Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel olurdu dimi turti. Ama hepimiz çok uzak yerlerdeyiz. İnşallah bir gün karşılaşırız bir yerlerde

gecen hafta 63,2
bu hafta 62,6

kg veren herkesi tebrik ederim kızlar

Tebrik ederim Ayşe'cim.

dünkü sporumu yazmamışım ya ben.dün 30 dakika bisklet 30 dakika egzersiz toplam 1 saat spor yapmış bulunmaktayım.

Sporun çok iyi olmuş Nermin'cim.

Sen birden çok abarttığın için oluyor Gülçin'cim. Sporada çok yükleniyorsun. Dikkat et artık kendine. Bide sen uzun süre atak yaptın canım. Ne zaman geçeceksin sebze + proteine?

Az kaldı canım sabret 15 gün ama 15 günden sonrada çok çok az yiyeceksin bu saydıklarından. Sonra yine kilo alma.

Afiyet olsun bugünki menün çok güzel olmuş. Az önce protein sebze demiştim. Bugün öyle olmuş menün.

Kizlaaar karpuzumu almis bulunmaktayimm 12,50 euro verdim dusunun evde iki kisiyiz kaldi koca karpuz hadi toplasin hep beraber gumletelim bize
cok bu koca karpuz

Çok pahalı almışsın canım yaaaa. Türkiyede ne güzel daha ucuz. Küçük alsaydın bari.

Tamam canım yorum yapacağımda bitiremedim ki alıntılamayı. Dün geceden beri yaz yaz bir hal oldum

Afiyet olsun Betül.Görüşürüz.

İnşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız.Hayali dahi çoookkk güzel

hatice yeme bugün
3 dilim ekmek yemişssin bir de 3 küçük grissini hemen hemen 1 dilim ekmeğe denk
1 kaşık pilav da var
bence bygünlük yeter

yarın sabah hala canın istiyor olursa o zaman yersin, şimdi yemekten iyidir

afiyet olsun haticecim her zamankinden fazla olmuş menün.zaten % 75 i yemişsin

Kızlar bu kaşar peynir ne kadar kalorili birşeymiş yaa

ama çok lezzetliiiiiiiiiiiiii

Selam kızlar ben geldim nihayet. Yanlış görmediysem bu haftada birincilik bizde Tebrik ediyorum hepimizi

hakkaten yaaaaaaaaaaaaa zaten sitenin asansörleride durmadan bozuluyor tamirciler falan geliyor komedi olur yani

Regle olmama yakın hep böyle oluyorum.Yeme isteğimi durduramıyorum.

afiyet olsun haticecim her zamankinden fazla olmuş menün.zaten % 75 i yemişsin
Evet canım hergünden ççoooookkk fazla oldu bugün.Ama %25 ini eşim yedi acaba tamamlasam mı Yok yok yapmayayım kötü örnek olmayayım.Bugün abarttım da abarttım.

yok ya kızlardaydı tamamen sorun

kızz spora gittigin günler bu kadar az yeme sonra spor yapamazsın basın döner vs vs bir işe yaramaz yani bol bol protein al spordan önce kepekli sandviç falan ye yoksa bir işe yaramaz yanii

menümü revize ediyorum :)

sabah
1 bardk süt

öğlen
2-3 kaşık ekşili köfte
2-3 kaşık salata

akşam
3 kaşık kabaklı biber sote
1 kase yoğurt (1.5 yk yulaf kepekli)

AYŞE cim burdaysan 5.takımın hesaplamasında bazı düzeltmeleri yapıp paylaştım.Lütfen tekrar bakar mısın?

Canım ben baktım düzelttim. Ufak bir hesap hatası olmuş yüzde de .

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum...listenize doğru...

Teşekkürler Ece'cim.

Afiyet olsun canım. Öğlen az olmuş ama acıkmadıysan sorun yok.

Bence bu defalık tosttan bişey olmaz ama artık daha çok dikkat edersin. Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

menüm :
sabah:1 dilim ekmek 1kk peynir 7 zeytin 1 bardak şekersiz çay
öğlen:2 dilim ekmekten tost 1 ayran
akşam: kıyma (kavrulmuş) yeşillik ve 2 bardak ayran

su: 1.5 litre akşama kadar arttırıyoruuuuuum

Afiyet olsun Zeliş'cim bence menün güzel olmuş.

ebru ablacım ben 2 gündür msj bildirimi yapmıyorum
dün 18
30:05.2012 11 mesaj yazmışım

Tamam canım not aldım.

Canım daha düzenli ve daha sağlıklı beslenmeye çalış sen birden çok kısıyosun. Umarım öncekiler gibi biranda bozmazsın diyeti. Özellikle akşamlarını çok az geçiştiriyosun. Bence akşam yemeğide önemli çünki kahvaltıya kadar çok uzun bir süre aç kalıyorsun.

harikasınız kızlar herkesi tebrik ederim moral oldu

menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir,domates

akşam üstü
kavurma( yağsız etten)
1 dilim ekmek

ara
1 aktivya

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Ayşe'cim yanlış hatırlamıyorsam dün yoktun dimi canım. Eşin geldiği için?

Sen olmadığın için sorun yok zaten Buse'cim ama dediğim gibi sormamız gerekiyordu bunu. Kilonuda not aldım canım. Mesaj sayılarınıda unutma mutlaka gönder bana çünki deneme haftasında mesaj sayıları çok önemli.

Bence bu kadar kısçe ve takım arasında ilk ikide olmak çok çok iyi sonuç ebrucuğum tebrik ederim kııızllaaaar

Teşekkürler canım. İnşallah sende listeye girdiğin zaman daha güzel sonuçlar alacağız.

Evet kızlar en önemlisi buydu. Azda olsa herkes kilo verdi. Tekrardan hepimizi tebrik ediyorum Zaten birinci olan takımda da iki tane yeni üye vardı. İkiside bireyselde derece yaptı. O yüzden birinci oldular.

EBRUUUU bugünde benim içime öküz kaçtı.Biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Sakın haaaaaaaaaaa Sen zaten zor kilo veriyorsun. İnşallah etkilemez bu kaçamak seni.

Afiyet olsun canım ama hiç bişey yememişsin. Dikkat et kendine. Bu kadar az yeme.

ebru ben atmıştım di mi meaj syaımı?
şimdi sen sadece 2 kişi atmış diyince tereddüte düştüm..

gönül 100 gr öndesin benden

Atmışsın canım.

Afiyet olsun Hatice'ciğim ama dehşet olmuş menün, daha doğrusu olmamış Biran önce telafi etmeye başla canım. Yoksa benden beter olursun bu hafta benim canım çıktı. Kaçamaklar yüzünden. Tövbe bidaha

Çok iyi gidiyorsun zaten Nermin'cim. Bir beş kilo daha verdiğin zaman daha çok belli olacak. İnşallah hedefine kadar pes etmek yok. Hep birlikte başaracağız.

OOOOOOOOO yemiş bile hatun sen geç kalmışsın canım

size doyum olmaz ben gidiyorum kendinize iyi bakın haftasonu olmayabilirim iyi haftasonları hepinize öpüldünüz iyi akşamlar.

Tamam canım iyi akşamlar ama mesaj sayını göndermeyi unutma olur mu?

menümü revize ediyorum :)

sabah
1 bardk süt

öğlen
2-3 kaşık ekşili köfte
2-3 kaşık salata

akşam
3 kaşık kabaklı biber sote
1 kase yoğurt (1.5 yk yulaf kepekli)

Afiyet olsun Betül'cüm bu daha iyi olmuş.

Kızlar biliyorsunuz ki kardeş takımımız 5. takım. Bugün 5. takımın kaptanı Seng (Ece) ile görüştüm. Takımda hoş olmayan bazı olaylar geçmiş ve şuan takımda çok az üye kalmış. Bizden yardım istedi. Yeni üyeler çağırıyor arada bir oraya gidip sohbete katılırsak çok sevinirim. Yardımlar için şimdiden teşekkür ediyorum hepinize

tabi gideriz cnm vakit buldukca.ahhh o sorunlar ahhhh

Ortalama da hata yapmışım sanırım.artı değil eksi olacakmış.Okuldaydım aceleye geldi.Neyse ki sen düzeltmişsin.

Ortalama da hata yapmışım sanırım.artı değil eksi olacakmış.Okuldaydım aceleye geldi.Neyse ki sen düzeltmişsin.

Olsun canım olsun. Bu senin ilk listendi maşallah hiç hatan yoktu. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için varız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…