Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam ama çok kızmayıın
sabah:2 dilim ekmek 3 zeytin yarım kk peynir
ara:1 eti puf 1 gofret 1 hoby
öğlen:1 tost 1 ayran:26:
akşam:tavuk patates ve karpuz
su:1.5 litre 2.5 tamamlıycam

tatlım kaçamak fazlanında fazlası olmuş.şimdi gençsin için kıpır kıpır birşey olmaz diye düşünüyorsun ama inan sonrası zor oluyor.bence abur cubur pufmuş çikolaymış unut gitsin zaten hiç faydalı değil ben 2 yaşındaki kızıma bile çok nadiren yediriyorum.
bak herkes aynı şeyi söylüyor sabahları yumurta seni tok tutacaktır onu her sabah ekle kahvaltına.tatlı istediğinde canın yoğurta tarçın kat inan çok etkili ben yiyorum genelde.kaçamak hepimiz arada yapıyoruz.ama sen yinede abur cubur türü şeylere yüklenme canım onların yerine elma falan ye daha iyi:)

o zaman yarışa başlayalım haticecim
peki sence kilolu görünüyor muyum ?
Canım kilolu görünmüyorsun ama beden ölçülerin şaşırtıcı.Sen hep aynı tartıyla tartılıyorsun değil mi?
Sporda o zaman 3 kişi olduk.Hergün spor yapıp tablo olarak paylaşalım olur mu?Valla böyle birşeye benimde ihtiyacım var.Geçen ay çok spor yapmışım bu ay pek yok.Birbirimizle yarışırsak hergün yapmaya başlarım.Hadi bakalım.

seninde yeni yerin hayırlı olsun canım allah kolaylıklar versin.bal kimin dikkatini çekecek acaba diyordum senin çekti valla:)
bende farkındayım da kızıma yedirken ucundan kıyısından alıyorum:) ama artık dikkat ederim.

çok güzel açıklama

tamam deryacım o zaman potoyu kaldırıyım bencumaya bakalım kaç dak olmuş

merhaba betülcüm elbisen çok hoş güle güle giyin

spor yapanlardan biride benim ama bugün nedense astım sadece 15 dakika bindim bisiklete oda zorla şimdi siz yazınca binesim geldi:)

yok canım aynı tartıyla tartılmıyorum komsuya inice orda tartılıyorum eczaneye gidince orda da aynı yani kilom
tamam başalyalım o zaman bırakın beni ben spora gidiyorum

çok güzel açıklama

tamam deryacım o zaman potoyu kaldırıyım bencumaya bakalım kaç dak olmuş

merhaba betülcüm elbisen çok hoş güle güle giyin

spor yapanlardan biride benim ama bugün nedense astım sadece 15 dakika bindim bisiklete oda zorla şimdi siz yazınca binesim geldi:)
O zaman SPOR GRUBUMUZ BUGÜN;
DERYA
GÜLÇİN
NERMİN
ZELİŞ SEN KESİN VARSIN
BEN
Bugün sporumuzu yapıp tablo olarak paylaşıyoruz tamam mı?
Başka katılmak isteyen var mı?
OOOO Terleyelim eriyelim.13 takım bugün çoookkk terleyecek

bugünlük değil tatlım cumaya kadar haftalık olsun izne gidene kadar inceleceğim

Teşekkürler Nermin'cim. Bal benim en başından beri dikkatimi çekiyorda çok fazla takılmıyordum. Üst üste her gün menünde görünce uyarma gereği duydum. Kızın yesin yarasın ama sen yeme bence cıssss

Hadi bakalım sende bin biraz yazarsın buraya ne kadar olduğunu.

yok canım aynı tartıyla tartılmıyorum komsuya inice orda tartılıyorum eczaneye gidince orda da aynı yani kilom
tamam başalyalım o zaman bırakın beni ben spora gidiyorum

Gülçin'cim yaaaa bence sen kendine ödül olarak güzel bir tartı al. Ortalıkta bırakmaki çocuklar bozmasın

Bu arada resimlerine baktım ama yine aynı fikirdeyim. Sen kilolu değilsin senin fazlalığın yok. İşte bu yüzden kilo veremiyorsun. Senin kemiklerin iri.

Hadi bakalım kim daha çok spor yapacak

Ama sonradan vazgeçip bikaç hafta sonra bırakmak yok tamam mı?
sonra uğrar mesaj sayımı ve sporumu bildiririm herkese iyi yazışmaşlar:126::103:

Güle güle canım

Bırakmak yooook.Temmuzda tatile giriyoruz ki tatile de sporuma devam etmeye çalışacağım.Şimdiye kadar 6,9 kg verdim ama incelmek çok güzel bunun sebebide spor tabii ki.Tanıdığımızın nikahı için bir elbise almıştım.Dün dolabı düzenlerken elbisenin üstüme tam oturduğunu anımsayınca sinir oldum.Sonra bir deneyeyim dedim amaaaann Allahım bol hemde azcık değil çok bol.Fermuarını zor kapatıyordum dün fermuar kısmını tuttum 7-8cm lik bolluk vardı.Ön kısmım da boldu.Hemen eşimin yanına gittim.Gerçekten ne kadar kilo vermişsin dedi.Meğer herşey 6,9 kg mış daha bu kadar kilo versem ve spor yapsam çok güzel olacak.

Son düzenleme:

ben de varım yarım saat bisiklet sürecğim.

aysecig cnm siz de mi hudut bölüğündesiniz lojmanda mısın?resimlerini gördüm kg gayet iyi aslında,tabi sen nasıl hissediyorsan ne kadar istiyorsan o kadar ver

Gülçin'cim dukan yapıyordum ben çok memnundum sonra bu streste gitti kilolar kafama hiç takmadım ondan olabilir belki ..

Betül'cüm düğün için gayet güzel ama bence isteme için aynı fikirdeyim çok dikkat çekecek bir renk olmasa daha iyi olur.

Ahh Nihal'cim merak ettik gelmeyince, bilgisayarla alakalı olduğu tahmin etmiştim bir gün öncesinde bilgisayar yeni geldi dediğinden ama böyle bir durumda haber verirsen en azından merak etmeyiz ..

Hayırdır Nermin'cim canın bir şeye mi sıkkın ?
Pazar gübü gerçekten çok kaçmış ..

kızlar albüme resim ekledim kot 32 beden gömlek xl ve ben 57 kiloyum

Gülçin'cim kilolu değil de biraz kalın duruyor hani normalde 32 beden giyen bir insanın yağları çıkar yanlardan falan senin böyle bir durumun yok yağ olmadığı belli yani bunun ..

Suyunu da tamamlarsan güzel olacak Nermin'cim ..

Afiyet olsun Gülçinn ..

İlk kez duydum bunu Gönül teşekkür ederiz dikkat etmeye çalışacağım ..

Kimse yok kendi kendime yazıp cevap mı versem? :44::44:
Sıkıldım valla nerdesiniz kızlaaaaarrrr

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Kıyamam yalnız mı kaldın sennn ..

Bana çok kaçırmışsın gibi gelmedi HAtice bence güzel olmuş.

Çok iyiymiş ya ben bazen kızınca öküzcüm diye seviyorum bizimkini

tamam ama çok kızmayıın
sabah:2 dilim ekmek 3 zeytin yarım kk peynir
ara:1 eti puf 1 gofret 1 hoby
öğlen:1 tost 1 ayran:26:
akşam:tavuk patates ve karpuz
su:1.5 litre 2.5 tamamlıycam

Ne oldu Zeliş'cim vaz mı geçtin yoksa tatil fikrinden, denize arkadaşlarınla rahatça girmek istemiyor musun ?
Kızların da dediği gibi açlıktan saldırmışsın hep diyoruz bak sabah kahvaltını güzelce yapsan bu problemler de olmayacak ..

Ben de aynen öyle düşünüyordum Nermin ama belli bir diyet listesi olmadığından rahatça yapabildim dukanı ..

Hayırlı oslun yeni yerin Ebru'm ..

ewt aslında hiç böyle yapmamıştım ama yarın tekrar toparlıycam ve cuma günü 1.5 kilonun altında vermek istemiyorum bn 16 yaşındayım

menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmekten tost
1 haşlanmış yumurta

öğlen
2 kase mercimek çorbası salata

akşam

1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kıymalı kabak yemeği
yoğurt

30 dk da bisiklet süreceğim

Afiyet olsun canım çok güzel menü olmuş.

Teşekkürler kuzucuum.

Sen neler yaptın bakayım. Barıştın mı sevdiceğinle?

Barıştım şekerim barıştım küs kalamıyoruz ki bir şekerlikler yapıyor sorma yalnız 2 gündür yine sağlık sorunlarım var şu dönem bir bitse de komple kontrolden geçsem iyi olacak ..

Afiyet olsun Ayşe'cim Dukanı bıraktın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…