Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zelis cim bencede bir beden kucuk al ben oyle yapmistim suan o kiyafetlerim bile bol gelmeye basladi o yuzden kilomum tamamini vermeden
almamaya calisiyorum ..
ama sende durum biraz farkli o yuzden bir kucuk bedeni al gorecegin bi yere koy zayiflamak icin elinden geleni yaparsin ...

Bugunki menumu yazayim ...

Kahvalti
karpiiiz
biraz peynir
salamli sahanda yumurta

(iki minik cikolata )

aksam
guvec
uc dilim esmer ekmek
salata

sivi 3 lt su
yesil cay uc fincan
bir fincan form cay

spor
jillian 30 day
3O dak yuruyus

Bugunki menumu yazayim ...

Kahvalti
karpiiiz
biraz peynir
salamli sahanda yumurta

(iki minik cikolata )

aksam
guvec
uc dilim esmer ekmek
salata

sivi 3 lt su
yesil cay uc fincan
bir fincan form cay

spor
jillian 30 day
3O dak yuruyus

Afiyet olsun Gönül'cüm Çikolata harici menün güzel Akşam ki üç dilim ekmeğin bir dilimi fazla olmuş. İnşallah spor dengelemiştir.

evet burası surviver burdan dönüş yok gibi olmuş ama doğru söylemissin ablacım burdan zayiflamadan çıkmak yok

haklısın ablacım küçük almak motive eder beni :)

Bugün senin menüyü ben görmedim mi yoksa yanlış mı hatırlıyorum Zeliş'cim?

Sagolun kizlar ya sormussunuz nasilim diye

Tam bir sey yok aslinda ama sevgilimle bi kac gundur biraz bzuguz gibi, bir de bizde boyle olmazdi hic, nadirdir yani.
O etkilledi sanirim.
Evde butun gun bos bos durdum

Menumu yazayim

Sabah
2 dilim peynir
Domates salatalik biber

Ogle
Yulaf kepekli yogurt

Aksam
Haslama tavuk
Salata

Aksam
Tatlandiricili turk kahvesi
1 avuc findik

Menün güzel olmuş canım. Fındıkta aslında sorun yokta akşam olması biraz problem olmuş.

Arada olur böyle şeyler. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sorun ne bilmiyorum ama biran önce düzelir inşallah. Sıkma sen canını

neyse kız karar vermişsin zaten

ne güzel spor olmuş ebrucum
gercekten bu yıl birtek elbiseleri beğeniyorum bluzlar falan çok renkli yesil sarı çok ağırlıklı
benda sade seviyorum tuhaf geliyo bana kotlar bile renkli

MENÜM

Öğle

2 tane biber dolması
1 kase cacık, biraz domates

Ara
1 tane dondurma

Akşam

1 kase çorba

Bol su +yeşil çay (2 fincan)
kaçamak var bali az kalorili veya layt dondurma yeseydin
sana hiç yakışmıyo ebrucum gecen haftayı hatırla 1 hafta geriye attı seni dikkat et

çikolata ve akşam yenen ekmek 2 gündür sabah kahvaltıyla beraber(bali kahvaltı yapmasaydın gönül karpuz yemişsin)
karpuz çok olmuş
sporun süper
shred nasıl yoruyor mu?

fındık var herkes kaçamak yapmış kötü örnek olmayalım arkadaşlar
fındık harici gayet güzel betül
ya bizde aynıyız durmadan takışıyoruz tarif edilmez bos bir stres var üzerimizde ya havle okuyup duruyorum iyi olmayan bir enerji hissediyorum
ama sanırsam ay tutulması olacak ondan mıdır bu gerginlik ne

Haklısın canım ama dikkat ettim kalorisine. Hatta yaktım bile o kaloriyi Toplamda 10 km yol yaptım

Dolunayın etkiside olabilir mi acaba, ay tutulması deyince aklıma geldi.

Kıyafetler konusunda gerçekten hem çocuk kıyafetlerinde hem de büyüklerde ben pek bişey beğenemedim.

Bu arada bu kaçamakların sebebi dolunay bile olabilir. Geçen sefer aycangül ün takviminde vardı böyle bişey . Ama içimden bir ses bu hafta çok güzel kilo vereceğimi söylüyor, öyle hissediyorum.

kızlar kilo vermenin rahatlığımıdır nedir herkes salmış bir kaçamak yapmış
kaçamaksız ne kilolar veriliyor
-aaaaaaaaaa yanlarımdan çıkan yağlar beni deli ediyo ne zaman gidecek bunlar
keske zamanında bende kaçamak yapmasaydımda bu işi bitirseydim şimdiye yanlarımdaki yağlarımada kafayı takmazdım bu kadar

şaka bir yana toplanalım kızlar biz 13. takımız bize yakışmıyor hiç

olabilir dolunay hatta ay tutulması olacak 2 güne kadar ondan diyordu bir astrolog inanmam ama aklıma takıldı söyledim
inşallah ebrucum bu hafta sendem çok güzel bir sonuç bekilyoruz

Öyle deme tatlım yaaaa arada bir lazım bence. Zaten herkes o kaçamağı yaparken bile hesaplıyordur bunu yedim ama nerden kıssam, hangi sporu yapsam diye. Takımda herkes bilincinde, olmasa daha iyi olur ama arada bir yapılanada pek seslenmemek lazım. Böylelikle dengelemeyide öğreniyoruz. Bu söylediklerim yanlış anlaşılmasında

Hemen toparlanalım bence biz, hakikaten yakışmıyor bizim takıma.

Çok dengesizce bir yazı oldu ama malum saatte geç oldu, ne düşündüğümü ben bile kestiremedim

sporumuda yazıyım hergünkü gibi oldu
-45 dak tempolu yürüyüş
-30 dak shred
-300 oklava hareketi
-100 yan bel
-100 kalça hareketi
-200 ip atlama
artık son 11 güne kadar vücudum iyce incelecek inşallah kızlar tam gaz devam ediyorum
artık o ani bastıran açlık krizlerimde olmuyor çok rahatladım hafiflik duygusu çok hoşmuş

Sporun çok güzel olmuş canım maşallah

bilinçle yapılıyorsa sorun olmuyo tabi ebrucum ama herkeste bir kaçamak görünce aceba dedim cuma günkü eksiler insanda bir rahatlama yaratıyo malum nasılsa veriyorum diyor insan
uğruyor öyle kaçamaklara

Bugün Ayşe, Hatice, Nermin ve Buse hiç uğramamış. Ayşe ve Buse haber vermedi umarım kötü bişey yoktur. Hatice gezmeye gidecekti, sanırım Nermin'de hafta sonları kayınvalidesine gidiyor.

Hilal'in internetide gelmedi hala. İnşallah gelir biran önce.

Sporun çok güzel olmuş canım maşallah
ebrucum verdiğim sözü tutuyorum sporumu bırakmıyorum zaten 10 günüm kaldı emeklerim boşa gitmezde inşallah mezunda olurum
ama olmasamda en azından 52 kiloyu göreceğim artık bundan eminim incelip sıkılaşırsamda daha ne olsun değil mi

İnşallah Gülçin'cim bende çok istiyorum senin mezuniyetini görmeyi. Çok iyi gidiyorsun bu kez. Bu arada kaç gün izne ayrılacaksın. Yani ne zaman döneceksin?

oğlumda uyudu bende yatıyorum artık iyi geceler herkese
yarın güzel bir hafta baslıyo inşallah

İyi geceler canım. Güzel bir hafta olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…