Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız akıllı olduğun kadarda güzelmişsin ha elini sallasan ellisi maşallah:)
doktor da hiç hayal ettiğim gibi değilmiş ben beyaz saçlı sakallı olgun birini bekiliyodum hayal kırıklığına uğradım bu gençmiş yahu:)

duygulandırdın beni ya.sen var ya çok güzel bir arkadaşsın.geç tanıdım ama inşallah devamı gelir.eminim yüzünde kalbin kadar güzeldir.böyle bırakıp gidiyormuş gibi yazmışsın ama gitmek yok bizim zayıfladğımızı göreceksin:)inşallah hayırlısıyla sevdicdeğine kavuşursun ve tüm güzellikler sizinle olur da yuvanızı kurarsınız.

Ayy karnem bile hazırlanmışşş ..

HİLALcim mezun olmuşsun...
Canım %22,61 ini kaybetmişsin.Neredeyse 4te 1 in yok olmuş.Vayyyy beeee Tebrikler canım.

Hatice'cim aslında geçen sene alıp verdiğim var bu sene başlarken 4 kg daha fazlaydım ..

sporumu yaptım geldim.hilalcim önceki fotolarınla şimdiki fotonu eklesene gaza gelelim iyice

evet hilal hadi ekle ekle artik mezunda oldun oncesi ve sonrasi yapalum hadii

Kızlar hatırlarsanız geçenler de bir maden suyu maceram olmuştu bilgisayarla o olaydan sonra usbyi okumuyor bilgisayar telefonumdan da öyle atabiliyorum yoksa şimdiye atmıştım çoktan ..

vayy helal olsun birinci olmuşuz.bende 2.olmuşum sevindim:)hep daimi olur inşalah başarılarımız.hilalciğim alkışın büyüğüde sana canım:)

Teşekkür ederim nermin'cimm ..

senide tebrik ederim canım.başka takıma yer bırakmamışız hep devamı gelir inşallah.:)

Bu bence takımımızın motivasyonunu çok güzel gösteren bir örnek oldu ..

Afiyet olsun canım ..

karpuzuda nasıl yedim kırmıızsını değilde beyazını yedim fazla etkilemesin diye:)

Ayy ya kıyamam nasıl yemiş karpuzu ..

Canım benim iyiki ben de seni tanımışım çok az oldu takıma geleli ama çok güzel kaynaştık tabiki göreceğim zayıfladığınız zamanları da tabi ki buralardayım ben daha ..
O güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sana

ayyyyyy delüüüüüüü ben hiç beyaz saçlı sakallı olgun birini sayıklarmıyım burda bu botokslu 30 hali ama 36 yasında

ay hilalimin karnesini gördüm çook duygulandım

Ayy ben de turtam ya yalnız fark ettin mi ne çok al ver yapmışım son 3 ayda döktürmüşüm..

hilalcim arkadaşının pc si yok mu çok merak ettim cnım ya

Ayşe'cim oda arkadaşım yarın buradakiş bir arkadaşına gidiyor oradan da eve gidecek dün annesi arabayla eşyalarını almaya geldiğinde bilgisayarı da verdi seninkisi kullanırım diye ama 1 aya kadar eve giderim orada evdeki bilgisayardan yollarım size mutlaka ..

canım benim yaa..gözlerim doldu kızz beni de duygulandırdın..herşey inşallah gönlüne göre olur..

menümü yazıyım ben bari

sabah(yürüyüş, parkta hareket)
1 dilim dukan ekmek
1 yumurtalı lorlu omlet
çay

öğle
tavuk haşlama
ayran

ara
light süt
yarım dukan kurabiye

akşam
taskebap
yoğurt
yarım dukan ekmek
kornişon ve acıbiber turşusu

bitki çayları,zero,bol su
bir lokma dahi kaçamak yok..

Kizlaar
Demistim ya kinaya gidicem diye
Hic giremedim bu sefer 1 de geldim eve
Kina da ne kadar durdun dersen 10 dakika en fazla 15:)

Gecmisi okudum okudum sonra baktim bitmiyor ara verdim
Simdi yatinca icim raht etmedi devamini okudum:))

Simdi once menumu yazayim
Sonra yorumlara gecicem :)

Sabah
Canim kahvalti yaomak istemedi
2 parca tavuk
2 tane de meyveli light yogurt

Aksam
1 buyuk dilim somon

Oncelikle takimimizi birinciliginden oturu kutluyorummm
Bundan onceki haftalarda biraz kotu gitmis
Artik ilk 3 ten inmeyelim:))

Hilal, nermin ve reyhan abla sizi de bireysel dereceleriniz icin gonulden kutlarimm
Baska takima yer kalmamis yahuu:))

Hilal'cim herkesi duygulandirmissin yaa benim de gozlerim doldu okurken..
Laflara bak, sen bizi iyice arabeske bagliycaksin ardindan bakk, hepimiz cok seviyoruz seni zatrn ardindan agitlar vs durduramayiz bak:))

Ebru, bebek dusunmen cok guzel canim ya, ne guzel bir hamile olacakdin hani su sadece karni olanlardan cok seviyorum oylelerinii:)) Allah saglikli sihhatli ikimci yavrunu kucagina alip buyutmeyi nasip etsin insallah.

Turta, fotografi gordum, alem kizsin valla, yapicam diyordun yaomissin:))
Sana Yildiz Tilbeden 'ama evlisinn, benim degilsiiin, yillar once nerdeydiinn, cok geciktiin sevgilimmm' sarkisini armagan ediyoruum:))

Derya pek sevgiliex ortim :)
menun bomba gibi olmus, sporlar da fena ,57 nin de canina okursun sen bu gidisle

Gonulcumm kiz neden yanlis anlayayim ask olsun
Ben onu takilmak icin siylemistim
Yarisalim tabikii:))

Zaum, bir ara ben takimin kacamaklarini sayip not aliyordum, sonra hafta sonunda en kacamakciyi ilan ediyordum
Ama su an takim super gdiyo tek kacamak yapan sensin neredeyse bak dikkat et:))
Gordum o boregii:))

Aklimda kalanlar bunlar
Cevap yazmadiklarim kusura bakmayinm
Hepsini okudum ama iste hepsi insanin aklinda kalmiyor telden girdigim icin alintilayamiyorum

Gozlerim kapaniyo
Ben kacar
Tatli ruyalar herkesee

ablacım menülerin çok güzel de zeroyu bence azaltman lazım ben de cok iciyordum simdi azaltınca aradaki farkı anladım acaip derecede şişlik ödem vs yapıyormuş hergün içme yani

hayat bu belli mi olur bacuum bir bakarsın düğün fotolarımızı görürsün

günaaaaaaaaydııııııııııııııın bebeklerrrrrrrrrrrr
ben kalktım yarım saat sporumu yaptım şimcik nescafe içip sonra da kahvaltı yapıcam uyanın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :103: :103:

ayy asansörümü gördün mü bari kızz doktorcum ondan kat be kat daha yakusuklu yaww

Bende sana onu sordum işte asansörün hangisi diye Adını bilmiyorum:26:

O son üç ayda takımda ben vardım da o yüzden

Afiyet olsun ablacım güzel olmuş menün.

Bişey yememişsin ki Betül'cüm afiyet olsun.

Bende güzel dileklerin için sana teşekkür ediyorum inşallah söylediğin gibi geçe hamileliğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…