evet 3 saatten fazla sürdü. yusuf yusuf yaptım sormaşimdi tekrar yapcamda koşu bandının kablosu çıkmış takamıyorum
Menü güzel ya kaç kere gönderiyorsun dimi
Gayet güzel olmuş turtam ..
kız alemsin he allahtan sadece tomogfrafi birde prostat kontrolü falan olsa önce hastaneyi birbire katar sonrada doktoru döverdin heralde :)
kız alemsin he allahtan sadece tomogfrafi birde prostat kontrolü falan olsa önce hastaneyi birbire katar sonrada doktoru döverdin heralde :)
ay hiç farketmedim gözünüze gözünüze sokmusum menümü bu aralar hiç yemek istemiyorum hilalim hem yaz geldi hemide yüzüm çabuk iyileşsin diye piskopata bagladım bak 1 haftadır kola falan da içmiyorum
ayy ben şahsen kendim kontrol ederdim benim için sorun yoksa doktora gitmesinede gerek yokturayy ne terbiyesiz oldum cıktım ben yaa 2 senedir sevgilim yok normaldir rahibeler nasıl yasıyor acaba yaa şaşırmaktayım
O zaman kontrol etmesini öğreneyim ben
bencede en mantıklısı bu
Ahh turtam ahh ..
Telefon ediyor dışarı falan çıkınca kaç metre uzaktan olsa da duyuyorum aşkım bak oradan kadın geliyor dikkat et diye.
Bu kadar şeyin üstüne de kıbrısa gidilmez mi.
Arada takılıyor bana aşkım bak ben ısrar etmiyorum istersen gelme kendin bilirsin kıbrıs ama bak diye bir de pis pis sırıtıyor sıpam ..
haha sana nispet yapıyor aklıncada ayy deseydin benden kurtulmak o kadar kolay mı bak iç çamaşırlarımı bile seçmişim seni ellere yar eder miyim diye
Dedim bensiz gidebilirsin tabi ama gitmeden bir yerini keserim senin
ben de eski erkek arkadasıma o kızlara bakarsan pipin düşsün diye beddua ederdim
Ben beddua etmiyorum diyorum öyle bir şey yapmazsın biliyorum ama yaparsan öğrenirim senin haberin bile olmaz bir gece uyurken uyuşturur keser seni öyle bırakır giderim diyorum
kızlar bu şarkı benden doktoruma gelsinnnnnnn
[video=youtube;9E4ukGMe9R4]http://www.youtube.com/watch?v=9E4ukGMe9R4[/video]
ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh oysaaaa her geceeeeeeee düşündüm ağladımmmmmmmm zaman zaman neler söyledim duymadııııııııııııın
ama evlisiiiiiiin benim değilsiiiiiiiiiiiinnnnnn yıllar önceeeeee nerdeydiiiiiiiiiiiin
ayyyyyyy ee zaten bir asker sevgilisinden de böyle komplo beklenirdi
Ahahaha öldürüyorsun turtam sen benii
Hiç sorma çok pis komplo teorilerim var, o kıskandığım kuzeni de bizim düğünde gelinlik giyecekmiş benim damadım olmayacakmış onun olacakmış tutturdum aşkım bir gece önce girelim gelinliğini keselim olur mu diye.
Olur dedirtene kadar başının etini yedim
Kızlar ya bir şey anlatacağım ama dalga geçmeyin.
Şimdi sevdiceğim hastane de sırayla röntgen tomografi ve emara girdi ben de şimdi elliyorlardır çekerken diye kıskanıyorum sinir oldum yahu
Aman diyorum her şeyi öğrenip yanında sırt çantası gibi gezsem de benden başkasının dokunmasına alerjisi var diye atlasam mı diyorum pff :26:
bugünkü menüm
kahvaltı: 1dilim tam buğday ekmeği,salamlı sahanda yumurta,domates,salatalık,peynir,2 tane zeydin,şekersiz çay
ara : 1 tane elma
öğlen: 1 kaşık bulgur pilavı ve 1 tabak haşlama tavuk,1 tane soda
akşam: kabak haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine pul biberi(henüz yemedim böyle planlıyorum)
2.5 litre su
1 saat bisiklet(hilalin gazıyla )
40 dakika yürüyüş
Ben de yazayım menümü ..
Sabah :
- 1 bardak süt ( gece başının ağrısına iyi gelir diye kandırdı oda arkadaşım browni yemiştim 1 tane onun tokluğu vardı sanırım.)
Öğle :
- 4 kaşık bulgur pilavı
- et döner
- yoğurt
- soğan
- Dukan dondurma
Sıvı :
- 2 litre kadar su
ben de bugun kü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
kaşar
salatalık
ara
1 bardak nescafe
öğlen
1 tabak börülce yemegi
1 kase yogurt
akşam
1 bardak sütlü nescafe
az kuru meyve
az badem
Ya kullanıcı adı bana çok tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum dün de yanlış yere yazdın zannettim daha önce falan takımda mıydın ?
ayy ben şahsen kendim kontrol ederdim benim için sorun yoksa doktora gitmesinede gerek yokturayy ne terbiyesiz oldum cıktım ben yaa 2 senedir sevgilim yok normaldir rahibeler nasıl yasıyor acaba yaa şaşırmaktayım
ayy piskopata bak sen hele öff zaten hepsinin illaki çok sevgili bir kuzeni yegeni vardır
Hilal'cim bu tahliller yapılırken kimse kimsenin bi yerini ellemiyor
Hilal abartmışsın öğleni ama sanırım akşam yok. Afiyet olsun canım. Sonunda soğan yedin.
Bana tanıdık gelmedi ama çok merak ediyorum ben böyle arada bir gelip yazanları. Geçende bi kız gelip yazmıştı. Hatırlamıyorum nickini ama. Sordum tabii kız geçmişi okumadığı için cevapta vermedi hala meraktayım
Hilal'cim bu tahliller yapılırken kimse kimsenin bi yerini ellemiyor
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün.
Hilal abartmışsın öğleni ama sanırım akşam yok. Afiyet olsun canım. Sonunda soğan yedin.
Afiyet olsun turticim çok güzel menü.
Bana tanıdık gelmedi ama çok merak ediyorum ben böyle arada bir gelip yazanları. Geçende bi kız gelip yazmıştı. Hatırlamıyorum nickini ama. Sordum tabii kız geçmişi okumadığı için cevapta vermedi hala meraktayım
Sevgilisiz hiç zaman geçirmediğimi için bilemeyeceğim turticimDüşünsenize boşandım aradan bikaç ay geçmeden tekrar evlendim
ayy bizde tam sapıklar takımı olmusuzzzz anacum bana bir tane yetmez olursa hepsini isterim biri boş kalmaz biri acaip komplolar kurar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?