ben yarım litrelik enerji içecegi içtim diyette güç veriri diye düşünmüştüm ama sizede soriym içilebilirmi?
valla ben enerji içecegi yerine vitamin içmeni tavsiye ederim cnm özellikle de balık yağı falan annen alır mı bilmiyorum da aldırabilirsen omega 3 aldır yanii yada taze sıkılmış portakal suyu vb içebilirsin enerji içecegi yerine hem daha sağlıklı hem de vitaminli ara öğünlerde içebilirsin artık her yerde taze taze sıkıyor büfeler
ben yarım litrelik enerji içecegi içtim diyette güç veriri diye düşünmüştüm ama sizede soriym içilebilirmi?
eveeeeet şortlar miniler bikinilerrr bizi bekleyiiiiiiiiiiin geliyorrrrruuuuuuzzzzz
Hayatım ben hiç duymadım böyle birşey, ayrıca yeterli derecede beslenirsen enerjin düşmez, çok az mı yiyorsun acaba :26:
Yarım litre çok değil mi zelişcim hem, şekerli sonuçta:26:
şekerinin çok olduğunu bilmiyodum:26: tamam bidaha içmek yok bilmediğim için arad aböyle hatalar yapıyorum
BUse hosgeldin takima
Ben de 25 yasindayim, okul oncesi ogretmeniyim, istanbuldayim.
Kizlar bugun kahvaltiyi saglam yapmis oldum oglen yemiycem aksam da cok az yemeyi hedefliyorumm 7yi gecirmeden.
Gidiuyim 2 bardk daha su iceyim :)
YaRin cumaaa
Hoşbulduk canımm
Cumaları tartılıyorsunuz sizde sanırım, Ladyline gelsede kuralları bi söylese anlatsa bana
Hoşbulduk canımm
Cumaları tartılıyorsunuz sizde sanırım, Ladyline gelsede kuralları bi söylese anlatsa bana
Kızlar merhaba nasılsınız?
İnternetler yok kaç günden beri deli oluyorum haber de veremedim kusura bakmayın okuldan girdim şimdi haber vermek için umarım herkes iyidir geçmişi e okuyamadım internet geldiği gibi aranızdayım.
Ben de pek bir problem yok iyi sayılırım.
Kilom da 52.5 ..
annem alır sorun değil ama portakal suyunda şeker var diye içmiyorum
valla ben daha şimdiden alıyorumhem gaza geliyorum hemde daha bi mutlu oluyorum, geçen hafta etek aldım 38 beden
Kızlar merhaba nasılsınız?
İnternetler yok kaç günden beri deli oluyorum haber de veremedim kusura bakmayın okuldan girdim şimdi haber vermek için umarım herkes iyidir geçmişi e okuyamadım internet geldiği gibi aranızdayım.
Ben de pek bir problem yok iyi sayılırım.
Kilom da 52.5 ..
Nora'cım hoşgeldin aramıza ben sana kuralları ekleyeyim ..
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Sağol canım kurallar için, uyum sağlayacağıma eminimm, bu arada çok güzel kilo vermişsin seni çok tebrik ederim Hilalcim
Ben takımın ününü duymuştum zaten o yüzden direk 13. takım için Ladyline a mesaj atmıştım
hilaliiiiiiiim nerdesin uleeeeeeeeynn merak ettik seni dedim sevdicegi babasından alamayınca daglara mı kacırdı hilalüümüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?