Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya ama spor yaptıkça kaslanıyorsun sonucta artık senin sıkılaşman lazım sen istedigin kiloya indin. zaten spor yaptıkça daha zayıf gözükeceksin dolayısıyla tartıda ki kilonun pek önemi kalmayacak ondan sonra canımm

şu adımsayar işe yarayacak gibi burda pek yürüyemiyorum ama annemlere gidince bol bol yürürüm artık gitmeden aldırayım eşime km. kaloriyide hesaplıyor heralde.
bisiklete binerken mesela 15 dakika da hemen hemen 6 km gösteriyor.yani yarım saatte 10 km gitmiş oluyorum.iyi sonuç demekki.yürümekten fazla yakıyor ama yürümek daha zevkli bence:)

Gönülcüm bence hemen başla.Jillian çok terletiyor.Hem kilo verir hemde sıkılaşmış olursun.Bir taşta iki kuş Fazlalıkların bitince yapmakta istemeyebilirsin.Şimdiden daha yararlı olur canım.

Hayır demeyi öğrenmek lazım tabii ki.Ben eşime ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı.Ben 16:00-18:00 arası akşam yemeğimi yiyorum.Eşim 19:00 dan sonra.Eşime kek,pasta,kızartmalar yapıyorum.Ben diyet yaparken o istediğini yesin diye.Kilo vermek için bazı şeylere katlanmak gerekiyor.Baştan zorlansam da şimdi zorlanmıyorum.Zelişte inşallah alışacak.
valla ben daha şimdiden alıyorum hem gaza geliyorum hemde daha bi mutlu oluyorum, geçen hafta etek aldım 38 beden

Maşallah kilona göre 38 beden çok iyi.Sen de kilonu pek belli etmeyenlerdensin sanırım.Canım rica etsem bel basen ölçülerini de yazar mısın? Merak ettim.Ben daha çok bol gelse de 40 beden giyiyorum.Gidip 38 beden oluyor mu diye denemedim.Cesaret edemedim .

Yeni planlarımız var turtam ayy anlatacağım bir sürü şey var ama çıkmam gerekiyor çook özledim ben siziiii
Canım nerdesin çok merak ettik seni.Aklımdan neler geçti neler.Neyse ki iyisin.Yeni planları da merak ettim.Merakta bırakmadan gel anlat.ÖPÜYORUM GÖRÜŞÜRÜZ CANIM

ben de biraz spor yapayım bebeklerrrr sonra görüşürüüüüüüüüüüük
Kolay gelsin Funda.

Maşallah Derya sporun çok güzel olmuş.Yarını bende heyecanla bekliyorum.Hiç tartılmadım.:44:

Son düzenleme:

eheh süpermiş ya

BEnde bizim antrede ki aynaya "kuru kayısı bitmiş öööfff" yazcam yarın

Hoşbulduk canım, dobiç bi hatun olarak bolca enerjiye sahibim, sizleri de çok sevdim çenem açıldı

Sen elinden geleni yapmışsın bebeğim tarı seni memnun edecektir , bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbür gün

Hoşbulduk Nermincim, ben şşimdiden alıştım sizlere , artıkk bende çıtır olana kadar motive olmak ve motive etmek için aranızda kalmak istiyorum

Ben Ladyline hatuna bi mesaj atayım, sağolsun beni kırmadı kabul etti takıma , akşamları girebiliyormuş çalıştığı için, bi rapor vereyim

inşallah başarır ve inersin tatlım

of ya annem yine börek pişiriyo biri şu kadını durdursuuuuuuuuuuuun
zeliş annenle konuş börek yararlı birşey değil tabi arada yiyeceğiz ama önce şu kiloları halledelim tatlım sen iradeli güçlü bir kızsın eminim o böreği bugün yemeyeceksin

bence başla derim vucudunu toparlar gönül istersen sonrada devem edersin

yemiycem kesin kararlıyım özel bi gün değil ama annem diyoki vucudun için herşey lazım bunlardanda ye ama az ye diyo ama ben bi başlarsam duramam
aferin sana ablacım kocaman tebrikler börek faydalı değil aksine zararlı otursun annen afiyetle yesin sen çıtır olunca dönüp bakmazsın bile böreklere falan

hoşgeldin canım merak etme bizimleyken verirsin

ayyyyy beni de gaza getiriyorsunuz dukana mı baslasam ne yapsam ama ben öyle belli bir listeye baglı kalamam yaa
valla bende öyleydim bu sefer bir azim bir hırs geldi fundacım dukanın şu yanı güzel daha 1 kere bile açlık hissetmedim meyva falan yok ya o kasıyo biraz ama şurda 15 gün sabredeceğim sonra tatil bekle beni geliyorum

ben yarım litrelik enerji içecegi içtim diyette güç veriri diye düşünmüştüm ama sizede soriym içilebilirmi?
ya bu ne olduğu bellisiz içi şeker dolu şeyleri içme sakın zeliş onun yerine canın çok tatlı isterse zero laty cola falan al en azında kalorisi az onlarında zararrı var ama

annem alır sorun değil ama portakal suyunda şeker var diye içmiyorum
meyva suyuna karşıyız zelişcim hilal söylemişti bir arkadaşı sabahları sadece 1bardak meyva suyu içip düzenli beslendiği halde 1 ayda 5 kilo almış meyvayıda çok tüketmiyoruz kararında sabah kahvaltıda yada en geç 15.00 e kadar ablacım

maşallah betülcüm hadi görelim seni

ay kuzu ya çok merak ettik seni biz iyi olmana çok sevindim internetin gelirde kavuşuruz inşallah
kilon tavan yapıyo bu arada masallah canım
özletme kendini

inşallah canım darısı başımıza bizde kurtulalımda istediğimizi sıkmadan yanlardan çıkmadan giyelim değil mi?
tebrikler nora

meraba güzeller.umarım herkesin keyfi yerindedir.dünkü mesaj sayım 6 tanecik.:)
sporumu da az yaptım kızım yüzünden rahat bırakmıyor 20 dakika bisiklet 15 dakika egzersiz yapabildim dün sadece:)
olsun yinede yapmışsın sporunu buğün biraz daha çok yaparsın olur biter

ben de biraz spor yapayım bebeklerrrr sonra görüşürüüüüüüüüüüük
kolay gelsin görüşürüz bebek

çok hoşmuş ya

deryacım kilon elbet pes edecektir sen pes etme yeterki tatlım
nasılsın bu arada
çocuklar nasıl gözlerinden öp yerime seni ismini görünce bile yüzüm gülüyo benim

kızlar işlerim var çamaşır asılacak ve bulaşık ve akşam yemeği beni bekler kaçıyım sonra yine uğrarım

Şu an gydiğim 38 beden lastikli canım yüksek bel bi de, başka bi etek daha aldım o kapanmıyor şu an, resmen en az 10 kilo diye bağırıyor

Profilde fotoğraflarım var Haticecim ordan bakabilirsin istiyorsan, ölçülerimi bilmiyorum:26:

menümü de yazıyım
-sabah-
-3 yumurta sahanda(biraz çok oldu ama köy yumurtalarıda çok küçük oluyo)
-1 küçük kase pulbiberli ve naneli lor peyniri

-öğlen-
-dünden haşalama tavuk
-3 yk yoğurt ve pulbiberli
-1 bardak zero

-akşam-
-süt ayran bişeyler geçiştiririm sabahla öğlen arası yakın oldu

inşallah başarır ve inersin tatlım

inşallah canım darısı başımıza bizde kurtulalımda istediğimizi sıkmadan yanlardan çıkmadan giyelim değil mi?
tebrikler nora

Evet bebeğim istediklerimizi giyelim, kendimizi çok sevelim ki hayat daha güzel olsun

Menünü beğendim bu arada canım ama siz ara öğün yapmıyor musunuz:26:

Son düzenleme:
Bende menümü yazayım

Sabah:

1 yeşil elma
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
2 ceviz

Ara:

1 yeşil elma
1 yeşil çay

Öğlen:

1 bardak mercimek çorbası ( bol acılı)
1 kase semizotu salatası
1 bardak ayran

Akşam:

4 yk nesfit
1 su bardağı süt

Ayrıca: 2lt su içtim ve 160 mekik + 1 saat yürüyüş

bu Jillian proğramını indirmek gerekiyori dimi .benim internet sınırlıda indiremem herhalde.ama yorumlara bakılırsa işe yarıyor.

valla güzelim çok enerjiksin maşallah allah eksiltmesin enerjini:) herkesin yemek tarzı çok farklı ama öğrendiğim ve uyarıldığım kadarını söyleyim meyve konusunu abarmamak la<ımmış onu öğrendim.ben normalde çok severim elmayı ama 1 taneden fazla yemmeye çalışıyorum hele hele karpuzu bir oturuşta yarısını yerdim masum sanırdımda ama öle değilmiş onuda arada bir beyaz ksımlarını yiyerek geçiştiriyorum.valla doğru bilipte yanlış olan o kadar şey varmışki burada öğreniyorum senin menün güzel nesfitle zaten akşamları hafif geçirmiş oluyorsun.

kızlar işlerim var çamaşır asılacak ve bulaşık ve akşam yemeği beni bekler kaçıyım sonra yine uğrarım

kolay gelsin canımm

fotoların herkese açık mıııııııııı seni ekleidm arkadas olaraak ben de bakayımmerak ettim

menün güzel olmuş canım da bu akşam herhal de akşam yiyeceklerinizi yazıyorsunuz dimi yani bu saatte akşam yemegi yiyecek haliniz yok aysecig de öyle yapıvermiş de kafam karıştı yanüü

ayy buse senin kiloların göbekle popo bölümünde toplanmıs gördügüm kadarıyla bacakların normal benim de bacaklarda toplanmıs göbek falan yok hiç bende sen de bol bol mekik çek erisin göbegiiinnnn

Elma dışında bütün meyvelere belirli bir yasağım var canım ama bana eski diyetisyenim yeşil elmayı akşamları haariç istediğim kadar yiyebileceğimi söylemişti:26:
Bende de 3ten fazla yasak elma:26:

fotoların herkese açık mıııııııııı seni ekleidm arkadas olaraak ben de bakayımmerak ettim

Değil canım , listemde varsın zaten

menün güzel olmuş canım da bu akşam herhal de akşam yiyeceklerinizi yazıyorsunuz dimi yani bu saatte akşam yemegi yiyecek haliniz yok aysecig de öyle yapıvermiş de kafam karıştı yanüü

Eheh benim yarın ki menüm bile şu an belli canım, o konuda çok disiplinli olduğum için yazıyorum
Bi de akşamları pek giremiyorum kızlar

ayy buse senin kiloların göbekle popo bölümünde toplanmıs gördügüm kadarıyla bacakların normal benim de bacaklarda toplanmıs göbek falan yok hiç bende sen de bol bol mekik çek erisin göbegiiinnnn

Totodan da pek sıkıntım yok canım ama ben üstten kilo alıyorum, kollar , bel ve göbek bölgesinde benim kilolarım, 1-2 kilo vereyim yada alayım hemen belli olur bi de bende

sana da platesin bacak hareketlerini öneririm turtam çok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…