Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Spora gittim geldiimm
Yorgunumm uykusuzumm

Merakliyimm yarin kac cikicam
Arti cikmiycam ama kacamaklar yuzunden cok az fark gorebilirim yarin tartida..
Halbuki 60.2 ydi kacamaklardan once 59u gorebilirdim..

Neyse artikin spora da basladim haftada en az 3 gun giderim okulda da hareketliyim zaten 1 saat spor da olcak oo daha ne olsun di mi:))

Spor zayiflamanin yaninda kacamklari da engellemek icin iyi oluyor

Tebrik ederim canım

ya ben yazın tatile gidemiyoruuuuuuum arkadaşlarım vazgeçti bende kaldım yaa mayo hayallerim uçtu gitti

Üzülme küçüğüm yaz dediğin 3 ay mutlaka başka bir plan çıkar sen umudunu kaybetme, benim de daha şu an planım yok ama olumsuz düşünmüyorum

haklısın ablacım inş incecik olurum neyse çıkıym ben spor yapım ebru ablada hiç uğramadı bu gün kşam tekrar uğrarım

HERKESE MERHABA.Arkaaşlara gitmiştik yeni geldik.
MENÜM
SABAH
Biberli,peynirli omlet
5 zeytin
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve
1 kepekli küçük grisini

ÖĞLE
Peynirli omlet
Yeşil çay

AKŞAM
Izgara balık
Salata

Bugün biraz ip atladım onun dışında spor yapmayacağım.

HaTice artik ben de spor yapiyoruum

Bir ben kalmistim yapmayan

Hatice menun cook guzel olmus bu arada afiyet olsun

Güzel menü canım

Baana çok az gibi geldi canım ya , 11 ile 7 arasında birşeyler atıştırsaydın miğden çalışmaya devam etseydi:26:

Buse
Sabah doymustum cok acikmadim yanimda da bir sey yoktu zaten isteseydim de yiyemiycektimm

Güzel olmuş Gülçin afiyet olsun.

sporumu da yapıp geliyorum
Kolay gelsin canım.

Buse çok güzel olmuş.Afiyet olsun.Tartının bozulmasına üzüldüm.Yeni tartın gelince hemen tartılırsın.

bu Jillian proğramını indirmek gerekiyori dimi .benim internet sınırlıda indiremem herhalde.ama yorumlara bakılırsa işe yarıyor.
Evet Nermin.İndiremiyorsan yotube tan izle diyeceğim ama oda kotayı daha çabuk doldurur.Kesinlikle çok yararlı olduğunu düşünüyorum.

sporumu yaptım akşamda yaparım daha dışarı çıkıp yürüyeceğim de bugün şimdilik yaptığım spor-
-30 dak shred
-3 mil leslie
kızımı alamaya gidiyorum akşam anca uğrarım
Güzel olmuş Gülçin.

Afiyet olsun gayet güzel.

Yarın tartı günü olmasa 1 ısırık deyip böreği geçeceğim ama olmamış ZELİŞ.Hele bugün hiç olmamış.Senin şu kaçamakları hemen kesmen lazım.Sonra cuma günü üzülüyorsun değil mi?

Güzel spor yapmışsın canım.Görüşürüz

Sabah olan az az azlarına bayıldımaZAR AZAR GÖTÜRÜM DİYORSUN YANİ

Menum

Sabah 9:30
1 bardak sut
2-3 kasik yogurtlu kabak

Saat 11
Biraz omlet
2 dilim kasar
Az domates, salatalik

Aksam 19
2 baget
1 bardak zero
Afiyet olsun güzel olmuş canım.

Ve benim bugunki menum ;

Oglen
Uc kofte
1 dilim salam
1 bardak ayran

ikINDI
5 derisi alinmis izgara kanat
1 dilim salam
Ayran

Aksam
1 dilim salam
1 bardak sut

3 lt su
2 fincan yesil cay
1 fincan form cayi
Afiyet olsun Gönülcüm.
Tebrikler Gülçin.İşte irade bu olsa gerek tebrikler.

kızlar kimselerde yok ya yarın kilomu yazınca lütfen biri bana bir ticker yapsın deniyorum deniyorum olmuyo
hilalimde yok kaldım böyle
Yarın tartıl ben yaparım canım.

HaTice artik ben de spor yapiyoruum

Bir ben kalmistim yapmayan
Tebrikler ne güzel

Hatice menun cook guzel olmus bu arada afiyet olsun
Teşekkürler canım.

Akşam yemeğinde arkadaşlarla balıkçıya gittik.Öncelikle çok sevdiğim kiremitteki kaşarlı balık yerine ızgara balık yedim.Yemek sonrasında eşim ve arkadaşlar künefe istedi.Hatice sadece tadına bak dediler.Ucundan al falan.Ama elimi uzatmadım bile.Ki benim en sevdiğim tatlılar peynir tatlısı ve künefedir.İnşallah bunun ödülünü yarın,yarın olmazsa diğer günler kilo vererek alırım ve alırız.Yeterki zayıf olalım.

AAz önce annem tartının bozulduğunu söyledi kızlar çok moralim bozuldu:26:

Aynısından sipariş ettirdim hemen ama yarın tartılcaktım ne güzel

olsun ya zaten hergün tartılmak güzel değil haftaya tartılırsın hem sana da sürprizz olur

saol cnmmmmmmm

tebrik ederim cnmmmmmm iyi yapmıssın

En azından onun artılarını almayacaksın haticecim tebrik ederim irade oturmuş Maşallah, keşke bende hayır demeye alışsam artık

ya ben yazın tatile gidemiyoruuuuuuum arkadaşlarım vazgeçti bende kaldım yaa mayo hayallerim uçtu gitti

ayy mayo şart mı canım yaa seneye de gidersin tatile sen bu yaz rahat rahat giyinmeye odaklan

kızlar kimselerde yok ya yarın kilomu yazınca lütfen biri bana bir ticker yapsın deniyorum deniyorum olmuyo
hilalimde yok kaldım böyle

bilgilerini söyle ben yapayım canım

menün güzel olmuş cnmm

evet azar azar hepsinden götürüverdiiiiiiiiiiim

En azından onun artılarını almayacaksın haticecim tebrik ederim irade oturmuş Maşallah, keşke bende hayır demeye alışsam artık
Arada kaçamaklar oluyor ama sanırım önemli olan her zaman yapmamak ve miktarını ayarlamak.Sen çok güzel kilo vermişsin.Hayır demeye başlayınca daha da çabuk verirsin.Kilo vermeye başladığın gibi besleniyorsan ve her hafta kilo verebiliyorsan öyle devam et.Her bünye farklı nede olsa.

Ben çıkıyorum kızlar.Herkesi iyi uykular.YARIN SABAH İNŞALLAH BOL BOL KİLO VERMİŞ OLURUZ.

Ben çıkıyorum kızlar.Herkesi iyi uykular.YARIN SABAH İNŞALLAH BOL BOL KİLO VERMİŞ OLURUZ.

İnsah haticecim
Ben de yaticam birazdan
Yarin sabah ben yine erkenden okula gidicem
Ebrunun interneti yok
Hilalin de yok
Hatice sen ilgilenebileck msin listeyle??
Cikmissin ama sabah oku da ben de bakmaya calisayim ama cok yogun olcam yeni yilin kayitlari basliyor bizim yarin da ondan
Hadi iyi geceler herkesee

Kızlar ben hala dışardayım. Daha doğrusu misafirlikteyim. Aklım hep sizde. Eve gidince bakacağım geçmişe ama saat geç olacak sanırım. Hemen menümü yazayım.

Sabah

Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
1 tabak et yemeği
2 dilim kepek ekmeği

Ara

3 tane kayısı

Akşam

1 kase sütlü nesfit
1 tane sade soda

2,5 litre su + 1 fincan yeşilçay

Kızlar yarın listede sorun yok. Ben internet buldum ama en geç herkes 12 ye kadar bildirim yaparsa sevinirim

1 saat 40 dk yuruyus yaptik engebeli yerde dag bayirdi ...
30 dak kond bisikleti
50 ip atlama

herkese iyi geceler kizlaaar...

Sporun harika olmuş canım.

ebrucum hızlı aldan aldım ebruli marka aldım

Teşekkürler canım. En kısa zamanda bende alacağım inşallah.

Mesajlar normalde edaya atilacakti ama eda ortalikta yok ebru bana atin dedi.

Ben biraz findik ve baklava yedim..

Ben de yatayim artik iyi geceler herkesee

Betül'cüm dukanda kaçamakların sonucu kötü oluyor. İnşallah yarın tartıyı etkilemez.

Hoşgeldin yeniden Buse'cim. Ben Ebru.

Gülçin'cim süpersin canım. Umarım hep böyle devam edersin.

of ya annem yine börek pişiriyo biri şu kadını durdursuuuuuuuuuuuun

Sen bana gönder anneni Zeliş'cim. Yakınız zaten

Gönül' cüm sen böyle heveslenip başlıyorsun. Spor yapınca güzel kilo veriyorsun ama sonra bırakıyorsun. Bırakınca da kilo vermen zorlaşıyor. Sen ağır sporlar yapma canım. Yada başlayınca ne olursa olsun bırakma.

yemiycem kesin kararlıyım özel bi gün değil ama annem diyoki vucudun için herşey lazım bunlardanda ye ama az ye diyo ama ben bi başlarsam duramam

Yeme canım yeme. Onlar zaten normalde de yemememiz gereken yiyecekler. Sağlıksız yani.

Canım bende evliyim ve kızım var bir tane. Diyete başladıktan sonra evdekilere de sağlıklı yemekler yapmaya başladım. Kızartma ya da hamur işlerinide çok az yapar oldum. Hele ki kızım için çok zararlı olduğunu düşünüyorum.

ben yarım litrelik enerji içecegi içtim diyette güç veriri diye düşünmüştüm ama sizede soriym içilebilirmi?

Hayır canım onu içeceğine güzel ve kaliteli öğünler yap daha iyi.

Turticim taze sıkılmış meyve suları da zararlı. Meyvenin kendisini yemek daha faydalı.

annem alır sorun değil ama portakal suyunda şeker var diye içmiyorum

Haklısın canım bu konuda. Portakal suyu da içme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…