albüm oluşturmayı beceremdim yoksa orda görürdün kim daha yakışıklıymış bakalım hem doktor evli barklı kardeşim hazır nazır bekar:)şu albüm işini halledeyim o zmn karar ver sen doktormu mali müşavir mi hehe:)
yarın eksi çıkarsam hafta sonu yiyecem meyve :)
neyse hanımlar ben kaçar eşim gelir şimdi.hepinize iyi akşalar öpüldünüz spora akşam devam edicem yarın yazarım:)
Menum
Sabah 9:30
1 bardak sut
2-3 kasik yogurtlu kabak
Saat 11
Biraz omlet
2 dilim kasar
Az domates, salatalik
Aksam 19
2 baget
1 bardak zero
selam kizlar noruyorsunuz (kayseri usulu)
Noracim haticecim o zaman ben bugunden itibaren duzenli olarak baslayim shred a sikislasmaya vucudumun sekillenmesine ihtiyacim var ..
Turta hanimmm goturulmus meyveler Allah tan 3 ten once yemissin bu arada hadi gozun aydin bir aday adayi daha cikti karsina
asansorcu, doktordan sonra musavir hay masallah
Hilal ne oldu kiz gel biran once anlat merakta birakma bizi ..
Ya bugun carsiya ciktigimda pedometre alayim dedim unutmussum yarin gidebilirsem alcam ins, adim sayar modasi baslatacaz yakinda
Ebru cum dun ve bugun bisikletin iyi olmus kacamaklari eritmissin boyle devam et canim ..
Ve benim bugunki menum ;
Oglen
Uc kofte
1 dilim salam
1 bardak ayran
ikINDI
5 derisi alinmis izgara kanat
1 dilim salam
Ayran
Aksam
1 dilim salam
1 bardak sut
3 lt su
2 fincan yesil cay
1 fincan form cayi
afiyet olsun canımbugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek domates salatalık 4 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta peynir
ara: 1 bardak tarçınlı süt
öğlen: 1 tabak taze fasulye yanında soğan ve domates
akşam: haşlanmış tavuk ve salata
2.5 litre su
1 tane form çayı
tebrikler zelişcim içecek harici gayet güzelmenümü yzym bende barik
sabah: 2 dilim ekmek 7 zeytin 1 kk peynir
ara: enerji içeceği
öğlen:2 dilim ekmek yumurtayla peyniri bir arada kavurdum tuhaf bi şey oluştu onu yedimdomates biber ve 1 ısırıkcık börek
su:şu ana kadar 2 litre içtim arttırıcam
spor:2 km yürüdüm aradan sonra ama akşam jillian yapıcam
yarın yine eksi çıkacaksın ne güzelSelam kızlar. Ben eve geldim ama birazdan yine çıkacağım. Kızımı okuldan alıp kütüphaneye gitmem gerekiyor. Bugün işe bisikletle gittim. Gidiş geliş toplam 1 saat sürdü. Tahminen 10-12 km yol yaptım. Çok eğlenceliydi. Bir o kadarda dün akşam yapmıştım. Sabah tartıldığımda 67,7 çıktım. Sanırım bisiklet işe yarıyor. İnşallah yarın tartıda yine eksi göreceğim. Geçmişi okuyamadım. Gelince okuyacağım artık. Haber vereyimde merak etmeyin diye düşündüm. Hepinizi kocaman öpüyorum. Akşam görüşmek üzere
evrim geçirmiş içinden baska bir hatun çıkarmışsın masallah turticimbu arada bende albüm yapıverdiiiiiiiiiiiim ekledim resimlerimi
görüşürüz tatlımCanlarım bebiklerim yeni takımım ben kaçıyorum , bugünlük noradan bu kadar yarın görüşürüz, yarın büyük gün
afiyet olsun fundabenim de bugunkü menüüüüüüüm
sabah
1 bardak süt
az dut
az kiraz
az badem
az ceviz
az peynir
öğlen
1 tabak taze fasulye
yogurt
1,5 dilim çavdar ekmegi
akşam
1 kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe
spor: 1 saat
üşenme git yaz geliyo bak betülBbEn geldiiimm
Gecmisi okudum iyi kaynatmissiniz:)
MEnuler guzel, zeliha aferin boregi yememissin bitmediyse yarin da yeme tamam mi:))
Hilal ne gelismeler oldu kiz, internetin cabuk gelsin de yaz bize bir an oncee
Ben de adimsayar alcam merak ettim okulda kac adim atiyormusum
Eve gidiyorum yemek yiyip spora gidicem useniyorum ama yaa
iyi akşamlar tatlımneyse hanımlar ben kaçar eşim gelir şimdi.hepinize iyi akşalar öpüldünüz spora akşam devam edicem yarın yazarım:)
afiyet olsun betülMenum
1 bardak sut
2-3 kasik yogurtlu kabak
Saat 11
Biraz omlet
2 dilim kasar
Az domates, salatalik
Aksam 19
2 baget
1 bardak zero
kız nörüyona gayseri usulü denmez gırıkkale usulü denirselam kizlar noruyorsunuz (kayseri usulu)
Noracim haticecim o zaman ben bugunden itibaren duzenli olarak baslayim shred a sikislasmaya vucudumun sekillenmesine ihtiyacim var ..
Turta hanimmm goturulmus meyveler Allah tan 3 ten once yemissin bu arada hadi gozun aydin bir aday adayi daha cikti karsina
asansorcu, doktordan sonra musavir hay masallah
Hilal ne oldu kiz gel biran once anlat merakta birakma bizi ..
Ya bugun carsiya ciktigimda pedometre alayim dedim unutmussum yarin gidebilirsem alcam ins, adim sayar modasi baslatacaz yakinda
Ebru cum dun ve bugun bisikletin iyi olmus kacamaklari eritmissin boyle devam et canim ..
afiyet olsun gönülcümVe benim bugunki menum ;
Oglen
Uc kofte
1 dilim salam
1 bardak ayran
ikINDI
5 derisi alinmis izgara kanat
1 dilim salam
Ayran
Aksam
1 dilim salam
1 bardak sut
3 lt su
2 fincan yesil cay
1 fincan form cayi
iyi uykular o zamanCok erken uyandim bugun ya acaip uykum var iyisi mi cikip kestiriyim biraz, sporumu tamamlayinca yazarim
benim de bugunkü menüüüüüüüm
sabah
1 bardak süt
az dut
az kiraz
az badem
az ceviz
az peynir
öğlen
1 tabak taze fasulye
yogurt
1,5 dilim çavdar ekmegi
akşam
1 kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe
spor: 1 saat
Menum
1 bardak sut
2-3 kasik yogurtlu kabak
Saat 11
Biraz omlet
2 dilim kasar
Az domates, salatalik
Aksam 19
2 baget
1 bardak zero
kızlar bugün çok enteresan birsey oldu
ben rejimdeyim diye ev ahaliside değil ya anne olmak zor çocuklara milföy böreği kek pasta falan yaptım kurabiyede var ay çin işkencesi gibi mis gibi kokuyorlardı
sofraya oturduk milföy böreğinden canım nasıl çekti tabi eşimde çiğ köfte almış gelmiş bide ondan
yeyim mi yemeyim mi derken tam börekten bir parça ıssırdım çiğnemeden hemen bıraktım ne yapıyorum ya dedim yinemi basa döneceğim
şükürler olsun yemedim irademi ve kendimi kutladım gittim
-30 dak bir yürüdüm
-40 dak birdaha yürüdüm
iyiki yememişim vicdan azabındansa içim rahat şekilde çayımı içiyorum
bugünlük toplam sporum gururla
-30 dak shred
-3 mil leslie
-30 dak +45 dak tempolu yürüyüş ama çok fena terledim kızlar
bukadar başkabirsey yapmadım
yarın kaç kilo olacağım çok merak ediyorum 54.9 dum sabah hayırlısı bugünde saf protein yaptım
üzülme canım sende ailenle gidersin
zelişcim ben o bir ıssırığıda yemedim şükür dukanda azda olsa yiyince bozuluyo ama bir bilsen şimdi nasıl rahatımseninle aynı kaderi paylaşmışız bugün ablacımbenim annemde milföy yaptı ve bende sadece 1 ısırık aldım sonra engel oldum kendime şimdi içim rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?