Evet canım.Bende çalışıyorum öğretmenim.Boyum 1.69 Haticecim, çalışıyoruum, özel bir frmada sekreterim aynı zaman da aöf öğrencisiyim , sende çalışıyorsun galiba, fotolardan onu anladım
Maşallah Gülçin ne güzel.Çok sevindimgünaydın kızlar
ay çok mutluyum bu dukan çok işe yarıyor ya sabah ki kilom dilimi uçuklattı haziranın 15 ine kadar tam gaz devam edeceğim
ebrucum listeye geliyorum yarın canım hazırlığını yap
sabhki kilom 54.9 yarına ne olur bilmem de bugünde saf protein yapacağım dukan seni seviyorum
2 haftada yaklaşık 3 kilo verdim
Günaydın Gönülcüm.Dediğin gibi hemen suyumu içtimGunaydin kizlar ..
Yarin cuma napiyoruuuuuzzz bugun pur dikkat ediyoruz kacamak sifir, bol bol su iciyoruz ve hareket ediyoruuuuzzz :13::13::13:
Mesajlar normalde edaya atilacakti ama eda ortalikta yok ebru bana atin dedi.
Ben biraz findik ve baklava yedim..
Ben de yatayim artik iyi geceler herkesee
Günaydın 13. takım :80:
Dün "Ladyline" a yapmış olduğum takıma girme başvurusuna olumlu cevap gelmesinden dolayı , 1 haftalık deneme süreci dahilinde aranızdayım kızlar
Kuralları henüz bilmiyorum fakat kurallara uyma ve takıma zaman ayırma konusunda bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum
Ben size kendimi tanıtayım
Adım Buse, 22 yaşındayım. 2 yıl öncesine kadar 55-60 arasında gidip gelirdim, kilom hiç çıkmazdı fakat çok zor zamanlar geçirdim, kendimi eve kapattım ve sadece yedim, sonuç bu..Sabah bir uyandığımda tartı da 91i görmüştüm. KK da kilo veren bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine siteye girdim ve hakikaten birlikten kuvvet doğar dedikleri doğru, hala inanasım gelmiyor ama bi 10 kilo vermeyi başardım...
Herkes hedefine ulaşıp korumaya alana kadar durmayalım kızlar, daha fazla dobiç olup zaman harcamayalım...
Alışverişten, ince kadınlardan, aynalardan korkmayalım.. Kendimizi sevmeye bir an önce başlayalım, çünkü hayat çok belirsiz bi süreçte...
Tekrar Selam
Bu arada profilimde fotoğraflarım var , vücudumun kilomu göstermediğini söylerler ama bu benim tartıda gördüğüm rakamı değiştirmiyor tabi
günaydın kızlar eşim gelmeden bir bakayım dedim
nora canım hoşgeldin.2 yıl içinde ne kadar fazla kg almışsın 55-60 larda 91 e... ama tebrik ederim çoğunu vermişsin inş. hedefine burada bizimle birlikte ulaşırsın canım
Mesajlar normalde edaya atilacakti ama eda ortalikta yok ebru bana atin dedi.
Ben biraz findik ve baklava yedim..
Ben de yatayim artik iyi geceler herkesee
Dün "Ladyline" a yapmış olduğum takıma girme başvurusuna olumlu cevap gelmesinden dolayı , 1 haftalık deneme süreci dahilinde aranızdayım kızlar
Kuralları henüz bilmiyorum fakat kurallara uyma ve takıma zaman ayırma konusunda bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum
Adım Buse, 22 yaşındayım. 2 yıl öncesine kadar 55-60 arasında gidip gelirdim, kilom hiç çıkmazdı fakat çok zor zamanlar geçirdim, kendimi eve kapattım ve sadece yedim, sonuç bu..Sabah bir uyandığımda tartı da 91i görmüştüm. KK da kilo veren bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine siteye girdim ve hakikaten birlikten kuvvet doğar dedikleri doğru, hala inanasım gelmiyor ama bi 10 kilo vermeyi başardım...
Herkes hedefine ulaşıp korumaya alana kadar durmayalım kızlar, daha fazla dobiç olup zaman harcamayalım...
Alışverişten, ince kadınlardan, aynalardan korkmayalım.. Kendimizi sevmeye bir an önce başlayalım, çünkü hayat çok belirsiz bi süreçte...
Tekrar Selam
Bu arada profilimde fotoğraflarım var , vücudumun kilomu göstermediğini söylerler ama bu benim tartıda gördüğüm rakamı değiştirmiyor tabi
günaydın kızlar eşim gelmeden bir bakayım dedim
nora canım hoşgeldin.2 yıl içinde ne kadar fazla kg almışsın 55-60 larda 91 e... ama tebrik ederim çoğunu vermişsin inş. hedefine burada bizimle birlikte ulaşırsın canım
Hosgeldin aramiza nora gonul ben ...
dert etme kilolarini insallah burda hep birlikte verecegiz:13: yazin soooyleeee salina salina gezecegiiizzz
HeRKESE SEVGİ DOLU GÜNAYDINLAR
günaydın kızlar
ay çok mutluyum bu dukan çok işe yarıyor ya sabah ki kilom dilimi uçuklattı haziranın 15 ine kadar tam gaz devam edeceğim
sabhki kilom 54.9 yarına ne olur bilmem de bugünde saf protein yapacağım dukan seni seviyorum
kızlar işlerim var ben kaçıyorum öğleden sonra uğrarım
Evet canım.Bende çalışıyorum öğretmenim.
Maşallah Gülçin ne güzel.Çok sevindim
Günaydın Gönülcüm.Dediğin gibi hemen suyumu içtim.
of ya annem yine börek pişiriyo biri şu kadını durdursuuuuuuuuuuuun
Canım yarın tartı günü.Sakın tadınada bakma çünkü arkası gelir.Sonuçta anne böreğiof ya annem yine börek pişiriyo biri şu kadını durdursuuuuuuuuuuuun
Canım sen kk da başka grupta falan yarıştın mı?Hoşbulduk canım, gezeceğiz tabiEtekte giyeceğiz, şortta giyeceğiz, beyaz body de giyeceğiz, hatta tati kısmet olursa bikinimizi giyeceğiz, bu yaz dönüm noktası, ve unnutamayacağımız günler bizi bekliyor..
Yağlarımızdan kurtulacağız ve olur olmadık yerde terlemeyeceğiz de, hergünümüz güzel olucak
Hooleey :119::119::119:
Sabah kahvaltıda her sabah olduğu gibi 2 bardak içtim ama akşam eve gidincede içmeyi ihmal etmeyeceğim.Ic canim ic afiyet olsun ha bu arada aklima gelmisken yesil caylarimizida unutmayalim gunde iki fincan olmadi en az bir fincan icmeye calisalim ..
Annen iskence cektiriyor resmen hem sadece sana deil bizede gecen turtalar bugun borekler oohhh ohh
Kiz annenen selamimizi soyle birazda senin icin diyet yemekleri hazirlasin
Tatlım o güzel kokulu börekte neler var biliyor musun, margarin, un, tuzdoymadığın gibi onlarca kalori ve yağ
Bende börek, pilav ve makarnaya kaptırmıştım kendimi şimdi 3 aydır tadlarını unuttum, misafirliğe gidince fln yiyorum o bile moralimi bozuyor
Börek sana tamamen yasak değil ama bi süre uzak durcaz bebeiş, annelere engel olamıyoruz zaten , kimbilir akşam beni de evde hani tuzaklar bekliyo
Normalde yapar mı tatlım yoksa özel bir gün mü ? Çünkü eğer özel birgün değilse, annenle konuşup bi süre sana destek amaçlı hamur işi yapmamasını isteyebilirsin:26:
Canım sen kk da başka grupta falan yarıştın mı?
yemiycem kesin kararlıyımözel bi gün değil ama annem diyoki vucudun için herşey lazım bunlardanda ye ama az ye diyo ama ben bi başlarsam duramam
Tatlım annen yanlış biliyor, vücudun hamur işine ihtiyacı yok bebeğim, hatta bunlar fazla lüks şeyler, ne yemeyi planlıyorsun bugün mesela, diyetisyene gitmiyorsun sanırım:44: Bak eğer annen ye diye çok ısrar ederse, "canım istemiyor sonra yerim annecim" de, bu benimde uyguladığım taktik, yoksa ısrar ediyolar
annem ye diye ısrar etmez ama pişirmektende wazgeçmez işte öyle
Tekrar Selam
günaydın kızlar
hoşgeldin canım merak etme bizimleyken verirsin
ayyyyy beni de gaza getiriyorsunuz dukana mı baslasam ne yapsam ama ben öyle belli bir listeye baglı kalamam yaa
Gunaydin kizlar ..
Yarin cuma napiyoruuuuuzzz bugun pur dikkat ediyoruz kacamak sifir, bol bol su iciyoruz ve hareket ediyoruuuuzzz :13::13::13:
Sağol elmalı turtacık hoşbulduk, hepimizin fıstık gibi olacağından hiç şüphem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?