Ya kizlar bu arada dolapta dunden kalma un helvasi var komsular getirmis saolsunlar aklim dunden beri orda brde guzel kokuyordu ki
napsam yememek icin cope mi koysam ki gunahta ya...
BI yandan da masanin ustunde kinder cikulatalar sekerler
Hilal cigim bu arada hem birinciligini hem mezuniyetini kutlartim canim ins bundan sonra hayatin boyunca kilo sorunu yasamazsin,
duygusal birde veda yazisi yazmissin gozlerim dolu dolu oldu amaa gitmiyorsun daha buralardasin demi demi
Reyhan abla ve nermin sizde derece yapmissiniz masallahkutlarim ..
Tesekkur ederim canim..
Evdekiler dedigin de bir ben ve esim o da yemez zaten helvayikinder cikulatalarda onun eseri
Bu arada bende ip atlamaya başlıyorum bu akşamdan itibaren, eşim ip aldı az önce
Ayrıca ben dolma yaptım geldim o kadar zaman geçti kimse bişey yazmamış. Bende üzülüyordum nasıl okuyacağım diye
Menümü yazayım bu arada
Menüm
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Ara
1 fincan sütlü nescafe
Öğle
1 tabak yeşil fasülye yemeği
1 küçükkase cacık
Domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Aaaa Ebru nescafe içmişş ..
Afiyet olsun menün gayet iyi olmuş acaba ben bu ipi ipsiz atlasam nasıl olur
Evde vardı canım eşim almış. Canım bişeyler içmek istedi içtim bi tane ama alışkanlık yapmasın diye bidaha kolay kolay içmem
Bir ara ben ipsiz atlamıştım oda oluyor
gönüll ben varım sonuna kadarr...Gecmise soooyle bir gozattimda vayy turticik doktorla resim cektirmeler falan
DOKTORDa masallah ahtapot misali nasilda sarmis
Muticim bi ara daha duzene girdi aramiz demistin gene mi bozuldu uzuldum yaa aileler ne diyor ki bu ise,
insallah biran once duzelir araniz eski guzel gunlerinize kaldginiz yerden devam edersiniz canim benim ..
Bu arada kapisma olayina vay vaaay vaaay diyorum hatirlarsaniz ebru ben reyhan abla betus rakip olalim demistik
sonra gordum ki betus le verecek kilolarimz gramina kadar ayni daha cekismeli olsun diye oneride
bulundum kiz betus yanlis anlamadin demi kotu bi amacla soylemedim istersen yapmayiz yani no problem
Gecmise soooyle bir gozattimda vayy turticik doktorla resim cektirmeler falan
DOKTORDa masallah ahtapot misali nasilda sarmis
Muticim bi ara daha duzene girdi aramiz demistin gene mi bozuldu uzuldum yaa aileler ne diyor ki bu ise,
insallah biran once duzelir araniz eski guzel gunlerinize kaldginiz yerden devam edersiniz canim benim ..
Bu arada kapisma olayina vay vaaay vaaay diyorum hatirlarsaniz ebru ben reyhan abla betus rakip olalim demistik
sonra gordum ki betus le verecek kilolarimz gramina kadar ayni daha cekismeli olsun diye oneride
bulundum kiz betus yanlis anlamadin demi kotu bi amacla soylemedim istersen yapmayiz yani no problem
Ya kizlar bu arada dolapta dunden kalma un helvasi var komsular getirmis saolsunlar aklim dunden beri orda brde guzel kokuyordu ki
napsam yememek icin cope mi koysam ki gunahta ya...
BI yandan da masanin ustunde kinder cikulatalar sekerler
Bu dahada güzel olmuş turticim. Hemen bakıyorum bende
Afiyet olsun canım. Çok güzel olmuş menü.
Sen bence hemen yürüyüşe çık. Akşam evdekilere yedirirsin helvayı. Masanın üstünde kinderlerin ne işi var söyle bi bakim. Kaldır hemen onları ordan
Bu arada bende ip atlamaya başlıyorum bu akşamdan itibaren, eşim ip aldı az önce
Ayrıca ben dolma yaptım geldim o kadar zaman geçti kimse bişey yazmamış. Bende üzülüyordum nasıl okuyacağım diye
Menümü yazayım bu arada
Menüm
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Ara
1 fincan sütlü nescafe
Öğle
1 küçükkase cacık
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Hoş geldin canım.Üzüldüm bu halinize.Eşin nete girmeni pek istemiyordu sanırım ama arada buraya gelebiliyorsan gel de biraz kafan dağılsın.Slm kızlar nasılsınız?
bende durumlar vahim...
1 ay olacak neredeyse... eşimle konusmuyoruz...bende artık takmamaya calısıyorum..
Allahım sabır versin...
Çok güzel olmuş canım.Afiyet şeker olsun.Bugun ki menum; diyerekten giris yapayim
Kahwalti
menemen
biraz yesillik
Yarim bardak sut
Oglen
Karisik izgara (tavuklarin derisi alinmis)
1 bardak ayran
Aksam
1 haslanmis yumurta
1 bardak ayran
Sivi herzamanki gibi
Spor birazdan 1 saatlik yuruyuse cikariz, hele bir uykum acilsinda son gunlerde gunduz kestirmeye basladim ben :44:
Ebru kah-ve iç-miş,Ebru kahve iç-mişBu arada bende ip atlamaya başlıyorum bu akşamdan itibaren, eşim ip aldı az önce
Menümü yazayım bu arada
Menüm
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Ara
1 fincan sütlü nescafe
Öğle
1 küçükkase cacık
Akşam
1 kase sütlü nesfit
HİLALcim mezun olmuşsun
Kinderleri kaldır o zaman, helvayıda çöpe dök canım. Yeme bence. Haftaya + çıkmanı istemem. Her ne kadar rakibimde olsan
gönüll ben varım sonuna kadarr...
ahtapot dimeyin ona yaa
bizde de vardı ki ben helvaya bayılırım bir de lokma vardı ama agzıma bile sürmedim elleşmeeee bakim ben dedim size dimi bu ne zaman iddaya girse kaçamak yapar diye
ayy beni geri followlamıs ebrucumcum
Menümü yazayım bu arada
Menüm
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Ara
1 fincan sütlü nescafe
Öğle
1 küçükkase cacık
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Çok güzel olmuş canım.Afiyet şeker olsun.
[/B][/COLOR]
sporumu yaptım geldim.hilalcim önceki fotolarınla şimdiki fotonu eklesene gaza gelelim iyice
vayy helal olsun birinci olmuşuz.bende 2.olmuşum sevindim:)hep daimi olur inşalah başarılarımız.hilalciğim alkışın büyüğüde sana canım:)CUMA zayiflama YARIŞMASI 258. ETAP SONUÇ LİSTESİ
18-25 Mayıs 2012
Takım Dereceleri
1.) 13. Takım
2.) 5. Takım
3.) 3. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 13. Takımdan '' eski_bir_masal'' % 5.56
2.) 13. Takımdan '' gurbet_dmr'' % 4.41
3.) 13. Takımdan '' angelic2'' % 2.86
hepimize kocamaaan alkış...
hilal ve gurbet her ikinizi de çok öpüyorum..
vayy helal olsun birinci olmuşuz.bende 2.olmuşum sevindim:)hep daimi olur inşalah başarılarımız.hilalciğim alkışın büyüğüde sana canım:)
bugünkü menüm
sabah: domates,biber,sahanda yumurta,1 dilim normal ekmek,1 çay kaşığı bal
ara: 1 tane elma
öğlen:1 tabak lahana yemeği,1 kase yoğurt
akşam:1 tabak patlıcan salatası(közleme,yağsız)
ara:6-7 tane erik,1 dilim karpuz
2.5 litre su,2 bardak anason rezene çayı,4 bardak şekersiz çay
30 dakika bisiklete bindim.
Afiyet olsun çok güzel olmuş.bugünkü menüm
sabah: domates,biber,sahanda yumurta,1 dilim normal ekmek,1 çay kaşığı bal
ara: 1 tane elma
öğlen:1 tabak lahana yemeği,1 kase yoğurt
akşam:1 tabak patlıcan salatası(közleme,yağsız)
ara:6-7 tane erik,1 dilim karpuz
2.5 litre su,2 bardak anason rezene çayı,4 bardak şekersiz çay
30 dakika bisiklete bindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?