Yeni planlarımız var turtam ayy anlatacağım bir sürü şey var ama çıkmam gerekiyor çook özledim ben siziiiihilaliiiiiiiim nerdesin uleeeeeeeeynn merak ettik seni dedim sevdicegi babasından alamayınca daglara mı kacırdı hilalüümüü
Gerçekten mi çok mutlu etti bu durum beni.
İsimlerimizi bile biliyorsun demek ..
Lütfen bu takımın kıymetini bil gerçekten çok farklı öyle bir iletişim var ki diyetteki en önemli olan psikolojiyi burada sağlam tutuyoruz herşeyi konuşuyoruz.
İnşallah bir an önce kilolarından kurtulursun çok güzel bir duygu istediğini giyebilmek şu rahatlık.
Herkesin bir an önce kurtulmasını isterim.
Hilal hosgeldiiin
İyi olmana vok sevindim
Merak etmeye baslamistik
Sen yokken biz de eksikligini fark ettik bak hemen ispiyonlayayim Ebru kac kere kacamak yapti
Ben de.. Ama ebrunun yapmasi daha carpici tabi
hazır meyve sularını içme zaten ben taze sıkılmışları tercih et diyorum ya sonucta vitaminde alman gerekiyor meyve yemen gerekiyor
ben de çok begendigim şeyleri bir beden küçük alıyorum ki biran önce zayıflayıp içine sıgabileyim diye
Bende çok isterim bunu canım, asla sadece kendimi düşünerek girmedim takıma buna emin olabilirsiniz kızlar, bende elimden geldiğince size yardımcı olacağım
3 aya kadar önce 2 tane pantolonum vardı , daha hedefime çok yolum olmasına rağmen şu an eteğim bile varHiçbir bayan kiloyu haketmiyor
Yeni planlarımız var turtam ayy anlatacağım bir sürü şey var ama çıkmam gerekiyor çook özledim ben siziiii
Zelişcik meyve de aynı zamanda kendi doğal şekerleri olduğu için sana enerji de verecektirMeyve suyunu bende tamamen attım hayatımdan
İnşallah 36 bedenlere kadar çılgınlaşmak istiyorum Turtam benHaziran sonunda bikini anlamaya gidicem zaten, canım bişi yemek istediğinde onu düşünüyorum
Sana kesinlikle katılıyorum Hilalcim, ben zaten insanlara "diyetteyim" , "kilo vermiş miyim" gibi cümleler kurmayı bıraktım, en yakın komuşumz bile bana o gün yeter iyisin diyo
Enerjini direk hissettim canım çok sevindim hayırlısı olsun sanki ben seni başka konulardan da hatırlıyorum ama çıkaramadım ..
Kesinlikle hak etmiyoruz kiloyu, hep bize dediler ki yok kilo sana yakışıyor, yok zayıf güzel olmazsın, bölgesel fazlalıklarımız varsa onlar gitmez kalıtsal hepsi koca bir yalann ..
Bak benim bir ara basenlerim 105 cmdi belim 62-63 iken.
Dediler ki belin iyice incelir kalçan komik olur falan şimdi altıma 36 beden giyiyorum.
Bedenimi seviyorum.
Neden şu kilolar yüzünden kendimizi sevmeyelim ki ..
Sadece görüntü de değil sağlık var.
Bu arada sigrayı bırakmışsın çok tebrik ederimm ..
merak içerisindeyiiiiiiiim hilalim
bu hırsla oda olacak canım merak etme sen yeter ki vazgecme
Kızlar çıkamadım bir türlü ayrılamadım sizden kendinize dikkat edin öpüyorum hepiciğiniziiii ..
Günaydın 13. takım :80:
Dün "Ladyline" a yapmış olduğum takıma girme başvurusuna olumlu cevap gelmesinden dolayı , 1 haftalık deneme süreci dahilinde aranızdayım kızlar
Kuralları henüz bilmiyorum fakat kurallara uyma ve takıma zaman ayırma konusunda bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum
Ben size kendimi tanıtayım
Adım Buse, 22 yaşındayım. 2 yıl öncesine kadar 55-60 arasında gidip gelirdim, kilom hiç çıkmazdı fakat çok zor zamanlar geçirdim, kendimi eve kapattım ve sadece yedim, sonuç bu..Sabah bir uyandığımda tartı da 91i görmüştüm. KK da kilo veren bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine siteye girdim ve hakikaten birlikten kuvvet doğar dedikleri doğru, hala inanasım gelmiyor ama bi 10 kilo vermeyi başardım...
Herkes hedefine ulaşıp korumaya alana kadar durmayalım kızlar, daha fazla dobiç olup zaman harcamayalım...
Alışverişten, ince kadınlardan, aynalardan korkmayalım.. Kendimizi sevmeye bir an önce başlayalım, çünkü hayat çok belirsiz bi süreçte...
Tekrar Selam
Bu arada profilimde fotoğraflarım var , vücudumun kilomu göstermediğini söylerler ama bu benim tartıda gördüğüm rakamı değiştirmiyor tabi
Kızlar merhaba nasılsınız?
İnternetler yok kaç günden beri deli oluyorum haber de veremedim kusura bakmayın okuldan girdim şimdi haber vermek için umarım herkes iyidir geçmişi e okuyamadım internet geldiği gibi aranızdayım.
Ben de pek bir problem yok iyi sayılırım.
Kilom da 52.5 ..
alıntıdır:)
GERÇEKLER::...]]]]
Kilolu bir kadınım.. E haliyle de sık sık diyete başlıyorum.. Yine böyle bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynasına sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla
"- Yağ, un, tuz, şeker yok!" yazdım.
Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum.
"- E daha dün aldım ya.." :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?