spora başalman iyi olmuş betül tebriklerSpora gittim geldiimm
Yorgunumm uykusuzumm
Merakliyimm yarin kac cikicam
Arti cikmiycam ama kacamaklar yuzunden cok az fark gorebilirim yarin tartida..
Halbuki 60.2 ydi kacamaklardan once 59u gorebilirdim..
Neyse artikin spora da basladim haftada en az 3 gun giderim okulda da hareketliyim zaten 1 saat spor da olcak oo daha ne olsun di mi:))
Spor zayiflamanin yaninda kacamklari da engellemek icin iyi oluyor
afiyet olsun haticeHERKESE MERHABA.Arkaaşlara gitmiştik yeni geldik.
MENÜM
SABAH
Biberli,peynirli omlet
5 zeytin
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
1 kepekli küçük grisini
ÖĞLE
Peynirli omlet
Yeşil çay
AKŞAM
Izgara balık
Salata
Bugün biraz ip atladım onun dışında spor yapmayacağım.
saol tatlım irademe hakim olmayı öğrendim galibaGüzel olmuş Gülçin afiyet olsun.
Kolay gelsin canım.
Buse çok güzel olmuş.Afiyet olsun.Tartının bozulmasına üzüldüm.Yeni tartın gelince hemen tartılırsın.
Evet Nermin.İndiremiyorsan yotube tan izle diyeceğim ama oda kotayı daha çabuk doldurur.Kesinlikle çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
Güzel olmuş Gülçin.
Afiyet olsun gayet güzel.
Yarın tartı günü olmasa 1 ısırık deyip böreği geçeceğim ama olmamış ZELİŞ.Hele bugün hiç olmamış.Senin şu kaçamakları hemen kesmen lazım.Sonra cuma günü üzülüyorsun değil mi?
Güzel spor yapmışsın canım.Görüşürüz
Sabah olan az az azlarına bayıldımaZAR AZAR GÖTÜRÜM DİYORSUN YANİ
Afiyet olsun güzel olmuş canım.
Afiyet olsun Gönülcüm.
Tebrikler Gülçin.İşte irade bu olsa gerek tebrikler.
Yarın tartıl ben yaparım canım.
Tebrikler ne güzel
Teşekkürler canım.
teşekkür ederim bilg,lerimi yazarım artık kim el atarsa
kocaman tebrikler haticecim kutlarım yarın mükafatını alacaksın mutlakaAkşam yemeğinde arkadaşlarla balıkçıya gittik.Öncelikle çok sevdiğim kiremitteki kaşarlı balık yerine ızgara balık yedim.Yemek sonrasında eşim ve arkadaşlar künefe istedi.Hatice sadece tadına bak dediler.Ucundan al falan.Ama elimi uzatmadım bile.Ki benim en sevdiğim tatlılar peynir tatlısı ve künefedir.İnşallah bunun ödülünü yarın,yarın olmazsa diğer günler kilo vererek alırım ve alırız.Yeterki zayıf olalım.
saol canım yarın yazarım müsayit olan birisi yapsın artıkayy mayo şart mı canım yaa seneye de gidersin tatile sen bu yaz rahat rahat giyinmeye odaklan
bilgilerini söyle ben yapayım canım
menün güzel olmuş cnmm
evet azar azar hepsinden götürüverdiiiiiiiiiiim
iyi geceler betülİnsah haticecim
Ben de yaticam birazdan
Yarin sabah ben yine erkenden okula gidicem
Ebrunun interneti yok
Hilalin de yok
Hatice sen ilgilenebileck msin listeyle??
Cikmissin ama sabah oku da ben de bakmaya calisayim ama cok yogun olcam yeni yilin kayitlari basliyor bizim yarin da ondan
Hadi iyi geceler herkesee
inşallah canım sanada iyi geceler haticeBen çıkıyorum kızlar.Herkesi iyi uykular.YARIN SABAH İNŞALLAH BOL BOL KİLO VERMİŞ OLURUZ.
güzel menü afiyet olsun ebruKızlar ben hala dışardayım. Daha doğrusu misafirlikteyim. Aklım hep sizde. Eve gidince bakacağım geçmişe ama saat geç olacak sanırım. Hemen menümü yazayım.
Sabah
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
1 tabak et yemeği
2 dilim kepek ekmeği
Ara
3 tane kayısı
Akşam
1 kase sütlü nesfit
1 tane sade soda
2,5 litre su + 1 fincan yeşilçay
anlaşıldı canımKızlar yarın listede sorun yok. Ben internet buldum ama en geç herkes 12 ye kadar bildirim yaparsa sevinirim
iyımi geceler fundacben de çıkıyorum bebekleeeeeeeeeer yarın görüşürük herkese iyi gecelerrr
inşallah bu sefer olacak ebru kendimi çok iradeli hissediyorumSporun harika olmuş canım.
Teşekkürler canım. En kısa zamanda bende alacağım inşallah.
Betül'cüm dukanda kaçamakların sonucu kötü oluyor. İnşallah yarın tartıyı etkilemez.
Hoşgeldin yeniden Buse'cim. Ben Ebru.
Gülçin'cim süpersin canım. Umarım hep böyle devam edersin.