teşekkür edrim fundacım
afiyet olsun canım kızının da resmini gördüm çok tatlıymış masallahbugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek 1 parça cevizli üzümlü ekmek:) domates peynir 3 tane zeytin 1 bardak tarçınlı süt
öğlen:1 elma 3 tane yeni dünya eriği yarsını bile içemediğim sade nescafe 2 bardak şekersiz çay
akşam:haşlanmış tavuk bol acılı salata ve yoğurt
2 litre su
afiyet olsun noraBende menümü yazayım kızlar
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dlm tam buğday ekmek
1 şekersiz türk kahvesi
Ara: 4 kayısı
Öğlen: 2 dlm ekmek arası kalın kaşar peynirli tost ( bu son kaşar yiyişimdi kalorisini öğrenmeden önce)
Ara: yok
Akşam: 4 yk nesfit 1 kase yoğurt
2 lt su + 1 saat yürüyüş + 160 mekik
ne güzelSelam kızlar ben geldim nihayet. Yanlış görmediysem bu haftada birincilik bizdeTebrik ediyorum hepimizi
afiyet olsun zelişcim 2 gün dikkatim de sen zeytini biraz çok tüketiyorsun sabah 3 zeytin yeterli 1 tane zeytin 60 kaloriX7=420 cal sabah zeytinden almış oluyorsun gerisi güzel afiyet olsunmenüm :
sabah:1 dilim ekmek 1kk peynir 7 zeytin 1 bardak şekersiz çay
öğlen:2 dilim ekmekten tost 1 ayran
akşam: kıyma (kavrulmuş) yeşillik ve 2 bardak ayran
su: 1.5 litre akşama kadar arttırıyoruuuuuum
Selam kızlar ben geldim nihayet. Yanlış görmediysem bu haftada birincilik bizdeTebrik ediyorum hepimizi
Kızlar sonuç listelerini ben hazırladım bu hafta. Maalesef birinci değil ikinci olmuşuz
öğlen komşu çağırdı ayak üstü atıştırdım meyveleri oradada sadece çay içtim.
yoğurdu akşam yedim şu an için fazla fazla doydum acıkmam inşallah:)
ama needense spor yapasım yok
Buse'cim canım sen özelden atmışsın mesajını ama ben burdan cevaplamak istedim. Ayrıca bu şekilde olan konularıda özelden değilde ortak paylaşım alanımızda konuşursak hepimiz için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
Öncelikle canım cuma yarışma takımlarının belirli kuralları var. Bu kuralları bütün takım kaptanları ve üyeler uygulamak zorunda. Ben sana inanmamazlık etmedim. Zaten ordaki mesajda da yazıyor. Kendisine sordum yarışmaya daha önce katılmadığını söyledi ama kayıtları inceler misin diye? Nick benzerliği olabilir diye düşünüyorum hala. Sen olayı yanlış anlamışsın. İlerde senin ve takımımız için bir sorun çıkmaması açısından danışmam gerekiyordu. Lütfen böyle konular hakkında yargısız infaz yapma canım. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
menüm :
Kızlar sonuç listelerini ben hazırladım bu hafta. Maalesef birinci değil ikinci olmuşuz
neyse şu proğramı annemlere gidince hallederim orda internet beleş orda olduğum sürece yaparım artık bakalım neymiş:)
kızlar kilo bildirimimi yapıp çıkacağım
kilom 54.7 bunada şükür
ayrıldığımda 55.5 dim
ebrucum merak etme 15 gün dişimi sıkacağım ne olursa olsun kaçamak yapmayacağım bahanem olamaz çünkü çok az kaldı
ayy deli yaa gecen sene olaydı podyumu sallardım valla hemide o kiloyla 7.8 şiddeti yaratırdım :
teşekkürler cnmm
günaydın cnmmmmmmm
Dün miss Turkey i izlediniz mi bir tane bile güzel kız yoktu
evet gördüm anlamadım ki valla bir de yaşlı gösteriyorlar yaw
Afiyet olsun canım gayet güzel.bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek 1 parça cevizli üzümlü ekmek:) domates peynir 3 tane zeytin 1 bardak tarçınlı süt
öğlen:1 elma 3 tane yeni dünya eriği yarsını bile içemediğim sade nescafe 2 bardak şekersiz çay
akşam:haşlanmış tavuk bol acılı salata ve yoğurt
2 litre su
Kaşar hariç afiyet olsun Buse sende bunun farkındasın.Bende menümü yazayım kızlar
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dlm tam buğday ekmek
1 şekersiz türk kahvesi
Ara: 4 kayısı
Öğlen: 2 dlm ekmek arası kalın kaşar peynirli tost ( bu son kaşar yiyişimdi kalorisini öğrenmeden önce)
Ara: yok
Akşam: 4 yk nesfit 1 kase yoğurt
2 lt su + 1 saat yürüyüş + 160 mekik
Afiyet olsun Zeliş.menüm :
Afiyet olsun Ayşecim az ve öz olmuş.harikasınız kızlar herkesi tebrik ederimmoral oldu
menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir,domates
akşam üstü
kavurma( yağsız etten)
1 dilim ekmek
ara
1 aktivya
Önemli değil canım sonuçta yine derecedeyiz.Ve çoğu takımda kilo alan arkadaşlar var ama bizde yok.En güzelide bu olsa gerekKızlar sonuç listelerini ben hazırladım bu hafta. Maalesef birinci değil ikinci olmuşuz
Sırf vücutları yüzünden oradalardıhakikaten çok böyle hevesle baktım , hepsi kötüydü ya:44:
Ve kilo bildirimim ;
Gecen hafta:55.9
Bu hafta : 55.1
Giden: 800
Gecmise cok bakamadim kizlar kilo verenleri tebrik ederim veremeyenler pes etmek yok
dahada azimle yola devam
Fazla kalamiycam biseyler atistirip acilen kendimi disari atmam lazim malum is guc
Canım ben denemek amacıyla listeyi yaptım.Bir Ayşe eksik.Bir bak bakalım.
*** 13. TAKIM 259. ETAP ***
aysecig : (55.5 / 54,7/ 0,07/ 0,13%) 248. etapta ayrılan üyenin kilosu 11'e bölündü.
betuld: ( 60.9 / 60,2/ 0,7/ 1,15% )
elmaliturta (65.1 /64,6 / 0,17/ 0,26% ) 257. etapta ayrılan üyenin kilosu 3'e bölündü.
gurbet_dmr: (93.1 /92,5 / 0,6/ 0,64% )
LAydLiNe: ( 67.6 / 67.4 / 0.2 / 0.30 % )
tadLi: ( 55.9 /55,1 / 0,8/ 1,43% )
UcukMavi: ( 63.2/ / / %)
UZAYIM: ( 65.6 / 65,4/0,2 / 0,30% )
Zaum: (104.2 / 103/ 1,2/1,15 % )
13. TAKIM ORTALAMASI: %
seni göndermek lazımdı aslında valla 5 çekersin hepsine he:) bu arada albüme bak bakalım kim daha yakışılıymış doktormu mali müşavir mi:)
31/05 msj sayim 10 burdan not alir misin ebrucum
Vücutlarıda öyle çok güzel değildi ki canım. Hele ilk çıktıkları bikiniler iğrençti. Beyazdı ve heryerleri belliydi. Hiç birisine yakışmamış. Benim tek favorim 16 numaraydı. Sonuç ne oldu bilmiyorum. Dereceye girdi mi 16 numara?
Tebrik ediyorum sevgili rakibeciğim güzel kilo vermişsin. Yaklaştın banaAma emin ol bu yarışı ben kazanacağım.
Kolay gelsin canım.
Tekrar ellerine sağlık canım. Çok teşekkürler yardımın için.
Canım baktım resimlerine. Bizim Melek'e benziyorsun. Sen tanıştın mı bilmiyorum ama şuan izinde. Maşallah kızında pek tatlıAyrıca kilonu çok göstermiyosun.
Not aldım canım.
oh afiyet olsun canım aman yaramasın:) neyse sen dengelersin canım olmuş olan:)MENÜM
SABAH
Peynirli omlet
Yeşil çay
ARA
3 kepekli grisini
ÖĞLE
2 dilim ekmek
Domates,salatalık,zeytin
Kavrulmuş soğanlı lor peyniri
ARA
Müslili yoğurt(Normalde akşam yemeğim olur du bugün ara oldu)
AKŞAM(Bugün 18:30da yedim)
Haşlanmış kırmızı et
1 dilim ekmek
1 kaşık pilav
Kavrulmuş kabak
KAÇAMAAAAKKKK:Eşime üzümlü ve çikolata parçalı muffinler yaptım.En küçük muffinin %75 ini yedim.Çok güzel olmuş offfff.Bir tane yesem ne olur İÇİME KAÇMIŞ ÖKÜZÜ ÇIKARMAM LAZIM .İMDAAAAAAAAATTTTTTTTT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?