mesaj tekraru
kızlaaaaaaaaaaar az önce gene arandım ikinci görüşmeye cagrıyorlarrrrrrrr
ay bu arada ben bugün dondurma yedim ya az önceeeeeeee :18::18::18::18::18::18:
bugün kü menümü ve sporumu yazayım siz karar verin artıkk
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
patatesli yumurta
1 dilim ekmek
peynir
salatalık
1 bardak zero
az önce dondurma yeyüverdüüm sade dondurma
akşam
10 tane fındık
akşam bisikletle dolaşmaya çıkıcam ondan önce de az fındık yerim günü öyle kapatırım diyorum
spor olarak da : 2 saat bisiklet sahili bastan asagı dolaşcam en az 2 saat sürer
evde de yarım saat spor yaptım öğlen bunlar öyle yanii
3 kaşık fırında patates nasıl oluyor püremi oluyor anlamadım:) badem fazla kaçmış canım:)Kızlar menümü yazayım çıkıcam ben şimdi, mesaj bildirimleri Gönül'e yapılıyor sanırım
Bugün ki menüm
Sabah:
3 kaşık fırınfa patates
1 dlm tam buğday ekmek
Ara: 20 badem
Öğlen:
mantar sote
Ara: yok
Akşam: nesfit + süt...
2 lt su içtim akşam da yürüyüşe çıkacağım kızlar öptüm herkesi
günaydııııııııııııııın bebekleeeeeeeeeeeeer az önce iş görüşmesinden geldimmmmmmmmm ayy kızlar ya iş çok güzel 7 buçuk 5 buçuk arası çalışıyosun servisi var dua edin olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa benim için önemli olan işten erken çıkabilmek zaten hafta sonu da yok durmadan calısırım ben o işte yaaa vallaha bıkmam ki evimede çok yakın zaten 20 dklık yol yani ay dua edin nolur nolur olsun pöfff bari bu sefer şans yüzüme gülsün uleen
Günaydın kızlaaarr
Bol kaçamaksız mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hafta bizlerin olsun
Ben haftasonu giremedim, daha önce de belirtmiştim haftasonları giremiyorum diye umarım bi problem olmaz takım kuralları için:26:
Nasılsınız
Kızlar regl olmuşum:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
umarım bu cuma rakam beni ağlatmaz
Gerçi ben kendime hakim olabilirsem normalden daha fazla bile kilo kaybım oluyor bakalım
selam hanımlar.nasılsınız gmişe görüşmeyeli umarım keyfiniz yerindedir.
haftasonu kayınvaldemdeydim.
cumartesi günü
sabah domates,biber,2 dilim ekmek sahanda yumurta şekersiz çay
ara: tarçınlı süt
öğlen bir şey yemedim
akşam: yoğurtlu patates yemeği (antep usulü) ve salata
pazar günü
sabah domates,salatalık,1 dilim ekmek,karpuz,1 kaşık kaymak yarım çay bardağı süt
öğlen 2 tane mercimek köftesi
akşam: ızgara tavuk patlıcan salatası ve ayran
spor yapamadım malesef
bu arada yarın akşam izmit yolcusuyum bugün epeyce işim var fazla giremeyebilirm.dün gece rüyamda iki kez uçağı kaçırdık ağladım :) inşaallah bir aksilik olmaz geriliyorum nedense gitmeden önce hep yolculuk sitresi olsa gerek hayırlıısı bakalım neyse sonra görüşürz.
Bende menumu yazayim belli nasilsa..
Oglen:
1 bardak sekersiz cay
sahanda peynirli sucuklu yumurta
Aksam:
Izgara kanat
1 bardak ayran
Yesil cay 2 fincan olur
SU 3 lt
1 form cay
Sporumu henuz yapmadim ..
kızlar çok kötüyüm ya oturdum bir güzel ağlıyorum şimdi
eşimin komutanları izne izin vermemiş tatbikat başlamış yani bakarız demişler
öğlen eve bir geldi barut gibi
zaten sende istememişsindir deyince ağza alınmaz şeyler söyledi hiç seslenmedim
evden çıktı köşeyi dönmeden telefon etti bende teli kapadım
şimdi aradı açtım yalan söylüyo adım gibi eminim çünkü işe gitmeden aradı. istanbul rezervasyonunuda iptal ettirmiş izinde yok dedi bende teli kapadım ne yapacağımı şaşırdım
benim derdim izin falan değil orda sıkılıp gelip bana çatıyo dünde aynı şeyi yaptı sinirlerim alt üst oldu utanmadan koca adam bide yalan söylüyo sormamıştır bile mesayisi yeni başladı beni arıyalı yarım saati geçti
ne yapsam ya elim habire yiyeceklere gidiyor kendimi tutamam bu halde diye canım çok sıkılıyor
Kızlar menümü yazayım çıkıcam ben şimdi, mesaj bildirimleri Gönül'e yapılıyor sanırım
Bugün ki menüm
Sabah:
3 kaşık fırınfa patates
1 dlm tam buğday ekmek
Öğlen:
mantar sote
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
patatesli yumurta
1 dilim ekmek
peynir
salatalık
1 bardak zero
akşam
10 tane fındık
akşam bisikletle dolaşmaya çıkıcam ondan önce de az fındık yerim günü öyle kapatırım diyorum
spor olarak da : 2 saat bisiklet sahili bastan asagı dolaşcam en az 2 saat sürer
Bir jilliancı daha.Hayırlı olsun Gönülcüm.
Afiet olsun Gülçin.
oooo daha ne olsun.Yemeklere bak afiet olsun canım.Misafirlerde kesinlikle çok beğenmiştir.
Afiyet olsun Zeliş.Morelin bozuk olduğu için az yemişsin sanırım.Umarım önemli birşey değildir.
Afiyet olsun Ayşecim.Az ve öz olmuş.
Funda kuru yemiş diyeti varda biz mi bilmiyoruzafiyet olsun canım.
Maşallah çok güzel.
Afiyet olsun Betül.
Sporun güzel olmuş Gülçin.Geçmiş olsun.
Kim çatlayacak kız aşkolsun.Keşke bizde gelebilseydik.13.Takım hep beraber ne güzel olurdu.Hayırlısı inşallah belki bir yerlerde karşılaşırız.
Kaçamaklar olmuş ama afiyet olsun.
Bende almamaya niyetleniyorum ama arada güzel birşey görünce dayanamayıp alıyorum.Bu arada Gönülcüm senin boyun kaçtı?
Maşallah Gülçin çoooookkkk güzel olmuş.
fındık yarasın kuzum:)patatesli yumurta olmamış bana en çok hayır denilen şey patates ama seviyorum patatesi :) spor fevkaladenin fevkinde :)
Maşallah 10 günde büyük değişim.günaydın kızlar çok mutluyum ya ama çok bugün kilom 54 geldi ve çok güzel inceliyorum Allahım babamın 42 bedenden ayarladığı 37 beden pantolonlarımın içine sığıyorum nasıl güzel bir duygu anlatamam bu arada babam terzi izne gidince birsürü kıyafet götüreceğim daraltması için
ölçülerimi yazıyım sporlarımı aksatmadan tam gaz devam edeceğim
23.05.2012
bel:81
karın:90
kalça:96
kilo:58
03.06.2012
bel:78
göbek:88
kalça:94.5 buna çok sevindim
kilo:54
bende bu kadar işlerimi yapmaya gidiyorum temizlik yapacağım az biraz
Merhabalar fıstıklar...
Ne var ne yok aakedeşler... Nasılsınız bakem?
Melekçim hoşgelin.İyi olduğuna çok sevindim.İyiyim kızlar sagolun...
3 gündür iyi aramız.. yine ben alttan aldım işte... ama 1 aydır anam agladı
insanın eşiyle mutlu olması ne büyük nimetmiş meger...
evimi tasıyacagım bi kaç gün içinde..
ondan sonra inş. gelmeye calısacagım bi aksilik olmazsa... seviyorum sizi canlarım...
LİDERLİĞİ KİMSEYE KAPTIRMAM DİYORSUN YANİBUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?(Baştaki rakamlar geneldeki sıramız kızlar)
4 . LaydLiNe ( 14,90 / 18,10% ) @ 20.01.12 # 82,30 # 67,40
15 . Aysecig ( 8,30 / 13,17% ) @ 18.11.11 # 63,00 # 54,70
16 . Betüld ( 9,10 / 13,13% ) @ 09.12.11 # 69,30 # 60,20
17 . tadLi ( 8,30 / 13,09% ) @ 27.01.12 # 63,40 # 55,10
22 . elmaliturta ( 8,40 / 11,51% ) @ 01.06.11 # 73,00 # 64,60
46 . UZAYIM ( 3,60 / 5,22% ) @ 23.03.12 # 69,00 # 65,40
47 . gurbet_dmr ( 4,90 / 5,03% ) @ 18.05.12 # 97,40 # 92,50
55 . UcukMavi ( 2,40 / 3,69% ) @ 06.11.09 # 65,00 # 62,60
65 . Zaum ( 2,00 / 1,90% ) @ 18.05.12 # 105,00 # 103,00
Tebrik ediyorum herkesi
Afiyet olsun çok güzel olmuş.menümüde yazıyım nasılsa belli
evide temizledim bebeleride yıkadım ohhh mis oldu valla
şimdide kalkıyım shredı yapacağım 3. bölüm zor bakalım başlayalım Allah kolaylığını verir herhelde
neyse uzattım
menüm
-sabah-
-2 haşlama yumurta
-öğle
-1 kase yoğurt
-1 bardak zero
-akşam
-zeytinyağlı taze fasulye dolu dolu 1 tabak
-ayran
ooo dondurmalar dolmalar.Ben hafta sonu arkadaşlarda yemeklerden nasıl kaçsam diye uğraştım durdum.MENÜM
Öğle
2 tane biber dolması
1 kase cacık, biraz domates
Ara
1 tane dondurma
Akşam
1 kase çorba
Bol su +yeşil çay (2 fincan)
Afiyet olsun canım.Bugunki menumu yazayim ...
Kahvalti
karpiiiz
biraz peynir
salamli sahanda yumurta
(iki minik cikolata )
aksam
guvec
uc dilim esmer ekmek
salata
sivi 3 lt su
yesil cay uc fincan
bir fincan form cay
spor
jillian 30 day
3O dak yuruyus
Afiyet olsun güzel olmuş.Sagolun kizlar ya sormussunuz nasilim diye
Tam bir sey yok aslinda ama sevgilimle bi kac gundur biraz bzuguz gibi, bir de bizde boyle olmazdi hic, nadirdir yani.
O etkilledi sanirim.
Evde butun gun bos bos durdum
Menumu yazayim
Sabah
2 dilim peynir
Domates salatalik biber
Ogle
Yulaf kepekli yogurt
Aksam
Haslama tavuk
Salata
Aksam
Tatlandiricili turk kahvesi
1 avuc findik
afiyet olsun güzel olmuş cnmKızlar menümü yazayım çıkıcam ben şimdi, mesaj bildirimleri Gönül'e yapılıyor sanırım
Bugün ki menüm
Sabah:
3 kaşık fırınfa patates
1 dlm tam buğday ekmek
Öğlen:
mantar sote
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
patatesli yumurta
1 dilim ekmek
peynir
salatalık
1 bardak zero
akşam
10 tane fındık
Bende menumu yazayim belli nasilsa..
Oglen:
1 bardak sekersiz cay
Aksam:
Izgara kanat
1 bardak ayran
Yesil cay 2 fincan olur
SU 3 lt
1 form cay
Kızlar yaaaa iş yerinde canım sıktılar. Böyle çok iyi olmuşsun daha fazla kilo verme. Yüzün çökmüş, yüzün çirkinleşmiş felan dediler.Sonra baktım aynaya yüzüm gayet güzel
Ama insanın moralini bozuyorlar yaaaa. Korkuyorum artık çok nazar değiyorlar.
maşallah çoooookkk güzel.sporumuda yazıyım hergünkü gibi oldu
-45 dak tempolu yürüyüş
-30 dak shred
-300 oklava hareketi
-100 yan bel
-100 kalça hareketi
-200 ip atlama
artık son 11 güne kadar vücudum iyce incelecek inşallah kızlar tam gaz devam ediyorum
artık o ani bastıran açlık krizlerimde olmuyor çok rahatladım hafiflik duygusu çok hoşmuş
Canım beni izinli yazsaydın keşke.sabah bir selam verdim çıktımBugün Ayşe, Hatice, Nermin ve Buse hiç uğramamış. Ayşe ve Buse haber vermedi umarım kötü bişey yoktur. Hatice gezmeye gidecekti, sanırım Nermin'de hafta sonları kayınvalidesine gidiyor.
Hilal'in internetide gelmedi hala. İnşallah gelir biran önce.
İnşallah olur Fundacım.günaydııııııııııııııın bebekleeeeeeeeeeeeer az önce iş görüşmesinden geldimmmmmmmmm ayy kızlar ya iş çok güzel 7 buçuk 5 buçuk arası çalışıyosun servisi var dua edin olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa benim için önemli olan işten erken çıkabilmek zaten hafta sonu da yok durmadan calısırım ben o işte yaaa vallaha bıkmam ki evimede çok yakın zaten 20 dklık yol yani ay dua edin nolur nolur olsun pöfff bari bu sefer şans yüzüme gülsün uleen
Afiyet olsun.selam hanımlar.nasılsınız gmişe görüşmeyeli umarım keyfiniz yerindedir.
haftasonu kayınvaldemdeydim.
cumartesi günü
sabah domates,biber,2 dilim ekmek sahanda yumurta şekersiz çay
ara: tarçınlı süt
öğlen bir şey yemedim
akşam: yoğurtlu patates yemeği (antep usulü) ve salata
pazar günü
sabah domates,salatalık,1 dilim ekmek,karpuz,1 kaşık kaymak yarım çay bardağı süt
öğlen 2 tane mercimek köftesi
akşam: ızgara tavuk patlıcan salatası ve ayran
spor yapamadım malesef
Afiyet olsun Gönülcüm.Bende menumu yazayim belli nasilsa..
Oglen:
1 bardak sekersiz cay
Aksam:
Izgara kanat
1 bardak ayran
Yesil cay 2 fincan olur
SU 3 lt
1 form cay
Hayırlısı olsun canım.Eşinde üzülmüştür.Sinirlerini eşlerinden çıkarmasalar kırıp ökmeseler daha iyi de .Stresten anlık bir sinirdir.Sizin aranız kötü olmasında izne gidersiniz.kızlar çok kötüyüm ya oturdum bir güzel ağlıyorum şimdi
eşimin komutanları izne izin vermemiş tatbikat başlamış yani bakarız demişler
öğlen eve bir geldi barut gibi
zaten sende istememişsindir deyince ağza alınmaz şeyler söyledi hiç seslenmedim
evden çıktı köşeyi dönmeden telefon etti bende teli kapadım
şimdi aradı açtım yalan söylüyo adım gibi eminim çünkü işe gitmeden aradı. istanbul rezervasyonunuda iptal ettirmiş izinde yok dedi bende teli kapadım ne yapacağımı şaşırdım
benim derdim izin falan değil orda sıkılıp gelip bana çatıyo dünde aynı şeyi yaptı sinirlerim alt üst oldu utanmadan koca adam bide yalan söylüyo sormamıştır bile mesayisi yeni başladı beni arıyalı yarım saati geçti
Afiyet olsun Buse.Patates dışında güzel.Kızlar menümü yazayım çıkıcam ben şimdi, mesaj bildirimleri Gönül'e yapılıyor sanırım
Bugün ki menüm
Sabah:
3 kaşık fırınfa patates
1 dlm tam buğday ekmek
Öğlen:
mantar sote
Afiyet olsun canım.kızlaaaaaaaaaaar az önce gene arandım ikinci görüşmeye cagrıyorlarrrrrrrr
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
patatesli yumurta
1 dilim ekmek
peynir
salatalık
1 bardak zero
akşam
10 tane fındık
Aman Ebrucum onları mı kafaya takıyorsun.Sen kendinden memnunsan yeter canım.Boşver başkalarını.Kızlar yaaaa iş yerinde canım sıktılar. Böyle çok iyi olmuşsun daha fazla kilo verme. Yüzün çökmüş, yüzün çirkinleşmiş felan dediler.Sonra baktım aynaya yüzüm gayet güzel
Ama insanın moralini bozuyorlar yaaaa. Korkuyorum artık çok nazar değiyorlar.
bakma canım sen kimseye önemli olan senin nasıl hissettiğin.
İnşallah canım hakkında hayırlısıysa olur. Eeee ikinci görüşmeye ne zaman gideceksin?
Hafta sonu girememen problem değilde canım haber verirsen daha iyi olur. Ayrıca cumartesinin mesaj sayısını yazmamışsın canım. Listede 0 olarak geçecek haberin olsun. Mesaj sayıları çok önemli. Sonuçta sen deneme haftasındasın. Takıma girip giremeyeceğinin kararını verirken mesaj sayıları önemli bir etken olacak. Bide böyle durumlarda yani gelemediğimiz zamanlar geçmişi okumamızda fayda var. (Umarım bunu okursun)
Bence tut kendini. Sende söylemişsin daha fazla kilo kaybım oluyor diye, lehine çevir bence bu durumu.
Hoşgeldin canım. Cumartesi sanırım sabah uğradın ama mesaj sayını yazmamışsın. Şuan listeye 0 olarak geçti. Bide lütfen uzun süre ayrı kalıyorsanız geçmişi okuyun kızlar. Patatesten mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz Nermin haberin olsun canım. Çok fazla nişasta içerdiği için diyette pek önerilmiyor. Onun haricinde menün gayet güzel. Keşke sporda yapabilseydin daha iyi olurdu senin için.
İzmit memleketin mi canım? Annemlere gideceğim demiştin sanırım. İyi yolculuklar şimdiden. Umarım diyetinde sorun olmaz bu yolculuk ve misafirlik.
Afiyet olsun Gönül'cüm. Ben senin kahvaltıları merak etmeye başladım. Son bikaç menüde görmedim sanki. Geçmi kalkıyorsun? Geç kalkmıyorsan eğer biliyorsun ki metabolizmanın çalışmaya başlaması için kahvaltı şart. Onun haricinde güzel olmuş menün.
Gülçin'cim böyle şeyler için canını sıkmaya değmez. Eğer eşin istemeseydi sinirlenmezdi zaten. Kızlarında dediği gibi izin yapmayı kim istemez. Sen eşinle aranı açma böyle şeyler için. Şimdi gidemezseniz yaz bitmedi yaaaa daha sonra gidersiniz. Kaçamak duymak istemiyorum senden haberin olsun.
Afiyet olsun Buse'cim. Bugünde nedense birkaç menüde birden patates gördüm. Patates diyet için tehlikeli kızlar. Uzak durmak lazım. Onun haricinde bademin fazlası olmamış. Umarım sporla dengelersin.
Turtiiiiiiii turtiiiiiiii patates ve dondurma olmamış. Onun haricinde güzel menü afiyet olsun. Dolaş canım dolaş deniz havasını özledim ben yaaaaaaaaa. İzmir'e gitmek istiyorum.
Kızlar hafta sonu arkadaşların bağındaydık.Çok güzeldi ama yemek düzeni allak bullak oldu.Çok kızacaksınız ama ne yediysem yazıyorum.
Cumartesi
KAHVALTI:yarım simit,domates,salatalık,yumurta
ÖĞLEN:1,5 kaşık kısır bol salata
AKŞAM: Ne yazıkki bağa geç gittik ve yemek geç vakte kaldı.Közlenmiş patlıcan 1 kuşbaşı ızgara,salata,Pilavın bademlerinden yedim.
PAZAR
KAHVALTI:2 dilim ekmek,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,kızartmadan çok az aldım.
AKŞAM: 1 ızgara kuşbaşı,1 pirzola,salata,ayran
Arada kiraz yedim.Birde sacta pişmiş avuç içinin yarısı kadar gözleme(tadına baktım) .
BUGÜN
SABAH
Biberli,peynirli dukan krep
ARA
Kahve
ÖĞLEN
1 kase müslili yoğurt
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
3 ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?