kızlar bugün çok enteresan birsey oldu
ben rejimdeyim diye ev ahaliside değil ya anne olmak zor çocuklara milföy böreği kek pasta falan yaptım kurabiyede var ay çin işkencesi gibi mis gibi kokuyorlardı
sofraya oturduk milföy böreğinden canım nasıl çekti tabi eşimde çiğ köfte almış gelmiş bide ondan
yeyim mi yemeyim mi derken tam börekten bir parça ıssırdım çiğnemeden hemen bıraktım ne yapıyorum ya dedim yinemi basa döneceğim
şükürler olsun yemedim irademi ve kendimi kutladım gittim
-30 dak bir yürüdüm
-40 dak birdaha yürüdüm
iyiki yememişim vicdan azabındansa içim rahat şekilde çayımı içiyorum
bugünlük toplam sporum gururla
-30 dak shred
-3 mil leslie
-30 dak +45 dak tempolu yürüyüş ama çok fena terledim kızlar
bukadar başkabirsey yapmadım
yarın kaç kilo olacağım çok merak ediyorum 54.9 dum sabah hayırlısı bugünde saf protein yaptım
ya ben yazın tatile gidemiyoruuuuuuum arkadaşlarım vazgeçti bende kaldımyaa mayo hayallerim uçtu gitti
Güzel menü canım
Baana çok az gibi geldi canım ya , 11 ile 7 arasında birşeyler atıştırsaydın miğden çalışmaya devam etseydi:26:
Güzel olmuş Gülçin afiyet olsun.menümü de yazıyım
-sabah-
-3 yumurta sahanda(biraz çok oldu ama köy yumurtalarıda çok küçük oluyo)
-1 küçük kase pulbiberli ve naneli lor peyniri
-öğlen-
-dünden haşalama tavuk
-3 yk yoğurt ve pulbiberli
-1 bardak zero
-akşam-
-süt ayran bişeyler geçiştiririm sabahla öğlen arası yakın oldu
Kolay gelsin canım.sporumu da yapıp geliyorum
Buse çok güzel olmuş.Afiyet olsun.Tartının bozulmasına üzüldüm.Yeni tartın gelince hemen tartılırsın.Bende menümü yazayım
Sabah:
1 yeşil elma
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
2 ceviz
Ara:
1 yeşil elma
1 yeşil çay
Öğlen:
1 bardak mercimek çorbası ( bol acılı)
1 kase semizotu salatası
1 bardak ayran
Akşam:
4 yk nesfit
1 su bardağı süt
Ayrıca: 2lt su içtim ve 160 mekik + 1 saat yürüyüş
Evet Nermin.İndiremiyorsan yotube tan izle diyeceğim ama oda kotayı daha çabuk doldurur.Kesinlikle çok yararlı olduğunu düşünüyorum.bu Jillian proğramını indirmek gerekiyori dimi .benim internet sınırlıda indiremem herhalde.ama yorumlara bakılırsa işe yarıyor.
Güzel olmuş Gülçin.sporumu yaptım akşamda yaparım daha dışarı çıkıp yürüyeceğim de bugün şimdilik yaptığım spor-
-30 dak shred
-3 mil leslie
kızımı alamaya gidiyorum akşam anca uğrarım
Afiyet olsun gayet güzel.bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek domates salatalık 4 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta peynir
ara: 1 bardak tarçınlı süt
öğlen: 1 tabak taze fasulye yanında soğan ve domates
akşam: haşlanmış tavuk ve salata
2.5 litre su
1 tane form çayı
Yarın tartı günü olmasa 1 ısırık deyip böreği geçeceğim ama olmamış ZELİŞ.Hele bugün hiç olmamış.Senin şu kaçamakları hemen kesmen lazım.Sonra cuma günü üzülüyorsun değil mi?menümü yzym bende barik
sabah: 2 dilim ekmek 7 zeytin 1 kk peynir
ara: enerji içeceği
öğlen:2 dilim ekmek yumurtayla peyniri bir arada kavurdum tuhaf bi şey oluştu onu yedimdomates biber ve 1 ısırıkcık börek
su:şu ana kadar 2 litre içtim arttırıcam
spor:2 km yürüdüm aradan sonra ama akşam jillian yapıcam
Güzel spor yapmışsın canım.GörüşürüzSelam kızlar. Ben eve geldim ama birazdan yine çıkacağım. Kızımı okuldan alıp kütüphaneye gitmem gerekiyor. Bugün işe bisikletle gittim. Gidiş geliş toplam 1 saat sürdü. Tahminen 10-12 km yol yaptım. Çok eğlenceliydi. Bir o kadarda dün akşam yapmıştım. Sabah tartıldığımda 67,7 çıktım. Sanırım bisiklet işe yarıyor. İnşallah yarın tartıda yine eksi göreceğim. Geçmişi okuyamadım. Gelince okuyacağım artık. Haber vereyimde merak etmeyin diye düşündüm. Hepinizi kocaman öpüyorum. Akşam görüşmek üzere
Sabah olan az az azlarına bayıldımbenim de bugunkü menüüüüüüüm
sabah
1 bardak süt
az dut
az kiraz
az badem
az ceviz
az peynir
öğlen
1 tabak taze fasulye
yogurt
1,5 dilim çavdar ekmegi
akşam
1 kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe
spor: 1 saat
Afiyet olsun güzel olmuş canım.Menum
Sabah 9:30
1 bardak sut
2-3 kasik yogurtlu kabak
Saat 11
Biraz omlet
2 dilim kasar
Az domates, salatalik
Aksam 19
2 baget
1 bardak zero
Afiyet olsun Gönülcüm.Ve benim bugunki menum ;
Oglen
Uc kofte
1 dilim salam
1 bardak ayran
ikINDI
5 derisi alinmis izgara kanat
1 dilim salam
Ayran
Aksam
1 dilim salam
1 bardak sut
3 lt su
2 fincan yesil cay
1 fincan form cayi
Tebrikler Gülçin.İşte irade bu olsa gerek tebrikler.kızlar bugün çok enteresan birsey oldu
ben rejimdeyim diye ev ahaliside değil ya anne olmak zor çocuklara milföy böreği kek pasta falan yaptım kurabiyede var ay çin işkencesi gibi mis gibi kokuyorlardı
sofraya oturduk milföy böreğinden canım nasıl çekti tabi eşimde çiğ köfte almış gelmiş bide ondan
yeyim mi yemeyim mi derken tam börekten bir parça ıssırdım çiğnemeden hemen bıraktım ne yapıyorum ya dedim yinemi basa döneceğim
-30 dak bir yürüdüm
-40 dak birdaha yürüdüm
-30 dak shred
-3 mil leslie
yarın kaç kilo olacağım çok merak ediyorum 54.9 dum sabah hayırlısı bugünde saf protein yaptım
Yarın tartıl ben yaparım canım.kızlar kimselerde yok ya yarın kilomu yazınca lütfen biri bana bir ticker yapsın deniyorum deniyorum olmuyo
hilalimde yok kaldım böyle
Tebrikler ne güzelHaTice artik ben de spor yapiyoruum
Bir ben kalmistim yapmayan
Teşekkürler canım.Hatice menun cook guzel olmus bu arada afiyet olsun
AAz önce annem tartının bozulduğunu söyledi kızlar çok moralim bozuldu:26:
Aynısından sipariş ettirdim hemen ama yarın tartılcaktım ne güzel
afiyet olsun canım
tebrikler zelişcim içecek harici gayet güzel
yarın yine eksi çıkacaksın ne güzel
bisikletle devam etsen senin kilo işi 1 ayaca tamam olur herhalde ebrucum kolay gelsin
evrim geçirmiş içinden baska bir hatun çıkarmışsın masallah turticim
görüşürüz tatlım
afiyet olsun funda
üşenme git yaz geliyo bak betül
iyi akşamlar tatlım
afiyet olsun betül
kız nörüyona gayseri usulü denmez gırıkkale usulü denir
afiyet olsun gönülcüm
iyi uykular o zaman
kızlar bugün çok enteresan birsey oldu
-30 dak bir yürüdüm
-40 dak birdaha yürüdüm
-30 dak shred
-3 mil leslie
Akşam yemeğinde arkadaşlarla balıkçıya gittik.Öncelikle çok sevdiğim kiremitteki kaşarlı balık yerine ızgara balık yedim.Yemek sonrasında eşim ve arkadaşlar künefe istedi.Hatice sadece tadına bak dediler.Ucundan al falan.Ama elimi uzatmadım bile.Ki benim en sevdiğim tatlılar peynir tatlısı ve künefedir.İnşallah bunun ödülünü yarın,yarın olmazsa diğer günler kilo vererek alırım ve alırız.Yeterki zayıf olalım.
ya ben yazın tatile gidemiyoruuuuuuum arkadaşlarım vazgeçti bende kaldımyaa mayo hayallerim uçtu gitti
kızlar kimselerde yok ya yarın kilomu yazınca lütfen biri bana bir ticker yapsın deniyorum deniyorum olmuyo
hilalimde yok kaldım böyle
HERKESE MERHABA.Arkaaşlara gitmiştik yeni geldik.
MENÜM
SABAH
Biberli,peynirli omlet
5 zeytin
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
1 kepekli küçük grisini
ÖĞLE
Peynirli omlet
Yeşil çay
AKŞAM
Izgara balık
Salata
Bugün biraz ip atladım onun dışında spor yapmayacağım.
Güzel olmuş Gülçin afiyet olsun.
Kolay gelsin canım.
Buse çok güzel olmuş.Afiyet olsun.Tartının bozulmasına üzüldüm.Yeni tartın gelince hemen tartılırsın.
Evet Nermin.İndiremiyorsan yotube tan izle diyeceğim ama oda kotayı daha çabuk doldurur.Kesinlikle çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
Güzel olmuş Gülçin.
Afiyet olsun gayet güzel.
Yarın tartı günü olmasa 1 ısırık deyip böreği geçeceğim ama olmamış ZELİŞ.Hele bugün hiç olmamış.Senin şu kaçamakları hemen kesmen lazım.Sonra cuma günü üzülüyorsun değil mi?
Güzel spor yapmışsın canım.Görüşürüz
Sabah olan az az azlarına bayıldımaZAR AZAR GÖTÜRÜM DİYORSUN YANİ
Afiyet olsun güzel olmuş canım.
Afiyet olsun Gönülcüm.
Tebrikler Gülçin.İşte irade bu olsa gerek tebrikler.
Yarın tartıl ben yaparım canım.
Tebrikler ne güzel
Teşekkürler canım.
Arada kaçamaklar oluyor ama sanırım önemli olan her zaman yapmamak ve miktarını ayarlamak.Sen çok güzel kilo vermişsin.Hayır demeye başlayınca daha da çabuk verirsin.Kilo vermeye başladığın gibi besleniyorsan ve her hafta kilo verebiliyorsan öyle devam et.Her bünye farklı nede olsaEn azından onun artılarını almayacaksın haticecim tebrik ederimirade oturmuş Maşallah, keşke bende hayır demeye alışsam artık
Ben çıkıyorum kızlar.Herkesi iyi uykular.YARIN SABAH İNŞALLAH BOL BOL KİLO VERMİŞ OLURUZ.
1 saat 40 dk yuruyus yaptik engebeli yerde dag bayirdi ...
30 dak kond bisikleti
50 ip atlama
herkese iyi geceler kizlaaar...
ebrucum hızlı aldan aldım ebruli marka aldım
Mesajlar normalde edaya atilacakti ama eda ortalikta yok ebru bana atin dedi.
Ben biraz findik ve baklava yedim..
Ben de yatayim artik iyi geceler herkesee
Günaydın 13. takım :80:
Dün "Ladyline" a yapmış olduğum takıma girme başvurusuna olumlu cevap gelmesinden dolayı , 1 haftalık deneme süreci dahilinde aranızdayım kızlar
Kuralları henüz bilmiyorum fakat kurallara uyma ve takıma zaman ayırma konusunda bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum
Ben size kendimi tanıtayım
Adım Buse, 22 yaşındayım. 2 yıl öncesine kadar 55-60 arasında gidip gelirdim, kilom hiç çıkmazdı fakat çok zor zamanlar geçirdim, kendimi eve kapattım ve sadece yedim, sonuç bu..Sabah bir uyandığımda tartı da 91i görmüştüm. KK da kilo veren bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine siteye girdim ve hakikaten birlikten kuvvet doğar dedikleri doğru, hala inanasım gelmiyor ama bi 10 kilo vermeyi başardım...
Herkes hedefine ulaşıp korumaya alana kadar durmayalım kızlar, daha fazla dobiç olup zaman harcamayalım...
Alışverişten, ince kadınlardan, aynalardan korkmayalım.. Kendimizi sevmeye bir an önce başlayalım, çünkü hayat çok belirsiz bi süreçte...
Tekrar Selam
Bu arada profilimde fotoğraflarım var , vücudumun kilomu göstermediğini söylerler ama bu benim tartıda gördüğüm rakamı değiştirmiyor tabi
günaydın kızlar
ay çok mutluyum bu dukan çok işe yarıyor ya sabah ki kilom dilimi uçuklattı haziranın 15 ine kadar tam gaz devam edeceğim
ebrucum listeye geliyorum yarın canım hazırlığını yap
sabhki kilom 54.9 yarına ne olur bilmem de bugünde saf protein yapacağım dukan seni seviyorum
2 haftada yaklaşık 3 kilo verdim
of ya annem yine börek pişiriyo biri şu kadını durdursuuuuuuuuuuuun
Bu arada jillian michels e baslamak istiyorum ama biraz tereddutlerim var hatice cim sen cok spor yaptigindna anlarsin sana sorayim
bu arada isteyende cevaplayabilir tabi
su kalan fazlaliklarimida verdik sonra mi baslasam 30 day shred a yoksa suan baslamamda iyi olur mu ne dersin ??
yemiycem kesin kararlıyımözel bi gün değil ama annem diyoki vucudun için herşey lazım bunlardanda ye ama az ye diyo ama ben bi başlarsam duramam
Sen kendini bu durumlara alıştır canım, mesela bende anneme bi ton laf ettim en son kek yaptığında
Bana dedi ki " sen ilerde anne olunca diyetteyim diye çocuklarına eşine kızartma, hamur işi yapmayacak mısın sanki?" dedi..:26:
Doğru söylüyor da, biz hayır demeyi öğrenmeliyizSana güveniyorum, bugün börek yemeyecek ve gereksiz kaloriler almayacaksın bebiş
ben yarım litrelik enerji içecegi içtim diyette güç veriri diye düşünmüştüm ama sizede soriym içilebilirmi?
valla ben enerji içecegi yerine vitamin içmeni tavsiye ederim cnm özellikle de balık yağı falan annen alır mı bilmiyorum da aldırabilirsen omega 3 aldır yanii yada taze sıkılmış portakal suyu vb içebilirsin enerji içecegi yerine hem daha sağlıklı hem de vitaminli ara öğünlerde içebilirsin artık her yerde taze taze sıkıyor büfeler
annem alır sorun değil ama portakal suyunda şeker var diye içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?