tamam canım sana atarım yine mesajları
umarım ebrucum bu kez olşacak
dikkat et hatice zaten gr gr veriyorsun bu kaçamaklarla yıkma
az az ama çeşit olmuş afiyet olsun
inşallah istediğin kiloya kavuşursun biran önce canım
afiyet olsun betüş
eline sağlık ebru
kolay gelsin ayse
inşallah ebrucum bu kez olacak inanıyorum ben bugün listeye girdim fakat 1 hafta daha bildirim yapacağım aksilik olmassa eğer hedefime tam ulasamazsam yine mi izinli olacağım canım bilmiyorum inşallah o zamana 50 yi görürüm de ben de kurtulurum şu fazlalıklardan sizinle sohbet için gelir yazışırım
bu arada eline sağlık
hatice not almıyor musun yoklamayı unutma
sporum
-sabah 20 dak tempolu yürüyüş
-akşam 40 dak tempolu yürüyüş
-30 dak shred
-250 oklava hareketi
-200 ip atlama
-100 yan bel
100 tanede kalça hareketi
yazdıklarımı gün içinde ara ara yaptım ben çıkıyorum yarın uğramaya çalışırım iyi geceler ve iyi tatiller kızlar
Ben geldiiim :)
Ebrucum yorumlarin gayet guzel. Emegin icin tesekkurler.
Ben sana demistim di mi nasil motive olacagimi, bak nasil guzel gidiyorum
Direncim yavas yavas kirilsa da kacamaklarim daha ufak ve telafi ediyorum diye dusunuyorum
Bu haftayi kacamaksiz gecirmeye caliscam
Hedefim 59.2 :)
Gulcin yine cilginlar gibi spor yapmissin masallah
Bizim de cuma gunleri dans oluyormus salonda
Eglenceliydiama bacaklarim kollarim nasil yandii
ben de
hızlı tempoda 20 dk bisiklet
240 twist
basen ve bacak hareketleri
Kimse kalmamış ama yorum yapmadan uyuyamıycam:)yine misafirler vardı o yüzden giremedim onlar gelmeden önce 30 dk jillian yaptım meğer ben yapamıyormusum ilk defa bu gün çok fena terledim ve bacaklarıma kramplar girdi o yüzden başka spor yapamadım gelen misafirlerin yanında topalliyarak dolaştım backlarimin ağrısindan çok komikti ya:) ve gelenlerden biri bana zayıfladığımı söyledi :)bu arada şekersiz tarçınli kahve içtim yazma gereksinimi duydum :) ışte bendende bu kadar 2.ligimizi kutlarım:)
sağol ablacım kafama takılınca araştırıyorum ama zeytinin kalorisini hiç düşünmedim haklısın sonuçta zeytinden yağ yapılıyor yani kalorisinin yüksek olması normal:)
ayyyyyyyyyyy kızlar hasta oluyorum yaaaaa cok kötü ateşim var pöööööööööööffffffffffffffffffffffff
Günaydın kıızllaaarr
Herkese SAĞLIK,MUTLULUK,TEBESSÜM DOLU, AZ KOLARİLİ GÜNLER
GÜNAYDINLAAAAAAARRRRRRRRRRR
kızlaar yaa bisikletimi çıkardım amma gıcırdıyorr acaba kıstan beri depodaydı yaglanması falan mı gerekiyor acaba bir fikriniz var mı :26::26: bisikletciye götürmeyede cok üseniyorum valla
günaydın kızlar
fundacım muhtemelen yağlanması lazım zincir kzısımlarına sür bakalım zeytin yağını
*** 13. TAKIM 259. ETAP ***:13: Etap 2. si
aysecig : (55.5 / 54.7/ 0.07/ 0.13%) 248. etapta ayrılan üyenin kilosu 11'e bölündü.
betuld: ( 60.9 / 60.2/ 0.7/ 1.15% )
elmaliturta (65.1 /64.6 / 0.17/ 0.26% ) 257. etapta ayrılan üyenin kilosu 3'e bölündü.
gurbet_dmr: (93.1 /92.5 / 0.6/ 0.64% )
LAydLiNe: ( 67.6 / 67.4 / 0.2 / 0.30 % )
tadLi: ( 55.9 /55.1 / 0.8/ 1.43% )
UcukMavi: ( 63.2/ 62.6 /0.6 /0.95 %)
UZAYIM: ( 65.6 / 65.4/0.2 / 0.30% )
Zaum: (104.2 / 103/ 1.2/1.15 % )
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.70
Öncelikle hepinizi yeniden tebrik ediyorum. Bu hafta az kilolar vermemize rağmen çok iyi bir ortalama yakaladık.
Gülçin'cim bu kez gerçekten kararlı gibi görünüyorsun ve bende sana inanmak istiyorum. Umarım mezuniyetine kadar böyle devam edersin. Eğer eski Gülçin yeniden dönmezse mezuniyetinde yakındır zaten.
Betül'cüm uzun zamandır senin menüleri böyle görmüyorduk ve son iki haftadır beni çok şaşırttın. Bu dukan sende işe yaradı. Maşallah sporada başladın. Umarım en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın. Aslında bu haftadaki ufak kaçamakların olmasaydı çok daha iyi bir sonuç görebilirdin.
Funda'cım izinli olmana rağmen burdan hiç ayrılmadın ve yeterli olmasada yine kilo verdin. Sporu bırakmana rağmen iyi bir sonuç aldın. Önümüzdeki hafta senden çok daha iyi bir sonuç bekliyorum haberin olsun.
Nermin'cim her ne kadar kilo vermiş olsanda ben senin daha fazlasını yapabileceğini biliyorum. Hem kilon şuan için çok fazla, diyete yeni başlıyorsun. Bence biraz daha gayret edersen daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum.
Sıra geldi kendime. Biliyorum bu hafta çok ama çok suçluyum. İlk kaçamak mecburiyetten olmuştu ama diğerleri tamamen benim suçumdu. + çıkmamam için çok uğraştım ama eğer bu kadar uğraşı kaçamaksız verseydim kesinlikle 1 kilodan daha fazla verirdim. Bu nedenle bu hafta kendime çok kızıyorum
Gönül'cüm menülerine dikkat edince ve spor yapınca kiloların nasıl gittiğini bu hafta daha iyi gördün canım. Tebrik ediyorum seni. Haftaya daha güzel bir sonuçla bekliyorum.
Ayşe'cim geçen hafta bırakmıştın kendini. Sanırım tayin ve taşınma stresi seni çok etkiledi. Geçen haftaki + ya göre bu hafta güzel bir sonuç aldın. Umarım haftaya daha güzel olacak.
Hatice'cim senin gram gram vermene alıştık artık. Söyleyecek çok bişey yok. Ben hala senin kilolu olmadığını düşünüyorum ama sen beni dinlemeyip devam ediyorsun. Azmine hayranım ama bugünki kaçamaklardan sonra korkmaya başladım senden. Dikkat et canım
Zeliş'cim canım bu hafta bizim ne demek istediğimizi daha iyi anladığını düşünüyorum. Çok iyi olmasada 1,2 kilo senin için büyük başarı. Bizden ayrılmadığın ve sözümüzü dinlediğini sürece bide kaçamak yapmazsan bir iki aya kalmaz çok iyi kilolar vereceğini biliyorum.
Her ne kadar Hilal gibi yorumlayamasamda zamanla alışırım galiba
Hilal'den miras kaldı bize bu cuma yorumları.
İnşallah canım bende artık senin mezuniyetini görmek istiyorum. Çünki uzun zamandır uğraşıyorsun. Şimdi hedefe ulaşmadan izne gidersen yine al ver yapacaksın. İnşallah izne kadar inebildiğin kadar inersin.
Uçtu uçtu Gülçin uçtu......... Canım benim yaaaaaaa sende hiç bişeyin ortası yok, ya hep ya hiç. Dengele biraz kendini. Çok güzel olmuş spor ama çok olmuş.
Teşekkür ederim canım.Sonradan okuyunca benimde hoşuma gitti benzemiş Hilal'inkilere tek fark bugün kızacak bi kendim vardım
Bu arada dans güzel olmuş. Toplu yapılınca daha güzel oluyordur.
Güzel olmuş canım senin sporda.
Demek ki geçen gün kızların söylediği doğruymuş. Çünki o hareketlerle terlememen imkamsız. Ama bırakmadan yapman gerekiyor canım sporu. 2 kiloda bile farkediyorlarsa zayıfladığını 10 kilo verdiğindeki halini düşünsene. Ne güzel yorumlar gelecek. Bu arada Zeliş'cim daha önce Hilal ablan söylemişti menülere yorum yapman hakkında. Bende iyice dikkat ettim çok fazla geçmiş okumadığını yada okuyosan bile alıntı yapmadığını gördüm. Senden özellikle menülere yorum bekliyorum canım. Takip edeceğim haberin olsun.
Ben yeşil zeytine bayılırım. Ayrıca kalorisi yüksek olabilir ama çok sağlıklı ve faydalı bir yiyecek. Bence çok olmamış Zeliş'cim. Ama tuzsuz olmasına dikkat et.
Dikkat et canım kendine. Hastalanma sakın.
Günaydın canlarım
Bence bisikletçiye götür Turti'cim. Başka bir yerinde sorun olmasın? Benim kide kıştan beri depodaydı ama gıcırtı felan yok.
Canlarım ben geldiğim gibi kaçıyorum bugün ara ara uğrayabileceğim. Akşama misafir var harıl harıl temizlik yapıyorum. Ayrıca yemekli geliyorlar bir sürü hazırlık yapmam lazım. Hadi bana yardıma gelin
günaydın güzel hatunlar. fundacığımgeçmiş olsun canım ya hayırdır nazarmı değdirdik yoksa sana ya aman ha dikkat et canım kendine yorma fazla kendini dinlen bak böyle görümce bulamazsin ben sana diyiym yani istediğin bişey varsa söyle yapar yollarım kargoyla falan yani:))))))
Kızlar ben listeye girene kadar çizelgemi 2-3 günde bir değiştirsem sorun olmaz di mi
Sabahları bi incelme hissedersem tartılıyorum çünkü 2-3 günde bir
dur bakalım akşama bir süreyim canum nasıl olsa site içinde sürücem bişi olmazsa eğer sahillere akabilirim ama olursa götürücem bisikletçiye
ayy kolay gelsinben bayılırım zaten temizlik yapmaya biliyosun puhahahah
ayyyyyyyyy hahahaha ayy cnnmm çok saol ne kaa düşüncelisinadamı garantiye alana kadar iyi huyluyum nikahı bir basayım görürsün sen o zaman görümceyi hep öyle olur ya
leslie hiç duymadım ama bi araştırıym akşam en geç 6 da yiyorum ablacım yani geç değil :) yeşil çay bi ara içiyodum ama artık içmiyorumablacım yeni yapmıyorsun ama ilk defa bu kadar çok ağrı çektiysen keşke bacaklarına soğuk su dökseydin velhasıl yarın otururken bile acıyacaklar fakat pes etme toplamda 3 günde ağrı acı kalmaz
leslie de yapabilirsin eğer istersen uzun sürüyo 5 mile kadar var fakat 3 mil 35 dak uygundur yarım milden sonra terlemeye başlıyorsun:)
bu arada soracağım unutuyorum sen yeşil çay içiyor musun?
bide akşamları en geç kaçta yemek yiyorsun?
Ablam az daha gayret edersen ve yediklerine dikkat edersen meton çok hızlı haftada 2-3 kilodan aşşağı vermezsin
Kızlar ben listeye girene kadar çizelgemi 2-3 günde bir değiştirsem sorun olmaz di mi
Sabahları bi incelme hissedersem tartılıyorum çünkü 2-3 günde bir
günaydın güzel hatunlar. fundacığımgeçmiş olsun canım ya hayırdır nazarmı değdirdik yoksa sana ya aman ha dikkat et canım kendine yorma fazla kendini dinlen bak böyle görümce bulamazsin ben sana diyiym yani istediğin bişey varsa söyle yapar yollarım kargoyla falan yani:))))))
sağol canım yorumların için.haklısın ebrucuğum ama ben çok hızlı kilo veremiyorum nedense bu en iyi halim ama yinede daha da iyisini yapmaya gayret edicem canım.burda hareket alanım kısıtlı kızım pek rahat bırakmıyor ama salı günü ailemin yanında olacağım inşallah orada bol bol yürürüm ve daha dikkat ederim eminim.çünkü bende istiyorum önümüzdeki hafta hiç olmazsa 90 ı göreyim:)
leslie hiç duymadım ama bi araştırıym akşam en geç 6 da yiyorum ablacım yani geç değil :) yeşil çay bi ara içiyodum ama artık içmiyorum
İnşallah canım bende artık senin mezuniyetini görmek istiyorum. Çünki uzun zamandır uğraşıyorsun. Şimdi hedefe ulaşmadan izne gidersen yine al ver yapacaksın. İnşallah izne kadar inebildiğin kadar inersin.
Uçtu uçtu Gülçin uçtu......... Canım benim yaaaaaaa sende hiç bişeyin ortası yok, ya hep ya hiç. Dengele biraz kendini. Çok güzel olmuş spor ama çok olmuş.
Teşekkür ederim canım.Sonradan okuyunca benimde hoşuma gitti benzemiş Hilal'inkilere tek fark bugün kızacak bi kendim vardım
Bu arada dans güzel olmuş. Toplu yapılınca daha güzel oluyordur.
Güzel olmuş canım senin sporda.
Demek ki geçen gün kızların söylediği doğruymuş. Çünki o hareketlerle terlememen imkamsız. Ama bırakmadan yapman gerekiyor canım sporu. 2 kiloda bile farkediyorlarsa zayıfladığını 10 kilo verdiğindeki halini düşünsene. Ne güzel yorumlar gelecek. Bu arada Zeliş'cim daha önce Hilal ablan söylemişti menülere yorum yapman hakkında. Bende iyice dikkat ettim çok fazla geçmiş okumadığını yada okuyosan bile alıntı yapmadığını gördüm. Senden özellikle menülere yorum bekliyorum canım. Takip edeceğim haberin olsun.
Ben yeşil zeytine bayılırım. Ayrıca kalorisi yüksek olabilir ama çok sağlıklı ve faydalı bir yiyecek. Bence çok olmamış Zeliş'cim. Ama tuzsuz olmasına dikkat et.
Dikkat et canım kendine. Hastalanma sakın.
Günaydın canlarım
Bence bisikletçiye götür Turti'cim. Başka bir yerinde sorun olmasın? Benim kide kıştan beri depodaydı ama gıcırtı felan yok.
*** 13. TAKIM 259. ETAP ***:13: Etap 2. si
aysecig : (55.5 / 54.7/ 0.07/ 0.13%) 248. etapta ayrılan üyenin kilosu 11'e bölündü.
betuld: ( 60.9 / 60.2/ 0.7/ 1.15% )
elmaliturta (65.1 /64.6 / 0.17/ 0.26% ) 257. etapta ayrılan üyenin kilosu 3'e bölündü.
gurbet_dmr: (93.1 /92.5 / 0.6/ 0.64% )
LAydLiNe: ( 67.6 / 67.4 / 0.2 / 0.30 % )
tadLi: ( 55.9 /55.1 / 0.8/ 1.43% )
UcukMavi: ( 63.2/ 62.6 /0.6 /0.95 %)
UZAYIM: ( 65.6 / 65.4/0.2 / 0.30% )
Zaum: (104.2 / 103/ 1.2/1.15 % )
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.70
Öncelikle hepinizi yeniden tebrik ediyorum. Bu hafta az kilolar vermemize rağmen çok iyi bir ortalama yakaladık.
Gülçin'cim bu kez gerçekten kararlı gibi görünüyorsun ve bende sana inanmak istiyorum. Umarım mezuniyetine kadar böyle devam edersin. Eğer eski Gülçin yeniden dönmezse mezuniyetinde yakındır zaten.
Betül'cüm uzun zamandır senin menüleri böyle görmüyorduk ve son iki haftadır beni çok şaşırttın. Bu dukan sende işe yaradı. Maşallah sporada başladın. Umarım en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın. Aslında bu haftadaki ufak kaçamakların olmasaydı çok daha iyi bir sonuç görebilirdin.
Funda'cım izinli olmana rağmen burdan hiç ayrılmadın ve yeterli olmasada yine kilo verdin. Sporu bırakmana rağmen iyi bir sonuç aldın. Önümüzdeki hafta senden çok daha iyi bir sonuç bekliyorum haberin olsun.
Nermin'cim her ne kadar kilo vermiş olsanda ben senin daha fazlasını yapabileceğini biliyorum. Hem kilon şuan için çok fazla, diyete yeni başlıyorsun. Bence biraz daha gayret edersen daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum.
Sıra geldi kendime. Biliyorum bu hafta çok ama çok suçluyum. İlk kaçamak mecburiyetten olmuştu ama diğerleri tamamen benim suçumdu. + çıkmamam için çok uğraştım ama eğer bu kadar uğraşı kaçamaksız verseydim kesinlikle 1 kilodan daha fazla verirdim. Bu nedenle bu hafta kendime çok kızıyorum
Gönül'cüm menülerine dikkat edince ve spor yapınca kiloların nasıl gittiğini bu hafta daha iyi gördün canım. Tebrik ediyorum seni. Haftaya daha güzel bir sonuçla bekliyorum.
Ayşe'cim geçen hafta bırakmıştın kendini. Sanırım tayin ve taşınma stresi seni çok etkiledi. Geçen haftaki + ya göre bu hafta güzel bir sonuç aldın. Umarım haftaya daha güzel olacak.
Hatice'cim senin gram gram vermene alıştık artık. Söyleyecek çok bişey yok. Ben hala senin kilolu olmadığını düşünüyorum ama sen beni dinlemeyip devam ediyorsun. Azmine hayranım ama bugünki kaçamaklardan sonra korkmaya başladım senden. Dikkat et canım
Zeliş'cim canım bu hafta bizim ne demek istediğimizi daha iyi anladığını düşünüyorum. Çok iyi olmasada 1,2 kilo senin için büyük başarı. Bizden ayrılmadığın ve sözümüzü dinlediğini sürece bide kaçamak yapmazsan bir iki aya kalmaz çok iyi kilolar vereceğini biliyorum.
Her ne kadar Hilal gibi yorumlayamasamda zamanla alışırım galiba
Hilal'den miras kaldı bize bu cuma yorumları.
ablacım menülere bile bile yorum yapmıyorum çünkü kendim düzgün beslenmeyi bilmiyorum ve bu yüzdden yorum yapmak bana göre erken diye düşünüyorum geçmişi sürekli okuyorum ama ondan şüphen olmasın
çok güzel yorumlamışsın ablacımewt bu hafta kaçamaksız geçicek:124:
tamam burayı çok seviyorum ama siz hepiniz benden büyüksünüz ve bende sizin durumlarınıza yorum yapınca çok bilmişlik yapmış gibi hissediyormBizde ilk başladığımızda bişey bilmediğimizi düşünüyorduk Zeliş'cim. Ama burda bu durum yorum yapmana engel değil. Senden ben istiyorum yorum yapmanı. Yorum yaptığın takdirde sende aynı hataya düşmeyeceksin. Başkasında yanlış olduğunu düşündüğün bişeyi kendin yapmayacaksın. Geçmişi okuduğunu farkediyorum ama sadece kendinle ilgili kısımlara yorum yapıyorsun. Yani etliye sütlüye pek karışmıyorsun gibi bir izlenim oluşuyor. Artık burası senin takımın. Hepimiz birlikte başaracağız o yüzden senin herşeye katılmanı istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir düşüncelerimi.
Bunu bir söz olarak kabul ediyorum ve bu hafta senden en az 1,5 kilo bekliyorum tamam mı? Menülerini ve sporunu ona göre ayarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?