ayy deli yaa gecen sene olaydı podyumu sallardım valla hemide o kiloyla 7.8 şiddeti yaratırdım
Dün miss Turkey i izlediniz mi bir tane bile güzel kız yoktu
Eh işte olur mu hiç tebrikler.gündüzleri pek görüşemiyoruz canm ya. neyse mesaj sayımı almışsın dünkü mesaj sayımda 23.
kiloma gelince eh işte geçen hafta 93.1 di bu sabah 92.5.
Bende 200 gr verdim.Biz 100 er 100 er vereceğiz sanırımgünaydın..
EBRU cum evet denk gelemiyoruz..Tebrikler + çıkmamışsın..güzel yorumların için teşekkürler..görüntü gayet iyi ama bi hedef koydum ya illa ona ulaşacağım..
ve kilom..
geçen hafta:59
bu hafta:58.9 100 gr..
zaum senide tebrik ederim çok iyi ..
yeni gelen arkadaş novaydı sanırım yanlış yazdımsa kusuar bakma senide tebrik ederim..
betuld ex orti kaçamak yapma kız artık..senide tebrik ederim..unuttuklarımda kusura bakmasın..kilo veren herkesi tebrik ederim.
Tebrikler Gülçin. 800 gr vermişsin süper.kızlar kilo bildirimimi yapıp çıkacağım
kilom 54.7 bunada şükür
ayrıldığımda 55.5 dim
ebrucum merak etme 15 gün dişimi sıkacağım ne olursa olsun kaçamak yapmayacağım bahanem olamaz çünkü çok az kaldı
evet gördüm anlamadım ki valla bir de yaşlı gösteriyorlar yaw
Kızlar uzun kalamıyorum arada bir bakıp çıkacağım. Bildirim yapmayan kalmadı sanırım. Bir saate kalmaz bir bakarım listeye. Hepinizi seviyorum
Bi Ayşe kaldı glaiba?
Buse'cim canım her akşam yada çıkmadan önce gün sonunda günlük mesaj sayılarımızı o gün kim liste yapacaksa ona mesaj atıyoruz. Tam anlayamamış olabilirsin şuan demek istediğimi. Hatice sana anlatır. Bide liste olan birisi paylaşırsa sevinirim.
Kızlar uzun kalamıyorum arada bir bakıp çıkacağım. Bildirim yapmayan kalmadı sanırım. Bir saate kalmaz bir bakarım listeye. Hepinizi seviyorum
Bi Ayşe kaldı glaiba?
Buse'cim canım her akşam yada çıkmadan önce gün sonunda günlük mesaj sayılarımızı o gün kim liste yapacaksa ona mesaj atıyoruz. Tam anlayamamış olabilirsin şuan demek istediğimi. Hatice sana anlatır. Bide liste olan birisi paylaşırsa sevinirim.
Tamam canım
BUSE cim ;
Mesaj Sayım Tarihleri :
1 - 2 Haziran :Laydline
4 - 5 Haziran : Tadli
6 - 7 Haziran : Ucukmavi
8 - 9 Haziran : Uzayım
liste bu.Hergün gece 00:00 a kadar gün boyunca yazdığın mesaj sayısını listede ismi yazan kişiye göndermen gerekiyor.Tamam mı?
Canım ben denemek amacıyla listeyi yaptım.Bir Ayşe eksik.Bir bak bakalım.Kızlar uzun kalamıyorum arada bir bakıp çıkacağım. Bildirim yapmayan kalmadı sanırım. Bir saate kalmaz bir bakarım listeye. Hepinizi seviyorum
Bi Ayşe kaldı glaiba?
Oncelikle gunaydin sevgili takimim ve hayirli cumalaaar
Ve kilo bildirimim ;
Gecen hafta:55.9
Bu hafta : 55.1
Giden: 800
Gecmise cok bakamadim kizlar kilo verenleri tebrik ederim veremeyenler pes etmek yok
dahada azimle yola devam
Fazla kalamiycam biseyler atistirip acilen kendimi disari atmam lazim malum is guc
Tebrikler Gönül çoooooooooooookkkkkkkkkkk güzelVe kilo bildirimim ;
Gecen hafta:55.9
Bu hafta : 55.1
Giden: 800
evet gördüm anlamadım ki valla bir de yaşlı gösteriyorlar yaw
günaydııııııııın tebrik ederim ve sonra görüşürüz tadlum3'ü 1 arada
Tebrikler Gönül çoooooooooooookkkkkkkkkkk güzel
seni göndermek lazımdı aslında valla 5 çekersin hepsine he:) bu arada albüme bak bakalım kim daha yakışılıymış doktormu mali müşavir mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?