çamaşırlarımı bile seçmişim seni ellere yar eder miyim diye

kızlar bu şarkı benden doktoruma gelsinnnnnnn

[video=youtube;9E4ukGMe9R4]http://www.youtube.com/watch?v=9E4ukGMe9R4[/video]

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh oysaaaa her geceeeeeeee düşündüm ağladımmmmmmmm zaman zaman neler söyledim duymadııııııııııııın

ama evlisiiiiiiin benim değilsiiiiiiiiiiiinnnnnn yıllar önceeeeee nerdeydiiiiiiiiiiiin

Son düzenleme:

Ahahaha öldürüyorsun turtam sen benii

ayyyyyyy ee zaten bir asker sevgilisinden de böyle komplo beklenirdi

Hiç sorma çok pis komplo teorilerim var, o kıskandığım kuzeni de bizim düğünde gelinlik giyecekmiş benim damadım olmayacakmış onun olacakmış tutturdum aşkım bir gece önce girelim gelinliğini keselim olur mu diye.
Olur dedirtene kadar başının etini yedim

ayy piskopata bak sen hele öff zaten hepsinin illaki çok sevgili bir kuzeni yegeni vardır

Hilal'cim bu tahliller yapılırken kimse kimsenin bi yerini ellemiyor

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün.

Hilal abartmışsın öğleni ama sanırım akşam yok. Afiyet olsun canım. Sonunda soğan yedin.

ben de bugun kü menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
kaşar
salatalık

ara
1 bardak nescafe

öğlen
1 tabak börülce yemegi
1 kase yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
az kuru meyve
az badem

Afiyet olsun turticim çok güzel menü.

Ya kullanıcı adı bana çok tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum dün de yanlış yere yazdın zannettim daha önce falan takımda mıydın ?

Bana tanıdık gelmedi ama çok merak ediyorum ben böyle arada bir gelip yazanları. Geçende bi kız gelip yazmıştı. Hatırlamıyorum nickini ama. Sordum tabii kız geçmişi okumadığı için cevapta vermedi hala meraktayım

ayy ben şahsen kendim kontrol ederdim benim için sorun yoksa doktora gitmesinede gerek yoktur ayy ne terbiyesiz oldum cıktım ben yaa 2 senedir sevgilim yok normaldir rahibeler nasıl yasıyor acaba yaa şaşırmaktayım

Sevgilisiz hiç zaman geçirmediğimi için bilemeyeceğim turticim Düşünsenize boşandım aradan bikaç ay geçmeden tekrar evlendim

Cidden jel mel sürmüyorlar mı Ebru'cum hiç mi dokunma yok :26:

Yedim sonunda yahu mutluyum

Bir ara da Melek'in canı sıkkınken birisi gelmişti hatırlıyor musun beraber kaçalım deyip gitmişti ..

ayy bizde tam sapıklar takımı olmusuzzzz anacum bana bir tane yetmez olursa hepsini isterim biri boş kalmaz biri acaip komplolar kurar falan

kızlar ya ben forum takipten yazdıgım mesajları aratınca mütün yazdıgı msjlar cıkıyor bende ne alaka ya sizde de öyle bir sorun var mı? yoksa onsuz cok fazla cinsel konulara girdik diye bize kızıp forumu mu ele gecirdi hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…