Canlarım ben geldiğim gibi kaçıyorum bugün ara ara uğrayabileceğim. Akşama misafir var harıl harıl temizlik yapıyorum. Ayrıca yemekli geliyorlar bir sürü hazırlık yapmam lazım. Hadi bana yardıma gelin
Yeşil çay içmeye devam et bence gerçekten çok işe yarıyor canım.
kepekli makarna yiyebilirsin turtam sorun olmaz yalniz sosuna dikkat et emi ..
bide yuzune yuksek koruma faktorlu krem surup cikabilirsin ben lazer e gidiyorum oyle yapiyorum conem ..
Kizlar bugun kahvaltida karpuz yidim ben oghhh buz gibiii kahvalti dedigimde oglen saattiydi
vazgectim canım ya bulgur pilavı yedim light yogurtlu
ohh afiyet olsun
geçmiş olsun fundacımayyyyyyyyyyy kızlar hasta oluyorum yaaaaa cok kötü ateşim var pöööööööööööffffffffffffffffffffffff
günaydın tatlımGünaydın kıızllaaarr
iyi dileklerin pozitifliğin için teşekkürler canımHerkese SAĞLIK,MUTLULUK,TEBESSÜM DOLU, AZ KOLARİLİ GÜNLER
GÜNAYDINLAAAAAAARRRRRRRRRRR
kolay gelsin buseGünaydın tatlım Haticem, cumartesi cumartesi çalışıyorum ve bu beni cumartesileri çok mutsuz ediyor malesef
canım twist varya onun hareketi oklavayla yapılıyo bel inceltmek için benim belim 55 kiloda 80 cm de incelirmi diye çabalıyorumZelişcim jilian herkeste ilk başta aynı kamyon çarpmış etkisi yapıyor merak etme
Ayrıca insanlar sen kilo verdikçe, karşında hayretler içinde kaldıkça kendinle daha çok gurur duyacaksın bu daha başlangıç
Geçmiş olsun canım:26: Ama sana iyi bir haber vereyim havalar düzeliyor, son hastalıklar bunlar
Canım senin Maşallahın var yaOklava hareketi nedir kuzu, bi de bu yan bel hareketleri hangi hareketler benimde üst kısıma girişmem lazım:18:
depoda ıslanmış yada rutubet almış olabilir funda bir makina yağıyla yağla geçmesse bisikletçiye götürürsünkızlaar yaa bisikletimi çıkardım amma gıcırdıyorr acaba kıstan beri depodaydı yaglanması falan mı gerekiyor acaba bir fikriniz var mı :26::26: bisikletciye götürmeyede cok üseniyorum valla
günaydın aysecimgünaydın kızlar
fundacım muhtemelen yağlanması lazım zincir kzısımlarına sür bakalım zeytin yağını
tamam canım hemen geliyim ben bir mutfağa girerim en az 7 çeşitle 2 saatte çıkarımCanlarım ben geldiğim gibi kaçıyorum bugün ara ara uğrayabileceğim. Akşama misafir var harıl harıl temizlik yapıyorum. Ayrıca yemekli geliyorlar bir sürü hazırlık yapmam lazım. Hadi bana yardıma gelin
günaydın canımgünaydın güzel hatunlar. fundacığımgeçmiş olsun canım ya hayırdır nazarmı değdirdik yoksa sana ya aman ha dikkat et canım kendine yorma fazla kendini dinlen bak böyle görümce bulamazsin ben sana diyiym yani istediğin bişey varsa söyle yapar yollarım kargoyla falan yani:))))))
tabi görürsün canım ya 2.5 kilo senin için hiçbirsey olmamalı bu kilolardasağol canım yorumların için.haklısın ebrucuğum ama ben çok hızlı kilo veremiyorum nedense bu en iyi halim ama yinede daha da iyisini yapmaya gayret edicem canım.burda hareket alanım kısıtlı kızım pek rahat bırakmıyor ama salı günü ailemin yanında olacağım inşallah orada bol bol yürürüm ve daha dikkat ederim eminim.çünkü bende istiyorum önümüzdeki hafta hiç olmazsa 90 ı göreyim:)
yeşil çayı mutlaka iç durduk yere bile terleyip for kazanacaksınleslie hiç duymadım ama bi araştırıym akşam en geç 6 da yiyorum ablacım yani geç değil :) yeşil çay bi ara içiyodum ama artık içmiyorum
hayır öyle düşünme sakın yorum yapmak seni geliştirecektamam burayı çok seviyorum ama siz hepiniz benden büyüksünüz ve bende sizin durumlarınıza yorum yapınca çok bilmişlik yapmış gibi hissediyorm
bu hafta 1.5 kg kaybedicem
çok hoş analatmışsın ebrucum yaKızlar temizlik yaparken çok güzel bir hareket keşfettim. Birisi geçenlerde iç bacak için bir hareket sormuştu sanırım. Cam silerken sandalyeye çıkarken keşfettim. Çalıştırmak istediğiniz ayağınızı (bacağınızı) sandalyenin üstüne basıyorsunuz. Diğer ayağınız yerde kalıyor. Sonra belinizden aşağıya bişey alıyormuş gibi eğiliyorsunuz iki bacağınızın orta hizasında. İç yan ve üst bacağınız çalışıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama kasların gerilişinden çok işe yarayacak bir hareket olduğunu anladım. Paylaşmak istedim. Olmazsa sonra fotoğraf çeker eklerim hareketi.
tebrikler betülGunaydin kizlaarr
Ebru ic bacak hareketini ben sormustum
Dedigin hareketi anladim ve denedim evet ise yariycak gibi
Ama ben spora gidiyorum ya artik o yetiyo bana
Ben yine tartildim ve 59u gordum buguuuunn
Hep kendi kendime diyordum 60 a inince kunefe yiycem vs fln diye
Simdi 59u gordum ama yemiycemm :))
56 veya 55te yerim:)
bende demledim 3 bardak kadar soğusunda içeceğimOrası öyle aslında, bazen şımarıp bozabiliyorum herşeyi , tamam cumaya kadar yok tartı
Tamam ebrucum
Ben bunu denersem kesin düşerim Ebruş ya
Tebrik ederim canım yaa çok sevindimBende aynı şeyi 60lar için söylüyorum
Bence de yememlisin hem sabitleşsin o kiloda sana
-----------------------------------------------------------------
Kızlar 1 lt suyum bitti yeşil çay yapıyorum şimdi
iyi gibi ama çok pahalı değilmi?yok yaw minik tlefonla film izlemem ama oyun konusunda... onuda yapmam ama kullanıyor musunuz? 2gb kesin yeterse 2 yıl boyunca surekli kullanmak zorundayım.
aveaya geçiyorum nasıldır? 1000 heryöne dk 1000sms 2gb internet bide tel. ayda 45tl?
hadi bakalım hazırlan gel tekrar bekliyoruz bu sefer pes etmetamam o zaman içimi rahatlattınız teşekkürler...
bekleyin beni kuzularım yeni hattımla geliyorum yakında durmadan rahatsız ediciğim 13. grubumu yorumlarım ve verdiğim kilolarla
ps:buarada 78dim ya bi ara.. işte artık o öyle değil ne yazıkki geri 80i gördüm sabah amaan neyse neyse haftaya kadar hattım açılırsa inşallah sürekli buradayım...
irade canım irade sahip çıkmalıyız ona ki yedikçe tekrar basa dönmeyelim zaten tadını unutacaksın bir süre sonra önemli olan önünde olunca yememek sen başarabilirsinayrıca aldığım kiloların sebebi arkadaşlar resmen çıtır çerezdenbir daha eve cips cikolata falan almak yok! kararlıyım eğer olursa evde yiyorsun. birde haftaya okula dönüş var kayınvalidemlerde kalıcam arabam yok çünkü orda kalırkende nasıl rejim yapılabilir bilmiyorum ama en azından hareketim artıcak.
bol bol gez betüşKİzlar ben disari cikiyorum
Disarida da yolda fln bakarim yazan olursa..:)
afiyet olsun söylede az şekerli yapsınlar da 59 kilo boşa gitmesinE kimse yok mu?
Kizlar ya ben bugun sekerli turk kahvesi icicem..
Sekersiz sevmiyorym alismaya calisiyorum ama daha alisamadim
Bir de bugun istanbulda en guzel yapan yerlerden birine gidicez sekersiz icmek istemiyorum ordaa
selam gönülSelam topikcanlar :27 gecmise bir goz gezdiriyim bakiyim ne vaaar ne yoook
vazgecilmiş mesaaaaaj
ohhhhhhhhhhh afiyet olsun dünden beri bizim evde de bir karpuz sevdası var dönüp yhüzüne bakmadım dukan da yasakmış az kaldı şurda 13 gün daha sabredeceğim sonra az az yerimKizlar bugun kahvaltida karpuz yidim ben oghhh buz gibiii kahvalti dedigimde oglen saattiydi
aynen bende sıcak hiç içemiyorum
Kolay gelsin caniim, bu arada kisisel yorumda haklisin spor+diyet diyorum yoksa tek basina ikiside cozum degil
Bu arada bende jillian a basliyorum bugun gazamiz mubarek ola
bende yesil cay icene kadar cok iskence cekiyorum daha dogrusu sicak halde icemiyorum soguk olarak dikiyorm tepemeictikten sonra
acaip rahatlatiyor midemi siskinligi gideriyor resmen ..
vazgectim canım ya bulgur pilavı yedim light yogurtlu
ohh afiyet olsun
Selam topikcanlar :27 gecmise bir goz gezdiriyim bakiyim ne vaaar ne yoook
afiyet olsun canım güzel olmuşkızlar bugünkü menüm belli oldu yazıyım çıkacağım herkes uyuyo evde benimde uykum geldi
menüm
-sabah-
-2 haşalma yumurta
-lor peyniri
-öğle-
-1 kase yoğurt
-1 bardak layt cola
-akşam-
-haşlama tavuk gögsü-
-yoğurt-
Kızlar akşama etli dolma, mercimek çorbası, cacık yapmayı düşünüyorum. Bir yemek daha olsun istiyorum. Fırında tavuk uygun olur dimi bu yemeklerin yanına?
Bu arada temizliğim bitmedi hala. Çocuk odası ve salona hiç başlamadım. Şimdi hemen kaçıp başlıyorum
bu günkü menümü yazıp çıkıcam
sabah:1 dilim ekmek 1 kk peynir 2 zeytin domates biber
öğlen:1 dilim ekmek haşlanmış yumurta
akşam:1 tabak çorba bu gün çok meşgulum o yüzden kalamıycam
afiyet olsun canım az olmuş biraz
ayyyyyyyyyyy bisikletimin tekerleri inmişdi tabii gecen sene 75 kiloluk birini tasıdı bütün yaz üstünde kolay degil yani gittim şişirttimsonacıma yarım saat bindim ay nassı özlemişim nassı bebegimin sildim temizledim her yerini yaglattırdım bakım yaptırdım
neyse bugunkü menümü yazayım
sabah
4 tane badem
1 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
az kiraz
1 bardak süt
ara
5 tane badem
1 bardak light ayran
öğlen
1 tabak bulgur pilacı
yogurt
1 bardak zero
akşam
1 bardak sütlü nescafe
spor: 1,5 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?