Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dans ne güzel olmuştur.Eğlenceli bir spor olmuş senin için

ben de
hızlı tempoda 20 dk bisiklet
240 twist
basen ve bacak hareketleri
Güzel olmuş Ayşecim.

evet ablacım ben zeytini çok severim ama kalorisinin böyle çok olduğunu bilmiyodum:)

Bugün pek spor yapmadım birazdan yazarım.İstersen bugünkü listeyi sen yap canım.Listeyi yapmak çok spor yapanın olsun
yok canım ben almayım haticecim ben çoğu zaman girmeye çalışıyorum fakat ev ve çocuklarımın durumu tam netleşmiyo o yüzden sorumluluk almak istemiyorum

Heheh
O zaman her gun gulcinin basuna kalir bu is
yapıyorum yapıyorum her fırsat bulduğumda zaten hareketliyimde çok fakat gel gör ki betül ölçülerimi yazsam bu kiloyla benden kalını çıkmaz

ben de
hızlı tempoda 20 dk bisiklet
240 twist
basen ve bacak hareketleri
sporun güzel olmuş aysecim

evet ablacım ben zeytini çok severim ama kalorisinin böyle çok olduğunu bilmiyodum:)
yiyeceklerin kalorisini bilmek hatta mutfakta bir yere not etmek çok iyi olur ablacım netten araştırabilirsin bunun yanında kalorisi düşük ama glisemik indeksi yüksek besinler de tüketmememiz lazım örneğin 1 elma 60 cal fakat şeker
yada patates 1 tanesi 70 cal fakat glisemik indeksi yüksek olduğu için sonrasında devamlı açlık hissi oluşuyor hatırladığım bezelyede aynı araştırırsan neyin senin için yararlı neden daha az yada çok tüketmen gerektiğini öğrenirsin tatlım ve tabi bizde birbirimize yardım ederek

Kimse kalmamış ama yorum yapmadan uyuyamıycam:)yine misafirler vardı o yüzden giremedim onlar gelmeden önce 30 dk jillian yaptım meğer ben yapamıyormusum ilk defa bu gün çok fena terledim ve bacaklarıma kramplar girdi o yüzden başka spor yapamadım gelen misafirlerin yanında topalliyarak dolaştım backlarimin ağrısindan çok komikti ya:) ve gelenlerden biri bana zayıfladığımı söyledi :)bu arada şekersiz tarçınli kahve içtim yazma gereksinimi duydum :) ışte bendende bu kadar 2.ligimizi kutlarım:)

sağol ablacım kafama takılınca araştırıyorum ama zeytinin kalorisini hiç düşünmedim haklısın sonuçta zeytinden yağ yapılıyor yani kalorisinin yüksek olması normal:)

ablacım yeni yapmıyorsun ama ilk defa bu kadar çok ağrı çektiysen keşke bacaklarına soğuk su dökseydin velhasıl yarın otururken bile acıyacaklar fakat pes etme toplamda 3 günde ağrı acı kalmaz
leslie de yapabilirsin eğer istersen uzun sürüyo 5 mile kadar var fakat 3 mil 35 dak uygundur yarım milden sonra terlemeye başlıyorsun:)
bu arada soracağım unutuyorum sen yeşil çay içiyor musun?
bide akşamları en geç kaçta yemek yiyorsun?
Ablam az daha gayret edersen ve yediklerine dikkat edersen meton çok hızlı haftada 2-3 kilodan aşşağı vermezsin

son mesajımıda yazıyım ebruya mesaj sayımı gönderip yatıyorum
herkese iyi geceler iyi hafta sonları kızlar

Herkese SAĞLIK,MUTLULUK,TEBESSÜM DOLU, AZ KOLARİLİ GÜNLER
GÜNAYDINLAAAAAAARRRRRRRRRRR

Günaydın tatlım Haticem, cumartesi cumartesi çalışıyorum ve bu beni cumartesileri çok mutsuz ediyor malesef

Zelişcim jilian herkeste ilk başta aynı kamyon çarpmış etkisi yapıyor merak etme
Ayrıca insanlar sen kilo verdikçe, karşında hayretler içinde kaldıkça kendinle daha çok gurur duyacaksın bu daha başlangıç

ayyyyyyyyyyy kızlar hasta oluyorum yaaaaa cok kötü ateşim var pöööööööööööffffffffffffffffffffffff

Geçmiş olsun canım:26: Ama sana iyi bir haber vereyim havalar düzeliyor, son hastalıklar bunlar

Canım senin Maşallahın var ya Oklava hareketi nedir kuzu, bi de bu yan bel hareketleri hangi hareketler benimde üst kısıma girişmem lazım:18:

günaydııııııııııııııııııııııın bebekleeeeeeeeeeerrrrrrr

Alıntıladım amma çıkmamış Buse evet canım ama ben sıcak havaları da pek sevmiyorum ya böyle sonbahar havalarını çok seviyorum

kızlaar yaa bisikletimi çıkardım amma gıcırdıyorr acaba kıstan beri depodaydı yaglanması falan mı gerekiyor acaba bir fikriniz var mı :26::26: bisikletciye götürmeyede cok üseniyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…