Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Boyum 1.69 Haticecim, çalışıyoruum, özel bir frmada sekreterim aynı zaman da aöf öğrencisiyim , sende çalışıyorsun galiba, fotolardan onu anladım

Evet canım.Bende çalışıyorum öğretmenim.

Maşallah Gülçin ne güzel.Çok sevindim

Gunaydin kizlar ..

Yarin cuma napiyoruuuuuzzz bugun pur dikkat ediyoruz kacamak sifir, bol bol su iciyoruz ve hareket ediyoruuuuzzz :13::13::13:
Günaydın Gönülcüm.Dediğin gibi hemen suyumu içtim.

Mesajlar normalde edaya atilacakti ama eda ortalikta yok ebru bana atin dedi.

Ben biraz findik ve baklava yedim..

Ben de yatayim artik iyi geceler herkesee

Hic iyi olmamis betul baklavayi cok yemedin insallah neyse olan olmus artik bugun cok dikkat etmeye calis ..

Hosgeldin aramiza nora gonul ben ...
dert etme kilolarini insallah burda hep birlikte verecegiz:13: yazin soooyleeee salina salina gezecegiiizzz

gunaydin ayse cim ..

Mesajlar normalde edaya atilacakti ama eda ortalikta yok ebru bana atin dedi.

Ben biraz findik ve baklava yedim..

Ben de yatayim artik iyi geceler herkesee

Hic iyi olmamis betul baklavayi cok yemedin insallah neyse olan olmus artik bugun cok dikkat etmeye calis ..

dert etme kilolarini insallah burda hep birlikte verecegiz:13: yazin soooyleeee salina salina gezecegiiizzz

gunaydin ayse cim ..

of ya annem yine börek pişiriyo biri şu kadını durdursuuuuuuuuuuuun

Hoşbulduk canım, gezeceğiz tabi Etekte giyeceğiz, şortta giyeceğiz, beyaz body de giyeceğiz, hatta tati kısmet olursa bikinimizi giyeceğiz, bu yaz dönüm noktası, ve unnutamayacağımız günler bizi bekliyor..

Yağlarımızdan kurtulacağız ve olur olmadık yerde terlemeyeceğiz de, hergünümüz güzel olucak

Hooleey :119::119::119:

HeRKESE SEVGİ DOLU GÜNAYDINLAR

Gunaydin canimm

Supersin gulcin boyle devam et tebrik ederim ..

kızlar işlerim var ben kaçıyorum öğleden sonra uğrarım

Kolay gelsin gulcin..

Evet canım.Bende çalışıyorum öğretmenim.

Maşallah Gülçin ne güzel.Çok sevindim

Günaydın Gönülcüm.Dediğin gibi hemen suyumu içtim.

Ic canim ic afiyet olsun ha bu arada aklima gelmisken yesil caylarimizida unutmayalim gunde iki fincan olmadi en az bir fincan icmeye calisalim ..

Annen iskence cektiriyor resmen hem sadece sana deil bizede gecen turtalar bugun borekler oohhh ohh

Kiz annenen selamimizi soyle birazda senin icin diyet yemekleri hazirlasin

Tatlım o güzel kokulu börekte neler var biliyor musun, margarin, un, tuz doymadığın gibi onlarca kalori ve yağ
Bende börek, pilav ve makarnaya kaptırmıştım kendimi şimdi 3 aydır tadlarını unuttum, misafirliğe gidince fln yiyorum o bile moralimi bozuyor
Börek sana tamamen yasak değil ama bi süre uzak durcaz bebeiş, annelere engel olamıyoruz zaten , kimbilir akşam beni de evde hani tuzaklar bekliyo

Normalde yapar mı tatlım yoksa özel bir gün mü ? Çünkü eğer özel birgün değilse, annenle konuşup bi süre sana destek amaçlı hamur işi yapmamasını isteyebilirsin:26:

Bu arada jillian michels e baslamak istiyorum ama biraz tereddutlerim var hatice cim sen cok spor yaptigindna anlarsin sana sorayim
bu arada isteyende cevaplayabilir tabi
su kalan fazlaliklarimida verdik sonra mi baslasam 30 day shred a yoksa suan baslamamda iyi olur mu ne dersin ??

Son düzenleme:
Canım yarın tartı günü.Sakın tadınada bakma çünkü arkası gelir.Sonuçta anne böreği Annemi özledim şimdi.

Canım sen kk da başka grupta falan yarıştın mı?

Ic canim ic afiyet olsun ha bu arada aklima gelmisken yesil caylarimizida unutmayalim gunde iki fincan olmadi en az bir fincan icmeye calisalim ..
Sabah kahvaltıda her sabah olduğu gibi 2 bardak içtim ama akşam eve gidincede içmeyi ihmal etmeyeceğim.

Annen iskence cektiriyor resmen hem sadece sana deil bizede gecen turtalar bugun borekler oohhh ohh

Kiz annenen selamimizi soyle birazda senin icin diyet yemekleri hazirlasin

dedim herşeyden ye az ye verirsin diyo dinletemiyorum

yemiycem kesin kararlıyım özel bi gün değil ama annem diyoki vucudun için herşey lazım bunlardanda ye ama az ye diyo ama ben bi başlarsam duramam

Canım sen kk da başka grupta falan yarıştın mı?

Hayır haticecim ben 79-70ler grubundaydım, biraz tatsızlıklar yaşandı bende topikten ayrılma kararı aldım

Bu arada gönül fırsatın varsa jilian'a başla derim ben, fazlalıkların daha hızlı gider, o sırada da alışırsın jilian'a daha sonra da sıkılaşmak için rahat rahat yaparsın bence

yemiycem kesin kararlıyım özel bi gün değil ama annem diyoki vucudun için herşey lazım bunlardanda ye ama az ye diyo ama ben bi başlarsam duramam

Tatlım annen yanlış biliyor, vücudun hamur işine ihtiyacı yok bebeğim, hatta bunlar fazla lüks şeyler, ne yemeyi planlıyorsun bugün mesela, diyetisyene gitmiyorsun sanırım:44: Bak eğer annen ye diye çok ısrar ederse, "canım istemiyor sonra yerim annecim" de, bu benimde uyguladığım taktik, yoksa ısrar ediyolar

annem ye diye ısrar etmez ama pişirmektende wazgeçmez işte öyle

annem ye diye ısrar etmez ama pişirmektende wazgeçmez işte öyle

Sen kendini bu durumlara alıştır canım, mesela bende anneme bi ton laf ettim en son kek yaptığında

Bana dedi ki " sen ilerde anne olunca diyetteyim diye çocuklarına eşine kızartma, hamur işi yapmayacak mısın sanki?" dedi..:26:

Doğru söylüyor da, biz hayır demeyi öğrenmeliyiz Sana güveniyorum, bugün börek yemeyecek ve gereksiz kaloriler almayacaksın bebiş

hoşgeldin canım merak etme bizimleyken verirsin

ayyyyy beni de gaza getiriyorsunuz dukana mı baslasam ne yapsam ama ben öyle belli bir listeye baglı kalamam yaa

hoşgeldin canım merak etme bizimleyken verirsin

ayyyyy beni de gaza getiriyorsunuz dukana mı baslasam ne yapsam ama ben öyle belli bir listeye baglı kalamam yaa

Sağol elmalı turtacık hoşbulduk, hepimizin fıstık gibi olacağından hiç şüphem yok

Gunaydin kizlar ..

Yarin cuma napiyoruuuuuzzz bugun pur dikkat ediyoruz kacamak sifir, bol bol su iciyoruz ve hareket ediyoruuuuzzz :13::13::13:

ayyyyyyyyyy tadluuuuuuuuuum götüren götürüyoo baksana şunlara yaaaa baklavalar börekler ay bayilazaaaaaaaaaaimm

Allahtan yemegimi kendim yapıverdigim için öyle sorunlarım yok anne yemekleri çok baştan çıkartıcı olabiliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…