wuu hakkaten he dedigin kadar varmış kardeşin
wuu hakkaten he dedigin kadar varmış kardeşin
boşa demiyorum yani yan yana koyalım sizi prett pitt anjelina juli sönük kalır yanınızda güzelim.
Hadi gene iyisin iyisisin iyisinn .;;;;;;;;;;
Bi cikamadim gitti ayyy, haa kizlar unutmadan ben bugun karpuz yiyebilirim demi hakettim demi
o senin gözelligin canım benimm
ya evet kızım kariyerli adamlardan gidiyorum baksana boş yok
ayyyyyyyy kızlar yawwwww burda vakit gecirmek hakkaten cok eglenceli keşkem bir fırsat olsaydı da hepimiz birgün bir araya gelebilseydik ne kaa güzel olurdu
kısmetlisin demekki maşallah ama yeter bu kadar bir yerde dur demek lazım nereye kadar arayacaksın işte duracağın noktadasın bence kariyer yakışıklılık anlayışlı bir aile kafa görümceler daha ne olsun ya kuzum (nokta). :))))))))
ayy kızlarrrrrr ben de bunlardan 2 adet yiycem birazdan ödül olarak danakşam az yerim dengelerim
Eki Görüntüle 434250
kurabiyemi bu ekmeğede benziyor kabuklu bademede cevizede ama kurabiye sanırım:) ye ye afiyet olsun sen fazla fazla hakediyosun iyi bak kendine hehe:)
ayy deli yaa acıbadem kurabiyesiymiş canım bunlar cok severim ben
Ve kilo bildirimim ;
Gecen hafta:55.9
Bu hafta : 55.1
Giden: 800
Bi cikamadim gitti ayyy, haa kizlar unutmadan ben bugun karpuz yiyebilirim demi hakettim demi
ayy kızlarrrrrr ben de bunlardan 2 adet yiycem birazdan ödül olarak danakşam az yerim dengelerim
Eki Görüntüle 434250
ben kurabiyeyi pek sevmemde bademe bayılrım oy oy bugün aldırayım bari zekayıda açıyormuş hafızayada iyi geliyormuş bende biraz gerileme varda sanırım :) eşim öyle diyor kilo verdikçe bir saflık geldi sana diye :)
Gönüül tebrik ederim beybiii
Aaay gönül ye de akşam yeme tamam mı, öğlen fln ye
aaaayyy çokk güzel görünüyolar canım afiyet olsun, ufak ufak ye tadını çııkaaar
Kuzu aralarda 10 tane badem fln yiyebilirsin, hem tok tutar hemde proteindir , metoyu uyandırır, ama en fazla 10 , 1 günde
bademi cevizi genelde diyetlerde öneriyorlar aslında önemliymiş omega 3 ya ilacını alacağım ya öyle şeyler yiyeceğim yoksa bu kafayla ben evi köyü yakacağım allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?