Spora gittim geldiimm
Yorgunumm uykusuzumm
Merakliyimm yarin kac cikicam
Arti cikmiycam ama kacamaklar yuzunden cok az fark gorebilirim yarin tartida..
Halbuki 60.2 ydi kacamaklardan once 59u gorebilirdim..
Neyse artikin spora da basladim haftada en az 3 gun giderim okulda da hareketliyim zaten 1 saat spor da olcak oo daha ne olsun di mi:))
Spor zayiflamanin yaninda kacamklari da engellemek icin iyi oluyor
haklısın ablacım inş incecik olurum neyse çıkıym ben spor yapım ebru ablada hiç uğramadı bu gün kşam tekrar uğrarım
HERKESE MERHABA.Arkaaşlara gitmiştik yeni geldik.
MENÜM
SABAH
Biberli,peynirli omlet
5 zeytin
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
1 kepekli küçük grisini
ÖĞLE
Peynirli omlet
Yeşil çay
AKŞAM
Izgara balık
Salata
Bugün biraz ip atladım onun dışında spor yapmayacağım.
Arada kaçamaklar oluyor ama sanırım önemli olan her zaman yapmamak ve miktarını ayarlamak.Sen çok güzel kilo vermişsin.Hayır demeye başlayınca daha da çabuk verirsin.Kilo vermeye başladığın gibi besleniyorsan ve her hafta kilo verebiliyorsan öyle devam et.Her bünye farklı nede olsa.
Kızlar ben hala dışardayım. Daha doğrusu misafirlikteyim. Aklım hep sizde. Eve gidince bakacağım geçmişe ama saat geç olacak sanırım. Hemen menümü yazayım.
Sabah
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
1 tabak et yemeği
2 dilim kepek ekmeği
Ara
3 tane kayısı
Akşam
1 kase sütlü nesfit
1 tane sade soda
2,5 litre su + 1 fincan yeşilçay
ayy saol ebrucumcum bende seni seviyoreeee
teşküüüür ederim ve tebrik ederim cnmmmmm
süpersiiiiiin bebeeeeeeeeeeek
olsun hiç vermemekten iyidir grm grm da olsa vermekk cnmm
afferimmmmmmmm zelüşümeeeee
Hoşgeldin yeniden Buse'cim. Ben Ebru.
Canım bende evliyim ve kızım var bir tane. Diyete başladıktan sonra evdekilere de sağlıklı yemekler yapmaya başladım. Kızartma ya da hamur işlerinide çok az yapar oldum. Hele ki kızım için çok zararlı olduğunu düşünüyorum.
30 mayıs mesaj bildirimi
elmaliturta : 22
LAydLiNe : 16
aysecig : 16
tadli : 14
UZAYIM : 14
UcukMavi : 11
Betuld : 10
zaum : 0
gurbet_dmr : 0
Kızlar mesaj sayılarını bildirmeye lütfen dikkat edelim.
Günaydın canlarım. Herkese bol kilo vermeli bir gün diliyorum. Gelelim kilo bildirimime. Çok çok uğraşmam işe yaradı. + çıkmadım bu hafta çok şükür. Gelenek bozulmadı ve azda olsa kilo verdim
Geçen haftaki kilom : 67, 6 kg
Bu haftaki kilom : 67,4 kg
Giden : 0,2 kg
HeRKESE GÜNAYINLAAAAAAAAAAARRRRRRR
Çok eğişiklik olmasa da vermek güzel
GEÇEN HAFTA: 65,6
BU HAFTA:65,4
GİDEN: 0,2
YÜZDE: %0,30
Bu hafta 2-3 gün içinde regle olmam gerekiyor onunda etkisi olabilir.İnşallah haftaya daha güzel sonuçlar alırım.
Tebrikler BUSECİM
Günaydın millet sizin önerileriniz sayesinde yaptığım kaçamağa rağmen su ve protein sayesinde 1.2 kilo verdim :) geçen hafta 104.2 bu hafta 103 hepinizi çoook seviyorum yaa :)
kızlaaaaaaar ben pek bişi verememişim amaa ben hep 65 lerde duraklardım zaten buna da şüküüüüüür demek ki duraklama olayı bitmiş
kiloooooooom
Eki Görüntüle 434137
Tebrikler Funacımkızlaaaaaaar ben pek bişi verememişim amaa ben hep 65 lerde duraklardım zaten buna da şüküüüüüür demek ki duraklama olayı bitmiş
kiloooooooom
Eki Görüntüle 434137
Canım 2 hafta deneme süresi oluyor.Senin paylaşımların geldiğin gibi çok güzel.Sen böyle devam et bir hafta sonra guruba girip girmeyeceğine karar veririzCanım sen yine de kaçamaklara çok fazla alışmaCuma günü ne kadar güzel rakamlar görürsen o kadar çok motive olur ve güçlenirsin çünkü
Hem incecik olacaksın bebeğim hemde bu beslenme düzenine alışacak ve hayatın boyunca çok dikkat edecek çıtı pıtı olcaksın
Süper menü haticem
Bebeğim ben senin gibi hayır diyemiyorum direk ortalığı ayağa kaldırıp uzaklaşıyorum yemekten
Benim gözümde seni aradı gün boyuMenü süper
Kızlar ben bildirim yapmayacağım di mi :26: Sanırım 2 hafta sonra yapmaya başlayacağım, aklım karıştı da
Günaydın canlarım. Herkese bol kilo vermeli bir gün diliyorum. Gelelim kilo bildirimime. Çok çok uğraşmam işe yaradı. + çıkmadım bu hafta çok şükür. Gelenek bozulmadı ve azda olsa kilo verdim
Geçen haftaki kilom : 67, 6 kg
Bu haftaki kilom : 67,4 kg
Giden : 0,2 kg
Ayyyy beeebeeeekleeeriiiimmmm Buuuseee çooook mutlluuuuuuuu
Herkese kocaaamaaaann günaydıııınnn :119:
Tartım bozulmamış kızlarSabah pilini çıkardım geri taktım hemen çalıştı
veeeeeeeeeeeeeeeee 76.9 çıktım
Yani bu hafta 1.500 kilo vermişim heyooooo :119:
HeRKESE GÜNAYINLAAAAAAAAAAARRRRRRR
Çok eğişiklik olmasa da vermek güzel
GEÇEN HAFTA: 65,6
BU HAFTA:65,4
GİDEN: 0,2
YÜZDE: %0,30
Bu hafta 2-3 gün içinde regle olmam gerekiyor onunda etkisi olabilir.İnşallah haftaya daha güzel sonuçlar alırım.
Günaydın millet sizin önerileriniz sayesinde yaptığım kaçamağa rağmen su ve protein sayesinde 1.2 kilo verdim :) geçen hafta 104.2 bu hafta 103 hepinizi çoook seviyorum yaa :)
kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlarkızlaaaaaaar ben pek bişi verememişim amaa ben hep 65 lerde duraklardım zaten buna da şüküüüüüür demek ki duraklama olayı bitmiş
kiloooooooom
Eki Görüntüle 434137
inşallah betülKizlar ben simdi okula giriyorum
Aksama kadar yazamam daha
Opuyorum hepinizii
Bu arada direk listeye eklemistim buraya da yazayim
GeCen hafta 60.9
Bu hafta 60.2
Haftaya 59da gorusmek uzeree :))
hayırlı cumalargünaydın takımımın güzel hatunları.hayırlı cumalar herkese allah sağlıklı zayıflamalar nasip etsin hepimize:)
Tebrikler Funacım
Canım 2 hafta deneme süresi oluyor.Senin paylaşımların geldiğin gibi çok güzel.Sen böyle devam et bir hafta sonra guruba girip girmeyeceğine karar veririz
İnşallah en kısa zamanda aramıza dönersin kuzu, çok özlüyoruz seni
Buse'cim seni sigara konusunda ayrıca tebrik etmek istiyorum. Daha çok yolun başındasın umarım tamamen bırakmış olursun. Benim bir yıl doldu sigarayı bırakalı. Bu konuda sonuna kadar her türlü desteğe varım. Hilal'de bırakacak inşallah. Gelirse bol destek benden size.
Hoşgeldin canım. Dünki listede mesajına sıfır yazdım ama şimdi düzeltip not ettim mesaj sayını. Dün tüm geçmişi okuyamamıştım. Sporunda güzel olmuş hiç yoktan iyidir.
Nermin'cim canım ben koptum buna harikaaaaaaa bişey olmuş yaaaaaa
Hoşgeldin Derya'cım. Bi türlü denk gelemiyoruz seninleYeni yer için teşekkür ederim. Bu arada çok ucuza almışın sen. Gerçi 20 lirada çok pahalı değil. En kısa zamanda bende alacağım inşallah.
İlk hafta belki belli olmayabilir Derya'cım ama biliyorsun sen nerelerden geldin bu hallere. Pesetmek yok. İnşallah bugün tartı yüzünü güldürür. Umutsuz olma sakın. Ben bile 0,2 kg verdim o kadar kaçamağa rağmen.
Bencede aslında Derya'nın şuanki görünüşü süper ama takıntı işte
Aldım canım mesajını. Daha öncelerden bütün gün buralardaydım ama yeni yerimde internet bağlantısı henüz yapılmadı. O nedenle bir süre böyle akşamları evden girebiliyorum. İnşallah biran önce bağlanır internet. Yoksa böyle gece gündüz alıntıyla uğraşıyorum. Bitmedi halaaaaaa
Gülçin'cim akşamları hiç bişey yemiyosun canım. Lütfen akşam yemeğinide düzenle. Azda olsa doyurucu birşeyler yeeee. Valla yine korkuyorum bi süre sonra iyi bir kaçamak yapacaksın diye. Aç bırakma sakın kendini. Menün akşam haricinde çok güzel olmuş canım.
Afiyet olsun Buse'cim ben çok beğendim menünü. Su az içmişsin. 2,5 yaparsan senin için daha iyi olur. Sporunda harika.
Canım sabah ve sabah arasında yediği için, ayrıca yeşil elma olduğu için çok sorun görmedim ben. Buse 3 demiş ama 3 çok fazla olur. 2 tane normal geldi bana. Ama başka meyveler için bu durumun geçerli olacağını sanmıyorum.
Tatlım ekli değillmisin sen bizde. Ekli değilsek ekleseydin keşke .
Turticim yaaaaaa çok büyük bir değişiklik var sendi. O kadar değişmişsin ki sen kilo verince. Çok hoş bir hatun olmuşsun.
İlahi Nermin yaaaaaaaaaa, harikasın canım
Bende bir ara öyle yapıyordum canım. İkram edilen şeyleri kabul edip eve kızıma ve eşime getiriyordum. Artık kızımada çikolatayı ve şekerli gıdaları yedirmemeye çalışıyorum. Büyüyünce sağlık açısından sorun yaşamasın diye elimden geldiğince dikkat ediyorum. Ama çok güzel oluyor kendin yemeyip sevdiklerine yedirtmek.
Tebrik ediyorum senide Nermin'cim. İnşallah bugün tartıda mükafaatını alacaksın bunun.
Aferin sana Zeliş harika olmuş sporun ve reddettiklerin.
günaydın takımımın güzel hatunları.hayırlı cumalar herkese allah sağlıklı zayıflamalar nasip etsin hepimize:)
Güzel olmuş Gülçin afiyet olsun.
Kolay gelsin canım.
Buse çok güzel olmuş.Afiyet olsun.Tartının bozulmasına üzüldüm.Yeni tartın gelince hemen tartılırsın.
Evet Nermin.İndiremiyorsan yotube tan izle diyeceğim ama oda kotayı daha çabuk doldurur.Kesinlikle çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
Güzel olmuş Gülçin.
Afiyet olsun gayet güzel.
Yarın tartı günü olmasa 1 ısırık deyip böreği geçeceğim ama olmamış ZELİŞ.Hele bugün hiç olmamış.Senin şu kaçamakları hemen kesmen lazım.Sonra cuma günü üzülüyorsun değil mi?
Güzel spor yapmışsın canım.Görüşürüz
Sabah olan az az azlarına bayıldımaZAR AZAR GÖTÜRÜM DİYORSUN YANİ
Afiyet olsun güzel olmuş canım.
Afiyet olsun Gönülcüm.
Tebrikler Gülçin.İşte irade bu olsa gerek tebrikler.
Yarın tartıl ben yaparım canım.
Tebrikler ne güzel
Teşekkürler canım.
günaydıınn caanımmm
Aaamiinn şu kilolar bi defolsun, yaz geldi valla, bitti soğuk havalar
Tebrik ederim bebiş, "git ne olursan ol kaç olursan ol git " diyoruzSigara konusunda bende tebrik ederim seni ebrucum, daha 2 hafta olmadı ben bırakalı, ama şimdiden ciğerlerimde ve cildimde, enerjimde bi değişiklik hissediyorum, iyi ki kurtuldum, günde 1 paket içerdim en az, 2 yıl fln kullandım bi de
Günaydın Haticecim
Sağol canım benim çok mutluyum yaa
teşekkürler ablacım :) ama ama ben çizelgemi değiştirmeyi bilmiyorum kii:/
teşekkürler ablacım :) ama ama ben çizelgemi değiştirmeyi bilmiyorum kii:/
Tebrik ederim bebiş, "git ne olursan ol kaç olursan ol git " diyoruzSigara konusunda bende tebrik ederim seni ebrucum, daha 2 hafta olmadı ben bırakalı, ama şimdiden ciğerlerimde ve cildimde, enerjimde bi değişiklik hissediyorum, iyi ki kurtuldum, günde 1 paket içerdim en az, 2 yıl fln kullandım bi de
Günaydın Haticecim
Sağol canım benim çok mutluyum yaa ben
Hiii hoollleeeeyyyy afferin benim bebeeeğiiimeeee, çizelgeni düzelt hadi
Çok sevindim kııız
Betülcüm turtacım sizde çok sağolun, evet rakam çok mutlu etti yaŞimdi beni bugün kimse mutsuz edemez
Süpersin beee, seni podyuma çıkartırız artık
Tebrikler Funacım
Canım 2 hafta deneme süresi oluyor.Senin paylaşımların geldiğin gibi çok güzel.Sen böyle devam et bir hafta sonra guruba girip girmeyeceğine karar veririz
günaydın takımımın güzel hatunları.hayırlı cumalar herkese allah sağlıklı zayıflamalar nasip etsin hepimize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?