Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam ebru ablam söz spor yapıcam ve yazıcam inş telafi eder bundan sonra yapmam nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum zamanla öğrenicem sizin sayenizde inş

MENÜM

Sabah

Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
Küçük bir porsiyon şehriyeli et kavurma
1 dilim kepek ekmek

Ara

3 tane kiraz
3 tane küçük erik

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Dünki menümü hiç yazmıyorum. Resmen rezaletti. Ama sadece mecbur olduğum için yedim. Ama akşam yemeğinde dalda taptaze kirazı ve taptaze çileği görünce dayanamadım. Ne kadar kiraz yedim bilmiyorum ama çok yedim

ewt aslında hiç böyle yapmamıştım ama yarın tekrar toparlıycam ve cuma günü 1.5 kilonun altında vermek istemiyorum bn 16 yaşındayım
Canım kilo vermek için hiçbirşey yenmeyecek,çok azaltmalısın diye birşey yok.Evet 16 yaşındasın ve çok hızlı kilo verebilirsin ama diyetle değil sağlıklı beslenerek.Kaçamak yapıp ardından iyice kısarsan aynı kaçamağı yine yapacaksın.Yazılanları okumuşsunur.Ona göre beslenmeye başlarsın.Yardım edebileceğimiz bir şey varsa söyle etmeye çalışalım olur mu? Beraber yarın için menü oluşturabiliriz istersen.
Afiyet olsun Ayşecim güzel olmuş.

kızlar ben bugün ufaktan bir kaçamak yaptım amma bütün yediklerimi vs yazayım siz karar verin ya bence yediklerime göre çok önemli bişi değil

sabah
1 dilim ekmek
kaşar
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yarım tabak haslanmıs sebze
yogurt
1 dilim ekmek

akşam (akşam dedigim saat 5 yanüü)
1 ince dilim kek
2 tane eti boleromudur nedir küçük gofretlerden
1 bardak da sütlü nescafe

spor: 1,5 saat

Afiyet olsun ebru'cumm ..

Mecburmuş ayy yerim senin bahaneni

Turtam 2si bence fazla olmuş ..

bende katılmak istiyoruuuuuuuum

Barışmanıza sevindim. Bizde öyle hiç küs kalamayız.
Kendini ihmal ede ede bir hal gelecek başına. Biran önce git lütfen doktora.

tamam ebru ablam söz spor yapıcam ve yazıcam inş telafi eder bundan sonra yapmam nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum zamanla öğrenicem sizin sayenizde inş

Tamam canım. Bekliyoruz sporunu. Bu arada bizim menülerimize iyi bak olur mu canım. Onlardan örnek almaya çalış. Ayrıca kilo vermeye başladıkça çok hoşuna gidecek bu iş.

Bugün beni farketmeyen kimse kalmadı. Artık erkekler bile ne kadar çok zayıfladın demeye başladı. Çok yakın olmadığım insanlar bile söylüyor çok zayıfladın nasıl yaptın diye. Buda çok hoşuna gidiyor insanın.

Diyorum alma sen beni 2 ay sonra ölür kalırım garantim yok diye
Ebru'm şu işler biraz ilerlesin de gideceğim yazın doktora burada gitmek istemiyorum zaten çok uğraştırıyor.

yoklam al cnm daha teşvik edici olur.yapmayana - ver
Alırız canım alırız.Bakalım ne kadar enerji yakacağız.Sporcu bir takım olduk
Hilalcim yine miden mi tuttu.Canım sen en kısa zamana doktora git lütfen.O stres bu stres diye bekleme.1 güne tüm tahlilleri herşeyi yaptırırsın en azından ne olduğunu öğrenir tedaviye başlarsın.ERTELEME ARTIK.

Öğlen sıkı bir yemek yemişsin afiyet şeker olsun.

Kek gofret derken götürmüşsün turtam.Ama sporun çok güzel olmuş.Yaptın mı yapacak mısın?

Son düzenleme:

Söyleyeceğim de kızacaksınız diye korkuyorum Hatice
Bu sefer nefes alamadım uzun süre ufak ufak nefeslerle idare ettim.
Arada biraz rahatlıyor tam olmasa da alıyorum arada iyice nefessiz birakıyor.
Sonrasında da göğüs boşluğum morarınca tırstım ..

hilal ablacım biliyorum suçluyum kahvaltıda yumurtayı hazırlamayı unutmuşum o uüzden bütün gün gittii :26:

iyi olmuş barışmanızcanım ,geçmiş olsun babandan yeni gelişmeler var mı?biraz ara verdim kendimi baskı altında hissetdim.yarın dukan tarzı beslenmeme geri dönüyorum inş.

afiyet olsun canım güzel.kiraz çok sorunlu bir meyve değil diyet için canım

ay dur sanada anlatırım şimcük ebrum

ben de katılayım şu gruba malum artık evde spor yapıcam üyeligim bitti buraya yazmak benide motive eder bisikletimide çıkarttım bugün yolların tozunu attırıcigiiiiiiiiiiiiim hergüüüüüüüüüüün

Afiyet olsun ebru'cumm ..

Mecburmuş ayy yerim senin bahaneni

Turtam 2si bence fazla olmuş ..

ay o zaman ben biraz daha spor yapayım bu akşam hilalim

bu yaptıgım spor canım akşam biraz daha yapıcam şöyle bir yarım saat daha yapayım diyorum mekik yan bel bacak falan

hilal ablacım biliyorum suçluyum kahvaltıda yumurtayı hazırlamayı unutmuşum o uüzden bütün gün gittii :26:

Zeliş'cim bak bir anlık kaçamak diyoruz ama sen bunları eritmek için 2-3 gün uğraşacaksın ee 1-2 günde ne kadar vereceksin yapma lütfen böyle bir daha anlaştık mı söz bekliyorum senden ?

ay o zaman ben biraz daha spor yapayım bu akşam hilalim

Yap turtam yap ya da asansörünün yanına git adrenalin kilo verdiriyor

Yok Ayşe'cim ben sormuyorum artık bir şey annemle de aynı şeyleri konuşup duruyorlarmış bakalım ne diyecek sevdiceğimin gelme tarihi net belli olana kadar ses çıkarmama kararı aldım.

bende katılmak istiyoruuuuuuuum
Sen zaten listede varsın canım.
Resimlerine bakınca öncekiyle aranda büyük bir fark var zaten canım.Çıtır birşey oldun sende

Diyorum alma sen beni 2 ay sonra ölür kalırım garantim yok diye
Ebru'm şu işler biraz ilerlesin de gideceğim yazın doktora burada gitmek istemiyorum zaten çok uğraştırıyor.
Allah korusun o nasıl söz Hilal.Acı biber sürerim bak ağzına.Ciddi birşey çıkacak diye endişeleniyorsun besbelli.Ne kadar uğraştırırsa uğraştırsın erteleme lütfen.Git artık Hilal.Tehit mi etsek seni ne yapsak

söz veriyorum ablacım bi daha kaçamak yok

Hatice'cim burada gitsem üniversite hastaneleri zaten kaç hafta sonraya randevu veriyor tahlili şunu buyu derken benim ne kadar burada duracağım belli değil o yüzden bekliyorum biraz da aslında.

Hatice'cim burada gitsem üniversite hastaneleri zaten kaç hafta sonraya randevu veriyor tahlili şunu buyu derken benim ne kadar burada duracağım belli değil o yüzden bekliyorum biraz da aslında.

Bak iyice endişelenmeye başladım.Canım rendevuyu boşver o zaman acilden giriş yap.Anlattıkların çok ciddi.Bir haftada stresten diyoruz ama çok kilo verdin.O kilonun bile etkisi var.Yarın direk git canım.Veya birkaç gün okula gitme memlekete git.Erteleme artık.

bu yaptıgım spor canım akşam biraz daha yapıcam şöyle bir yarım saat daha yapayım diyorum mekik yan bel bacak falan
Tamam canım.Sende varsın.Gece yaptığımız tüm sporları paylaşırız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…