- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
tebrikler ablacım 1 ayda çok güzel sonuç almişsınama incelmende kilodan çok sporun etkisi var bence
Tam ben diyecektim Gülçin söylemiş canım. Bir ay değil tarihlere bakarsan. Bu arada mesajını aldım canım. Not ettim mesaj sayılarını. Benim buraya yazdığım listeyi bilgisayarına kopyalarsan Zeliş'cim günlük ordan bakabilirsin mesajların kime atılacağına. Olur mu canım?
günaydın gönül sanada keyifli pazarlar
canım benim 20 gün bitti yapalı 21. günüm bugün bakalım sonuçlar ne olacak bende son 10 günde ne etki yapacak bekliyorum
ben shred dan sonra başka zor eğzersiz yapamam yoruluyorum zaten yürüyorum ve belli başlı oturttuğum hareketler de var
bak da bize de yaz öğrendiklerini
yok canım korumaya izinde başlıyacağım şimdi son 12 gün tam gaz devam edeceğim moral motive tavan durumda
canım benim olsun dinlenmeye ihtiyacı varmış vücüdunun bir gün misafirlikte bir günde misafir geldi sana yoruldun yeni iş yerin falan derken uykuyu en çok sen hakettin
ebru elimden geleni yapıyorum inşallah ayın 14 dünde kilomla ilgili son bildirimimi yaparım
iyiyiz canım seni merak ettik muticim
merhaba derya yok derya fazla gelmiyo gayet iyi 45 dak yürüyorum diğerleride 1 saatimi alıyo 10 günde iyi inceldim devamını bekliyorum 15 gün değil deryacım 12 gün kaldı bugün ayın 3 ü oldu 15i sabahı yolcuyuz az kaldı az çok az fazlalığım var fark ediyorum resim eklerim 10 güne kadar memnunum yani
eline sağlık ebru yarın mesajlar kime atılıyo bilgi verirsen sevinirim
canım tam reglin yaklaşmıştır diyecektim ki öyleymiş su tutmuşsundur merak etme regliden sonra 57 seni bekliyor
nazar değmesin süperriz
ay hiç sorma derya oğlan diş çıkarıyo yazık nasıl çekiyo azcık damağını yarmış ateş ishal huzursuzluk neyseki atlatıyoruz 16 dişi oldu benim sıpanın artık yürüyorda 15 gündür
ay ölmeyen herseyi görüyo kuzguna yavrusu güzel pek sevimli
senin çocuklar nasıl oğlunun uyku düzeni yerine geldi mi?
çok sevindim melekcim Allah ayırmasın
sen evin giderlerinden kurtulmuşsun sevindim taşınmana kolay gelsin
bekliyoruz en kısa zaman da benimde hedefe az kaldı
kilon ne durumda ki muti bırakmadın inşallah diyeti
üzülme eşler arasında alttan alma olmaz kafaya takma adım adan Allah katında üstün
insan anası babası da olsa bası biryere sığamıyo
azıcık aşım ağrımaz başım çok sevindim çok dua etmiştim senin için
seni seviyorum hep mutlu ol inşallah
kaptan ebru olducanım çok memnunuz bu arada hilali aramıyo değiliz ama ebrum da çok iyi
arada uğruyor neti bozulmuş gelince yazacak evlilik olayı falan var
sevdiceğinin tayni kıbrısa çıkmış taşınıyor kıbrısa iyi olur onun içinde inşallah
tebrikler ebrucum bende hiç fena sayılmam yani
1 ay değil zelişcim sadece 10 günde aldım 1 ay olsa neler olurdu bende bu kafayla varya............
Teşekkürler Gülçin'cim yaaaaaaa. Utandırdın şimdi beni
Ellerine saglik ebru cum ..
Sporu birakma derya cim sikilasmak zayiflamakdan daha onemli, hem yediklerine dikkat eder hemde sporuna devam edersen
ulasacaksin hedefine kacari yok
Sevindim seni gordugume muticim herseyin biraz olsun yoluna girmesi guzel bir gelisme dilerim
zamanla daha da iyi olur, tasinma islemlerini hallet biran oncede don aramiza
Tebrik ederim herkesi
Ne demek canım. Rica ederim.
menümüde yazıyım nasılsa belli
evide temizledim bebeleride yıkadım ohhh mis oldu valla
şimdide kalkıyım shredı yapacağım 3. bölüm zor bakalım başlayalım Allah kolaylığını verir herhelde
neyse uzattım
menüm
-sabah-
-2 haşlama yumurta
-öğle
-1 kase yoğurt
-1 bardak zero
-akşam
-zeytinyağlı taze fasulye dolu dolu 1 tabak
-ayran
Afiyet olsun Gülçin'cim. Güzel menü.
30 dak shred yaptım geldim kimse de yok yeşil çay yapmıştım onuda içtim
duşumu alıp herkes uyuyorken bende yatacağım artık
kızlar 3. level çok ama çok zor yaptım eğlenceli fakat hayatımda hiç bu kadar terlememiştim
akşam uğruyamaya bilirim hoşçakalın
Benide heveslendirdiniz bende mi başlasam acaba diye düşünüyorum. Ayy sormayın bu arada dünki temizlikten sonra bacaklarım tutmaz oldu bugün et kırığı olmuş. Çok acıyorlar. Bide dün gece 23:30 gibi çıktık arkadaşla bisiklet sürdük biraz. Bugünde eşimle gezmeyi planlıyoruz ama bakalım nolur bilmiyorum.