Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol ablacım ama 2 gün önce fena kaçamak yaptım bilmiyorum nasıl sonuç alırım bu cuma

Canım yapma tamam mı kaçamak bak bütün emeklerini çöpe atma o 10 dklık tat zevki, senin kaç günlük emeğini silip götürebilir...

Eğer kaçamak yaparsan da toparla hemen böyle afferin bebeğimYaşına göre çok iradeli bir kızsın sen

değişiyo canım ama bana şimdilik 2 öğün yetiyo

afiyet olsun canım

Sağol canım, sana da afiyet olsun

Beğendim canım menünü, afiyet olsun

Kahvaltında domates, salatalık, maydanoz, tere, dereotu gibi sebzeler de yersen çok daha fazla doyar ve gün boyu daha da enerjik ve tok olursun canım
Enerji içeceği olmamış biliyorsun

Hoşgedin beybi Beende akşam giremiyorum keşke gün içinde karşılaşsaydık

seni görmüştüm ya turti hayal krıklığı yaşadığım doktorunla beraberki resmini:)

ah ahhhhhhhhh doktorummmmmmmm

haha kız benimki asansörcü değil ama ben benimkiyle tanışmadan önce hep asansörde karşılaşıyodum ondan asansörüm diyorum ona

Son düzenleme:
kız turti sen zayıflamamışsın evrim geçirmişsin resmen bu kadarmı değişir insan saç rengi koyu daha güzel yakışıyor bu arada maşallah sübanallah yaş kaçtı canım alallım seni kardeşime bak yakında malimüşavir olacak 28 yaşında yakışıklı kaçırmayalım seni hehe:)

Canlarım bebiklerim yeni takımım ben kaçıyorum , bugünlük noradan bu kadar yarın görüşürüz, yarın büyük gün

ekmekler fazla olmuş gibime geliyor :)
ama sporun güzel

allahım ya rabbim bende diyorum doktordan sonra asansörcü ne alaka diye meğer durum farklıymış allah iyliğini versin emi:)

ayy delüü yaa işim gücüm yok asansörcüyle yani sende

Canım süper bi değişim olmuş Çok şaşırdım çok tebrik ederim seni, beni de çok motive ettin aynı zamanda

Seni görünce gaza geldim

teşekkürler canımmmm. gaza gel gaza zaten seni de görelim böylee

haha evet ya evrim geçirdim değiştirmeyi düşünmüyorum zaten daha koyu yapıcam hatta canım 26 yasındayım ayy kardesin yakısıklı mı

benim de bugunkü menüüüüüüüm

sabah
1 bardak süt
az dut
az kiraz
az badem
az ceviz
az peynir

öğlen
1 tabak taze fasulye
yogurt
1,5 dilim çavdar ekmegi

akşam
1 kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe

spor: 1 saat

bende şaşırmıştım zaten asansörcü ve turta ne alaka diye:)neyse gelelim benim kardeşime kardeşim diye demiyorum yakışıklıdır evelaalh senin doktordan yakışıklı şimdi allahı var yani:)

turta ablam sen ne yaptın öyle yaa gözlerim açık baka kaldım o ilk resimdeki kız yok olmuş yeni birisi çıkmış içinden son resimde kapak kzı gibisin zaten ablacum çooooooook güzelleşmişsin

meyve bağçesinemi daldın ne oldun sabah sabah yemişsin meyveleri afiyet olsun canım istedi az dut az kiraz:)

BbEn geldiiimm
Gecmisi okudum iyi kaynatmissiniz:)

MEnuler guzel, zeliha aferin boregi yememissin bitmediyse yarin da yeme tamam mi:))

Hilal ne gelismeler oldu kiz, internetin cabuk gelsin de yaz bize bir an oncee

Ben de adimsayar alcam merak ettim okulda kac adim atiyormusum

Eve gidiyorum yemek yiyip spora gidicem useniyorum ama yaa

bende şaşırmıştım zaten asansörcü ve turta ne alaka diye:)neyse gelelim benim kardeşime kardeşim diye demiyorum yakışıklıdır evelaalh senin doktordan yakışıklı şimdi allahı var yani:)

wuu doktordan yakışıklıysa degerlendirmeye alayım bak kızz doktor benim number one numaralı favorim yani şu anda

turta ablam sen ne yaptın öyle yaa gözlerim açık baka kaldım o ilk resimdeki kız yok olmuş yeni birisi çıkmış içinden son resimde kapak kzı gibisin zaten ablacum çooooooook güzelleşmişsin

teşekkür ederim canımm 20 kiloda küçük bir insana eşit zaten

meyve bağçesinemi daldın ne oldun sabah sabah yemişsin meyveleri afiyet olsun canım istedi az dut az kiraz:)

ayy sorma ya sabah sabah canım normal kahvaltı etmek istemedi baktımevde meyve var ben de normalde cok meyve yemem dedim meyvelerden oluşan bir menü yapayım kendime bari

albüm oluşturmayı beceremdim yoksa orda görürdün kim daha yakışıklıymış bakalım hem doktor evli barklı kardeşim hazır nazır bekar:)şu albüm işini halledeyim o zmn karar ver sen doktormu mali müşavir mi hehe:)
yarın eksi çıkarsam hafta sonu yiyecem meyve :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…