o senin gözelligin canım benimm
ya evet kızım kariyerli adamlardan gidiyorum baksana boş yok
ayyyyyyyy kızlar yawwwww burda vakit gecirmek hakkaten cok eglenceli keşkem bir fırsat olsaydı da hepimiz birgün bir araya gelebilseydik ne kaa güzel olurdu
gecen hafta 63,2
bu hafta 62,6
kg veren herkesi tebrik ederim kızlar
dünkü sporumu yazmamışım ya ben.dün 30 dakika bisklet 30 dakika egzersiz toplam 1 saat spor yapmış bulunmaktayım.
kızlar sabah 20 dak tempolu yürüdüm
30 dak pazarda hava çok sıcak bugün
tuhaf ya enerjim yetmiyo sanki tatlı krizi tutuyo arada
bide bilmem dukandan mıdır nedir oturduğum yerde terliyorum spor yaparken siz düşünün artık
kızlar neler reddettim bugünde Allah beni sınıyor herhalde
-karpuz en çok canım çeken
-erik
-kiraz
-kayısı
kızıma beslenmeye tutku, eti cin ,hoşbeş,o hani biskolata bistikler varya yuvarlak tadı çok hoş olanlar onlarda 3 er 5 er aldık içerde sevimli sevimli bakışıyorlar
15 gün sonra canımın her istediğinden azar azar olsada yiyeceğim
şu kalan son fazlalıkları da bir atıyım fıstık gibi olacağım herşeyin içine rahatça sığacağım inşallah
menümüde yazıyım ben çıkıyım işlerim var yemeğimide hazırlayım afiyetle yeyim bugünde doyamadım gitti
-sabah-
-kabakla yumuttayla baharatla mücver gibi birşey yaptım ondan
-yoğurt
-çay
-öğle-
-sabahki kalan kabağım
-3 çeri domates
-akşam-
-köfte
-yoğurt-
Kizlaaar karpuzumu almis bulunmaktayimm 12,50 euro verdim dusunun evde iki kisiyiz kaldi koca karpuz hadi toplasin hep beraber gumletelim bize
cok bu koca karpuz
Islerin bir kismini hallettim eve ugrayip geri cikmam lazimdi buraya girmeden duramadim
Ebru cum bireysel yorumlari bekliyoruz o halde..
Hilal nerelerde yaa su baglanti sorunu hallolsada gelebilseydi ben ozledim onuu
Nova cim tesekkur ederim ins boyle hic duraksamadan devam ederiz bu arada bugun 3 ten once karpuzumu yemeye gayret edicem
Hadi simdilik kacayim ben operim
Afiyet olsun Betül.Görüşürüz.2. olmusuz bence çok guzel
yine derecedeyizz:)
hızlı hızlı yazıyorum çünkü birazdan spora gidicem
ama akşam yemeği yemedim.. gündüz de doğru düzgün yemedim ama yiyesim yok
vakitte yok..
menüm
sabah
1 bardak light süt
öğle
2-3 kaşık ekişili köfte diye bir şey (köftenin içinde pirinç ve yemeğin suyunda da şehriye gibi bir şeyler vardı az yemeye çalıştım)
2-3 kaşık salata
şimdi yulaf kepekli yoğurt yiyip çıkıcam evden..
bugünlük böyle olsun. çok yorgunum zaten gelince de uyurum muhtemelen acıksam da sorun olmaz diye düşünüyorum..
ya bir de galiba benm telefonum bozuldu
İnşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız.Hayali dahi çoookkk güzelsağol canım.melekle tanışmadım canım.kilomu göstermiyorum öyle diyorlar çünkü genelde bacak kısmımda toplanıyor gizli bölgede yani ama fark ediyor artık 107 lik halimde vardı onu kaldırdım sonra o zman anlardın farkı :) devamı gelecek inşallah eşim diyor sana noldu böyle çok dikkat ediyosun diye inşallah istediğime ulaşacağım hep beraber tabi.
MENÜM
SABAH
Peynirli omlet
Yeşil çay
ARA
3 kepekli grisini
ÖĞLE
2 dilim ekmek
Domates,salatalık,zeytin
Kavrulmuş soğanlı lor peyniri
ARA
Müslili yoğurt(Normalde akşam yemeğim olur du bugün ara oldu)
AKŞAM(Bugün 18:30da yedim)
Haşlanmış kırmızı et
1 dilim ekmek
1 kaşık pilav
Kavrulmuş kabak
KAÇAMAAAAKKKK:Eşime üzümlü ve çikolata parçalı muffinler yaptım.En küçük muffinin %75 ini yedim.Çok güzel olmuş offfff.Bir tane yesem ne olur İÇİME KAÇMIŞ ÖKÜZÜ ÇIKARMAM LAZIM .İMDAAAAAAAAATTTTTTTTT
Kızlar bu kaşar peynir ne kadar kalorili birşeymiş yaa
Selam kızlar ben geldim nihayet. Yanlış görmediysem bu haftada birincilik bizdeTebrik ediyorum hepimizi
Büyük konuşma sakın turticim. Sonra asansörcüyle evlenip çıkmada karşımıza
Afiyet olsun canım çok beğendim menünü
Darısı sana inşallah Zeliş'cim. Biraz daha dikkatli beslenmeye alışırsan çok yakında sende çok güzel sonuçlar alacaksın inşallah.
Afiyet olsun canım. Çok güzel menü. Ama öğle ile akşamın arası çok olmuş gerçekten.
Eridi canım eridi. Allaha şükür + çıkmadım
Afiyet olsun canım. Bende kahvaltıya takıldım hem çok erken kalktım demişsin hem kahvaltı yapmamışsın.
Gülçincim iraden konusunda tebrik ediyorum seni ama sporda yine delilendin. Çok yapma şu sporu azar azar yettiği kadar yap. Ama hep devam et.
Bu sene olmazsa seneye olur canım hemde daha zayıf olarak gidersin hiç merak etme
Bilgilerini yazarsan bende yapabilirim Gülçin'cim.
Süper oldu canım senin spora başlaman. Daha çabuk gidecek kiloların.
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün.
Bende bayılırım künefeye. Hele ki Antakya'da yenilen bambaşka oluyor
Tebrik ediyorum canım seni.
Tebrik ederim canım. Çok güzel vermişsin. Sen böyle yazınca biz senin kilonu ve hedef kilonu sormayı unuttukTakıma giriş kilonu kaç alalım, bide hedef kilonu yazarsan not alayım.
Olsun canım olsun azda olsa gitmiş önemli olan o. Tebrik ederim.
Kocaman tebrik ediyorum Zeliş'cim bak nasıl gitmeye başladı kilolar. Aslında daha dikkkatli olsun sen şimdilerde haftada 2 kilo bile verebilecek durumdasın. Bu hafta daha dikkatli olacaksın olur mu?
Teşekkür ederim Betül'cüm. Yardımların içinde çok teşekkürler
Tebrikler turticim. Zaten spor yapamamıştın benler yüzünden. Eminim haftaya daha iyi bir sonuç alacaksın.
Senide tebrik ederim Betül'cüm. Kaçamakların olmasa daha iyi gidecekti ama buna şükür. Hadi bakalım haftaya 5 li rakamları göreceksin inşallah.
Tatlım yaaa madem annende kilolu onuda ikna etsene zayıflama konusunda belki oda zayıflamak ister. Birlikte daha iyi zayıflarsınız.
Evet canım maalesef. Ama yakında internetim gelecek. İnşallah haftaya geleceğim yeniden. Kilo içinde tebrik ediyorum seni ama artık 8 li rakamları gör lütfen. Biraz daha dikkat etsen daha çok vereceksin.
Evet canım yaaaaa. Senden de çok az gitmiş ama sonuçta gitmiş. İnşallah haftaya daha iyi olacak. Bu kez 57 yi gör lütfen.
Amma çok alıntı yapmışım yaaaaa. Yaz yaz bitmedi
Regle olmama yakın hep böyle oluyorum.Yeme isteğimi durduramıyorum.hatice yeme bugün
3 dilim ekmek yemişssin bir de 3 küçük grissini hemen hemen 1 dilim ekmeğe denk
1 kaşık pilav da var
bence bygünlük yeter
yarın sabah hala canın istiyor olursa o zaman yersin, şimdi yemekten iyidir
Evet canım hergünden ççoooookkk fazla oldu bugün.Ama %25 ini eşim yedi acaba tamamlasam mıafiyet olsun haticecim her zamankinden fazla olmuş menün.zaten % 75 i yemişsin
Canım annenlerde indir. Flashla kendi bilgisayarına getirebilirsin. O zaman istediğin kadar yaparsın.
İnşallah canım. Çok az kaldı hedefine. Tebrik ediyorum seni. Bu kez çok iyi başladın umarım hep böyle gider.
Delüüüüüü turtiiiiiii öldürcen bi gün sen beni. Bide şiddet belirtmiş
Sadece ben böyle düşünüyorum sanmıştım. Bir ara acaba televizyonda mı sorun var diye düşündüm. Hepsi birbirinden çirkindi :44aha doğrusu güzellik yarışmasına katılacak kadar güzel değillerdi
Çekimde mi bişey vardı acaba hala şüpheliyim. Ama Asuman olduğu gibi görünüyordu.
2. olmusuz bence çok guzel
vakitte yok..
menüm
sabah
1 bardak light süt
öğle
2-3 kaşık ekişili köfte diye bir şey (köftenin içinde pirinç ve yemeğin suyunda da şehriye gibi bir şeyler vardı az yemeye çalıştım)
2-3 kaşık salata
bugünlük böyle olsun. çok yorgunum zaten gelince de uyurum muhtemelen acıksam da sorun olmaz diye düşünüyorum..
menümü revize ediyorum :)
sabah
1 bardk süt
öğlen
2-3 kaşık ekşili köfte
2-3 kaşık salata
akşam
3 kaşık kabaklı biber sote
1 kase yoğurt (1.5 yk yulaf kepekli)
AYŞE cim burdaysan 5.takımın hesaplamasında bazı düzeltmeleri yapıp paylaştım.Lütfen tekrar bakar mısın?
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum...listenize doğru...
bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek 1 parça cevizli üzümlü ekmek:) domates peynir 3 tane zeytin 1 bardak tarçınlı süt
öğlen:1 elma 3 tane yeni dünya eriği yarsını bile içemediğim sade nescafe 2 bardak şekersiz çay
akşam:haşlanmış tavuk bol acılı salata ve yoğurt
2 litre su
Bende menümü yazayım kızlar
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dlm tam buğday ekmek
1 şekersiz türk kahvesi
Ara: 4 kayısı
Öğlen: 2 dlm ekmek arası kalın kaşar peynirli tost ( bu son kaşar yiyişimdi kalorisini öğrenmeden önce)
Ara: yok
Akşam: 4 yk nesfit 1 kase yoğurt
2 lt su + 1 saat yürüyüş + 160 mekik
menüm :
sabah:1 dilim ekmek 1kk peynir 7 zeytin 1 bardak şekersiz çay
öğlen:2 dilim ekmekten tost 1 ayran
akşam: kıyma (kavrulmuş) yeşillik ve 2 bardak ayran
su: 1.5 litre akşama kadar arttırıyoruuuuuum
ebru ablacım ben 2 gündür msj bildirimi yapmıyorum
dün 18
30:05.2012 11 mesaj yazmışım
teşekkür edrim fundacım
afiyet olsun canım kızının da resmini gördüm çok tatlıymış masallah
afiyet olsun nora
ne güzel
ebrucum tarif edemeyeceğim bir yorgunluk var bende halsizlik aslında uykumda çok geliyo bu aralar ne yapsam ki beslenmem de güzel ama anlıyamadım pazartesine kadar geçmesse bir kan tahlili yaptırıyım diyorum
afiyet olsun zelişcim 2 gün dikkatim de sen zeytini biraz çok tüketiyorsun sabah 3 zeytin yeterli 1 tane zeytin 60 kaloriX7=420 cal sabah zeytinden almış oluyorsun gerisi güzel afiyet olsun
harikasınız kızlar herkesi tebrik ederimmoral oldu
menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir,domates
akşam üstü
kavurma( yağsız etten)
1 dilim ekmek
ara
1 aktivya
Anladım canım iyi olmuş o zaman
Anladım canım, o nora ben değilim ama malesef onun nickide nora, görmüştüm daha önce bi topikte
Menünü beğendim zelişcim afiyet olsunannecik bugün uslu durmuş herhalde
-----------------------------------------------------------------
Ebrucuğum takıma 78,4 ile giriş yaptım, hedefim 55
Bence bu kadar kısçe ve takım arasında ilk ikide olmak çok çok iyi sonuç ebrucuğum tebrik ederim kııızllaaaar
Afiyet olsun canım gayet güzel.
Kaşar hariç afiyet olsun Buse sende bunun farkındasın.
Afiyet olsun Zeliş.
Afiyet olsun Ayşecim az ve öz olmuş.
Önemli değil canım sonuçta yine derecedeyiz.Ve çoğu takımda kilo alan arkadaşlar var ama bizde yok.En güzelide bu olsa gerek
EBRUUUU bugünde benim içime öküz kaçtı.Biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
2. olmusuz bence çok guzel
vakitte yok..
menüm
sabah
1 bardak light süt
öğle
2-3 kaşık salata
ebru ben atmıştım di mi meaj syaımı?
şimdi sen sadece 2 kişi atmış diyince tereddüte düştüm..
gönül 100 gr öndesin benden
MENÜM
SABAH
Peynirli omlet
Yeşil çay
ARA
3 kepekli grisini
ÖĞLE
2 dilim ekmek
Domates,salatalık,zeytin
Kavrulmuş soğanlı lor peyniri
ARA
Müslili yoğurt(Normalde akşam yemeğim olur du bugün ara oldu)
AKŞAM(Bugün 18:30da yedim)
Haşlanmış kırmızı et
1 dilim ekmek
1 kaşık pilav
Kavrulmuş kabak
KAÇAMAAAAKKKK:Eşime üzümlü ve çikolata parçalı muffinler yaptım.En küçük muffinin %75 ini yedim.Çok güzel olmuş offfff.Bir tane yesem ne olur İÇİME KAÇMIŞ ÖKÜZÜ ÇIKARMAM LAZIM .İMDAAAAAAAAATTTTTTTTT
sağol canım.melekle tanışmadım canım.kilomu göstermiyorum öyle diyorlar çünkü genelde bacak kısmımda toplanıyor gizli bölgede yani ama fark ediyor artık 107 lik halimde vardı onu kaldırdım sonra o zman anlardın farkı :) devamı gelecek inşallah eşim diyor sana noldu böyle çok dikkat ediyosun diye inşallah istediğime ulaşacağım hep beraber tabi.
hatice yeme bugün
3 dilim ekmek yemişssin bir de 3 küçük grissini hemen hemen 1 dilim ekmeğe denk
1 kaşık pilav da var
bence bygünlük yeter
yarın sabah hala canın istiyor olursa o zaman yersin, şimdi yemekten iyidir
size doyum olmaz ben gidiyorum kendinize iyi bakın haftasonu olmayabilirim iyi haftasonları hepinize öpüldünüz iyi akşamlar.
menümü revize ediyorum :)
sabah
1 bardk süt
öğlen
2-3 kaşık ekşili köfte
2-3 kaşık salata
akşam
3 kaşık kabaklı biber sote
1 kase yoğurt (1.5 yk yulaf kepekli)
evet ebrucum dün yoktum msj sayımı bildiriken söylemiştim canım.
tabi gideriz cnm vakit buldukca.ahhh o sorunlar ahhhhKızlar biliyorsunuz ki kardeş takımımız 5. takım. Bugün 5. takımın kaptanı Seng (Ece) ile görüştüm. Takımda hoş olmayan bazı olaylar geçmiş ve şuan takımda çok az üye kalmış. Bizden yardım istedi. Yeni üyeler çağırıyor arada bir oraya gidip sohbete katılırsak çok sevinirim. Yardımlar için şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
Ortalama da hata yapmışım sanırım.artı değil eksi olacakmış.Okuldaydım aceleye geldi.Neyse ki sen düzeltmişsinKızlar biliyorsunuz ki kardeş takımımız 5. takım. Bugün 5. takımın kaptanı Seng (Ece) ile görüştüm. Takımda hoş olmayan bazı olaylar geçmiş ve şuan takımda çok az üye kalmış. Bizden yardım istedi. Yeni üyeler çağırıyor arada bir oraya gidip sohbete katılırsak çok sevinirim. Yardımlar için şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
Tamam canım teyit etmek için sordum. O zaman sadece dünki mesajlardan turtinin mesaj sayısı eksik. İlgililere duyurulur
Ortalama da hata yapmışım sanırım.artı değil eksi olacakmış.Okuldaydım aceleye geldi.Neyse ki sen düzeltmişsin.
Olsun canım olsun. Bu senin ilk listendi maşallah hiç hatan yoktu. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?