Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya kizlar bu arada dolapta dunden kalma un helvasi var komsular getirmis saolsunlar aklim dunden beri orda brde guzel kokuyordu ki
napsam yememek icin cope mi koysam ki gunahta ya...
BI yandan da masanin ustunde kinder cikulatalar sekerler

Gönül'cüm hemen yedirecek birini bul hatta yanına al bir park gibi bir yerde çocuklara verirsin ..

Teşekkür ederim canımm
İnşallah buralardayım daha ani bir haberle uzak kalma durumum olursa diye şimdiden yazmak sitedim bu duygusallıkla ..

Tesekkur ederim canim..

Evdekiler dedigin de bir ben ve esim o da yemez zaten helvayi kinder cikulatalarda onun eseri

Kinderleri kaldır o zaman, helvayıda çöpe dök canım. Yeme bence. Haftaya + çıkmanı istemem. Her ne kadar rakibimde olsan

Aaaa Ebru nescafe içmişş ..
Afiyet olsun menün gayet iyi olmuş acaba ben bu ipi ipsiz atlasam nasıl olur

Aaaa Ebru nescafe içmişş ..
Afiyet olsun menün gayet iyi olmuş acaba ben bu ipi ipsiz atlasam nasıl olur

Evde vardı canım eşim almış. Canım bişeyler içmek istedi içtim bi tane ama alışkanlık yapmasın diye bidaha kolay kolay içmem

Bir ara ben ipsiz atlamıştım oda oluyor

gönüll ben varım sonuna kadarr...

ahtapot dimeyin ona yaa

Ya kizlar bu arada dolapta dunden kalma un helvasi var komsular getirmis saolsunlar aklim dunden beri orda brde guzel kokuyordu ki
napsam yememek icin cope mi koysam ki gunahta ya...
BI yandan da masanin ustunde kinder cikulatalar sekerler

bizde de vardı ki ben helvaya bayılırım bir de lokma vardı ama agzıma bile sürmedim elleşmeeee bakim ben dedim size dimi bu ne zaman iddaya girse kaçamak yapar diye

ayy beni geri followlamıs ebrucumcum

menün güzel olmus canım afiyet olsun

Slm kızlar nasılsınız?
bende durumlar vahim...
1 ay olacak neredeyse... eşimle konusmuyoruz...bende artık takmamaya calısıyorum..
Allahım sabır versin...
Hoş geldin canım.Üzüldüm bu halinize.Eşin nete girmeni pek istemiyordu sanırım ama arada buraya gelebiliyorsan gel de biraz kafan dağılsın.
Çok güzel olmuş canım.Afiyet şeker olsun.

Ebru kah-ve iç-miş,Ebru kahve iç-miş Beni vazgeçiremedin sen mi başladın kız

Son düzenleme:
Turti asansörün vardı dimi twitterda. Onada bakayım açmışken

Gördüm bu arada toktorcuğunu

gönüll ben varım sonuna kadarr...

Cak o zaman reyhan ablaciiimm caaaakk

ne dyek pekim elinin degdigi yeri guzellestiren bulunmaz adam falan nasil

dunde yenmezdiki lokma ayyy cok severim turtamm yaaaa yok kiz yemedim imha ettim ben onu ay dun geldiginde bir guzel kokuyorduki taze kavruk kavruk

neysseeeki yemedik

Afiyet olsun canim, nescafe demisken bende ne zamandir icmiyorum yaw :44:

Çok güzel olmuş canım.Afiyet şeker olsun.

[/B][/COLOR]

tESEKKur ederim canim

sporumu yaptım geldim.hilalcim önceki fotolarınla şimdiki fotonu eklesene gaza gelelim iyice

Oh masallah

evet hilal hadi ekle ekle artik mezunda oldun oncesi ve sonrasi yapalum hadii

vayy helal olsun birinci olmuşuz.bende 2.olmuşum sevindim:)hep daimi olur inşalah başarılarımız.hilalciğim alkışın büyüğüde sana canım:)

bugünkü menüm
sabah: domates,biber,sahanda yumurta,1 dilim normal ekmek,1 çay kaşığı bal
ara: 1 tane elma
öğlen:1 tabak lahana yemeği,1 kase yoğurt
akşam:1 tabak patlıcan salatası(közleme,yağsız)
ara:6-7 tane erik,1 dilim karpuz
2.5 litre su,2 bardak anason rezene çayı,4 bardak şekersiz çay
30 dakika bisiklete bindim.

vayy helal olsun birinci olmuşuz.bende 2.olmuşum sevindim:)hep daimi olur inşalah başarılarımız.hilalciğim alkışın büyüğüde sana canım:)

Tebrik ederim Nermin'cim. Çok güzel bir başlangıç yaptın

Menün güzel olmuş canım ama karpuzu erken vakit yersen senin için daha iyi olur.

Afiyet olsun çok güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…