Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bi cikamadim gitti ayyy, haa kizlar unutmadan ben bugun karpuz yiyebilirim demi hakettim demi

boşa demiyorum yani yan yana koyalım sizi prett pitt anjelina juli sönük kalır yanınızda güzelim.

o senin gözelligin canım benimm

Hadi gene iyisin iyisisin iyisinn .;;;;;;;;;;

ya evet kızım kariyerli adamlardan gidiyorum baksana boş yok

ayyyyyyyy kızlar yawwwww burda vakit gecirmek hakkaten cok eglenceli keşkem bir fırsat olsaydı da hepimiz birgün bir araya gelebilseydik ne kaa güzel olurdu

Son düzenleme:

kısmetlisin demekki maşallah ama yeter bu kadar bir yerde dur demek lazım nereye kadar arayacaksın işte duracağın noktadasın bence kariyer yakışıklılık anlayışlı bir aile kafa görümceler daha ne olsun ya kuzum (nokta). :))))))))

Ve kilo bildirimim ;

Gecen hafta:55.9
Bu hafta : 55.1
Giden: 800

Gönüül tebrik ederim beybiii

Bi cikamadim gitti ayyy, haa kizlar unutmadan ben bugun karpuz yiyebilirim demi hakettim demi

Aaay gönül ye de akşam yeme tamam mı, öğlen fln ye

ayy kızlarrrrrr ben de bunlardan 2 adet yiycem birazdan ödül olarak dan akşam az yerim dengelerim

Eki Görüntüle 434250

aaaayyy çokk güzel görünüyolar canım afiyet olsun, ufak ufak ye tadını çııkaaar

Kuzu aralarda 10 tane badem fln yiyebilirsin, hem tok tutar hemde proteindir , metoyu uyandırır, ama en fazla 10 , 1 günde

Son düzenleme:
Bugün Marilyn Monroe'nin doğum günü ve ben onu o kadar çok severim, odamdaki posterleri hala asılıdır, 13 yaşımdan beri en büyük idolüm, hepte öyle kalacak herhalde...

Onu çok seviyorum iyiki doğmuş meleğim

Son düzenleme:

bademi cevizi genelde diyetlerde öneriyorlar aslında önemliymiş omega 3 ya ilacını alacağım ya öyle şeyler yiyeceğim yoksa bu kafayla ben evi köyü yakacağım allah korusun

bademi cevizi genelde diyetlerde öneriyorlar aslında önemliymiş omega 3 ya ilacını alacağım ya öyle şeyler yiyeceğim yoksa bu kafayla ben evi köyü yakacağım allah korusun

Hemde çok güzel miğde çalıştırıyolar tatlım bak gör , daha çok kilo vereceksin, ama sınırı asla geçme, ceviz sınırı günde 2, badem sınırı günde 10

Son düzenleme:
gidip biraz işe güce bakayım sonrada kızımı alıp dışarıya çıkayım markette halk günü bugün 3-5 sebze alayım :) sonra görüşürz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…