Gunaydin kizlaarr
Ebru ic bacak hareketini ben sormustum
Dedigin hareketi anladim ve denedim evet ise yariycak gibi
Ama ben spora gidiyorum ya artik o yetiyo bana
Ben yine tartildim ve 59u gordum buguuuunn
Hep kendi kendime diyordum 60 a inince kunefe yiycem vs fln diye
Simdi 59u gordum ama yemiycemm :))
56 veya 55te yerim:)
bence o kadar sık tartılma canım yaaaa haftada bir tartıl şimdi veriyorsun kilo güzel geliyor hergün tartılmak da biraz ilerleyince kilo vermen yavaslıcak birgün 300 gr eksiyken ertesi gün fazla cıkıcan vs vs moralin bozulacak o yüzden haftada bir tartılmak en iyisi
Turtininde söylediği gibi bizim için bir sakıncası olmaz ama senin açından haftada bir tartılmak daha iyi bence.
Kızlar temizlik yaparken çok güzel bir hareket keşfettim. Birisi geçenlerde iç bacak için bir hareket sormuştu sanırım. Cam silerken sandalyeye çıkarken keşfettim. Çalıştırmak istediğiniz ayağınızı (bacağınızı) sandalyenin üstüne basıyorsunuz. Diğer ayağınız yerde kalıyor. Sonra belinizden aşağıya bişey alıyormuş gibi eğiliyorsunuz iki bacağınızın orta hizasında. İç yan ve üst bacağınız çalışıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama kasların gerilişinden çok işe yarayacak bir hareket olduğunu anladım. Paylaşmak istedim. Olmazsa sonra fotoğraf çeker eklerim hareketi.
Gunaydin kizlaarr
utanç kaynağınız niyal geldi:26::26::26: kızlar hattımı değiştirdim ama hala numaram taşınmadı yeni hatta! ayrıca cep telinden internete bağlanan var mı? 2gb bana 1 ay yeter mi? 2 yıl taahhütlü olacağı için cihaz kampanyasıyla kararsızım.. cihaz almadım henüz sadece numaramı taşıdım.
ben bu hat işini ayarlamadan 13. gruba katılmayacağım sizleri böyle habersiz bırakıp, arada arada girip yarım yamalak olmuyor utanıyorum ayrıca sizsiz diyet olmuyor
ne diyorsunuz 2 gb yeter mi 1 ay bu forum face itiraf siteleri için
Kızlar temizlik yaparken çok güzel bir hareket keşfettim. Birisi geçenlerde iç bacak için bir hareket sormuştu sanırım. Cam silerken sandalyeye çıkarken keşfettim. Çalıştırmak istediğiniz ayağınızı (bacağınızı) sandalyenin üstüne basıyorsunuz. Diğer ayağınız yerde kalıyor. Sonra belinizden aşağıya bişey alıyormuş gibi eğiliyorsunuz iki bacağınızın orta hizasında. İç yan ve üst bacağınız çalışıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama kasların gerilişinden çok işe yarayacak bir hareket olduğunu anladım. Paylaşmak istedim. Olmazsa sonra fotoğraf çeker eklerim hareketi.
Canım çok fazla oyun oynama, film izleme, video izleme yoksa 2 gb yeter de artar bile
yok yaw minik tlefonla film izlemem ama oyun konusunda... onuda yapmam ama kullanıyor musunuz? 2gb kesin yeterse 2 yıl boyunca surekli kullanmak zorundayım.
aveaya geçiyorum nasıldır? 1000 heryöne dk 1000sms 2gb internet bide tel. ayda 45tl?
yok yaw minik tlefonla film izlemem ama oyun konusunda... onuda yapmam ama kullanıyor musunuz? 2gb kesin yeterse 2 yıl boyunca surekli kullanmak zorundayım.
aveaya geçiyorum nasıldır? 1000 heryöne dk 1000sms 2gb internet bide tel. ayda 45tl?
Canım bende aveayım, memnunum ve 2 gbı telefonda bitiremezsin bile 1 ayda
Selam topikcanlar :27 gecmise bir goz gezdiriyim bakiyim ne vaaar ne yoook
canın sağolsun kuzum biz kan kusar kızılcık şerbeti içtik deriz:) ölemiydi bu laf hehe:)adamı garantiledikten sonra gersi kolay merak etme sen :)))))))
Turtininde söylediği gibi bizim için bir sakıncası olmaz ama senin açından haftada bir tartılmak daha iyi bence.
Allah allah coştu Nermin, eminsin dimi turtiyi gelin olarak istediğinden, öldürür valla o adamı(Beni gülmekten öldürürde başkalarını nasıl öldürür bilemem ) İyi düşün yani tehlikeli Ayyy çok güldüm ben şimdi yaaaaaa
İnşallah canım. Ben senden biran önce 8 li rakamları görmek istiyorum. 90 az olur bana
Turtimm benim yerimede ak sahillere
utanç kaynağınız niyal geldi:26::26::26: kızlar hattımı değiştirdim ama hala numaram taşınmadı yeni hatta! ayrıca cep telinden internete bağlanan var mı? 2gb bana 1 ay yeter mi? 2 yıl taahhütlü olacağı için cihaz kampanyasıyla kararsızım.. cihaz almadım henüz sadece numaramı taşıdım.
ben bu hat işini ayarlamadan 13. gruba katılmayacağım sizleri böyle habersiz bırakıp, arada arada girip yarım yamalak olmuyor utanıyorum ayrıca sizsiz diyet olmuyor
ne diyorsunuz 2 gb yeter mi 1 ay bu forum face itiraf siteleri için
Turta gecmis olsun dikkat et kiz kendine :)
Gorumceye naz mi yapiyorsun yoksa
E kimse yok mu?
Kizlar ya ben bugun sekerli turk kahvesi icicem..
Sekersiz sevmiyorym alismaya calisiyorum ama daha alisamadim
Bir de bugun istanbulda en guzel yapan yerlerden birine gidicez sekersiz icmek istemiyorum ordaa
Gunaydin kizlaarr
Hosgeldin gonul
Valla kimse yok topikte
Hayalet topige donuyor cumartesi pazar gunleri burasi
Benim de yolda canim skildi buraya geldim muhabbet ederim diye ama..
Gelmke uzereyim cikicam ben de birazdan
vazgecilmiş mesaaaaaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?