Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba hatunlar..
TEBRİKLER 2.olmuşsunuz..
ve MÜTİ GELMİŞ ..canım nasılsın özledik seni..herşey yolunda değilmi..?

GÜLÇİM kız bu spor çok fazla ya..az sakin kilonda güzel 15 günde verirsin..
TURTİ geçmiş olsun bisikletinde aklamış paklamışsın ..

01 - 02 Haziran Mesaj Sayıları

aysecig : 15 - 6

betuld : 11 - 15

elmaliturta : 20 - 16

gurbet_dmr : 20 - 0

LAydLiNe : 31 - 8

NorA_ : 24 - 0

tadLi : 12 - 10

UcukMavi : 11 - 10

UZAYIM : 27 - 3

Zaum : 0 - 0

Kızlar mesaj sayılarına çok önem verdiğimizi hepiniz biliyorsunuz. Özellikle yeni gelen arkadaşlar Zeliş'cim ve Buse'cim lütfen dikkat edin mesaj sayılarınıza. Mesaj sayısı kadar onu bildirmekte önemli. Lütfen en kısa zamanda bana mesaj sayınızı bildirin yoksa 0 olarak kalacak ve cuma listesinde sorun olacak.

Son düzenleme:
Merhabalar fıstıklar...
Ne var ne yok aakedeşler... Nasılsınız bakem?

Günaydın canım hoşgeldin. Umarım düzelmiştir herşey? Biz iyiyiz ama seni merak ediyoruz

Hoşgeldin Derya'cım. Teşekkürler canım.

ve kilom hala 59 ya ..hatta dün sabah 59.8 di
cuma günü 7 km yürüdüm ..cumratesi 6.5 km arada koşuyorum beslenme deseniz kaçamak yok..incelme sıkılaşma var baskülde durum bu..en son 5 yıl önce 57 idim..bence direniyor ama bu haftada devam edersem kırılır bu direnç diye düşünüyorum..
aslında 100 gr değil 700 gr verdim hafta başı 59.6 dım..58 i bile zorlanması şaşırtıcı adece diyetle 58 rahat görmeme rağmen şu anda şaşkınlık içerisindeyim ama kaslar su tutarmış ve reglime son 3 gün ay neyse çok irdeledim dimi..

MÜTİ yazsana kız oğlumu uyutacağım seni bekliyorum...
HİLALDE uğramamış..
bana müsade çocuk etrafımda dolanıyor..onu uyutup geleceğim..

İyiyim kızlar sagolun...
3 gündür iyi aramız.. yine ben alttan aldım işte... ama 1 aydır anam agladı

insanın eşiyle mutlu olması ne büyük nimetmiş meger...
evimi tasıyacagım bi kaç gün içinde..
ondan sonra inş. gelmeye calısacagım bi aksilik olmazsa... seviyorum sizi canlarım...

Sabır canım sabır. Kırılacak mutlaka. Sen tecrübelisin bu konularda ama ben haftaya daha iyi bir sonuç alacağına inanıyorum. Bide hergün tartılma. Biliyosun insanın morali bozuluyor.

hoşbulduk..TAKIM HAFTALARDIR DERECEDE BRAVO..

Kimin takımı canım benim. Çok ünlendik zaten diyet alemlerinde. 13. takımın yeri başka

HİLALDE uğramamış..

Hilal'in interneti yoktu. Sanırım yine o yüzden gelemedi. Hadi bakalım kolay gelsin sana. Yeni kalktım ama sen böyle uyku deyince benimde uyuyasım geldi

Çok güzel bir haber verdin Melek'cim. Çok sevindim. En kısa zamanda bekliyoruz inşallah aramıza. Bu arada Hilal mezun oldu haberin var mı bilmiyorum

Evin neden taşıyorsun?

Çok güzel bir haber verdin Melek'cim. Çok sevindim. En kısa zamanda bekliyoruz inşallah aramıza. Bu arada Hilal mezun oldu haberin var mı bilmiyorum

Evin neden taşıyorsun?

evet son baktıgımda mezun olacak gibi yazılar okumustum.. hayırlısı olsun inş.. ugruyor mu arada peki?
takım sakinleşmiştir hilal gidince
kaptan kim oldu? amma soru sordum ya

evim iyi degildi ebrucum...
acilen tasınmıştık. daha temiz bi ev bulduk, tasınacagız inş...

Son düzenleme:
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? (Baştaki rakamlar geneldeki sıramız kızlar)

4 . LaydLiNe ( 14,90 / 18,10% ) @ 20.01.12 # 82,30 # 67,40
15 . Aysecig ( 8,30 / 13,17% ) @ 18.11.11 # 63,00 # 54,70
16 . Betüld ( 9,10 / 13,13% ) @ 09.12.11 # 69,30 # 60,20
17 . tadLi ( 8,30 / 13,09% ) @ 27.01.12 # 63,40 # 55,10
22 . elmaliturta ( 8,40 / 11,51% ) @ 01.06.11 # 73,00 # 64,60
46 . UZAYIM ( 3,60 / 5,22% ) @ 23.03.12 # 69,00 # 65,40
47 . gurbet_dmr ( 4,90 / 5,03% ) @ 18.05.12 # 97,40 # 92,50
55 . UcukMavi ( 2,40 / 3,69% ) @ 06.11.09 # 65,00 # 62,60
65 . Zaum ( 2,00 / 1,90% ) @ 18.05.12 # 105,00 # 103,00

Tebrik ediyorum herkesi

Mezun olduktan sonrada geliyorda, interneti yok bir haftadır. Bu arada evlenmeye karar verdi onlarla uğraşıyor. Yeni kaptan ben oldum, yardımcım Hatice oldu. Ama takım aynen Hilal'in bıraktığı gibi gidiyor. Sakinleşti ama yine eskiye yakın.

Sevindim o zaman daha iyi bir ev bulduğuna. Hadi bakalım çabuk taşında gel biran önce aramıza. Benimde az kaldı hedefime ulaşmama inşallah.

Sen ne yaptın diyeti? Bırakmadın umarım.

tebrikler ablacım 1 ayda çok güzel sonuç almişsın ama incelmende kilodan çok sporun etkisi var bence

Gunaydin kizlaar
Keyifli pazarlaar
günaydın gönül sanada keyifli pazarlar

canım benim 20 gün bitti yapalı 21. günüm bugün bakalım sonuçlar ne olacak bende son 10 günde ne etki yapacak bekliyorum
ben shred dan sonra başka zor eğzersiz yapamam yoruluyorum zaten yürüyorum ve belli başlı oturttuğum hareketler de var

kimse yok yaa neyse biraz callanetics le shred topiklerine bakiyim baaarim..
bak da bize de yaz öğrendiklerini

yok canım korumaya izinde başlıyacağım şimdi son 12 gün tam gaz devam edeceğim moral motive tavan durumda

canım benim olsun dinlenmeye ihtiyacı varmış vücüdunun bir gün misafirlikte bir günde misafir geldi sana yoruldun yeni iş yerin falan derken uykuyu en çok sen hakettin
ebru elimden geleni yapıyorum inşallah ayın 14 dünde kilomla ilgili son bildirimimi yaparım

Merhabalar fıstıklar...
Ne var ne yok aakedeşler... Nasılsınız bakem?
iyiyiz canım seni merak ettik muticim

merhaba derya yok derya fazla gelmiyo gayet iyi 45 dak yürüyorum diğerleride 1 saatimi alıyo 10 günde iyi inceldim devamını bekliyorum 15 gün değil deryacım 12 gün kaldı bugün ayın 3 ü oldu 15i sabahı yolcuyuz az kaldı az çok az fazlalığım var fark ediyorum resim eklerim 10 güne kadar memnunum yani

eline sağlık ebru yarın mesajlar kime atılıyo bilgi verirsen sevinirim
canım tam reglin yaklaşmıştır diyecektim ki öyleymiş su tutmuşsundur merak etme regliden sonra 57 seni bekliyor
hoşbulduk..TAKIM HAFTALARDIR DERECEDE BRAVO..
nazar değmesin süperriz

HİLALDE uğramamış..
ay hiç sorma derya oğlan diş çıkarıyo yazık nasıl çekiyo azcık damağını yarmış ateş ishal huzursuzluk neyseki atlatıyoruz 16 dişi oldu benim sıpanın artık yürüyorda 15 gündür
ay ölmeyen herseyi görüyo kuzguna yavrusu güzel pek sevimli
senin çocuklar nasıl oğlunun uyku düzeni yerine geldi mi?

çok sevindim melekcim Allah ayırmasın
sen evin giderlerinden kurtulmuşsun sevindim taşınmana kolay gelsin
bekliyoruz en kısa zaman da benimde hedefe az kaldı
kilon ne durumda ki muti bırakmadın inşallah diyeti
üzülme eşler arasında alttan alma olmaz kafaya takma adım adan Allah katında üstün
insan anası babası da olsa bası biryere sığamıyo
azıcık aşım ağrımaz başım çok sevindim çok dua etmiştim senin için
seni seviyorum hep mutlu ol inşallah

kaptan ebru olducanım çok memnunuz bu arada hilali aramıyo değiliz ama ebrum da çok iyi
arada uğruyor neti bozulmuş gelince yazacak evlilik olayı falan var
sevdiceğinin tayni kıbrısa çıkmış taşınıyor kıbrısa iyi olur onun içinde inşallah

tebrikler ebrucum bende hiç fena sayılmam yani

tebrikler ablacım 1 ayda çok güzel sonuç almişsın ama incelmende kilodan çok sporun etkisi var bence
1 ay değil zelişcim sadece 10 günde aldım 1 ay olsa neler olurdu bende bu kafayla varya............

Ellerine saglik ebru cum ..

Sporu birakma derya cim sikilasmak zayiflamakdan daha onemli, hem yediklerine dikkat eder hemde sporuna devam edersen
ulasacaksin hedefine kacari yok

Sevindim seni gordugume muticim herseyin biraz olsun yoluna girmesi guzel bir gelisme dilerim
zamanla daha da iyi olur, tasinma islemlerini hallet biran oncede don aramiza

Tebrik ederim herkesi

menümüde yazıyım nasılsa belli
evide temizledim bebeleride yıkadım ohhh mis oldu valla
şimdide kalkıyım shredı yapacağım 3. bölüm zor bakalım başlayalım Allah kolaylığını verir herhelde
neyse uzattım
menüm

-sabah-
-2 haşlama yumurta

-öğle
-1 kase yoğurt
-1 bardak zero

-akşam
-zeytinyağlı taze fasulye dolu dolu 1 tabak
-ayran

30 dak shred yaptım geldim kimse de yok yeşil çay yapmıştım onuda içtim
duşumu alıp herkes uyuyorken bende yatacağım artık
kızlar 3. level çok ama çok zor yaptım eğlenceli fakat hayatımda hiç bu kadar terlememiştim
akşam uğruyamaya bilirim hoşçakalın

arada uğra kız gerçi taşınmakta zordurya..kilonuda yazaydın eyi olurdu..
evini değişmene sevindim ..yeni ev yeni güzel günler getirsin inşallah..
evet spora devam ..ama ben hergün tartılıyorum alışkanlık oldu..asıl pazartesi önemli benim için ondan sonra cumaya kadar tartılmam..
maşallah takımımıza..
ara ara herkes sorun yaşıyor ve inanki evlilikte seni beni yok.onun için böyle düşünme kadın evin direği ..aranızın düzelmesine sevindim seni çok merak ettim..ve GÜLÇİN dediği gibi insanın kendi evi gibi yok..azıcık aşım ağrısız başım..
harikasın kilo zaten süper.. ölçü olarak bana yaklaştın ..:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…