günaaaaaaaaydııııııııııııııın bebeklerrrrrrrrrrrr
ben kalktım yarım saat sporumu yaptım şimcik nescafe içip sonra da kahvaltı yapıcam uyanın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :103: :103:
Günaydın turtişim bende erken kalktım spor yapmadım ama duş aldım. Birazdan kahvaltı yapacağım
herkese günaydıııııın ebru ablacım sewindim senin adına yeni bi çocuk geliyomuşhilal ablam ayrılık mektubu gibi yazmısın duygulandırdın
günaydınnnnn kızlar:bireyselde de takımlada süpersiniz bu haftaaaaa tebriklerrrr
herkese günaydıııııın ebru ablacım sewindim senin adına yeni bi çocuk geliyomuşhilal ablam ayrılık mektubu gibi yazmısın duygulandırdın
afiyet olsun canum sana msjla atayım onun nickini aramalarda burda çıksın istemiyorum da sonra rezil olurum valla
Teşekkürler canım
Günaydın Zeliş'cim. Daha bişey yok ama inşallah düşünüyoruz artık.
Turti'cim gördüm senin hasansörü(kızım asansöre hasansör der de ) Buda az değil gibi duruyor. İdare eder ama, doktorun daha yakışıklı, ama evli
Gunaydin kizlaarr
Ayy nasil yatasim var hala
Gece cok gec yattim
Gunaydin kizlaarr
Ayy nasil yatasim var hala
Gece cok gec yattim
az değil tabi ama ahh ne bahtsız kızım ben yaolsun buda zengin en azından alır doktoruma götürür size benzetin parası neyse öderiz derim
günaydın canum
günaydın kızlar
Hilal bana dun demistin ya
Sebze yedigin zaman arti cikmaktan korkuyorsan persembeleri protein yap
Kesinlikle oyle denk getirmeye caliscam
Cunku bu sabah 60.2 ciktim
Dun az yedim gibi denk geldi bir de ama yeseydim de arada 1 kase yogurtla sut icerdim
Hep protein yapasim geliyor tartida boyle guzel sonuc goruncee:))
Gerci bugun ablamlar geliyo annem pasta fln yap diyo bana
Hic yapasim yok valaa..
Eziet cekiyoruz bosu bosuna
Turta bari adamin yuzunu degistiriyorsun ne biliyim bir brad pitt fln yaptir bari
Brad pitt i de ben cok begendigimden degil de ismi var adamin o yuzden yazdim:))
Ya ebru cok uzun oldu biliyorum ama ben telden girince alinti yapamiyorum
E hep de telden giriyorum
Boyle giremedigim bi gun olunca siz de mubarek baya kaynatmissiniz
Okuduklarima cevap yazmadan duramadim destan gibi oldu
Ayse gunaydin:))
Bu arada yazmayi unutmusun cuma gunu saat 12 ye kadar fln ben de burda olur yardim ederim liste icin ama sonra okula gidiyorum malum..
Günaydın Betül'cüm gördük ne kadar geç yattığını. Bide döktürmüşsün destan gibi
O kadar da çirkin değil beeeeee. Sende abartma. Hem zengin hem bekar kaçırma yani
günaydın kızlar
Turta bari adamin yuzunu degistiriyorsun ne biliyim bir brad pitt fln yaptir bari
Brad pitt i de ben cok begendigimden degil de ismi var adamin o yuzden yazdim:))
Ya ebru cok uzun oldu biliyorum ama ben telden girince alinti yapamiyorum
E hep de telden giriyorum
Boyle giremedigim bi gun olunca siz de mubarek baya kaynatmissiniz
Okuduklarima cevap yazmadan duramadim destan gibi oldu
Ayse gunaydin:))
Bu arada yazmayi unutmusun cuma gunu saat 12 ye kadar fln ben de burda olur yardim ederim liste icin ama sonra okula gidiyorum malum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?