canım eşim evdeydi pazar günleri msj sayımı yapılmıyor diye haber vermedim canım.Bugün Ayşe, Hatice, Nermin ve Buse hiç uğramamış. Ayşe ve Buse haber vermedi umarım kötü bişey yoktur. Hatice gezmeye gidecekti, sanırım Nermin'de hafta sonları kayınvalidesine gidiyor.
Hilal'in internetide gelmedi hala. İnşallah gelir biran önce.
kızlar kilo vermenin rahatlığımıdır nedir herkes salmış bir kaçamak yapmış
kaçamaksız ne kilolar veriliyor
-aaaaaaaaaa yanlarımdan çıkan yağlar beni deli ediyo ne zaman gidecek bunlar
keske zamanında bende kaçamak yapmasaydımda bu işi bitirseydim şimdiye yanlarımdaki yağlarımada kafayı takmazdım bu kadar
şaka bir yana toplanalım kızlar biz 13. takımız bize yakışmıyor hiç
melek canım çok sevindim canım.sen de ev taşıyorsun demek kolay gelsin canım.İyiyim kızlar sagolun...
3 gündür iyi aramız.. yine ben alttan aldım işte... ama 1 aydır anam agladı
insanın eşiyle mutlu olması ne büyük nimetmiş meger...
evimi tasıyacagım bi kaç gün içinde..
ondan sonra inş. gelmeye calısacagım bi aksilik olmazsa... seviyorum sizi canlarım...
günaydın kızlar çok mutluyum ya ama çok bugün kilom 54 geldi ve çok güzel inceliyorum Allahım babamın 42 bedenden ayarladığı 37 beden pantolonlarımın içine sığıyorum nasıl güzel bir duygu anlatamam bu arada babam terzi izne gidince birsürü kıyafet götüreceğim daraltması için
ölçülerimi yazıyım sporlarımı aksatmadan tam gaz devam edeceğim
23.05.2012
bel:81
karın:90
kalça:96
kilo:58
03.06.2012
bel:78
göbek:88
kalça:94.5 buna çok sevindim
kilo:54
bende bu kadar işlerimi yapmaya gidiyorum temizlik yapacağım az biraz
ebrucum 22 günlüğüne ayrılıyoruz ama ben belki 1 ay daha kalırım tam bilmiyorumİnşallah Gülçin'cim bende çok istiyorum senin mezuniyetini görmeyi. Çok iyi gidiyorsun bu kez. Bu arada kaç gün izne ayrılacaksın. Yani ne zaman döneceksin?
İyi geceler canım. Güzel bir hafta olacak inşallah
zaten benim belim çok kalın birde simitlerimcanım eşim evdeydi pazar günleri msj sayımı yapılmıyor diye haber vermedim canım.
canım bende arada kaçamak yapılması taraftarıyım tabiki abartmadan ve bir sonraki öğünde dengelemek ve spor yapmak şartıyla.vucudun buna ihtiyacı oluyor.haftada 1 gün yapmaktan zarar geleceğini düşünmüyorum
melek canım çok sevindim canım.sen de ev taşıyorsun demek kolay gelsin canım.
basen ölçün çok iyiymiş senin canım, benimde belim71 cm basen 99
günaydın betülGunaydin kizlaar
Ayse bizim olculerimiz ayniymis seninle:)
Bel 71 kalca 99
Ama benim gobek de 84, senin orasi daha incedir
Ben de simitler var
günaydııııııııııııııın bebekleeeeeeeeeeeeer az önce iş görüşmesinden geldimmmmmmmmm ayy kızlar ya iş çok güzel 7 buçuk 5 buçuk arası çalışıyosun servisi var dua edin olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa benim için önemli olan işten erken çıkabilmek zaten hafta sonu da yok durmadan calısırım ben o işte yaaa vallaha bıkmam ki evimede çok yakın zaten 20 dklık yol yani ay dua edin nolur nolur olsun pöfff bari bu sefer şans yüzüme gülsün uleen
günaydın kızlar herkese iyi güzel haftalar diliyorum
ben işlerimi yapmaya gidiyorum herkese kolay gelsin
Gunaydin kizlaar
Bel 71 kalca 99
Ben de simitler var
günaydın kızlar direk konuya dalmışım
Bugün Ayşe, Hatice, Nermin ve Buse hiç uğramamış. Ayşe ve Buse haber vermedi umarım kötü bişey yoktur. Hatice gezmeye gidecekti, sanırım Nermin'de hafta sonları kayınvalidesine gidiyor.
Hilal'in internetide gelmedi hala. İnşallah gelir biran önce.
Gunaydin kizlaar
Bel 71 kalca 99
Ben de simitler var
günaydııııııııııııııın bebekleeeeeeeeeeeeer az önce iş görüşmesinden geldimmmmmmmmm ayy kızlar ya iş çok güzel 7 buçuk 5 buçuk arası çalışıyosun servisi var dua edin olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa benim için önemli olan işten erken çıkabilmek zaten hafta sonu da yok durmadan calısırım ben o işte yaaa vallaha bıkmam ki evimede çok yakın zaten 20 dklık yol yani ay dua edin nolur nolur olsun pöfff bari bu sefer şans yüzüme gülsün uleen
aaaayyçok iyi olmuş canım, inşallah olur , valla çalışma saatleri kadınlar için çok fazla bu ülkede çoğu yerde
Günaydın sportif bayan sana da kolay gelsin
Günaydın canım
Günaydın bebiş
Ebrucum haftasonları evde olmadığım için uğrayamıyorum ya, arkadaşlarda kalıyorum falan filan, yoksa Buseciğe bişi olmaz yani hep burdayım
Günaydın canım
Kızlar regl olmuşum:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
umarım bu cuma rakam beni ağlatmaz
Gerçi ben kendime hakim olabilirsem normalden daha fazla bile kilo kaybım oluyor bakalım
göbek çevremde sorun olmadığında hiç ölçmedim simit yok bende bir basen benim sorunum ona da az kaldı
inş. olur fundacım
dualarımız seninle inşallah olur fundacımgünaydııııııııııııııın bebekleeeeeeeeeeeeer az önce iş görüşmesinden geldimmmmmmmmm ayy kızlar ya iş çok güzel 7 buçuk 5 buçuk arası çalışıyosun servisi var dua edin olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa benim için önemli olan işten erken çıkabilmek zaten hafta sonu da yok durmadan calısırım ben o işte yaaa vallaha bıkmam ki evimede çok yakın zaten 20 dklık yol yani ay dua edin nolur nolur olsun pöfff bari bu sefer şans yüzüme gülsün uleen
günaydın busecimGünaydın kızlaaarr
Bol kaçamaksız mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hafta bizlerin olsun
Ben haftasonu giremedim, daha önce de belirtmiştim haftasonları giremiyorum diye umarım bi problem olmaz takım kuralları için:26:
Nasılsınız
o zaman ne yapıyoruz dişimizi sıkıyoruz ve kiloları veriyoruz canımKızlar regl olmuşum:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
umarım bu cuma rakam beni ağlatmaz
Gerçi ben kendime hakim olabilirsem normalden daha fazla bile kilo kaybım oluyor bakalım
günaydın hatice kolay gelsinHERKESE GÜNAYDIN.Şuan okuldayım geçmişi akşam okayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?