sporumu yaptım..5.5 km yürüdüm..200 twist yaptım..akşama 6.5 km tamalayacağım.bu arada 10bin adım atmak hiç de kolay değilmiş habarınız ola..:18:
arkadaşlar dk mı paylaşacağız.bazen dk kısa ama koşu süresini uzun tuttuğum için mesafe uzun oluyor onun için km hesaplıyorum ben dk ya vurunca az çıkar dün dünde 5.5 km de bıraktım..ama kilomdan çok memnun değilim belki yarın baskül bombayı patlatır yoksa bu gün itibariyle sonuç hiç beklediğim gibi değil..
sporumu yaptım..5.5 km yürüdüm..200 twist yaptım..akşama 6.5 km tamalayacağım.bu arada 10bin adım atmak hiç de kolay değilmiş habarınız ola..:18:
arkadaşlar dk mı paylaşacağız.bazen dk kısa ama koşu süresini uzun tuttuğum için mesafe uzun oluyor onun için km hesaplıyorum ben dk ya vurunca az çıkar dün dünde 5.5 km de bıraktım..ama kilomdan çok memnun değilim belki yarın baskül bombayı patlatır yoksa bu gün itibariyle sonuç hiç beklediğim gibi değil..
Gönülcüm bence hemen başla.Jillian çok terletiyor.Hem kilo verir hemde sıkılaşmış olursun.Bir taşta iki kuşBu arada jillian michels e baslamak istiyorum ama biraz tereddutlerim var hatice cim sen cok spor yaptigindna anlarsin sana sorayim
bu arada isteyende cevaplayabilir tabi
su kalan fazlaliklarimida verdik sonra mi baslasam 30 day shred a yoksa suan baslamamda iyi olur mu ne dersin ??
Hayır demeyi öğrenmek lazım tabii ki.Ben eşime ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı.Ben 16:00-18:00 arası akşam yemeğimi yiyorum.Eşim 19:00 dan sonra.Eşime kek,pasta,kızartmalar yapıyorum.Ben diyet yaparken o istediğini yesin diye.Kilo vermek için bazı şeylere katlanmak gerekiyor.Baştan zorlansam da şimdi zorlanmıyorum.Zelişte inşallah alışacak.Sen kendini bu durumlara alıştır canım, mesela bende anneme bi ton laf ettim en son kek yaptığında
Bana dedi ki " sen ilerde anne olunca diyetteyim diye çocuklarına eşine kızartma, hamur işi yapmayacak mısın sanki?" dedi..:26:
Doğru söylüyor da, biz hayır demeyi öğrenmeliyizSana güveniyorum, bugün börek yemeyecek ve gereksiz kaloriler almayacaksın bebiş
Maşallah kilona göre 38 beden çok iyi.Sen de kilonu pek belli etmeyenlerdensin sanırım.Canım rica etsem bel basen ölçülerini de yazar mısın? Merak ettimvalla ben daha şimdiden alıyorumhem gaza geliyorum hemde daha bi mutlu oluyorum, geçen hafta etek aldım 38 beden
Kızlar merhaba nasılsınız?
İnternetler yok kaç günden beri deli oluyorum haber de veremedim kusura bakmayın okuldan girdim şimdi haber vermek için umarım herkes iyidir geçmişi e okuyamadım internet geldiği gibi aranızdayım.
Ben de pek bir problem yok iyi sayılırım.
Kilom da 52.5 ..
Canım nerdesin çok merak ettik seni.Aklımdan neler geçti neler.Neyse ki iyisin.Yeni planları da merak ettim.Merakta bırakmadan gel anlat.ÖPÜYORUM GÖRÜŞÜRÜZ CANIM
Yeni planlarımız var turtam ayy anlatacağım bir sürü şey var ama çıkmam gerekiyor çook özledim ben siziiii
Kolay gelsin Funda.ben de biraz spor yapayım bebeklerrrr sonra görüşürüüüüüüüüüüük
Maşallah Derya sporun çok güzel olmuş.Yarını bende heyecanla bekliyorum.Hiç tartılmadım.:44:sporumu yaptım..5.5 km yürüdüm..200 twist yaptım..akşama 6.5 km tamalayacağım.bu arada 10bin adım atmak hiç de kolay değilmiş habarınız ola..:18:
alıntıdır:)
GERÇEKLER::...]]]]
Kilolu bir kadınım.. E haliyle de sık sık diyete başlıyorum.. Yine böyle bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynasına sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla
"- Yağ, un, tuz, şeker yok!" yazdım.
Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum.
"- E daha dün aldım ya.." :))
merhaba hatunlar..dün alıntı yaptı birsürü ve oğlum mızıkladı sitede hata verdi hepside yazamadan gitti..
NORA hoş geldin ve oldukça enerjiksin..en kısa zamanda hedefine ulaşırsun inşallah..bu takım özeldir güzeldir ona göre..
VE HİLAL hatun gelmiş..kilon çok iyi..seninde iyi olman çok çok iyi..Anlatacaklarını en kısa zamanda anlatttttttt...merakta bırakma bizi..
EBRU yeni yerin hayırlı olsun..Pedometreyi neten aldım..20 küsürden 9.90 inmişti..ve çok memnunun..tavsiye ederim insanı motive ediyor..
hoşgeldin buse ben nermin. inşalah istediğin hedefe ulaşırsın canım bende yeni sayılırım.3. haftam olacak bu ama çabuk alıştım sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar ve güzel motive eidyorlar sende zamanla göreceksin zaten.
inşallah başarır ve inersin tatlımHoşbulduk gülçin, açıkçası bende 25 yaşımı geçmeden önce çocuk istiyordum
Ama kısmet değilmiş, 3 sene kaldı, 3 senede de sevdicekle anca evleniriz zaten
Şu an ilk ve tek hedeffim 60ların altına inmek
zeliş annenle konuş börek yararlı birşey değil tabi arada yiyeceğiz ama önce şu kiloları halledelim tatlım sen iradeli güçlü bir kızsın eminim o böreği bugün yemeyeceksinof ya annem yine börek pişiriyo biri şu kadını durdursuuuuuuuuuuuun
bence başla derim vucudunu toparlar gönül istersen sonrada devem edersinBu arada jillian michels e baslamak istiyorum ama biraz tereddutlerim var hatice cim sen cok spor yaptigindna anlarsin sana sorayim
bu arada isteyende cevaplayabilir tabi
su kalan fazlaliklarimida verdik sonra mi baslasam 30 day shred a yoksa suan baslamamda iyi olur mu ne dersin ??
aferin sana ablacım kocaman tebrikler börek faydalı değil aksine zararlı otursun annen afiyetle yesin sen çıtır olunca dönüp bakmazsın bile böreklere falanyemiycem kesin kararlıyımözel bi gün değil ama annem diyoki vucudun için herşey lazım bunlardanda ye ama az ye diyo ama ben bi başlarsam duramam
valla bende öyleydim bu sefer bir azim bir hırs geldi fundacım dukanın şu yanı güzel daha 1 kere bile açlık hissetmedim meyva falan yok ya o kasıyo biraz ama şurda 15 gün sabredeceğim sonra tatil bekle beni geliyorumhoşgeldin canım merak etme bizimleyken verirsin
ayyyyy beni de gaza getiriyorsunuz dukana mı baslasam ne yapsam ama ben öyle belli bir listeye baglı kalamam yaa
ya bu ne olduğu bellisiz içi şeker dolu şeyleri içme sakın zeliş onun yerine canın çok tatlı isterse zero laty cola falan al en azında kalorisi az onlarında zararrı var amaben yarım litrelik enerji içecegi içtim diyette güç veriri diye düşünmüştüm ama sizede soriym içilebilirmi?
meyva suyuna karşıyız zelişcim hilal söylemişti bir arkadaşı sabahları sadece 1bardak meyva suyu içip düzenli beslendiği halde 1 ayda 5 kilo almış meyvayıda çok tüketmiyoruz kararında sabah kahvaltıda yada en geç 15.00 e kadar ablacımannem alır sorun değil ama portakal suyunda şeker var diye içmiyorum
maşallah betülcüm hadi görelim seniBUse hosgeldin takima
Ben de 25 yasindayim, okul oncesi ogretmeniyim, istanbuldayim.
Kizlar bugun kahvaltiyi saglam yapmis oldum oglen yemiycem aksam da cok az yemeyi hedefliyorumm 7yi gecirmeden.
Gidiuyim 2 bardk daha su iceyim :)
YaRin cumaaa
ay kuzu ya çok merak ettik seni biz iyi olmana çok sevindim internetin gelirde kavuşuruz inşallahKızlar merhaba nasılsınız?
İnternetler yok kaç günden beri deli oluyorum haber de veremedim kusura bakmayın okuldan girdim şimdi haber vermek için umarım herkes iyidir geçmişi e okuyamadım internet geldiği gibi aranızdayım.
Ben de pek bir problem yok iyi sayılırım.
Kilom da 52.5 ..
inşallah canım darısı başımıza bizde kurtulalımda istediğimizi sıkmadan yanlardan çıkmadan giyelim değil mi?
Gerçekten mi çok mutlu etti bu durum beni.
İsimlerimizi bile biliyorsun demek ..
Lütfen bu takımın kıymetini bil gerçekten çok farklı öyle bir iletişim var ki diyetteki en önemli olan psikolojiyi burada sağlam tutuyoruz herşeyi konuşuyoruz.
İnşallah bir an önce kilolarından kurtulursun çok güzel bir duygu istediğini giyebilmek şu rahatlık.
Herkesin bir an önce kurtulmasını isterim.
tebrikler noraGünün yarısına kadar 1 lt suyum ve 1 yeşil çayım içildi
Akşamda işten çıkmadan önce menümü yazarım bebekler
13 gündür sigara içmiyorum, ilk 10 günü kaçamaklarla geçti ama ayarını tutturdum, bana uzun süre yasak kaçamak
olsun yinede yapmışsın sporunu buğün biraz daha çok yaparsın olur bitermeraba güzeller.umarım herkesin keyfi yerindedir.dünkü mesaj sayım 6 tanecik.:)
sporumu da az yaptım kızım yüzünden rahat bırakmıyor 20 dakika bisiklet 15 dakika egzersiz yapabildim dün sadece:)
kolay gelsin görüşürüz bebekben de biraz spor yapayım bebeklerrrr sonra görüşürüüüüüüüüüüük
çok hoşmuş yaalıntıdır:)
GERÇEKLER::...]]]]
Kilolu bir kadınım.. E haliyle de sık sık diyete başlıyorum.. Yine böyle bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynasına sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla
"- Yağ, un, tuz, şeker yok!" yazdım.
Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum.
"- E daha dün aldım ya.." :))
deryacım kilon elbet pes edecektir sen pes etme yeterki tatlımsporumu yaptım..5.5 km yürüdüm..200 twist yaptım..akşama 6.5 km tamalayacağım.bu arada 10bin adım atmak hiç de kolay değilmiş habarınız ola..:18:
Hayır demeyi öğrenmek lazım tabii ki.Ben eşime ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı.Ben 16:00-18:00 arası akşam yemeğimi yiyorum.Eşim 19:00 dan sonra.Eşime kek,pasta,kızartmalar yapıyorum.Ben diyet yaparken o istediğini yesin diye.Kilo vermek için bazı şeylere katlanmak gerekiyor.Baştan zorlansam da şimdi zorlanmıyorum.Zelişte inşallah alışacak.
Maşallah kilona göre 38 beden çok iyi.Sen de kilonu pek belli etmeyenlerdensin sanırım.Canım rica etsem bel basen ölçülerini de yazar mısın? Merak ettim.Ben daha çok bol gelse de 40 beden giyiyorum.Gidip 38 beden oluyor mu diye denemedim.Cesaret edemedim .
inşallah başarır ve inersin tatlım
inşallah canım darısı başımıza bizde kurtulalımda istediğimizi sıkmadan yanlardan çıkmadan giyelim değil mi?
tebrikler nora
Gönülcüm bence hemen başla.Jillian çok terletiyor.Hem kilo verir hemde sıkılaşmış olursun.Bir taşta iki kuşFazlalıkların bitince yapmakta istemeyebilirsin.Şimdiden daha yararlı olur canım.
Hayır demeyi öğrenmek lazım tabii ki.Ben eşime ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı.Ben 16:00-18:00 arası akşam yemeğimi yiyorum.Eşim 19:00 dan sonra.Eşime kek,pasta,kızartmalar yapıyorum.Ben diyet yaparken o istediğini yesin diye.Kilo vermek için bazı şeylere katlanmak gerekiyor.Baştan zorlansam da şimdi zorlanmıyorum.Zelişte inşallah alışacak.
Maşallah kilona göre 38 beden çok iyi.Sen de kilonu pek belli etmeyenlerdensin sanırım.Canım rica etsem bel basen ölçülerini de yazar mısın? Merak ettim.Ben daha çok bol gelse de 40 beden giyiyorum.Gidip 38 beden oluyor mu diye denemedim.Cesaret edemedim .
Canım nerdesin çok merak ettik seni.Aklımdan neler geçti neler.Neyse ki iyisin.Yeni planları da merak ettim.Merakta bırakmadan gel anlat.ÖPÜYORUM GÖRÜŞÜRÜZ CANIM
Kolay gelsin Funda.
Maşallah Derya sporun çok güzel olmuş.Yarını bende heyecanla bekliyorum.Hiç tartılmadım.:44:
Bende menümü yazayım
Sabah:
1 yeşil elma
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
2 ceviz
Ara:
1 yeşil elma
1 yeşil çay
Öğlen:
1 bardak mercimek çorbası ( bol acılı)
1 kase semizotu salatası
1 bardak ayran
Akşam:
4 yk nesfit
1 su bardağı süt
Ayrıca: 2lt su içtim ve 160 mekik + 1 saat yürüyüş
kızlar işlerim var çamaşır asılacak ve bulaşık ve akşam yemeği beni bekler kaçıyım sonra yine uğrarım
Şu an gydiğim 38 beden lastikli canım yüksek bel bi de, başka bi etek daha aldım o kapanmıyor şu an, resmen en az 10 kilo diye bağırıyor
Profilde fotoğraflarım var Haticecim ordan bakabilirsin istiyorsan, ölçülerimi bilmiyorum:26:
Bende menümü yazayım
Sabah:
1 yeşil elma
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
2 ceviz
Ara:
1 yeşil elma
1 yeşil çay
Öğlen:
1 bardak mercimek çorbası ( bol acılı)
1 kase semizotu salatası
1 bardak ayran
Akşam:
4 yk nesfit
1 su bardağı süt
Ayrıca: 2lt su içtim ve 160 mekik + 1 saat yürüyüş
valla güzelim çok enerjiksin maşallah allah eksiltmesin enerjini:) herkesin yemek tarzı çok farklı ama öğrendiğim ve uyarıldığım kadarını söyleyim meyve konusunu abarmamak la<ımmış onu öğrendim.ben normalde çok severim elmayı ama 1 taneden fazla yemmeye çalışıyorum hele hele karpuzu bir oturuşta yarısını yerdim masum sanırdımda ama öle değilmiş onuda arada bir beyaz ksımlarını yiyerek geçiştiriyorum.valla doğru bilipte yanlış olan o kadar şey varmışki burada öğreniyorum senin menün güzel nesfitle zaten akşamları hafif geçirmiş oluyorsun.
fotoların herkese açık mıııııııııı seni ekleidm arkadas olaraak ben de bakayımmerak ettim
menün güzel olmuş canım da bu akşam herhal de akşam yiyeceklerinizi yazıyorsunuz dimi yani bu saatte akşam yemegi yiyecek haliniz yokaysecig de öyle yapıvermiş de kafam karıştı yanüü
ayy buse senin kiloların göbekle popo bölümünde toplanmıs gördügüm kadarıyla bacakların normal benim de bacaklarda toplanmıs göbek falan yok hiç bende sen de bol bol mekik çek erisin göbegiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?