Bugunki menumu yazayim ...
Kahvalti
karpiiiz
biraz peynir
salamli sahanda yumurta
(iki minik cikolata )
aksam
guvec
uc dilim esmer ekmek
salata
sivi 3 lt su
yesil cay uc fincan
bir fincan form cay
spor
jillian 30 day
3O dak yuruyus
Sen bilirsin canım o zaman bir beden küçüğünü al. Senin zaten bu saatten sonra zayıflamaktan başka çaren yok, çünki 13. takımdasın. Buraya bulaştın artık
Hayırdır Burcu deneme yapıyorsun galiba ama burası yanlış yer olmuş
zelis cim bencede bir beden kucuk al ben oyle yapmistim suan o kiyafetlerim bile bol gelmeye basladi o yuzden kilomum tamamini vermeden
almamaya calisiyorum ..
ama sende durum biraz farkli o yuzden bir kucuk bedeni al gorecegin bi yere koy zayiflamak icin elinden geleni yaparsin ...
Sagolun kizlar ya sormussunuz nasilim diye
Tam bir sey yok aslinda ama sevgilimle bi kac gundur biraz bzuguz gibi, bir de bizde boyle olmazdi hic, nadirdir yani.
O etkilledi sanirim.
Evde butun gun bos bos durdum
Menumu yazayim
Sabah
2 dilim peynir
Domates salatalik biber
Ogle
Yulaf kepekli yogurt
Aksam
Haslama tavuk
Salata
Aksam
Tatlandiricili turk kahvesi
1 avuc findik
neyse kız karar vermişsin zatenresimleri tekrar yükledimsssize bi şey danışıcam yarın alışverişe çıkıcam ama küçük beden kıyafetler i alıym yoksa kendime göremi karar veremedim ama üstüme giyecek doğru düzgün hiç bi şeyim yok kiloluyum diye alışveriş yapmıyorum annemin zoruyla gidiyorum ve kArar veremedim
ne güzel spor olmuş ebrucumBugün çok sessizmiş burası yaaaaa. Kimsecikler uğramamış. Bizde eşim ve kızımla birlikte M1 e gittik bisikletle. Yaklaşık 5 km var evle arası. Kızıma LCW dan şort la t-shirt aldım çok tatlılar. Bol bol gezdik güzel bir gün oldu. Yalnız bu yaz hiç güzel kıyafet yok hiç bir yerde. Yada zayıflayınca benim düşüncelerim değişti. Gözüm hep mini etek ve şortlardaydı
kaçamak var bali az kalorili veya layt dondurma yeseydinMENÜM
Öğle
2 tane biber dolması
1 kase cacık, biraz domates
Ara
1 tane dondurma
Akşam
1 kase çorba
Bol su +yeşil çay (2 fincan)
çikolata ve akşam yenen ekmek 2 gündür sabah kahvaltıyla beraber(bali kahvaltı yapmasaydın gönül karpuz yemişsin)Bugunki menumu yazayim ...
Kahvalti
karpiiiz
biraz peynir
salamli sahanda yumurta
(iki minik cikolata )
aksam
guvec
uc dilim esmer ekmek
salata
sivi 3 lt su
yesil cay uc fincan
bir fincan form cay
spor
jillian 30 day
3O dak yuruyus
fındık var herkes kaçamak yapmış kötü örnek olmayalım arkadaşlarSagolun kizlar ya sormussunuz nasilim diye
Tam bir sey yok aslinda ama sevgilimle bi kac gundur biraz bzuguz gibi, bir de bizde boyle olmazdi hic, nadirdir yani.
O etkilledi sanirim.
Evde butun gun bos bos durdum
Menumu yazayim
Sabah
2 dilim peynir
Domates salatalik biber
Ogle
Yulaf kepekli yogurt
Aksam
Haslama tavuk
Salata
Aksam
Tatlandiricili turk kahvesi
1 avuc findik
neyse kız karar vermişsin zaten
ne güzel spor olmuş ebrucum
gercekten bu yıl birtek elbiseleri beğeniyorum bluzlar falan çok renkli yesil sarı çok ağırlıklı
benda sade seviyorum tuhaf geliyo bana kotlar bile renkli
kaçamak var bali az kalorili veya layt dondurma yeseydin
sana hiç yakışmıyo ebrucum gecen haftayı hatırla 1 hafta geriye attı seni dikkat et
çikolata ve akşam yenen ekmek 2 gündür sabah kahvaltıyla beraber(bali kahvaltı yapmasaydın gönül karpuz yemişsin)
karpuz çok olmuş
sporun süper
shred nasıl yoruyor mu?
fındık var herkes kaçamak yapmış kötü örnek olmayalım arkadaşlar
fındık harici gayet güzel betül
ya bizde aynıyız durmadan takışıyoruz tarif edilmez bos bir stres var üzerimizde ya havle okuyup duruyorum iyi olmayan bir enerji hissediyorum
ama sanırsam ay tutulması olacak ondan mıdır bu gerginlik ne
Haklısın canım ama dikkat ettim kalorisine. Hatta yaktım bile o kaloriyiToplamda 10 km yol yaptım
Dolunayın etkiside olabilir mi acaba, ay tutulması deyince aklıma geldi.
Kıyafetler konusunda gerçekten hem çocuk kıyafetlerinde hem de büyüklerde ben pek bişey beğenemedim.
Bu arada bu kaçamakların sebebi dolunay bile olabilir. Geçen sefer aycangül ün takviminde vardı böyle bişey . Ama içimden bir ses bu hafta çok güzel kilo vereceğimi söylüyor, öyle hissediyorum.
kızlar kilo vermenin rahatlığımıdır nedir herkes salmış bir kaçamak yapmış
kaçamaksız ne kilolar veriliyor
-aaaaaaaaaa yanlarımdan çıkan yağlar beni deli ediyo ne zaman gidecek bunlar
keske zamanında bende kaçamak yapmasaydımda bu işi bitirseydim şimdiye yanlarımdaki yağlarımada kafayı takmazdım bu kadar
şaka bir yana toplanalım kızlar biz 13. takımız bize yakışmıyor hiç
sporumuda yazıyım hergünkü gibi oldu
-45 dak tempolu yürüyüş
-30 dak shred
-300 oklava hareketi
-100 yan bel
-100 kalça hareketi
-200 ip atlama
artık son 11 güne kadar vücudum iyce incelecek inşallah kızlar tam gaz devam ediyorum
artık o ani bastıran açlık krizlerimde olmuyor çok rahatladım hafiflik duygusu çok hoşmuş
Öyle deme tatlım yaaaa arada bir lazım bence. Zaten herkes o kaçamağı yaparken bile hesaplıyordur bunu yedim ama nerden kıssam, hangi sporu yapsam diye. Takımda herkes bilincinde, olmasa daha iyi olur ama arada bir yapılanada pek seslenmemek lazım. Böylelikle dengelemeyide öğreniyoruz. Bu söylediklerim yanlış anlaşılmasında
Hemen toparlanalım bence biz, hakikaten yakışmıyor bizim takıma.
Çok dengesizce bir yazı oldu ama malum saatte geç oldu, ne düşündüğümü ben bile kestiremedim
ebrucum verdiğim sözü tutuyorum sporumu bırakmıyorum zaten 10 günüm kaldı emeklerim boşa gitmezde inşallah mezunda olurumSporun çok güzel olmuş canım maşallah
ebrucum verdiğim sözü tutuyorum sporumu bırakmıyorum zaten 10 günüm kaldı emeklerim boşa gitmezde inşallah mezunda olurum
ama olmasamda en azından 52 kiloyu göreceğim artık bundan eminim incelip sıkılaşırsamda daha ne olsun değil mi
oğlumda uyudu bende yatıyorum artık iyi geceler herkese
yarın güzel bir hafta baslıyo inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?