Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebru ablacım ben 2 gündür msj bildirimi yapmıyorum
dün 18
30:05.2012 11 mesaj yazmışım

teşekkür edrim fundacım

afiyet olsun canım kızının da resmini gördüm çok tatlıymış masallah

afiyet olsun nora

Selam kızlar ben geldim nihayet. Yanlış görmediysem bu haftada birincilik bizde Tebrik ediyorum hepimizi
ne güzel
ebrucum tarif edemeyeceğim bir yorgunluk var bende halsizlik aslında uykumda çok geliyo bu aralar ne yapsam ki beslenmem de güzel ama anlıyamadım pazartesine kadar geçmesse bir kan tahlili yaptırıyım diyorum

menüm :
sabah:1 dilim ekmek 1kk peynir 7 zeytin 1 bardak şekersiz çay
öğlen:2 dilim ekmekten tost 1 ayran
akşam: kıyma (kavrulmuş) yeşillik ve 2 bardak ayran

su: 1.5 litre akşama kadar arttırıyoruuuuuum
afiyet olsun zelişcim 2 gün dikkatim de sen zeytini biraz çok tüketiyorsun sabah 3 zeytin yeterli 1 tane zeytin 60 kaloriX7=420 cal sabah zeytinden almış oluyorsun gerisi güzel afiyet olsun

Selam kızlar ben geldim nihayet. Yanlış görmediysem bu haftada birincilik bizde Tebrik ediyorum hepimizi

harikasınız kızlar herkesi tebrik ederim moral oldu

menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir,domates

akşam üstü
kavurma( yağsız etten)
1 dilim ekmek

ara
1 aktivya

Kızlar sonuç listelerini ben hazırladım bu hafta. Maalesef birinci değil ikinci olmuşuz

kızlar ben çocukları dışarıya çıkarıyorum ordanda yürüyüşe giderim herkesi öptüm çok tebrikler
bu arada bugün mesajlar kime?

Kızlar bugün ve yarın mesajlar yine bana atılıyor. Bu konuda lütfen daha hassas davranalım. Artık bu konunun herkes bilincinde olması lazım ama akşam sadece iki kişi mesaj atmış. Sonra aradan tek tek not almak çok zor oluyor.

öğlen komşu çağırdı ayak üstü atıştırdım meyveleri oradada sadece çay içtim.
yoğurdu akşam yedim şu an için fazla fazla doydum acıkmam inşallah:)
ama needense spor yapasım yok

Anladım canım iyi olmuş o zaman

Anladım canım, o nora ben değilim ama malesef onun nickide nora, görmüştüm daha önce bi topikte

menüm :

Menünü beğendim zelişcim afiyet olsunannecik bugün uslu durmuş herhalde

-----------------------------------------------------------------

Ebrucuğum takıma 78,4 ile giriş yaptım, hedefim 55

Kızlar sonuç listelerini ben hazırladım bu hafta. Maalesef birinci değil ikinci olmuşuz

Bence bu kadar kısçe ve takım arasında ilk ikide olmak çok çok iyi sonuç ebrucuğum tebrik ederim kııızllaaaar

Son düzenleme:
neyse şu proğramı annemlere gidince hallederim orda internet beleş orda olduğum sürece yaparım artık bakalım neymiş:)

Canım annenlerde indir. Flashla kendi bilgisayarına getirebilirsin. O zaman istediğin kadar yaparsın.

İnşallah canım. Çok az kaldı hedefine. Tebrik ediyorum seni. Bu kez çok iyi başladın umarım hep böyle gider.

ayy deli yaa gecen sene olaydı podyumu sallardım valla hemide o kiloyla 7.8 şiddeti yaratırdım :

teşekkürler cnmm

günaydın cnmmmmmmm

Delüüüüüü turtiiiiiii öldürcen bi gün sen beni. Bide şiddet belirtmiş

Dün miss Turkey i izlediniz mi bir tane bile güzel kız yoktu

Sadece ben böyle düşünüyorum sanmıştım. Bir ara acaba televizyonda mı sorun var diye düşündüm. Hepsi birbirinden çirkindi :44aha doğrusu güzellik yarışmasına katılacak kadar güzel değillerdi

evet gördüm anlamadım ki valla bir de yaşlı gösteriyorlar yaw

Çekimde mi bişey vardı acaba hala şüpheliyim. Ama Asuman olduğu gibi görünüyordu.

Afiyet olsun canım gayet güzel.

Kaşar hariç afiyet olsun Buse sende bunun farkındasın.

menüm :

Afiyet olsun Zeliş.

harikasınız kızlar herkesi tebrik ederim moral oldu

menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir,domates

akşam üstü
kavurma( yağsız etten)
1 dilim ekmek

ara
1 aktivya
Afiyet olsun Ayşecim az ve öz olmuş.
Önemli değil canım sonuçta yine derecedeyiz.Ve çoğu takımda kilo alan arkadaşlar var ama bizde yok.En güzelide bu olsa gerek

EBRUUUU bugünde benim içime öküz kaçtı.Biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Sırf vücutları yüzünden oradalardı hakikaten çok böyle hevesle baktım , hepsi kötüydü ya:44:

Vücutlarıda öyle çok güzel değildi ki canım. Hele ilk çıktıkları bikiniler iğrençti. Beyazdı ve heryerleri belliydi. Hiç birisine yakışmamış. Benim tek favorim 16 numaraydı. Sonuç ne oldu bilmiyorum. Dereceye girdi mi 16 numara?

Ve kilo bildirimim ;

Gecen hafta:55.9
Bu hafta : 55.1
Giden: 800

Tebrik ediyorum sevgili rakibeciğim güzel kilo vermişsin. Yaklaştın bana Ama emin ol bu yarışı ben kazanacağım.

Gecmise cok bakamadim kizlar kilo verenleri tebrik ederim veremeyenler pes etmek yok
dahada azimle yola devam

Fazla kalamiycam biseyler atistirip acilen kendimi disari atmam lazim malum is guc

Kolay gelsin canım.

Tekrar ellerine sağlık canım. Çok teşekkürler yardımın için.

seni göndermek lazımdı aslında valla 5 çekersin hepsine he:) bu arada albüme bak bakalım kim daha yakışılıymış doktormu mali müşavir mi:)

Canım baktım resimlerine. Bizim Melek'e benziyorsun. Sen tanıştın mı bilmiyorum ama şuan izinde. Maşallah kızında pek tatlı Ayrıca kilonu çok göstermiyosun.

31/05 msj sayim 10 burdan not alir misin ebrucum

Not aldım canım.

2. olmusuz bence çok guzel
yine derecedeyizz:)

hızlı hızlı yazıyorum çünkü birazdan spora gidicem
ama akşam yemeği yemedim.. gündüz de doğru düzgün yemedim ama yiyesim yok
vakitte yok..

menüm
sabah
1 bardak light süt

öğle
2-3 kaşık ekişili köfte diye bir şey (köftenin içinde pirinç ve yemeğin suyunda da şehriye gibi bir şeyler vardı az yemeye çalıştım)
2-3 kaşık salata

şimdi yulaf kepekli yoğurt yiyip çıkıcam evden..
bugünlük böyle olsun. çok yorgunum zaten gelince de uyurum muhtemelen acıksam da sorun olmaz diye düşünüyorum..

ya bir de galiba benm telefonum bozuldu

ikinciliğmizi tebrik ederim kızlar devamı gelir inşallah.ebrucuğum tavsiyelerini aldım kafama not ettim canım sağol:)
mesaj sayısın sana atarım

ebru ben atmıştım di mi meaj syaımı?
şimdi sen sadece 2 kişi atmış diyince tereddüte düştüm..

gönül 100 gr öndesin benden

MENÜM
SABAH
Peynirli omlet
Yeşil çay

ARA
3 kepekli grisini

ÖĞLE
2 dilim ekmek
Domates,salatalık,zeytin
Kavrulmuş soğanlı lor peyniri

ARA
Müslili yoğurt(Normalde akşam yemeğim olur du bugün ara oldu)

AKŞAM(Bugün 18:30da yedim)
Haşlanmış kırmızı et
1 dilim ekmek
1 kaşık pilav
Kavrulmuş kabak

KAÇAMAAAAKKKK: Eşime üzümlü ve çikolata parçalı muffinler yaptım.En küçük muffinin %75 ini yedim.Çok güzel olmuş offfff.Bir tane yesem ne olur İÇİME KAÇMIŞ ÖKÜZÜ ÇIKARMAM LAZIM .İMDAAAAAAAAATTTTTTTTT

Son düzenleme:

sağol canım.melekle tanışmadım canım.kilomu göstermiyorum öyle diyorlar çünkü genelde bacak kısmımda toplanıyor gizli bölgede yani ama fark ediyor artık 107 lik halimde vardı onu kaldırdım sonra o zman anlardın farkı :) devamı gelecek inşallah eşim diyor sana noldu böyle çok dikkat ediyosun diye inşallah istediğime ulaşacağım hep beraber tabi.

oh afiyet olsun canım aman yaramasın:) neyse sen dengelersin canım olmuş olan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…