Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyse hanımlar ben kaçar eşim gelir şimdi.hepinize iyi akşalar öpüldünüz spora akşam devam edicem yarın yazarım:)

ayy tamam bekliyorum canımcım hadi görüşürükk

Menum

Sabah 9:30
1 bardak sut
2-3 kasik yogurtlu kabak

Saat 11
Biraz omlet
2 dilim kasar
Az domates, salatalik

Aksam 19
2 baget
1 bardak zero

selam kizlar noruyorsunuz (kayseri usulu )

Noracim haticecim o zaman ben bugunden itibaren duzenli olarak baslayim shred a sikislasmaya vucudumun sekillenmesine ihtiyacim var ..

Turta hanimmm goturulmus meyveler Allah tan 3 ten once yemissin bu arada hadi gozun aydin bir aday adayi daha cikti karsina
asansorcu, doktordan sonra musavir hay masallah

Hilal ne oldu kiz gel biran once anlat merakta birakma bizi ..

Ya bugun carsiya ciktigimda pedometre alayim dedim unutmussum yarin gidebilirsem alcam ins, adim sayar modasi baslatacaz yakinda

Ebru cum dun ve bugun bisikletin iyi olmus kacamaklari eritmissin boyle devam et canim ..

Ve benim bugunki menum ;

Oglen
Uc kofte
1 dilim salam
1 bardak ayran

ikINDI
5 derisi alinmis izgara kanat
1 dilim salam
Ayran

Aksam
1 dilim salam
1 bardak sut

3 lt su
2 fincan yesil cay
1 fincan form cayi

Son düzenleme:
Cok erken uyandim bugun ya acaip uykum var iyisi mi cikip kestiriyim biraz, sporumu tamamlayinca yazarim

Menum

1 bardak sut
2-3 kasik yogurtlu kabak

Saat 11
Biraz omlet
2 dilim kasar
Az domates, salatalik

Aksam 19
2 baget
1 bardak zero

menün güzel olmus cnm

amaan kız 3 4 taneydi meyve dedigin de yanüü ayy sorma artsın artsın taliplerim iyidir bu Hilalin yayınladıgı bir itiraf vardı ya o hikayeye döncek bence hani doktor ögretmen bir de polis arasında kararsız kalan kız doktor da doktor yanii ben de bakarsın müşavir dershane sahibi ve doktor arasında kararsız kalırım

Ve benim bugunki menum ;

Oglen
Uc kofte
1 dilim salam
1 bardak ayran

ikINDI
1 dilim salam
Ayran

Aksam
1 dilim salam
1 bardak sut

3 lt su
2 fincan yesil cay
1 fincan form cayi

menün güzel de sabah niye bişi yemedin kızzzzz o kadar da erken kalkmıssın

Son düzenleme:
AAz önce annem tartının bozulduğunu söyledi kızlar çok moralim bozuldu:26:

Aynısından sipariş ettirdim hemen ama yarın tartılcaktım ne güzel

Son düzenleme:
afiyet olsun canım

tebrikler zelişcim içecek harici gayet güzel

yarın yine eksi çıkacaksın ne güzel
bisikletle devam etsen senin kilo işi 1 ayaca tamam olur herhalde ebrucum kolay gelsin

bu arada bende albüm yapıverdiiiiiiiiiiiim ekledim resimlerimi
evrim geçirmiş içinden baska bir hatun çıkarmışsın masallah turticim

Canlarım bebiklerim yeni takımım ben kaçıyorum , bugünlük noradan bu kadar yarın görüşürüz, yarın büyük gün
görüşürüz tatlım
afiyet olsun funda

üşenme git yaz geliyo bak betül

neyse hanımlar ben kaçar eşim gelir şimdi.hepinize iyi akşalar öpüldünüz spora akşam devam edicem yarın yazarım:)
iyi akşamlar tatlım

Menum

1 bardak sut
2-3 kasik yogurtlu kabak

Saat 11
Biraz omlet
2 dilim kasar
Az domates, salatalik

Aksam 19
2 baget
1 bardak zero
afiyet olsun betül

kız nörüyona gayseri usulü denmez gırıkkale usulü denir

Ve benim bugunki menum ;

Oglen
Uc kofte
1 dilim salam
1 bardak ayran

ikINDI
1 dilim salam
Ayran

Aksam
1 dilim salam
1 bardak sut

3 lt su
2 fincan yesil cay
1 fincan form cayi
afiyet olsun gönülcüm
Cok erken uyandim bugun ya acaip uykum var iyisi mi cikip kestiriyim biraz, sporumu tamamlayinca yazarim
iyi uykular o zaman

Güzel menü canım

Menum

1 bardak sut
2-3 kasik yogurtlu kabak

Saat 11
Biraz omlet
2 dilim kasar
Az domates, salatalik

Aksam 19
2 baget
1 bardak zero

Baana çok az gibi geldi canım ya , 11 ile 7 arasında birşeyler atıştırsaydın miğden çalışmaya devam etseydi:26:

kızlar bugün çok enteresan birsey oldu
ben rejimdeyim diye ev ahaliside değil ya anne olmak zor çocuklara milföy böreği kek pasta falan yaptım kurabiyede var ay çin işkencesi gibi mis gibi kokuyorlardı
sofraya oturduk milföy böreğinden canım nasıl çekti tabi eşimde çiğ köfte almış gelmiş bide ondan
yeyim mi yemeyim mi derken tam börekten bir parça ıssırdım çiğnemeden hemen bıraktım ne yapıyorum ya dedim yinemi basa döneceğim
şükürler olsun yemedim irademi ve kendimi kutladım gittim
-30 dak bir yürüdüm
-40 dak birdaha yürüdüm
iyiki yememişim vicdan azabındansa içim rahat şekilde çayımı içiyorum
bugünlük toplam sporum gururla
-30 dak shred
-3 mil leslie
-30 dak +45 dak tempolu yürüyüş ama çok fena terledim kızlar
bukadar başkabirsey yapmadım
yarın kaç kilo olacağım çok merak ediyorum 54.9 dum sabah hayırlısı bugünde saf protein yaptım

ya ben yazın tatile gidemiyoruuuuuuum arkadaşlarım vazgeçti bende kaldım yaa mayo hayallerim uçtu gitti

kızlar kimselerde yok ya yarın kilomu yazınca lütfen biri bana bir ticker yapsın deniyorum deniyorum olmuyo
hilalimde yok kaldım böyle

seninle aynı kaderi paylaşmışız bugün ablacım benim annemde milföy yaptı ve bende sadece 1 ısırık aldım sonra engel oldum kendime şimdi içim rahat

seninle aynı kaderi paylaşmışız bugün ablacım benim annemde milföy yaptı ve bende sadece 1 ısırık aldım sonra engel oldum kendime şimdi içim rahat
zelişcim ben o bir ıssırığıda yemedim şükür dukanda azda olsa yiyince bozuluyo ama bir bilsen şimdi nasıl rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…