Merhabalar fıstıklar...
Ne var ne yok aakedeşler... Nasılsınız bakem?
merhaba hatunlar..
TEBRİKLER 2.olmuşsunuz..
ve MÜTİ GELMİŞ ..canım nasılsın özledik seni..herşey yolunda değilmi..?
GÜLÇİM kız bu spor çok fazla ya..az sakin kilonda güzel 15 günde verirsin..
TURTİ geçmiş olsun bisikletinde aklamış paklamışsın ..
Günaydın canım hoşgeldin. Umarım düzelmiştir herşey? Biz iyiyiz ama seni merak ediyoruz
Hoşgeldin Derya'cım. Teşekkürler canım.
ve kilom hala 59 ya ..hatta dün sabah 59.8 di
cuma günü 7 km yürüdüm ..cumratesi 6.5 km arada koşuyorum beslenme deseniz kaçamak yok..incelme sıkılaşma var baskülde durum bu..en son 5 yıl önce 57 idim..bence direniyor ama bu haftada devam edersem kırılır bu direnç diye düşünüyorum..
aslında 100 gr değil 700 gr verdim hafta başı 59.6 dım..58 i bile zorlanması şaşırtıcı adece diyetle 58 rahat görmeme rağmen şu anda şaşkınlık içerisindeyim ama kaslar su tutarmış ve reglime son 3 gün ay neyse çok irdeledim dimi..
hoşbulduk..TAKIM HAFTALARDIR DERECEDE BRAVO..
MÜTİ yazsana kız oğlumu uyutacağım seni bekliyorum...
HİLALDE uğramamış..
bana müsade çocuk etrafımda dolanıyor..onu uyutup geleceğim..
İyiyim kızlar sagolun...
3 gündür iyi aramız.. yine ben alttan aldım işte... ama 1 aydır anam agladı
insanın eşiyle mutlu olması ne büyük nimetmiş meger...
evimi tasıyacagım bi kaç gün içinde..
ondan sonra inş. gelmeye calısacagım bi aksilik olmazsa... seviyorum sizi canlarım...
Çok güzel bir haber verdin Melek'cim. Çok sevindim. En kısa zamanda bekliyoruz inşallah aramıza. Bu arada Hilal mezun oldu haberin var mı bilmiyorum
Evin neden taşıyorsun?
evet son baktıgımda mezun olacak gibi yazılar okumustum.. hayırlısı olsun inş.. ugruyor mu arada peki?
takım sakinleşmiştir hilal gidince
kaptan kim oldu? amma soru sordum ya
evim iyi degildi ebrucum...
acilen tasınmıştık. daha temiz bi ev bulduk, tasınacagız inş...
tebrikler ablacım 1 ayda çok güzel sonuç almişsıngünaydın kızlar çok mutluyum ya ama çok bugün kilom 54 geldi ve çok güzel inceliyorum Allahım babamın 42 bedenden ayarladığı 37 beden pantolonlarımın içine sığıyorum nasıl güzel bir duygu anlatamam bu arada babam terzi izne gidince birsürü kıyafet götüreceğim daraltması için
ölçülerimi yazıyım sporlarımı aksatmadan tam gaz devam edeceğim
23.05.2012
bel:81
karın:90
kalça:96
kilo:58
03.06.2012
bel:78
göbek:88
kalça:94.5 buna çok sevindim
kilo:54
bende bu kadar işlerimi yapmaya gidiyorum temizlik yapacağım az biraz
günaydın gönül sanada keyifli pazarlarGunaydin kizlaar
Keyifli pazarlaar
canım benim 20 gün bitti yapalı 21. günüm bugün bakalım sonuçlar ne olacak bende son 10 günde ne etki yapacak bekliyorum
Shred ilk iki uc gun insani mahvediyor sonra alisiyor vucud canim ..
cok ovuyorlar shred i ins guzel sonuc aliriz ..
tebrik ederim gulcin cok iyi ..
Supersin gulcin devam et boyle
bende olculerimi alsam cok iyi olacak bide callanetics mi eklesem shred a ilavete n diyorum callanda cok yorucu bir egzersiz
ama vucudu cok guzel sekillendiriyor bilemiyorum ki kararsizim :44:
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
bak da bize de yaz öğrendiklerinikimse yok yaaneyse biraz callanetics le shred topiklerine bakiyim baaarim..
yok canım korumaya izinde başlıyacağım şimdi son 12 gün tam gaz devam edeceğim moral motive tavan durumdaTUnaydiin kizlaar
Gulin bak nasil inceliyorsun devam et sakon kacamaklara donme
Bir de 15 gun sonra izne cikinca da koruyabilmen icin yavas yavas yemeye baslaman lazim
Gunaydin turta:))
Ayy ben de hic sevmem film izlerken yanimda uyuyup kalanlari
Sijir olurum, ablamm hep uyurdu..
Ebru sadece kahvenin sekeri dukana uygun degildi onun disinda her sey uygundu
Niye oyle dedin ki?
canım benim olsun dinlenmeye ihtiyacı varmış vücüdunun bir gün misafirlikte bir günde misafir geldi sana yoruldun yeni iş yerin falan derken uykuyu en çok sen hakettinGünaydın Turticim. Bugün gerçekten pireler uçuştu bende ilk defa saat 12 de kalktım. Kahvaltı yerine öğile yemeği yedim zaten
Günaydın Zeliş'cim.
Spor çok güzel olmuş canım.
Harikasın Gülçin keşke izne kadar mezun olabilseydin sonra bi şekilde korurdun. Çünki çok az kaldı hedefe ulaşmana.
Günaydın Gönül'cüm.
Light dondurma vardı ya canım onun için söyledim. Şeker yokmuydu onun içinde. Dukanın kendi dondurması geğildi sanırırm? Onun için söyledim. Bide az yemişsin.
iyiyiz canım seni merak ettik muticimMerhabalar fıstıklar...
Ne var ne yok aakedeşler... Nasılsınız bakem?
merhaba derya yok derya fazla gelmiyo gayet iyi 45 dak yürüyorum diğerleride 1 saatimi alıyo 10 günde iyi inceldim devamını bekliyorum 15 gün değil deryacım 12 gün kaldı bugün ayın 3 ü oldu 15i sabahı yolcuyuz az kaldı az çok az fazlalığım var fark ediyorum resim eklerim 10 güne kadar memnunum yanimerhaba hatunlar..
TEBRİKLER 2.olmuşsunuz..
ve MÜTİ GELMİŞ ..canım nasılsın özledik seni..herşey yolunda değilmi..?
GÜLÇİM kız bu spor çok fazla ya..az sakin kilonda güzel 15 günde verirsin..
TURTİ geçmiş olsun bisikletinde aklamış paklamışsın ..
eline sağlık ebru yarın mesajlar kime atılıyo bilgi verirsen sevinirim01 - 02 Haziran Mesaj Sayıları
aysecig : 15 - 6
betuld : 11 - 15
elmaliturta : 20 - 16
gurbet_dmr : 20 - 0
LAydLiNe : 31 - 8
NorA_ : 24 - 0
tadLi : 12 - 10
UcukMavi : 11 - 10
UZAYIM : 27 - 3
Zaum : 0 - 0
Kızlar mesaj sayılarına çok önem verdiğimizi hepiniz biliyorsunuz. Özellikle yeni gelen arkadaşlar Zeliş'cim ve Buse'cim lütfen dikkat edin mesaj sayılarınıza. Mesaj sayısı kadar onu bildirmekte önemli. Lütfen en kısa zamanda bana mesaj sayınızı bildirin yoksa 0 olarak kalacak ve cuma listesinde sorun olacak.
canım tam reglin yaklaşmıştır diyecektim ki öyleymiş su tutmuşsundur merak etme regliden sonra 57 seni bekliyorve kilom hala 59 ya ..hatta dün sabah 59.8 di
cuma günü 7 km yürüdüm ..cumratesi 6.5 km arada koşuyorum beslenme deseniz kaçamak yok..incelme sıkılaşma var baskülde durum bu..en son 5 yıl önce 57 idim..bence direniyor ama bu haftada devam edersem kırılır bu direnç diye düşünüyorum..
aslında 100 gr değil 700 gr verdim hafta başı 59.6 dım..58 i bile zorlanması şaşırtıcı adece diyetle 58 rahat görmeme rağmen şu anda şaşkınlık içerisindeyim ama kaslar su tutarmış ve reglime son 3 gün ay neyse çok irdeledim dimi..
nazar değmesin süperrizhoşbulduk..TAKIM HAFTALARDIR DERECEDE BRAVO..
ay hiç sorma derya oğlan diş çıkarıyo yazık nasıl çekiyo azcık damağını yarmış ateş ishal huzursuzluk neyseki atlatıyoruz 16 dişi oldu benim sıpanın artık yürüyorda 15 gündürMÜTİ yazsana kız oğlumu uyutacağım seni bekliyorum...
HİLALDE uğramamış..
bana müsade çocuk etrafımda dolanıyor..onu uyutup geleceğim..
çok sevindim melekcim Allah ayırmasınİyiyim kızlar sagolun...
ondan sonra inş. gelmeye calısacagım bi aksilik olmazsa... seviyorum sizi canlarım...
kaptan ebru olducanım çok memnunuz bu arada hilali aramıyo değiliz ama ebrum da çok iyi
evet son baktıgımda mezun olacak gibi yazılar okumustum.. hayırlısı olsun inş.. ugruyor mu arada peki?
tebrikler ebrucum bende hiç fena sayılmam yaniBUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?(Baştaki rakamlar geneldeki sıramız kızlar)
4 . LaydLiNe ( 14,90 / 18,10% ) @ 20.01.12 # 82,30 # 67,40
15 . Aysecig ( 8,30 / 13,17% ) @ 18.11.11 # 63,00 # 54,70
16 . Betüld ( 9,10 / 13,13% ) @ 09.12.11 # 69,30 # 60,20
17 . tadLi ( 8,30 / 13,09% ) @ 27.01.12 # 63,40 # 55,10
22 . elmaliturta ( 8,40 / 11,51% ) @ 01.06.11 # 73,00 # 64,60
46 . UZAYIM ( 3,60 / 5,22% ) @ 23.03.12 # 69,00 # 65,40
47 . gurbet_dmr ( 4,90 / 5,03% ) @ 18.05.12 # 97,40 # 92,50
55 . UcukMavi ( 2,40 / 3,69% ) @ 06.11.09 # 65,00 # 62,60
65 . Zaum ( 2,00 / 1,90% ) @ 18.05.12 # 105,00 # 103,00
Tebrik ediyorum herkesi
1 ay değil zelişcim sadece 10 günde aldım 1 ay olsa neler olurdu bende bu kafayla varya............tebrikler ablacım 1 ayda çok güzel sonuç almişsınama incelmende kilodan çok sporun etkisi var bence
01 - 02 Haziran Mesaj Sayıları
aysecig : 15 - 6
betuld : 11 - 15
elmaliturta : 20 - 16
gurbet_dmr : 20 - 0
LAydLiNe : 31 - 8
NorA_ : 24 - 0
tadLi : 12 - 10
UcukMavi : 11 - 10
UZAYIM : 27 - 3
Zaum : 0 - 0
Kızlar mesaj sayılarına çok önem verdiğimizi hepiniz biliyorsunuz. Özellikle yeni gelen arkadaşlar Zeliş'cim ve Buse'cim lütfen dikkat edin mesaj sayılarınıza. Mesaj sayısı kadar onu bildirmekte önemli. Lütfen en kısa zamanda bana mesaj sayınızı bildirin yoksa 0 olarak kalacak ve cuma listesinde sorun olacak.
ve kilom hala 59 ya ..hatta dün sabah 59.8 di
İyiyim kızlar sagolun...
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?(Baştaki rakamlar geneldeki sıramız kızlar)
4 . LaydLiNe ( 14,90 / 18,10% ) @ 20.01.12 # 82,30 # 67,40
15 . Aysecig ( 8,30 / 13,17% ) @ 18.11.11 # 63,00 # 54,70
16 . Betüld ( 9,10 / 13,13% ) @ 09.12.11 # 69,30 # 60,20
17 . tadLi ( 8,30 / 13,09% ) @ 27.01.12 # 63,40 # 55,10
22 . elmaliturta ( 8,40 / 11,51% ) @ 01.06.11 # 73,00 # 64,60
46 . UZAYIM ( 3,60 / 5,22% ) @ 23.03.12 # 69,00 # 65,40
47 . gurbet_dmr ( 4,90 / 5,03% ) @ 18.05.12 # 97,40 # 92,50
55 . UcukMavi ( 2,40 / 3,69% ) @ 06.11.09 # 65,00 # 62,60
65 . Zaum ( 2,00 / 1,90% ) @ 18.05.12 # 105,00 # 103,00
Tebrik ediyorum herkesi
arada uğra kız gerçi taşınmakta zordurya..kilonuda yazaydın eyi olurdu..
evet spora devam ..ama ben hergün tartılıyorumSabır canım sabır. Kırılacak mutlaka. Sen tecrübelisin bu konularda ama ben haftaya daha iyi bir sonuç alacağına inanıyorum. Bide hergün tartılma. Biliyosun insanın morali bozuluyor.
Kimin takımı canım benim. Çok ünlendik zaten diyet alemlerinde. 13. takımın yeri başka
Hilal'in interneti yoktu. Sanırım yine o yüzden gelemedi. Hadi bakalım kolay gelsin sana. Yeni kalktım ama sen böyle uyku deyince benimde uyuyasım geldi
ara ara herkes sorun yaşıyor ve inanki evlilikte seni beni yok.onun için böyle düşünme kadın evin direği ..aranızın düzelmesine sevindim seni çok merak ettim..ve GÜLÇİN dediği gibi insanın kendi evi gibi yok..azıcık aşım ağrısız başım..İyiyim kızlar sagolun...
harikasın kilo zaten süper..günaydın kızlar çok mutluyum ya ama çok bugün kilom 54 geldi ve çok güzel inceliyorum Allahım babamın 42 bedenden ayarladığı 37 beden pantolonlarımın içine sığıyorum nasıl güzel bir duygu anlatamam bu arada babam terzi izne gidince birsürü kıyafet götüreceğim daraltması için
ölçülerimi yazıyım sporlarımı aksatmadan tam gaz devam edeceğim
23.05.2012
bel:81
karın:90
kalça:96
kilo:58
03.06.2012
bel:78
göbek:88
kalça:94.5 buna çok sevindim
kilo:54
bende bu kadar işlerimi yapmaya gidiyorum temizlik yapacağım az biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?