Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar

fundacım muhtemelen yağlanması lazım zincir kzısımlarına sür bakalım zeytin yağını

İnşallah canım bende artık senin mezuniyetini görmek istiyorum. Çünki uzun zamandır uğraşıyorsun. Şimdi hedefe ulaşmadan izne gidersen yine al ver yapacaksın. İnşallah izne kadar inebildiğin kadar inersin.

Uçtu uçtu Gülçin uçtu......... Canım benim yaaaaaaa sende hiç bişeyin ortası yok, ya hep ya hiç. Dengele biraz kendini. Çok güzel olmuş spor ama çok olmuş.

Teşekkür ederim canım. Sonradan okuyunca benimde hoşuma gitti benzemiş Hilal'inkilere tek fark bugün kızacak bi kendim vardım

Bu arada dans güzel olmuş. Toplu yapılınca daha güzel oluyordur.

ben de
hızlı tempoda 20 dk bisiklet
240 twist
basen ve bacak hareketleri

Güzel olmuş canım senin sporda.

Demek ki geçen gün kızların söylediği doğruymuş. Çünki o hareketlerle terlememen imkamsız. Ama bırakmadan yapman gerekiyor canım sporu. 2 kiloda bile farkediyorlarsa zayıfladığını 10 kilo verdiğindeki halini düşünsene. Ne güzel yorumlar gelecek. Bu arada Zeliş'cim daha önce Hilal ablan söylemişti menülere yorum yapman hakkında. Bende iyice dikkat ettim çok fazla geçmiş okumadığını yada okuyosan bile alıntı yapmadığını gördüm. Senden özellikle menülere yorum bekliyorum canım. Takip edeceğim haberin olsun.

sağol ablacım kafama takılınca araştırıyorum ama zeytinin kalorisini hiç düşünmedim haklısın sonuçta zeytinden yağ yapılıyor yani kalorisinin yüksek olması normal:)

Ben yeşil zeytine bayılırım. Ayrıca kalorisi yüksek olabilir ama çok sağlıklı ve faydalı bir yiyecek. Bence çok olmamış Zeliş'cim. Ama tuzsuz olmasına dikkat et.

ayyyyyyyyyyy kızlar hasta oluyorum yaaaaa cok kötü ateşim var pöööööööööööffffffffffffffffffffffff

Dikkat et canım kendine. Hastalanma sakın.

Günaydın kıızllaaarr

Herkese SAĞLIK,MUTLULUK,TEBESSÜM DOLU, AZ KOLARİLİ GÜNLER
GÜNAYDINLAAAAAAARRRRRRRRRRR

Günaydın canlarım

kızlaar yaa bisikletimi çıkardım amma gıcırdıyorr acaba kıstan beri depodaydı yaglanması falan mı gerekiyor acaba bir fikriniz var mı :26::26: bisikletciye götürmeyede cok üseniyorum valla

Bence bisikletçiye götür Turti'cim. Başka bir yerinde sorun olmasın? Benim kide kıştan beri depodaydı ama gıcırtı felan yok.

Canlarım ben geldiğim gibi kaçıyorum bugün ara ara uğrayabileceğim. Akşama misafir var harıl harıl temizlik yapıyorum. Ayrıca yemekli geliyorlar bir sürü hazırlık yapmam lazım. Hadi bana yardıma gelin

Kızlar ben listeye girene kadar çizelgemi 2-3 günde bir değiştirsem sorun olmaz di mi

Sabahları bi incelme hissedersem tartılıyorum çünkü 2-3 günde bir

günaydın güzel hatunlar. fundacığımgeçmiş olsun canım ya hayırdır nazarmı değdirdik yoksa sana ya aman ha dikkat et canım kendine yorma fazla kendini dinlen bak böyle görümce bulamazsin ben sana diyiym yani istediğin bişey varsa söyle yapar yollarım kargoyla falan yani:))))))

sağol canım yorumların için.haklısın ebrucuğum ama ben çok hızlı kilo veremiyorum nedense bu en iyi halim ama yinede daha da iyisini yapmaya gayret edicem canım.burda hareket alanım kısıtlı kızım pek rahat bırakmıyor ama salı günü ailemin yanında olacağım inşallah orada bol bol yürürüm ve daha dikkat ederim eminim.çünkü bende istiyorum önümüzdeki hafta hiç olmazsa 90 ı göreyim:)

dur bakalım akşama bir süreyim canum nasıl olsa site içinde sürücem bişi olmazsa eğer sahillere akabilirim ama olursa götürücem bisikletçiye

ayy kolay gelsin ben bayılırım zaten temizlik yapmaya biliyosun puhahahah

ayyyyyyyyy hahahaha ayy cnnmm çok saol ne kaa düşüncelisin adamı garantiye alana kadar iyi huyluyum nikahı bir basayım görürsün sen o zaman görümceyi hep öyle olur ya

Kızlar ben listeye girene kadar çizelgemi 2-3 günde bir değiştirsem sorun olmaz di mi

bence o kadar sık tartılma canım yaaaa haftada bir tartıl şimdi veriyorsun kilo güzel geliyor hergün tartılmak da biraz ilerleyince kilo vermen yavaslıcak birgün 300 gr eksiyken ertesi gün fazla cıkıcan vs vs moralin bozulacak o yüzden haftada bir tartılmak en iyisi

Son düzenleme:

canın sağolsun kuzum biz kan kusar kızılcık şerbeti içtik deriz:) ölemiydi bu laf hehe:)adamı garantiledikten sonra gersi kolay merak etme sen :)))))))

leslie hiç duymadım ama bi araştırıym akşam en geç 6 da yiyorum ablacım yani geç değil :) yeşil çay bi ara içiyodum ama artık içmiyorum

Turtininde söylediği gibi bizim için bir sakıncası olmaz ama senin açından haftada bir tartılmak daha iyi bence.

Allah allah coştu Nermin, eminsin dimi turtiyi gelin olarak istediğinden, öldürür valla o adamı (Beni gülmekten öldürürde başkalarını nasıl öldürür bilemem ) İyi düşün yani tehlikeli Ayyy çok güldüm ben şimdi yaaaaaa

İnşallah canım. Ben senden biran önce 8 li rakamları görmek istiyorum. 90 az olur bana

Turtimm benim yerimede ak sahillere

leslie hiç duymadım ama bi araştırıym akşam en geç 6 da yiyorum ablacım yani geç değil :) yeşil çay bi ara içiyodum ama artık içmiyorum

Yeşil çay içmeye devam et bence gerçekten çok işe yarıyor canım.

ablacım menülere bile bile yorum yapmıyorum çünkü kendim düzgün beslenmeyi bilmiyorum ve bu yüzdden yorum yapmak bana göre erken diye düşünüyorum geçmişi sürekli okuyorum ama ondan şüphen olmasın

çok güzel yorumlamışsın ablacım ewt bu hafta kaçamaksız geçicek:124:

Bizde ilk başladığımızda bişey bilmediğimizi düşünüyorduk Zeliş'cim. Ama burda bu durum yorum yapmana engel değil. Senden ben istiyorum yorum yapmanı. Yorum yaptığın takdirde sende aynı hataya düşmeyeceksin. Başkasında yanlış olduğunu düşündüğün bişeyi kendin yapmayacaksın. Geçmişi okuduğunu farkediyorum ama sadece kendinle ilgili kısımlara yorum yapıyorsun. Yani etliye sütlüye pek karışmıyorsun gibi bir izlenim oluşuyor. Artık burası senin takımın. Hepimiz birlikte başaracağız o yüzden senin herşeye katılmanı istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir düşüncelerimi.

çok güzel yorumlamışsın ablacım ewt bu hafta kaçamaksız geçicek:124:

Bunu bir söz olarak kabul ediyorum ve bu hafta senden en az 1,5 kilo bekliyorum tamam mı? Menülerini ve sporunu ona göre ayarla

tamam burayı çok seviyorum ama siz hepiniz benden büyüksünüz ve bende sizin durumlarınıza yorum yapınca çok bilmişlik yapmış gibi hissediyorm
bu hafta 1.5 kg kaybedicem

Kızlar temizlik yaparken çok güzel bir hareket keşfettim. Birisi geçenlerde iç bacak için bir hareket sormuştu sanırım. Cam silerken sandalyeye çıkarken keşfettim. Çalıştırmak istediğiniz ayağınızı (bacağınızı) sandalyenin üstüne basıyorsunuz. Diğer ayağınız yerde kalıyor. Sonra belinizden aşağıya bişey alıyormuş gibi eğiliyorsunuz iki bacağınızın orta hizasında. İç yan ve üst bacağınız çalışıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama kasların gerilişinden çok işe yarayacak bir hareket olduğunu anladım. Paylaşmak istedim. Olmazsa sonra fotoğraf çeker eklerim hareketi.

Gunaydin kizlaarr

Ebru ic bacak hareketini ben sormustum
Dedigin hareketi anladim ve denedim evet ise yariycak gibi
Ama ben spora gidiyorum ya artik o yetiyo bana

Ben yine tartildim ve 59u gordum buguuuunn
Hep kendi kendime diyordum 60 a inince kunefe yiycem vs fln diye
Simdi 59u gordum ama yemiycemm :))
56 veya 55te yerim:)

utanç kaynağınız niyal geldi :26::26::26: kızlar hattımı değiştirdim ama hala numaram taşınmadı yeni hatta! ayrıca cep telinden internete bağlanan var mı? 2gb bana 1 ay yeter mi? 2 yıl taahhütlü olacağı için cihaz kampanyasıyla kararsızım.. cihaz almadım henüz sadece numaramı taşıdım.
ben bu hat işini ayarlamadan 13. gruba katılmayacağım sizleri böyle habersiz bırakıp, arada arada girip yarım yamalak olmuyor utanıyorum ayrıca sizsiz diyet olmuyor
ne diyorsunuz 2 gb yeter mi 1 ay bu forum face itiraf siteleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…