ben kurabiyeyi pek sevmemde bademe bayılrım oy oy bugün aldırayım bari zekayıda açıyormuş hafızayada iyi geliyormuş bende biraz gerileme varda sanırım :) eşim öyle diyor kilo verdikçe bir saflık geldi sana diye :)
Gönüül tebrik ederim beybiii
Aaay gönül ye de akşam yeme tamam mı, öğlen fln ye
aaaayyy çokk güzel görünüyolar canım afiyet olsun, ufak ufak ye tadını çııkaaar
Kuzu aralarda 10 tane badem fln yiyebilirsin, hem tok tutar hemde proteindir , metoyu uyandırır, ama en fazla 10 , 1 günde
gecen hafta 63,2
bu hafta 62,6
kg veren herkesi tebrik ederim kızlar
gecen hafta 63,2
bu hafta 62,6
gidip biraz işe güce bakayım sonrada kızımı alıp dışarıya çıkayım markette halk günü bugün 3-5 sebze alayım :) sonra görüşürz :)
Tebrikler Ayşecim çok güzelgecen hafta 63,2
bu hafta 62,6
Senin de ellerine sağlık canım.Hesaplayabildiğime de sevindimHatice'cim canım ellerine sağlık. Listen hiç hatasız olmuş. Aynı anda yapmışız son listeyi. Şimdi be paylaşıma ekliyorum hemen.
CANIM BENİMDE ÇIKMAM LAZIM.3 gibi göz atarım tamam mı. görüşürüzKızlar yaaaa ben fazla kalamayacağım. Listeyi kardeş takımda paylaşmadım. Çünki iki kişi hazırladık. Hatice'ciğim sen bi zahmet kardeş takımda paylaşsan listeyi. Bide 5. ve 4. takımlara bi göz atarsanız. Yardıma ihtiyaçları var mı acaba?
*** 13. TAKIM 259. ETAP ***
aysecig : (55.5 / 54.7/ 0.07/ 0.13%) 248. etapta ayrılan üyenin kilosu 11'e bölündü.
betuld: ( 60.9 / 60.2/ 0.7/ 1.15% )
elmaliturta (65.1 /64.6 / 0.17/ 0.26% ) 257. etapta ayrılan üyenin kilosu 3'e bölündü.
gurbet_dmr: (93.1 /92.5 / 0.6/ 0.64% )
LAydLiNe: ( 67.6 / 67.4 / 0.2 / 0.30 % )
tadLi: ( 55.9 /55.1 / 0.8/ 1.43% )
UcukMavi: ( 63.2/ 62.6 /0.6 /0.95 %)
UZAYIM: ( 65.6 / 65.4/0.2 / 0.30% )
Zaum: (104.2 / 103/ 1.2/1.15 % )
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.70
valla öyle sonuna kadar izlemedim kim birinci oldu şahsi işler ağır bastıevet gördüm anlamadım ki valla bir de yaşlı gösteriyorlar yaw
teşekkürler ama 800 gr değil hatice geçen haftalarda 57.5 falandımEh işte olur mu hiç tebrikler.
Bende 200 gr verdim.Biz 100 er 100 er vereceğiz sanırımAz a olsa kilo vermek güzel
Tebrikler Gülçin. 800 gr vermişsin süper.
ın günaydın gönülOncelikle gunaydin sevgili takimim ve hayirli cumalaaar
tebrikler gönülcümVe kilo bildirimim ;
Gecen hafta:55.9
Bu hafta : 55.1
Giden: 800
demi ama turtam neler kaynatırtık kim biliro senin gözelligin canım benimm
ya evet kızım kariyerli adamlardan gidiyorum baksana boş yok
ayyyyyyyy kızlar yawwwww burda vakit gecirmek hakkaten cok eglenceli keşkem bir fırsat olsaydı da hepimiz birgün bir araya gelebilseydik ne kaa güzel olurdu
onlardan bende yapıyorum kızım oğlum sabah akşam götürüyo bende öyle bakakalıyorum fundaayy kızlarrrrrr ben de bunlardan 2 adet yiycem birazdan ödül olarak danakşam az yerim dengelerim
Eki Görüntüle 434250
tebrikler aysegecen hafta 63,2
bu hafta 62,6
iyi spor yapmışsın bravodünkü sporumu yazmamışım ya ben.dün 30 dakika bisklet 30 dakika egzersiz toplam 1 saat spor yapmış bulunmaktayım.
bende bugün pazara gittim çok yoruldumgidip biraz işe güce bakayım sonrada kızımı alıp dışarıya çıkayım markette halk günü bugün 3-5 sebze alayım :) sonra görüşürz :)
masallah pek enerjiksin tatlımSağol canım, sende güzel vermişsin
Kızlar 1 lt suyum bitti şimdi koca bi kupa yeşil çay aldım önüme
Öğle yemeğinden 1 saat sonra da yine 1 lt suyumu içicem günde 2lt içmiş olacağım , akşamda zaten yine 3-4 bardak içerim
Bugün havalar sıcak ya ben iyice bi gaza geldim böyle, bıraksalar çıkıp koşcam
bizde seni seviyoruz bebeğimcanlarım benim yaaa Allaha şükür bu cumayı kazasız belasız atlattık. Çok yakındır internetim bağlanacak. O zaman süper olacak. Yardımlarınız için çok çok teşekkürler hepinize. Çok seviyorum ben takımımı yaaaaaaaaaa
Ayrıca bu hafta ortalamamız çok iyi bence. Akşam Hilal geleneği hepinizi tek tek yorumlayacağım.
Hepimizi tebrik ediyorum. Kendimi ayrııca tebrik ediyorum + çıkmadığım için
kızlar neler reddettim bugünde Allah beni sınıyor herhalde
-karpuz en çok canım çeken
-erik
-kiraz
-kayısı
kızıma beslenmeye tutku, eti cin ,hoşbeş,o hani biskolata bistikler varya yuvarlak tadı çok hoş olanlar onlarda 3 er 5 er aldık içerde sevimli sevimli bakışıyorlar
15 gün sonra canımın her istediğinden azar azar olsada yiyeceğim
şu kalan son fazlalıkları da bir atıyım fıstık gibi olacağım herşeyin içine rahatça sığacağım inşallah
menümüde yazıyım ben çıkıyım işlerim var yemeğimide hazırlayım afiyetle yeyim bugünde doyamadım gitti
-sabah-
-kabakla yumuttayla baharatla mücver gibi birşey yaptım ondan
-yoğurt
-çay
-öğle-
-sabahki kalan kabağım
-3 çeri domates
-akşam-
-köfte
-yoğurt-
valla öyle sonuna kadar izlemedim kim birinci oldu şahsi işler ağır bastı
teşekkürler ama 800 gr değil hatice geçen haftalarda 57.5 falandım
ın günaydın gönül
tebrikler gönülcüm
demi ama turtam neler kaynatırtık kim bilir
funda benim çizelgemi yaparsan sevinirim
başlangış kilom 63
şimdiki kilom 54.7
hedef kilom 50
boyum 169 teşekkürler canım
onlardan bende yapıyorum kızım oğlum sabah akşam götürüyo bende öyle bakakalıyorum funda
tebrikler ayse
iyi spor yapmışsın bravo
bende bugün pazara gittim çok yoruldum
sanada kolay gelsin canım
masallah pek enerjiksin tatlım
bizde seni seviyoruz bebeğim
Kizlaaar karpuzumu almis bulunmaktayimm 12,50 euro verdim dusunun evde iki kisiyiz kaldi koca karpuz hadi toplasin hep beraber gumletelim bize
cok bu koca karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?