Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tebrikler ablacım 1 ayda çok güzel sonuç almişsın ama incelmende kilodan çok sporun etkisi var bence

Tam ben diyecektim Gülçin söylemiş canım. Bir ay değil tarihlere bakarsan. Bu arada mesajını aldım canım. Not ettim mesaj sayılarını. Benim buraya yazdığım listeyi bilgisayarına kopyalarsan Zeliş'cim günlük ordan bakabilirsin mesajların kime atılacağına. Olur mu canım?

Teşekkürler Gülçin'cim yaaaaaaa. Utandırdın şimdi beni

Ne demek canım. Rica ederim.

Afiyet olsun Gülçin'cim. Güzel menü.

Benide heveslendirdiniz bende mi başlasam acaba diye düşünüyorum. Ayy sormayın bu arada dünki temizlikten sonra bacaklarım tutmaz oldu bugün et kırığı olmuş. Çok acıyorlar. Bide dün gece 23:30 gibi çıktık arkadaşla bisiklet sürdük biraz. Bugünde eşimle gezmeyi planlıyoruz ama bakalım nolur bilmiyorum.

Yeşil çayımı yaptım ohhh mis gibi , yeni bir hayatı izliyorum. İnsanlar çok tuhaf yaaaa. Ellerindeki şansın kıymetini bilmiyorlar resmen.

Birazdan eşim, kızımla birlikte bisikletle gezmeye çıkacağız. Sanırım yine bir 10 km yaparım.

ewt ablacım tarihleri yanlış görmüşüm listeyi göremedim ebru abla bi daha yazarmısın

ewt tarihleri yanlışş şşgörmüşümmm

4 - 5 Haziran : Tadli
6 - 7 Haziran : Ucukmavi
8 - 9 Haziran : Uzayım

Mesaj sayım tarihleri bunlar Zeliş'cim not alırsan iyi olur canım. Gülçin'cim canım sende not al olur mu?

saol derya dekki yaklaştım az bir fazlalığım kaldı hissediyorum

ne demek ebrucum hakikat bu

afiyet olsun çık da sür oh mis gibi ne güzel
bizde çıktık 45 dak yürüdük
ay git nediyeceğimi bilemedim eşimi götürdüğüme bin pişman oldum bide sıcakta çıkardı zorla gidelim gelelim biran önce diye
kendi gölgede oturdu bende sıcakta yürüdüm gıcık ya
4 - 5 Haziran : Tadli
6 - 7 Haziran : Ucukmavi
8 - 9 Haziran : Uzayım

Mesaj sayım tarihleri bunlar Zeliş'cim not alırsan iyi olur canım. Gülçin'cim canım sende not al olur mu?

resimleri tekrar yükledim sssize bi şey danışıcam yarın alışverişe çıkıcam ama küçük beden kıyafetler i alıym yoksa kendime göremi karar veremedim ama üstüme giyecek doğru düzgün hiç bi şeyim yok kiloluyum diye alışveriş yapmıyorum annemin zoruyla gidiyorum ve kArar veremedim

Canim simdi giymeye kiyafetin yoksa idare etmelik simdiki bedenine gore al ama az al

Çok teşekkürler canım yaaaaaa.

Sıcağın altında da yürümek zor olur ama bence daha fazla ter atarsın. Şapka taksaydın kafana bari.

akşamda kalan sporlarımı yaparım tamam olur
herkese iyi akşam lar belki yine uğrarım

İyi akşamlar canım.

Bencede canım şuanki bedenine göre al ama az al. Ben diyete başladğımı zaman öyle yapmıştım. Giyecek çok bişeyim yoktu bir iki parça aldım. Sonrasında zaten eski küçük beden kıyafetlerimi giymeye başladım. Hatta ucuz şeyler almaya çalış. Nasıl olsa bidaha bu kilolara dönmeyeceğin için ya atacaksın, ya vereceksin. Uygun fiyatlı al paranız boşa gitmesin.

Bugün çok sessizmiş burası yaaaaa. Kimsecikler uğramamış. Bizde eşim ve kızımla birlikte M1 e gittik bisikletle. Yaklaşık 5 km var evle arası. Kızıma LCW dan şort la t-shirt aldım çok tatlılar. Bol bol gezdik güzel bir gün oldu. Yalnız bu yaz hiç güzel kıyafet yok hiç bir yerde. Yada zayıflayınca benim düşüncelerim değişti. Gözüm hep mini etek ve şortlardaydı

MENÜM

Öğle

2 tane biber dolması
1 kase cacık, biraz domates

Ara
1 tane dondurma

Akşam

1 kase çorba

Bol su +yeşil çay (2 fincan)

Betüşşş adın var kendin yoksun Kendi kendime konuşmak tuhaf oldu biraz ama hoşumada gitmedi değil

yok ablacım karar verdim küçük alıym ki giymek zorunda olduğum için zayıfları

yok ablacım karar verdim küçük alıym ki giymek zorunda olduğum için zayıfları

Sen bilirsin canım o zaman bir beden küçüğünü al. Senin zaten bu saatten sonra zayıflamaktan başka çaren yok, çünki 13. takımdasın. Buraya bulaştın artık

tttttttttttttttttttttttttttt

Hayırdır Burcu deneme yapıyorsun galiba ama burası yanlış yer olmuş

Ay ebru butun gun canim sikkindi yaa..
Niye boyle oldum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…