Ellerine sağlık canım.[TABLE="width: 124"]
[TR]
[TD="width: 101, bgcolor: transparent"]Aysecig
[/TD]
[TD="width: 64, bgcolor: transparent, align: right"]87
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Betuld
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]78
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]elmaliturta
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Gurbet_dmr
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]LAydLiNe
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]159
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]TadLi
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]84
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]UcukMavİ
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]59
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Uzayım
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]147
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Zaum
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"]107
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar haftalık mesaj sayılarımız bunlar. Şuana kadar paylaşımlar iyi gidiyor. İnşallah bundan sonrada böyle devam eder.
[TABLE="width: 124"]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar haftalık mesaj sayılarımız bunlar. Şuana kadar paylaşımlar iyi gidiyor. İnşallah bundan sonrada böyle devam eder.
[TABLE="width: 124"]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ellerine sağlık canım.
ellerine sağlııııık
eline sağlık canım..ben sporumu yapayım biraz..
Kızlar ben kaçıyorum yarın haftasonu, benim en zor zamanlarım, umarım herşey güzel geçer ..
İyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar görüşürüz.Kızlar ben kaçıyorum yarın haftasonu, benim en zor zamanlarım, umarım herşey güzel geçer ..
İyi akşamlar kızlar
Ebrucum evet bugün abarttım sorma.Aslında azar azar yedim ama çok şey yemişim.Et 1 kaşık kadardı,kabak 2 kaşık ama az az çok çeşit olunca çok oldu.Zaten normalde 4-6 arası yemek yiyordum bugün 6 an sonra ediğim için çok rahatsız oldum.Pazartesi den itibaren 1 öğünü kefir yapmayı planlıyorum.Bu hafta kendime gelmeliyim çünkü yaza az kaldı.Bu arada Ebrucum hazır sen burdayken yarın sabah giremezssem haberin olsun.Yarın arkadaşlara davetliyiz ve evleri uzak bir mesafede oluğu için gece onlarda kalacağız.O yüzden yarın uğramazssam haberin olsun.Pazarda gecikebilirim.
yok yoookk yapmamİnanıyorum canım sana sen telafi edersin.
Yarın içinde sorun yok. Teşekkürler haber verdiğin için merakta kalırdık yoksa. İyi eğlenceler ama kaçamak yapma tamam mı
tamam canım sana atarım yine mesajlarıKızlar bugün ve yarın mesajlar yine bana atılıyor. Bu konuda lütfen daha hassas davranalım. Artık bu konunun herkes bilincinde olması lazım ama akşam sadece iki kişi mesaj atmış. Sonra aradan tek tek not almak çok zor oluyor.
umarım ebrucum bu kez olşacakCanım annenlerde indir. Flashla kendi bilgisayarına getirebilirsin. O zaman istediğin kadar yaparsın.
İnşallah canım. Çok az kaldı hedefine. Tebrik ediyorum seni. Bu kez çok iyi başladın umarım hep böyle gider.
Delüüüüüü turtiiiiiii öldürcen bi gün sen beni. Bide şiddet belirtmiş
Sadece ben böyle düşünüyorum sanmıştım. Bir ara acaba televizyonda mı sorun var diye düşündüm. Hepsi birbirinden çirkindi :44aha doğrusu güzellik yarışmasına katılacak kadar güzel değillerdi
Çekimde mi bişey vardı acaba hala şüpheliyim. Ama Asuman olduğu gibi görünüyordu.
dikkat et hatice zaten gr gr veriyorsun bu kaçamaklarla yıkmaEBRUUUU bugünde benim içime öküz kaçtı.Biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
az az ama çeşit olmuş afiyet olsunMENÜM
SABAH
Peynirli omlet
Yeşil çay
ARA
3 kepekli grisini
ÖĞLE
2 dilim ekmek
Domates,salatalık,zeytin
Kavrulmuş soğanlı lor peyniri
ARA
Müslili yoğurt(Normalde akşam yemeğim olur du bugün ara oldu)
AKŞAM(Bugün 18:30da yedim)
Haşlanmış kırmızı et
1 dilim ekmek
1 kaşık pilav
Kavrulmuş kabak
KAÇAMAAAAKKKK:Eşime üzümlü ve çikolata parçalı muffinler yaptım.En küçük muffinin %75 ini yedim.Çok güzel olmuş offfff.Bir tane yesem ne olur İÇİME KAÇMIŞ ÖKÜZÜ ÇIKARMAM LAZIM .İMDAAAAAAAAATTTTTTTTT
inşallah istediğin kiloya kavuşursun biran önce canımsağol canım.melekle tanışmadım canım.kilomu göstermiyorum öyle diyorlar çünkü genelde bacak kısmımda toplanıyor gizli bölgede yani ama fark ediyor artık 107 lik halimde vardı onu kaldırdım sonra o zman anlardın farkı :) devamı gelecek inşallah eşim diyor sana noldu böyle çok dikkat ediyosun diye inşallah istediğime ulaşacağım hep beraber tabi.
afiyet olsun betüşmenümü revize ediyorum :)
sabah
1 bardk süt
öğlen
2-3 kaşık ekşili köfte
2-3 kaşık salata
akşam
3 kaşık kabaklı biber sote
1 kase yoğurt (1.5 yk yulaf kepekli)
eline sağlık ebru[TABLE="width: 124"]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kolay gelsin ayseeline sağlık canım..ben sporumu yapayım biraz..
*** 13. TAKIM 259. ETAP ***:13: Etap 2. si
aysecig : (55.5 / 54.7/ 0.07/ 0.13%) 248. etapta ayrılan üyenin kilosu 11'e bölündü.
betuld: ( 60.9 / 60.2/ 0.7/ 1.15% )
elmaliturta (65.1 /64.6 / 0.17/ 0.26% ) 257. etapta ayrılan üyenin kilosu 3'e bölündü.
gurbet_dmr: (93.1 /92.5 / 0.6/ 0.64% )
LAydLiNe: ( 67.6 / 67.4 / 0.2 / 0.30 % )
tadLi: ( 55.9 /55.1 / 0.8/ 1.43% )
UcukMavi: ( 63.2/ 62.6 /0.6 /0.95 %)
UZAYIM: ( 65.6 / 65.4/0.2 / 0.30% )
Zaum: (104.2 / 103/ 1.2/1.15 % )
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.70
Öncelikle hepinizi yeniden tebrik ediyorum. Bu hafta az kilolar vermemize rağmen çok iyi bir ortalama yakaladık.
Gülçin'cim bu kez gerçekten kararlı gibi görünüyorsun ve bende sana inanmak istiyorum. Umarım mezuniyetine kadar böyle devam edersin. Eğer eski Gülçin yeniden dönmezse mezuniyetinde yakındır zaten.
Betül'cüm uzun zamandır senin menüleri böyle görmüyorduk ve son iki haftadır beni çok şaşırttın. Bu dukan sende işe yaradı. Maşallah sporada başladın. Umarım en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın. Aslında bu haftadaki ufak kaçamakların olmasaydı çok daha iyi bir sonuç görebilirdin.
Funda'cım izinli olmana rağmen burdan hiç ayrılmadın ve yeterli olmasada yine kilo verdin. Sporu bırakmana rağmen iyi bir sonuç aldın. Önümüzdeki hafta senden çok daha iyi bir sonuç bekliyorum haberin olsun.
Nermin'cim her ne kadar kilo vermiş olsanda ben senin daha fazlasını yapabileceğini biliyorum. Hem kilon şuan için çok fazla, diyete yeni başlıyorsun. Bence biraz daha gayret edersen daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum.
Sıra geldi kendime. Biliyorum bu hafta çok ama çok suçluyum. İlk kaçamak mecburiyetten olmuştu ama diğerleri tamamen benim suçumdu. + çıkmamam için çok uğraştım ama eğer bu kadar uğraşı kaçamaksız verseydim kesinlikle 1 kilodan daha fazla verirdim. Bu nedenle bu hafta kendime çok kızıyorum
Gönül'cüm menülerine dikkat edince ve spor yapınca kiloların nasıl gittiğini bu hafta daha iyi gördün canım. Tebrik ediyorum seni. Haftaya daha güzel bir sonuçla bekliyorum.
Ayşe'cim geçen hafta bırakmıştın kendini. Sanırım tayin ve taşınma stresi seni çok etkiledi. Geçen haftaki + ya göre bu hafta güzel bir sonuç aldın. Umarım haftaya daha güzel olacak.
Hatice'cim senin gram gram vermene alıştık artık. Söyleyecek çok bişey yok. Ben hala senin kilolu olmadığını düşünüyorum ama sen beni dinlemeyip devam ediyorsun. Azmine hayranım ama bugünki kaçamaklardan sonra korkmaya başladım senden. Dikkat et canım
Zeliş'cim canım bu hafta bizim ne demek istediğimizi daha iyi anladığını düşünüyorum. Çok iyi olmasada 1,2 kilo senin için büyük başarı. Bizden ayrılmadığın ve sözümüzü dinlediğini sürece bide kaçamak yapmazsan bir iki aya kalmaz çok iyi kilolar vereceğini biliyorum.
Her ne kadar Hilal gibi yorumlayamasamda zamanla alışırım galiba
Hilal'den miras kaldı bize bu cuma yorumları.
Kızlar ben kaçıyorum yarın haftasonu, benim en zor zamanlarım, umarım herşey güzel geçer ..
İyi akşamlar kızlar
Kızlar şimdilik bende kaçıyorum yarın misafirim gelecek yeni haber verdiler. Şimdiden ufak tefek başlayayım temizliğe. Uğrarım yine.
inşallah ebrucum bu kez olacak inanıyorum ben bugün listeye girdim fakat 1 hafta daha bildirim yapacağım aksilik olmassa eğer hedefime tam ulasamazsam yine mi izinli olacağım canım bilmiyorum inşallah o zamana 50 yi görürüm de ben de kurtulurum şu fazlalıklardan sizinle sohbet için gelir yazışırımEbrucum evet bugün abarttım sorma.Aslında azar azar yedim ama çok şey yemişim.Et 1 kaşık kadardı,kabak 2 kaşık ama az az çok çeşit olunca çok oldu.Zaten normalde 4-6 arası yemek yiyordum bugün 6 an sonra ediğim için çok rahatsız oldum.Pazartesi den itibaren 1 öğünü kefir yapmayı planlıyorum.Bu hafta kendime gelmeliyim çünkü yaza az kaldı.Bu arada Ebrucum hazır sen burdayken yarın sabah giremezssem haberin olsun.Yarın arkadaşlara davetliyiz ve evleri uzak bir mesafede oluğu için gece onlarda kalacağız.O yüzden yarın uğramazssam haberin olsun.Pazarda gecikebilirim.
hatice not almıyor musun yoklamayı unutma
sporum
-sabah 20 dak tempolu yürüyüş
-akşam 40 dak tempolu yürüyüş
-30 dak shred
-250 oklava hareketi
-200 ip atlama
-100 yan bel
100 tanede kalça hareketi
yazdıklarımı gün içinde ara ara yaptım ben çıkıyorum yarın uğramaya çalışırım iyi geceler ve iyi tatiller kızlar
Bugün pek spor yapmadım birazdan yazarım.İstersen bugünkü listeyi sen yap canım.Listeyi yapmak çok spor yapanın olsunhatice not almıyor musun yoklamayı unutma
sporum
-sabah 20 dak tempolu yürüyüş
-akşam 40 dak tempolu yürüyüş
-30 dak shred
-250 oklava hareketi
-200 ip atlama
-100 yan bel
100 tanede kalça hareketi
yazdıklarımı gün içinde ara ara yaptım ben çıkıyorum yarın uğramaya çalışırım iyi geceler ve iyi tatiller kızlar
Bugün pek spor yapmadım birazdan yazarım.İstersen bugünkü listeyi sen yap canım.Listeyi yapmak çok spor yapanın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?