Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ben simdi okula giriyorum
Aksama kadar yazamam daha
Opuyorum hepinizii
Bu arada direk listeye eklemistim buraya da yazayim

GeCen hafta 60.9
Bu hafta 60.2

Haftaya 59da gorusmek uzeree :))

Canım sen yine de kaçamaklara çok fazla alışma Cuma günü ne kadar güzel rakamlar görürsen o kadar çok motive olur ve güçlenirsin çünkü

haklısın ablacım inş incecik olurum neyse çıkıym ben spor yapım ebru ablada hiç uğramadı bu gün kşam tekrar uğrarım

Hem incecik olacaksın bebeğim hemde bu beslenme düzenine alışacak ve hayatın boyunca çok dikkat edecek çıtı pıtı olcaksın

Süper menü haticem

Bebeğim ben senin gibi hayır diyemiyorum direk ortalığı ayağa kaldırıp uzaklaşıyorum yemekten

Benim gözümde seni aradı gün boyu Menü süper

Kızlar ben bildirim yapmayacağım di mi :26: Sanırım 2 hafta sonra yapmaya başlayacağım, aklım karıştı da

canım ablam hepsi sizin sayenizde oldu :)

Hoşgeldin yeniden Buse'cim. Ben Ebru.

Hoşbulduk Ebrucum sayende burdayım

Keşke aynı şeyi annem de yapsa, hem kendisi kilolu hemde kardeşim kilo almaya başladı
Kızın çok şanslı , bende sağlıklı ve güzel bir anne olmak istiyorum eheh

30 mayıs mesaj bildirimi

elmaliturta : 22

LAydLiNe : 16

aysecig : 16

tadli : 14

UZAYIM : 14

UcukMavi : 11

Betuld : 10

zaum : 0

gurbet_dmr : 0

Kızlar mesaj sayılarını bildirmeye lütfen dikkat edelim.

Ay benim çenem düşüktür günde en az 50 mesaj fln atarım

Tebrik ederim bebiş, "git ne olursan ol kaç olursan ol git " diyoruz Sigara konusunda bende tebrik ederim seni ebrucum, daha 2 hafta olmadı ben bırakalı, ama şimdiden ciğerlerimde ve cildimde, enerjimde bi değişiklik hissediyorum, iyi ki kurtuldum, günde 1 paket içerdim en az, 2 yıl fln kullandım bi de

Günaydın Haticecim

Tebrikler BUSECİM

Sağol canım benim çok mutluyum yaa ben

Günaydın millet sizin önerileriniz sayesinde yaptığım kaçamağa rağmen su ve protein sayesinde 1.2 kilo verdim :) geçen hafta 104.2 bu hafta 103 hepinizi çoook seviyorum yaa :)

Hiii hoollleeeeyyyy afferin benim bebeeeğiiimeeee, çizelgeni düzelt hadi

Çok sevindim kııız

Betülcüm turtacım sizde çok sağolun, evet rakam çok mutlu etti ya
Şimdi beni bugün kimse mutsuz edemez

kızlaaaaaaar ben pek bişi verememişim amaa ben hep 65 lerde duraklardım zaten buna da şüküüüüüür demek ki duraklama olayı bitmiş

kiloooooooom

Eki Görüntüle 434137

Süpersin beee, seni podyuma çıkartırız artık

Son düzenleme:
pppfff len kk niye bütün alıtılarımı cevaplarımı bi kalemde silip atıyorsun sen yaa

Son düzenleme:
kızlaaaaaaar ben pek bişi verememişim amaa ben hep 65 lerde duraklardım zaten buna da şüküüüüüür demek ki duraklama olayı bitmiş

kiloooooooom

Eki Görüntüle 434137
Tebrikler Funacım

Canım 2 hafta deneme süresi oluyor.Senin paylaşımların geldiğin gibi çok güzel.Sen böyle devam et bir hafta sonra guruba girip girmeyeceğine karar veririz

Günaydın millet sizin önerileriniz sayesinde yaptığım kaçamağa rağmen su ve protein sayesinde 1.2 kilo verdim :) geçen hafta 104.2 bu hafta 103 hepinizi çoook seviyorum yaa :)

kiloooooooom

Eki Görüntüle 434137
kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlar

Kizlar ben simdi okula giriyorum
Aksama kadar yazamam daha
Opuyorum hepinizii
Bu arada direk listeye eklemistim buraya da yazayim

GeCen hafta 60.9
Bu hafta 60.2

Haftaya 59da gorusmek uzeree :))
inşallah betül

günaydın takımımın güzel hatunları.hayırlı cumalar herkese allah sağlıklı zayıflamalar nasip etsin hepimize:)
hayırlı cumalar

Tebrikler Funacım

Canım 2 hafta deneme süresi oluyor.Senin paylaşımların geldiğin gibi çok güzel.Sen böyle devam et bir hafta sonra guruba girip girmeyeceğine karar veririz

Tamam canım bildirim yapmıyorum o zaman

Benim işim rahat olduğu için takımıma vakit ayırırım o konuda bi şüpheniz olmasın, hem sizi de çok sevdim

İster 2 hafta olsun ister 2 ay, ayrılmam yani dibinizden

Son düzenleme:

gündüzleri pek görüşemiyoruz canm ya. neyse mesaj sayımı almışsın dünkü mesaj sayımda 23.
kiloma gelince eh işte geçen hafta 93.1 di bu sabah 92.5.

günaydın..
EBRU cum evet denk gelemiyoruz..Tebrikler + çıkmamışsın..güzel yorumların için teşekkürler..görüntü gayet iyi ama bi hedef koydum ya illa ona ulaşacağım..
ve kilom..
geçen hafta:59
bu hafta:58.9 100 gr..
zaum senide tebrik ederim çok iyi ..
yeni gelen arkadaş novaydı sanırım yanlış yazdımsa kusuar bakma senide tebrik ederim..
betuld ex orti kaçamak yapma kız artık..senide tebrik ederim..unuttuklarımda kusura bakmasın..kilo veren herkesi tebrik ederim.

neyse şu proğramı annemlere gidince hallederim orda internet beleş orda olduğum sürece yaparım artık bakalım neymiş:)

kızlar kilo bildirimimi yapıp çıkacağım
kilom 54.7 bunada şükür
ayrıldığımda 55.5 dim
ebrucum merak etme 15 gün dişimi sıkacağım ne olursa olsun kaçamak yapmayacağım bahanem olamaz çünkü çok az kaldı

günaydıınn caanımmm

Aaamiinn şu kilolar bi defolsun, yaz geldi valla, bitti soğuk havalar

hatun kızçe durumlar nasıl bakem sende boş bırakmaya gelmez seni

şaplak falan lazımsa eğer saç okşama falan söyle hemen bana

Son düzenleme:

ayy deli yaa gecen sene olaydı podyumu sallardım valla hemide o kiloyla 7.8 şiddeti yaratırdım :

Tebrikler Funacım

teşekkürler cnmm

günaydın takımımın güzel hatunları.hayırlı cumalar herkese allah sağlıklı zayıflamalar nasip etsin hepimize:)

günaydın cnmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…