Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fındık yarasın kuzum:)patatesli yumurta olmamış bana en çok hayır denilen şey patates ama seviyorum patatesi :) spor fevkaladenin fevkinde :)

3 kaşık fırında patates nasıl oluyor püremi oluyor anlamadım:) badem fazla kaçmış canım:)

İnşallah canım hakkında hayırlısıysa olur. Eeee ikinci görüşmeye ne zaman gideceksin?

Hafta sonu girememen problem değilde canım haber verirsen daha iyi olur. Ayrıca cumartesinin mesaj sayısını yazmamışsın canım. Listede 0 olarak geçecek haberin olsun. Mesaj sayıları çok önemli. Sonuçta sen deneme haftasındasın. Takıma girip giremeyeceğinin kararını verirken mesaj sayıları önemli bir etken olacak. Bide böyle durumlarda yani gelemediğimiz zamanlar geçmişi okumamızda fayda var. (Umarım bunu okursun)

Kızlar regl olmuşum:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

umarım bu cuma rakam beni ağlatmaz

Gerçi ben kendime hakim olabilirsem normalden daha fazla bile kilo kaybım oluyor bakalım

Bence tut kendini. Sende söylemişsin daha fazla kilo kaybım oluyor diye, lehine çevir bence bu durumu.

Hoşgeldin canım. Cumartesi sanırım sabah uğradın ama mesaj sayını yazmamışsın. Şuan listeye 0 olarak geçti. Bide lütfen uzun süre ayrı kalıyorsanız geçmişi okuyun kızlar. Patatesten mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz Nermin haberin olsun canım. Çok fazla nişasta içerdiği için diyette pek önerilmiyor. Onun haricinde menün gayet güzel. Keşke sporda yapabilseydin daha iyi olurdu senin için.

İzmit memleketin mi canım? Annemlere gideceğim demiştin sanırım. İyi yolculuklar şimdiden. Umarım diyetinde sorun olmaz bu yolculuk ve misafirlik.

Bende menumu yazayim belli nasilsa..

Oglen:
1 bardak sekersiz cay
sahanda peynirli sucuklu yumurta

Aksam:
Izgara kanat
1 bardak ayran

Yesil cay 2 fincan olur
SU 3 lt
1 form cay

Sporumu henuz yapmadim ..

Afiyet olsun Gönül'cüm. Ben senin kahvaltıları merak etmeye başladım. Son bikaç menüde görmedim sanki. Geçmi kalkıyorsun? Geç kalkmıyorsan eğer biliyorsun ki metabolizmanın çalışmaya başlaması için kahvaltı şart. Onun haricinde güzel olmuş menün.

ne yapsam ya elim habire yiyeceklere gidiyor kendimi tutamam bu halde diye canım çok sıkılıyor

Gülçin'cim böyle şeyler için canını sıkmaya değmez. Eğer eşin istemeseydi sinirlenmezdi zaten. Kızlarında dediği gibi izin yapmayı kim istemez. Sen eşinle aranı açma böyle şeyler için. Şimdi gidemezseniz yaz bitmedi yaaaa daha sonra gidersiniz. Kaçamak duymak istemiyorum senden haberin olsun.

Afiyet olsun Buse'cim. Bugünde nedense birkaç menüde birden patates gördüm. Patates diyet için tehlikeli kızlar. Uzak durmak lazım. Onun haricinde bademin fazlası olmamış. Umarım sporla dengelersin.

Turtiiiiiiii turtiiiiiiii patates ve dondurma olmamış. Onun haricinde güzel menü afiyet olsun. Dolaş canım dolaş deniz havasını özledim ben yaaaaaaaaa. İzmir'e gitmek istiyorum.

Evet canım yaaaa gerçekten güzel olmuştu yemekler, misafirlerde çok beğendi.

fındık yarasın kuzum:)patatesli yumurta olmamış bana en çok hayır denilen şey patates ama seviyorum patatesi :) spor fevkaladenin fevkinde :)

Bende çok seviyorum patatesi ama maalesef yemememiz lazım kilo probleminden kurtulana kadar.

Maşallah 10 günde büyük değişim.

Merhabalar fıstıklar...
Ne var ne yok aakedeşler... Nasılsınız bakem?

Melekçim hoşgelin.İyi olduğuna çok sevindim.

LİDERLİĞİ KİMSEYE KAPTIRMAM DİYORSUN YANİ.MAŞALLAH HEPİMİZE.

Afiyet olsun çok güzel olmuş.

MENÜM

Öğle

2 tane biber dolması
1 kase cacık, biraz domates

Ara
1 tane dondurma

Akşam

1 kase çorba

Bol su +yeşil çay (2 fincan)
ooo dondurmalar dolmalar.Ben hafta sonu arkadaşlarda yemeklerden nasıl kaçsam diye uğraştım durdum.

Bugunki menumu yazayim ...

Kahvalti
karpiiiz
biraz peynir
salamli sahanda yumurta

(iki minik cikolata )

aksam
guvec
uc dilim esmer ekmek
salata

sivi 3 lt su
yesil cay uc fincan
bir fincan form cay

spor
jillian 30 day
3O dak yuruyus
Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun güzel olmuş.

Kızlar yaaaa iş yerinde canım sıktılar. Böyle çok iyi olmuşsun daha fazla kilo verme. Yüzün çökmüş, yüzün çirkinleşmiş felan dediler. Sonra baktım aynaya yüzüm gayet güzel

Ama insanın moralini bozuyorlar yaaaa. Korkuyorum artık çok nazar değiyorlar.

afiyet olsun güzel olmuş cnm

afiyet olsun cnm bence menün iyi.sporunda var daha ne olsun...inş. alınırsın işe canım

Oglen:
1 bardak sekersiz cay

Aksam:
Izgara kanat
1 bardak ayran

Yesil cay 2 fincan olur
SU 3 lt
1 form cay

afiyet olsun gönülcüm güzel menün

bakma canım sen kimseye önemli olan senin nasıl hissettiğin.

maşallah çoooookkk güzel.

Canım beni izinli yazsaydın keşke.sabah bir selam verdim çıktım

İnşallah olur Fundacım.
Afiyet olsun.

Oglen:
1 bardak sekersiz cay

Aksam:
Izgara kanat
1 bardak ayran

Yesil cay 2 fincan olur
SU 3 lt
1 form cay

Afiyet olsun Gönülcüm.

Hayırlısı olsun canım.Eşinde üzülmüştür.Sinirlerini eşlerinden çıkarmasalar kırıp ökmeseler daha iyi de .Stresten anlık bir sinirdir.Sizin aranız kötü olmasında izne gidersiniz.

Afiyet olsun Buse.Patates dışında güzel.

Afiyet olsun canım.
Aman Ebrucum onları mı kafaya takıyorsun.Sen kendinden memnunsan yeter canım.Boşver başkalarını.

MENÜMÜ yazıyorum. (Bugün kendimi içime öküz kaçmış gibi hissettim. Akşam yemeğinden dolayı)

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir
3 tane minik domates

Öğle

1 porsiyon terbiyeli haşlama et
Salata
2 dilim kepek ekmek

Ara

1 küçük bardak acılı şalgam suyu
1 avuçtan daha az çerez(fındık, badem, fıstık diye diye baştan çıktım sanırım)

Akşam

2 tane küçük biber dolması

2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay

Sporla telafi edeceğim. Bu akşam ip atlarım yarında hava güzel olursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Konya'da şuan yağmur yağıyor, gök gürültüsüyle birlikte

Herkese mErhaba
Okuldan yeni ciktim
Kayit donemi ya sabah 10dan beri okuldayim
Yorgunum

Kizlar bugun pattes gunuydu de ben mi kacirdim ya hayirdir

Kızlar hafta sonu arkadaşların bağındaydık.Çok güzeldi ama yemek düzeni allak bullak oldu.Çok kızacaksınız ama ne yediysem yazıyorum.

Cumartesi
KAHVALTI:yarım simit,domates,salatalık,yumurta
ÖĞLEN:1,5 kaşık kısır bol salata
AKŞAM: Ne yazıkki bağa geç gittik ve yemek geç vakte kaldı.Közlenmiş patlıcan 1 kuşbaşı ızgara,salata,Pilavın bademlerinden yedim.
PAZAR
KAHVALTI:2 dilim ekmek,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,kızartmadan çok az aldım.
AKŞAM: 1 ızgara kuşbaşı,1 pirzola,salata,ayran
Arada kiraz yedim.Birde sacta pişmiş avuç içinin yarısı kadar gözleme(tadına baktım) .

BUGÜN
SABAH
Biberli,peynirli dukan krep

ARA
Kahve

ÖĞLEN
1 kase müslili yoğurt

AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
3 ceviz

ebrucuğum patatesten çok ikz aldığımın farkındayım dikkat etmeye gayret ediyorum ya denk geliyor bir şey oluyor yani ama daha dikkat ederim:) memleketim aslen sinop ama ailem izmitteler yarın akşam uçakla gidicem kızımla beraber allah nasip ederse yani buraya yine devam diyette bir aksilik olmayacağını umuyorum hatta spor açısından daha iyi olacağını tahmin ediyorum inşalalh tabi.

bugünkü menüm
sabah:domates,biber,peynir,salatalık sahanda yumurta 2 dilim ekmek şekersiz çay
ara:1 tane elma
öğlen:yoğurtlu kabak 3 bardak şekersiz çay
ara:yarım elma
akşam 1 tabak limonlu mercimek çorbası
2 litre su
25 dakika bisiklet 20 dakika egzersiz toplam 45 dakika spor.

çokta abartılı birşey yok canım ya:) bugünde birşey yememişsin yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…