sağol ablacım ama 2 gün önce fena kaçamak yaptım bilmiyorum nasıl sonuç alırım bu cuma
değişiyo canım ama bana şimdilik 2 öğün yetiyo
afiyet olsun canım
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek domates salatalık 4 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta peynir
ara: 1 bardak tarçınlı süt
öğlen: 1 tabak taze fasulye yanında soğan ve domates
akşam: haşlanmış tavuk ve salata
2.5 litre su
1 tane form çayı
menümü yzym bende barik
sabah: 2 dilim ekmek 7 zeytin 1 kk peynir
ara: enerji içeceği
öğlen:2 dilim ekmek yumurtayla peyniri bir arada kavurdum tuhaf bi şey oluştu onu yedimdomates biber ve 1 ısırıkcık börek
su:şu ana kadar 2 litre içtim arttırıcam
spor:2 km yürüdüm aradan sonra ama akşam jillian yapıcam
Selam kızlar. Ben eve geldim ama birazdan yine çıkacağım. Kızımı okuldan alıp kütüphaneye gitmem gerekiyor. Bugün işe bisikletle gittim. Gidiş geliş toplam 1 saat sürdü. Tahminen 10-12 km yol yaptım. Çok eğlenceliydi. Bir o kadarda dün akşam yapmıştım. Sabah tartıldığımda 67,7 çıktım. Sanırım bisiklet işe yarıyor. İnşallah yarın tartıda yine eksi göreceğim. Geçmişi okuyamadım. Gelince okuyacağım artık. Haber vereyimde merak etmeyin diye düşündüm. Hepinizi kocaman öpüyorum. Akşam görüşmek üzere
Bu arada Buse'cim aramıza hoşgeldin canım. Seninle ilgilenemedim bugün. Akşam döndüğümde yazarım kuralları.Zaten sen çabucak ısınmışsın takıma
seni görmüştüm ya turti hayal krıklığı yaşadığım doktorunla beraberki resmini:)
binanın yöneticisi benim eşim.geçen asansörcü geldi dedi yenge ben asansörü yaptım abiye sölersin adama cevap veremedim o an aklıma turti senin asansörcü geldi gülesim geldi.başımı salladım sadece.sanırım her görüştede aklıma gelecek:)
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek domates salatalık 4 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta peynir
ara: 1 bardak tarçınlı süt
öğlen: 1 tabak taze fasulye yanında soğan ve domates
akşam: haşlanmış tavuk ve salata
2.5 litre su
1 tane form çayı
ah ahhhhhhhhh doktorummmmmmmm
haha kız benimki asansörcü değil ama ben benimkiyle tanışmadan önce hep asansörde karşılaşıyodum ondan asansörüm diyorum ona
bu arada bende albüm yapıverdiiiiiiiiiiiim ekledim resimlerimi
menümü yzym bende barik
sabah: 2 dilim ekmek 7 zeytin 1 kk peynir
ara: enerji içeceği
öğlen:2 dilim ekmek yumurtayla peyniri bir arada kavurdum tuhaf bi şey oluştu onu yedimdomates biber ve 1 ısırıkcık börek
su:şu ana kadar 2 litre içtim arttırıcam
spor:2 km yürüdüm aradan sonra ama akşam jillian yapıcam
Canlarım bebiklerim yeni takımım ben kaçıyorum , bugünlük noradan bu kadar yarın görüşürüz, yarın büyük gün
allahım ya rabbim bende diyorum doktordan sonra asansörcü ne alaka diye meğer durum farklıymış allah iyliğini versin emi:)
Canım süper bi değişim olmuşÇok şaşırdım çok tebrik ederim seni, beni de çok motive ettin aynı zamanda
Seni görünce gaza geldim
kız turti sen zayıflamamışsın evrim geçirmişsin resmen bu kadarmı değişir insan saç rengi koyu daha güzel yakışıyor bu arada maşallah sübanallah yaş kaçtı canım alallım seni kardeşime bak yakında malimüşavir olacak 28 yaşında yakışıklı kaçırmayalım seni hehe:)
Canlarım bebiklerim yeni takımım ben kaçıyorum , bugünlük noradan bu kadar yarın görüşürüz, yarın büyük gün
ayy delüü yaa işim gücüm yok asansörcüyle yani sende
teşekkürler canımmmm. gaza gel gaza zaten seni de görelim böylee
haha evet ya evrim geçirdim değiştirmeyi düşünmüyorum zaten daha koyu yapıcam hatta canım 26 yasındayımayy kardesin yakısıklı mı
benim de bugunkü menüüüüüüüm
sabah
1 bardak süt
az dut
az kiraz
az badem
az ceviz
az peynir
öğlen
1 tabak taze fasulye
yogurt
1,5 dilim çavdar ekmegi
akşam
1 kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe
spor: 1 saat
bende şaşırmıştım zaten asansörcü ve turta ne alaka diye:)neyse gelelim benim kardeşime kardeşim diye demiyorum yakışıklıdır evelaalh senin doktordan yakışıklı şimdi allahı var yani:)
turta ablam sen ne yaptın öyle yaa gözlerim açık baka kaldım o ilk resimdeki kız yok olmuş yeni birisi çıkmış içinden son resimde kapak kzı gibisin zaten ablacum çooooooook güzelleşmişsin
meyve bağçesinemi daldın ne oldun sabah sabah yemişsin meyveleri afiyet olsun canım istedi az dut az kiraz:)
wuu doktordan yakışıklıysa degerlendirmeye alayım bak kızz doktor benim number one numaralı favorim yani şu anda
teşekkür ederim canımm20 kiloda küçük bir insana eşit zaten
ayy sorma ya sabah sabah canım normal kahvaltı etmek istemedi baktımevde meyve var ben de normalde cok meyve yemem dedim meyvelerden oluşan bir menü yapayım kendime bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?