Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol cnm var öyle birkaç tane video indirdim karışık hergün yapıyorum onlardan işe yarıyor sanırsam

sağol canım.resmine baktım boyun tipin güzel maşallah siyahla kamufle etmişsin göbeği hehe :)ama az kalmış az :)

Canım öyle özel günlerde pentiden aldığım korseyi kullanıyorum zaten, o sağolsun göbek fln bırakmıyor

Ama yolun çok başındayım

saol cnm var öyle birkaç tane video indirdim karışık hergün yapıyorum onlardan işe yarıyor sanırsam

Yarıyordur tabi kuzum, plates direk inceltmeye yönelik bi spor

ben de albümüme eski resimlerle yenisini ekleyeyim bari hiç albümüm yok

Farkı görmek için sabırsızlanıyorum

binanın yöneticisi benim eşim.geçen asansörcü geldi dedi yenge ben asansörü yaptım abiye sölersin adama cevap veremedim o an aklıma turti senin asansörcü geldi gülesim geldi.başımı salladım sadece.sanırım her görüştede aklıma gelecek:)

Kızlar dün akşam markette çikolatalarla bakışırken o an kendimi iyi hissetmek için yeni bir yöntem keşfettim, hemen aktarayım hatunlarım

İsim vermiyorum ama meşhur bi tane fıstıklı çiko var, herkes bilir, dün markette resmen onunla o kadar çokk bakıştık ve onu o an o kadar çok alıp yemek istedim ki

Ama biliyorum onu yersem ben 1 hafta ağlayacağım

O yüzden, aldımmm vee kardeşime götürdüm "sana çiko aldım bebeğim" dedim, çok hoşuna gitti

O yiyince bende yemiş kadar oldum, hemde o da sevindi, çantamda jelibon var mesela, dün arkadaşım almış bana, bende bu cumartesi sevdiceğe vericem, sırf onun saklıyorum, açıp yemek aklımdan bile geçmiyor onun çok hoşuna gidecek diye

Yani kızlar eğer siz yiyemiyorsanız sevdiklerinize verin, çok güzel bir duygu

Son düzenleme:

yapabilene güzel bir başarı gerçekten.ama burada olduğumuz sürece bunu başarabileceğimizden eminim.mesela önceki akşam eşim fındık almış gelmiş dedi irmik helvası yap dedim nasıl yaparım ben onu bayılırım irmik helvasına ve ben onu yaptım iki gün boyunca tek kaşık almadım eşim ve kızım yedi dedim siz yiyin benim yerime elbet bende yerim bir gün:)

Kendinde gurur duy bebeğim çünkü alışkanlıkları değişirmek çok zordur, çok tebrik ederim seni

vaay ben yokken ne çok kaynatmışsınız hilal ablam gelmiş merak ediyordum bende içim rahatladı ablacım uğraman iyi olmuş bu gün 2 km yürüdüm süperdi ama sonra fırtına başladı dewam edemedim börekten yemedim çook mutluyum turtada olduğu gibi bi ısırık aldım sadece buse abla süper enerjin var

Oooy buse ablan seni yir

Afferin canım benim
, börek yemediğin gibi bi de 2 km yürümüşsün , helal olsun küçüğüm sanaaa

:124::124::124::124::124::124::124:

çok güzel canım ya ne güzel yürümüşsün yürümek gibisi yok valla:)annen seni bezdiremiyecek desene aynen devam:) yarın tartıta güzel sonuç alırsın inşallah.

Oooy buse ablan seni yir

Afferin canım benim
, börek yemediğin gibi bi de 2 km yürümüşsün , helal olsun küçüğüm sanaaa

:124::124::124::124::124::124::124:

sağol ablacım ama 2 gün önce fena kaçamak yaptım bilmiyorum nasıl sonuç alırım bu cuma

Evet bebeğim istediklerimizi giyelim, kendimizi çok sevelim ki hayat daha güzel olsun

Menünü beğendim bu arada canım ama siz ara öğün yapmıyor musunuz:26:
değişiyo canım ama bana şimdilik 2 öğün yetiyo

afiyet olsun canım

menün güzel olmuş canım da bu akşam herhal de akşam yiyeceklerinizi yazıyorsunuz dimi yani bu saatte akşam yemegi yiyecek haliniz yok aysecig de öyle yapıvermiş de kafam karıştı yanüü
tabi akşam yiyeceğim en geç altıya kadar doğrusu bugün sadece ayran içeceğim sabah ve öğlen biraz kaçırdım fundacım

sporumu yaptım akşamda yaparım daha dışarı çıkıp yürüyeceğim de bugün şimdilik yaptığım spor-
-30 dak shred
-3 mil leslie
kızımı alamaya gidiyorum akşam anca uğrarım

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek domates salatalık 4 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta peynir
ara: 1 bardak tarçınlı süt
öğlen: 1 tabak taze fasulye yanında soğan ve domates
akşam: haşlanmış tavuk ve salata
2.5 litre su
1 tane form çayı

menümü yzym bende barik
sabah: 2 dilim ekmek 7 zeytin 1 kk peynir
ara: enerji içeceği
öğlen:2 dilim ekmek yumurtayla peyniri bir arada kavurdum tuhaf bi şey oluştu onu yedim domates biber ve 1 ısırıkcık börek

su:şu ana kadar 2 litre içtim arttırıcam
spor:2 km yürüdüm aradan sonra ama akşam jillian yapıcam

Selam kızlar. Ben eve geldim ama birazdan yine çıkacağım. Kızımı okuldan alıp kütüphaneye gitmem gerekiyor. Bugün işe bisikletle gittim. Gidiş geliş toplam 1 saat sürdü. Tahminen 10-12 km yol yaptım. Çok eğlenceliydi. Bir o kadarda dün akşam yapmıştım. Sabah tartıldığımda 67,7 çıktım. Sanırım bisiklet işe yarıyor. İnşallah yarın tartıda yine eksi göreceğim. Geçmişi okuyamadım. Gelince okuyacağım artık. Haber vereyimde merak etmeyin diye düşündüm. Hepinizi kocaman öpüyorum. Akşam görüşmek üzere

Bu arada Buse'cim aramıza hoşgeldin canım. Seninle ilgilenemedim bugün. Akşam döndüğümde yazarım kuralları. Zaten sen çabucak ısınmışsın takıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…