Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[TABLE="width: 124"]
[TR]
[TD="width: 101, bgcolor: transparent"]Aysecig
[/TD]
[TD="width: 64, bgcolor: transparent, align: right"]87
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Betuld
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]78
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]elmaliturta
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Gurbet_dmr
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]LAydLiNe
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]159
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]TadLi
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]84
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]UcukMavİ
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]59
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Uzayım
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]147
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Zaum
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]107
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar haftalık mesaj sayılarımız bunlar. Şuana kadar paylaşımlar iyi gidiyor. İnşallah bundan sonrada böyle devam eder.

Ellerine sağlık canım.

ellerine sağlııııık

eline sağlık canım..ben sporumu yapayım biraz..

*** 13. TAKIM 259. ETAP *** :13:Etap 2. si

aysecig : (55.5 / 54.7/ 0.07/ 0.13%) 248. etapta ayrılan üyenin kilosu 11'e bölündü.
betuld: ( 60.9 / 60.2/ 0.7/ 1.15% )
elmaliturta (65.1 /64.6 / 0.17/ 0.26% )
257. etapta ayrılan üyenin kilosu 3'e bölündü.
gurbet_dmr: (93.1 /92.5 / 0.6/ 0.64% )
LAydLiNe: ( 67.6 / 67.4 / 0.2 / 0.30 % )
tadLi: ( 55.9 /55.1 / 0.8/ 1.43% )
UcukMavi: ( 63.2/ 62.6 /0.6 /0.95 %)
UZAYIM: ( 65.6 / 65.4/0.2 / 0.30% )
Zaum: (104.2 / 103/ 1.2/1.15 % )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.70
Öncelikle hepinizi yeniden tebrik ediyorum. Bu hafta az kilolar vermemize rağmen çok iyi bir ortalama yakaladık.

Gülçin'cim bu kez gerçekten kararlı gibi görünüyorsun ve bende sana inanmak istiyorum. Umarım mezuniyetine kadar böyle devam edersin. Eğer eski Gülçin yeniden dönmezse mezuniyetinde yakındır zaten.

Betül'cüm uzun zamandır senin menüleri böyle görmüyorduk ve son iki haftadır beni çok şaşırttın. Bu dukan sende işe yaradı. Maşallah sporada başladın. Umarım en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın. Aslında bu haftadaki ufak kaçamakların olmasaydı çok daha iyi bir sonuç görebilirdin.

Funda'cım izinli olmana rağmen burdan hiç ayrılmadın ve yeterli olmasada yine kilo verdin. Sporu bırakmana rağmen iyi bir sonuç aldın. Önümüzdeki hafta senden çok daha iyi bir sonuç bekliyorum haberin olsun.

Nermin'cim her ne kadar kilo vermiş olsanda ben senin daha fazlasını yapabileceğini biliyorum. Hem kilon şuan için çok fazla, diyete yeni başlıyorsun. Bence biraz daha gayret edersen daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum.

Sıra geldi kendime. Biliyorum bu hafta çok ama çok suçluyum. İlk kaçamak mecburiyetten olmuştu ama diğerleri tamamen benim suçumdu. + çıkmamam için çok uğraştım ama eğer bu kadar uğraşı kaçamaksız verseydim kesinlikle 1 kilodan daha fazla verirdim. Bu nedenle bu hafta kendime çok kızıyorum

Gönül'cüm menülerine dikkat edince ve spor yapınca kiloların nasıl gittiğini bu hafta daha iyi gördün canım. Tebrik ediyorum seni. Haftaya daha güzel bir sonuçla bekliyorum.

Ayşe'cim geçen hafta bırakmıştın kendini. Sanırım tayin ve taşınma stresi seni çok etkiledi. Geçen haftaki + ya göre bu hafta güzel bir sonuç aldın. Umarım haftaya daha güzel olacak.

Hatice'cim senin gram gram vermene alıştık artık. Söyleyecek çok bişey yok. Ben hala senin kilolu olmadığını düşünüyorum ama sen beni dinlemeyip devam ediyorsun. Azmine hayranım ama bugünki kaçamaklardan sonra korkmaya başladım senden. Dikkat et canım

Zeliş'cim canım bu hafta bizim ne demek istediğimizi daha iyi anladığını düşünüyorum. Çok iyi olmasada 1,2 kilo senin için büyük başarı. Bizden ayrılmadığın ve sözümüzü dinlediğini sürece bide kaçamak yapmazsan bir iki aya kalmaz çok iyi kilolar vereceğini biliyorum.

Her ne kadar Hilal gibi yorumlayamasamda zamanla alışırım galiba

Hilal'den miras kaldı bize bu cuma yorumları.

Kızlar ben kaçıyorum yarın haftasonu, benim en zor zamanlarım, umarım herşey güzel geçer ..

İyi akşamlar kızlar

Kızlar şimdilik bende kaçıyorum yarın misafirim gelecek yeni haber verdiler. Şimdiden ufak tefek başlayayım temizliğe. Uğrarım yine.

Ebrucum evet bugün abarttım sorma.Aslında azar azar yedim ama çok şey yemişim.Et 1 kaşık kadardı,kabak 2 kaşık ama az az çok çeşit olunca çok oldu.Zaten normalde 4-6 arası yemek yiyordum bugün 6 an sonra ediğim için çok rahatsız oldum.Pazartesi den itibaren 1 öğünü kefir yapmayı planlıyorum.Bu hafta kendime gelmeliyim çünkü yaza az kaldı.Bu arada Ebrucum hazır sen burdayken yarın sabah giremezssem haberin olsun.Yarın arkadaşlara davetliyiz ve evleri uzak bir mesafede oluğu için gece onlarda kalacağız.O yüzden yarın uğramazssam haberin olsun.Pazarda gecikebilirim.

İnanıyorum canım sana sen telafi edersin.

Yarın içinde sorun yok. Teşekkürler haber verdiğin için merakta kalırdık yoksa. İyi eğlenceler ama kaçamak yapma tamam mı

tamam canım sana atarım yine mesajları

umarım ebrucum bu kez olşacak

EBRUUUU bugünde benim içime öküz kaçtı.Biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
dikkat et hatice zaten gr gr veriyorsun bu kaçamaklarla yıkma

az az ama çeşit olmuş afiyet olsun

inşallah istediğin kiloya kavuşursun biran önce canım
menümü revize ediyorum :)

sabah
1 bardk süt

öğlen
2-3 kaşık ekşili köfte
2-3 kaşık salata

akşam
3 kaşık kabaklı biber sote
1 kase yoğurt (1.5 yk yulaf kepekli)
afiyet olsun betüş

eline sağlık ebru

eline sağlık canım..ben sporumu yapayım biraz..
kolay gelsin ayse

Kızlar ben kaçıyorum yarın haftasonu, benim en zor zamanlarım, umarım herşey güzel geçer ..

İyi akşamlar kızlar

Kızlar şimdilik bende kaçıyorum yarın misafirim gelecek yeni haber verdiler. Şimdiden ufak tefek başlayayım temizliğe. Uğrarım yine.

inşallah ebrucum bu kez olacak inanıyorum ben bugün listeye girdim fakat 1 hafta daha bildirim yapacağım aksilik olmassa eğer hedefime tam ulasamazsam yine mi izinli olacağım canım bilmiyorum inşallah o zamana 50 yi görürüm de ben de kurtulurum şu fazlalıklardan sizinle sohbet için gelir yazışırım
bu arada eline sağlık

hatice not almıyor musun yoklamayı unutma
sporum
-sabah 20 dak tempolu yürüyüş
-akşam 40 dak tempolu yürüyüş
-30 dak shred
-250 oklava hareketi
-200 ip atlama
-100 yan bel
100 tanede kalça hareketi
yazdıklarımı gün içinde ara ara yaptım ben çıkıyorum yarın uğramaya çalışırım iyi geceler ve iyi tatiller kızlar

harika canım maşallahhh

Bugün pek spor yapmadım birazdan yazarım.İstersen bugünkü listeyi sen yap canım.Listeyi yapmak çok spor yapanın olsun

Ben geldiiim :)

Ebrucum yorumlarin gayet guzel. Emegin icin tesekkurler.
Ben sana demistim di mi nasil motive olacagimi, bak nasil guzel gidiyorum
Direncim yavas yavas kirilsa da kacamaklarim daha ufak ve telafi ediyorum diye dusunuyorum
Bu haftayi kacamaksiz gecirmeye caliscam
Hedefim 59.2 :)

Gulcin yine cilginlar gibi spor yapmissin masallah
Bizim de cuma gunleri dans oluyormus salonda
Eglenceliydi ama bacaklarim kollarim nasil yandii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…