Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende çok isterim bunu canım, asla sadece kendimi düşünerek girmedim takıma buna emin olabilirsiniz kızlar, bende elimden geldiğince size yardımcı olacağım

3 aya kadar önce 2 tane pantolonum vardı , daha hedefime çok yolum olmasına rağmen şu an eteğim bile var Hiçbir bayan kiloyu haketmiyor

Hilal hosgeldiiin
İyi olmana vok sevindim
Merak etmeye baslamistik

Sen yokken biz de eksikligini fark ettik bak hemen ispiyonlayayim Ebru kac kere kacamak yapti
Ben de.. Ama ebrunun yapmasi daha carpici tabi

Aaa Ebru da mı kaçamak yaptı kız Ebru sana diyorum bak kaçamak yapınca kimseye kızmaya yüzün olmuyor sırf o yüzden olsa da yapma ..

Betülüm sen ne yaptın kuzum ya dukandan sorna kesmiştin kaçamakları beni özlemeye dayanamadın mı yoksaaa ..

Zelişcik meyve de aynı zamanda kendi doğal şekerleri olduğu için sana enerji de verecektir Meyve suyunu bende tamamen attım hayatımdan

İnşallah 36 bedenlere kadar çılgınlaşmak istiyorum Turtam ben Haziran sonunda bikini anlamaya gidicem zaten, canım bişi yemek istediğinde onu düşünüyorum

Enerjini direk hissettim canım çok sevindim hayırlısı olsun sanki ben seni başka konulardan da hatırlıyorum ama çıkaramadım ..

Kesinlikle hak etmiyoruz kiloyu, hep bize dediler ki yok kilo sana yakışıyor, yok zayıf güzel olmazsın, bölgesel fazlalıklarımız varsa onlar gitmez kalıtsal hepsi koca bir yalann ..
Bak benim bir ara basenlerim 105 cmdi belim 62-63 iken.
Dediler ki belin iyice incelir kalçan komik olur falan şimdi altıma 36 beden giyiyorum.
Bedenimi seviyorum.
Neden şu kilolar yüzünden kendimizi sevmeyelim ki ..
Sadece görüntü de değil sağlık var.
Bu arada sigrayı bırakmışsın çok tebrik ederimm ..

Günün yarısına kadar 1 lt suyum ve 1 yeşil çayım içildi

Akşamda işten çıkmadan önce menümü yazarım bebekler

13 gündür sigara içmiyorum, ilk 10 günü kaçamaklarla geçti ama ayarını tutturdum, bana uzun süre yasak kaçamak

Yeni planlarımız var turtam ayy anlatacağım bir sürü şey var ama çıkmam gerekiyor çook özledim ben siziiii

merak içerisindeyiiiiiiiim hilalim

bu hırsla oda olacak canım merak etme sen yeter ki vazgecme

Sana kesinlikle katılıyorum Hilalcim, ben zaten insanlara "diyetteyim" , "kilo vermiş miyim" gibi cümleler kurmayı bıraktım, en yakın komuşumz bile bana o gün yeter iyisin diyo

Ama ben şunu savunuyorum " bir kadın bedenini sevene kadar kiloludur!"

Çıktın sanırım, kendine iyi bak, umarım internetin gelir bir an önce

meraba güzeller.umarım herkesin keyfi yerindedir.dünkü mesaj sayım 6 tanecik.:)
sporumu da az yaptım kızım yüzünden rahat bırakmıyor 20 dakika bisiklet 15 dakika egzersiz yapabildim dün sadece:)

hoşgeldin buse ben nermin. inşalah istediğin hedefe ulaşırsın canım bende yeni sayılırım.3. haftam olacak bu ama çabuk alıştım sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar ve güzel motive eidyorlar sende zamanla göreceksin zaten.

özletiyosun canım kendini ya.umarım sıhatin yerindedir kendine dikakt et olurmu kilonuda koru artık zayıflama sakın....

alıntıdır:)

GERÇEKLER::...]]]]
Kilolu bir kadınım.. E haliyle de sık sık diyete başlıyorum.. Yine böyle bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynasına sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla
"- Yağ, un, tuz, şeker yok!" yazdım.
Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum.
"- E daha dün aldım ya.." :))

merhaba hatunlar..dün alıntı yaptı birsürü ve oğlum mızıkladı sitede hata verdi hepside yazamadan gitti..
NORA hoş geldin ve oldukça enerjiksin..en kısa zamanda hedefine ulaşırsun inşallah..bu takım özeldir güzeldir ona göre..
VE HİLAL hatun gelmiş..kilon çok iyi..seninde iyi olman çok çok iyi..Anlatacaklarını en kısa zamanda anlatttttttt...merakta bırakma bizi..
EBRU yeni yerin hayırlı olsun..Pedometreyi neten aldım..20 küsürden 9.90 inmişti..ve çok memnunun..tavsiye ederim insanı motive ediyor..

süpermiş.........

sporumu yaptım..5.5 km yürüdüm..200 twist yaptım..akşama 6.5 km tamalayacağım.bu arada 10bin adım atmak hiç de kolay değilmiş habarınız ola..:18:
arkadaşlar dk mı paylaşacağız.bazen dk kısa ama koşu süresini uzun tuttuğum için mesafe uzun oluyor onun için km hesaplıyorum ben dk ya vurunca az çıkar dün dünde 5.5 km de bıraktım..ama kilomdan çok memnun değilim belki yarın baskül bombayı patlatır yoksa bu gün itibariyle sonuç hiç beklediğim gibi değil..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…