Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5. Takım

tgdg 67.6//% geri dönmek üzere ayrıldı.
Samanyolu 67,4/67,4/0.0/0.00
maway 70//% geri dönmek üzere ayrıldı
Cocostar 66.5/68/-1,5/-%2,26
tunituni 77,4/76.3/-1.1/-1,42
ergh 66.4/65.9/0.5/%0.75 yeni üye hedef 56

5. takım yüzdesi (%-0.49)

kızlar listemizi kontrol eder misiniz?hastanedeyım ancak ayarlayabildim...

CANIM tunituni kilo vermiş neden eksi?

Çok güzel olmuş Gülçin

Afiyet olsun.

Kizlaaar karpuzumu almis bulunmaktayimm 12,50 euro verdim dusunun evde iki kisiyiz kaldi koca karpuz hadi toplasin hep beraber gumletelim bize
cok bu koca karpuz
Götür götürOhhh sulu sulu buz gibi afiyet şeker olsun canım.

5. Takım

tgdg 67.6//% geri dönmek üzere ayrıldı.
Samanyolu 67,4/67,4/0.0/%0.00
maway 70//% geri dönmek üzere ayrıldı
Cocostar 66.5/68/-1,5/-%2,26
tunituni 77,4/76.3/1.1/%1,42
ergh 66.4/65.9/0.5/%0.75 yeni üye hedef 56

5. takım yüzdesi (%0,01)

Liste böyle olacak.Şimdilik isterseniz paylaşmayın bizim kaptanımız Ebru gelsin tekrar kontrol etsin.

Son düzenleme:
AYŞE cim burdaysan 5.takımın hesaplamasında bazı düzeltmeleri yapıp paylaştım.Lütfen tekrar bakar mısın?

Kızlar bu kaşar peynir ne kadar kalorili birşeymiş yaa

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek 1 parça cevizli üzümlü ekmek:) domates peynir 3 tane zeytin 1 bardak tarçınlı süt
öğlen:1 elma 3 tane yeni dünya eriği yarsını bile içemediğim sade nescafe 2 bardak şekersiz çay
akşam:haşlanmış tavuk bol acılı salata ve yoğurt
2 litre su

Canım bu öğlenle nasıl dayanacaksın akşama kadar, yoğurt yeseydin bari 1 kase:26: meyve kan şekeri düşürdüğü için açlık yapma özelliğine sahip aslında:26:

Kaşar peynir de benim için bitmiştir

Bende menümü yazayım kızlar

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dlm tam buğday ekmek
1 şekersiz türk kahvesi

Ara: 4 kayısı

Öğlen: 2 dlm ekmek arası kalın kaşar peynirli tost ( bu son kaşar yiyişimdi kalorisini öğrenmeden önce)

Ara: yok

Akşam: 4 yk nesfit 1 kase yoğurt

2 lt su + 1 saat yürüyüş + 160 mekik

öğlen komşu çağırdı ayak üstü atıştırdım meyveleri oradada sadece çay içtim.
yoğurdu akşam yedim şu an için fazla fazla doydum acıkmam inşallah:)
ama needense spor yapasım yok

Selam kızlar ben geldim nihayet. Yanlış görmediysem bu haftada birincilik bizde Tebrik ediyorum hepimizi

Buse'cim canım sen özelden atmışsın mesajını ama ben burdan cevaplamak istedim. Ayrıca bu şekilde olan konularıda özelden değilde ortak paylaşım alanımızda konuşursak hepimiz için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Öncelikle canım cuma yarışma takımlarının belirli kuralları var. Bu kuralları bütün takım kaptanları ve üyeler uygulamak zorunda. Ben sana inanmamazlık etmedim. Zaten ordaki mesajda da yazıyor. Kendisine sordum yarışmaya daha önce katılmadığını söyledi ama kayıtları inceler misin diye? Nick benzerliği olabilir diye düşünüyorum hala. Sen olayı yanlış anlamışsın. İlerde senin ve takımımız için bir sorun çıkmaması açısından danışmam gerekiyordu. Lütfen böyle konular hakkında yargısız infaz yapma canım. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

menüm :
sabah:1 dilim ekmek 1kk peynir 7 zeytin 1 bardak şekersiz çay
öğlen:2 dilim ekmekten tost 1 ayran
akşam: kıyma (kavrulmuş) yeşillik ve 2 bardak ayran

su: 1.5 litre akşama kadar arttırıyoruuuuuum

laydline merhaba ben 8. takımdanım bizim takımda da yazdım eda yı bekleyelim mi ben yardım ediyim mi nasıl dersen öyle yapalım

Büyük konuşma sakın turticim. Sonra asansörcüyle evlenip çıkmada karşımıza

Afiyet olsun canım çok beğendim menünü

turta ablam sen ne yaptın öyle yaa gözlerim açık baka kaldım o ilk resimdeki kız yok olmuş yeni birisi çıkmış içinden son resimde kapak kzı gibisin zaten ablacum çooooooook güzelleşmişsin

Darısı sana inşallah Zeliş'cim. Biraz daha dikkatli beslenmeye alışırsan çok yakında sende çok güzel sonuçlar alacaksın inşallah.

Menum

Sabah 9:30
1 bardak sut
2-3 kasik yogurtlu kabak

Saat 11
Biraz omlet
2 dilim kasar
Az domates, salatalik

Aksam 19
2 baget
1 bardak zero

Afiyet olsun canım. Çok güzel menü. Ama öğle ile akşamın arası çok olmuş gerçekten.

Eridi canım eridi. Allaha şükür + çıkmadım

Ve benim bugunki menum ;

Oglen
Uc kofte
1 dilim salam
1 bardak ayran

ikINDI
5 derisi alinmis izgara kanat
1 dilim salam
Ayran

Aksam
1 dilim salam
1 bardak sut

3 lt su
2 fincan yesil cay
1 fincan form cayi

Afiyet olsun canım. Bende kahvaltıya takıldım hem çok erken kalktım demişsin hem kahvaltı yapmamışsın.

Gülçincim iraden konusunda tebrik ediyorum seni ama sporda yine delilendin. Çok yapma şu sporu azar azar yettiği kadar yap. Ama hep devam et.

ya ben yazın tatile gidemiyoruuuuuuum arkadaşlarım vazgeçti bende kaldım yaa mayo hayallerim uçtu gitti

Bu sene olmazsa seneye olur canım hemde daha zayıf olarak gidersin hiç merak etme

kızlar kimselerde yok ya yarın kilomu yazınca lütfen biri bana bir ticker yapsın deniyorum deniyorum olmuyo
hilalimde yok kaldım böyle

Bilgilerini yazarsan bende yapabilirim Gülçin'cim.

Süper oldu canım senin spora başlaman. Daha çabuk gidecek kiloların.

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün.

Bende bayılırım künefeye. Hele ki Antakya'da yenilen bambaşka oluyor

Tebrik ediyorum canım seni.

Tebrik ederim canım. Çok güzel vermişsin. Sen böyle yazınca biz senin kilonu ve hedef kilonu sormayı unuttuk Takıma giriş kilonu kaç alalım, bide hedef kilonu yazarsan not alayım.

Olsun canım olsun azda olsa gitmiş önemli olan o. Tebrik ederim.

Günaydın millet sizin önerileriniz sayesinde yaptığım kaçamağa rağmen su ve protein sayesinde 1.2 kilo verdim :) geçen hafta 104.2 bu hafta 103 hepinizi çoook seviyorum yaa :)

Kocaman tebrik ediyorum Zeliş'cim bak nasıl gitmeye başladı kilolar. Aslında daha dikkkatli olsun sen şimdilerde haftada 2 kilo bile verebilecek durumdasın. Bu hafta daha dikkatli olacaksın olur mu?

Teşekkür ederim Betül'cüm. Yardımların içinde çok teşekkürler

kızlaaaaaaar ben pek bişi verememişim amaa ben hep 65 lerde duraklardım zaten buna da şüküüüüüür demek ki duraklama olayı bitmiş

kiloooooooom

Eki Görüntüle 434137

Tebrikler turticim. Zaten spor yapamamıştın benler yüzünden. Eminim haftaya daha iyi bir sonuç alacaksın.

Kizlar ben simdi okula giriyorum
Aksama kadar yazamam daha
Opuyorum hepinizii
Bu arada direk listeye eklemistim buraya da yazayim

GeCen hafta 60.9
Bu hafta 60.2

Haftaya 59da gorusmek uzeree :))

Senide tebrik ederim Betül'cüm. Kaçamakların olmasa daha iyi gidecekti ama buna şükür. Hadi bakalım haftaya 5 li rakamları göreceksin inşallah.

Tatlım yaaa madem annende kilolu onuda ikna etsene zayıflama konusunda belki oda zayıflamak ister. Birlikte daha iyi zayıflarsınız.

gündüzleri pek görüşemiyoruz canm ya. neyse mesaj sayımı almışsın dünkü mesaj sayımda 23.
kiloma gelince eh işte geçen hafta 93.1 di bu sabah 92.5.

Evet canım maalesef. Ama yakında internetim gelecek. İnşallah haftaya geleceğim yeniden. Kilo içinde tebrik ediyorum seni ama artık 8 li rakamları gör lütfen. Biraz daha dikkat etsen daha çok vereceksin.

Evet canım yaaaaa. Senden de çok az gitmiş ama sonuçta gitmiş. İnşallah haftaya daha iyi olacak. Bu kez 57 yi gör lütfen.

Amma çok alıntı yapmışım yaaaaa. Yaz yaz bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…