Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün arkadaşların bağında herkes öğlen şekerlemesi yaparken ben spor yaptım
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]BEL HAREKETİ
NORMAL
[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YANBEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]KOLLAR VE BACAKLARLA[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]MEKİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]300[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAtice bence cok asiri kacmamis
İzgara et agirlikli yemssin

Yememen gerekenleri biliyorsun onlari da azicik tadina bakmissin

dolma diyince hilal geldi aklıma bana dolmayı inşalalh pirinçle yapmamışsındır demişti:)bende sana diyeyim dolmayı inşallah pirinçle yapmamışsındır:)

Cok guzel olmus bence, afiyet olsun

Afiyet olsun Ebrucum.Sen dolma kısır gibi şeyleri sabah tüketirdin bugün akşam olmuş

Afiyet olsun güzel olmuş.
çokta abartılı birşey yok canım ya:) bugünde birşey yememişsin yani:)

HAtice bence cok asiri kacmamis
İzgara et agirlikli yemssin

Yememen gerekenleri biliyorsun onlari da azicik tadina bakmissin
Nermin ve Betül sormayın neler pişti neler.Sabah sabah hamurişleri,gün içinde börekler,gözlemeler,pilavlar ooooooo birsürü şey.Yemekleri gördükçe aklıma siz geldiniz.Onu yesem mi şunu yesem mi diye.Birde arkaaşın annesi ve halası vardı kızım ye,neden yemiyorsun falan mecburen bazı şeyleri yedim.Ama çok rahatsızda oldum.Yabancı yere gidince benim bütün dengem bozuluyor.Umarım bu haftaki kilomu etkilemez.

Gayet güzel olmuş Hatice'cim. Zaten acık havada sen hepsini yakmışsındır. Afiyet olsun aşırı hiç bişey yok.

İnşallah canım. Bide orda kızınla ilgilenende çok olur. Rahat edersin biraz. Patatesi bende çok severim dedim yaaa. Her öğün abartısız her çeşidini bıkmadın yiyebilirim. Ama yiyemiyorum

Menün ve sporun gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

Kız yerim bak ben seni, bide spor yapmış bağlarda kocaman bir aferin sana.

dolma diyince hilal geldi aklıma bana dolmayı inşalalh pirinçle yapmamışsındır demişti:)bende sana diyeyim dolmayı inşallah pirinçle yapmamışsındır:)

Canım az pirinç çok kıymayla yaptım. Biliyorum pirinçle yapmamam gerekiyor ama dolmada pirinçsiz ve kıymasız olmuyor. Anlayacağın bile bile yaptım ve bile bile yedim ama eriteceğim söz

Cok guzel olmus bence, afiyet olsun

Bu hafta spora biraz daha ağırlık verirsin canım bence etkilemez.

Ebru bir sey olmaz iki tanecik dolmadan yaa
Bos ver
Afiyet olsun

Ebru bir sey olmaz iki tanecik dolmadan yaa
Bos ver
Afiyet olsun

Öyle deme Betül yaaaa şuan kendimi o kadar çok yemiş hissediyorum ki anlatamam. Sanki midem ağzımda. Sanırım az yiye yiye bu hale geldik. Azıcık yemekle doyuyorum ama gözüm doymuyor

Sırf dolmanın ikincisini aç gözlülüğümden yedim

Ben sporu yaparken teyze geldi oklava arıyordu Spor yapacağım canım.Bugün gibide hafif beslenirsem kendime gelirim inşallah.

Ebru ama kus kadar yemek te dogru degil ki
Hep ne diyorduk daha sonra devam ettirebilecegimiz gibi yemeluyiz
Ve senin menun de gayet normal bence

Ya bu arada ben hilali ozledim yaa gelsin artik

Ebru ama kus kadar yemek te dogru degil ki
Hep ne diyorduk daha sonra devam ettirebilecegimiz gibi yemeluyiz
Ve senin menun de gayet normal bence

Ya bu arada ben hilali ozledim yaa gelsin artik

Elimde olan bişey değil ki Betül'cüm gerçekten farkettim ki midem küçülmüş. Önemli olan gözümü doyurmak. Şimdi şaşırıyorum eskiden çok yemediğimi sanıyordum ama şimdi anladım ki gerçekten çok yemek yiyormuşum. Şuan o yediğimin yarısını bile yiyemiyorum. Çünki doyuyorum.

Hilal'i bende çok özledim ama gelemedi gitti

Son düzenleme:
cumartesi günü akşam patates olmamış gülüm
pazar günkü de kaymak olmamış
hayırlı yolculuklar tatlım

iyi alışverişler zelişcim

kolay gelsin gönül

tskkurler canim ..

afiyet olsun gönülcüm güzel olmuş

Saol gulcincim

Canim bi sakin ol aksam esin gelince detaylari ogrenirsin anlasirsiniz hem esin neden istemesin ki tatile cikmayi :44:

Kızlar kahvaltılarınızı atlamayın bencee

Bazen sabahlari canim bisey istemiyor noracim midem bulaniyor bazende kurt gibi ac oluyorum bende cozemedim bu durumu

Bu arada menun patatesin disinda guzel diyette mumkunse hic tuketmemeye yada cok az tuketmeye calisiyorz

Hadi gozun aydin turtam:13:

O dondurma olmamis biliosun demi hadi bakalim sporla yakmaya calis ..

tESEKUR ederim canim jillian baslangicta olduruyor insani ama zamanla alisiyor bunye ..

Bende almayim diyorum ama alisveris sapigi olaraktan cok frenleyemiyorum kendimi evvelsi gun t shirt kot ceket aldim bugun pantalon aldim mesela :26:

Boyum 1.55 canim ben 150 biliyorum

Birak baskalarini canim (biliyorum takma demekle olmuyor ama ) onemli olan senin ne istedigin .. sikma canini

afiyet olsun güzel olmuş cnm

afiyet olsun cnm bence menün iyi.sporunda var daha ne olsun...inş. alınırsın işe canım

afiyet olsun gönülcüm güzel menün

Tesekkur ederim canim ..

Sporla telafi edeceğim. Bu akşam ip atlarım yarında hava güzel olursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Konya'da şuan yağmur yağıyor, gök gürültüsüyle birlikte

Hadi bakalim yarin daha dikkatli olmaya calis bugunu sporla telafi edeceksin kesin degil mi..

aksam yemegimi hazirlayim yeyim saat im geciyor burda saat 18.30 bu arada

fındık yarasın kuzum:)patatesli yumurta olmamış bana en çok hayır denilen şey patates ama seviyorum patatesi :) spor fevkaladenin fevkinde :)

ben de bayadır yemiyordum cok güzel geldi valla

ayy bugünlük olsun Ebrum yaa stresliydim biraz yarın sabah gidicem saat 10:00'da

Bugün senin menüyü ben görmedim mi yoksa yanlış mı hatırlıyorum Zeliş'cim?
doğru görmüşsün ablacım dün mecburi değil diye yayınlamadım ama kaçamak yapmadım:)

üzülme ablacım sen başka şeylerle ilgilen düzelir moralin

bana ne zaman öyle deseler nazardan kesin diyetimi bozuyorum gözleri çıksın yaaa

afiyet olsun güzel olmuş cnm

afiyet olsun cnm bence menün iyi.sporunda var daha ne olsun...inş. alınırsın işe canım

afiyet olsun gönülcüm güzel menün

saol cnmmmm

dileleley dilelely
bugün alışverişe gittim veeee geçen sene 50 bdn giyiyodum hatta bazen 52 ama bu gün 48 bedenler bana olduuuuuuuuuuuuu kendime 2 etek alddım ama çok şık aslında pantlon almayıistiyorum ama bu kalçaları saklamak içn etek giyiyorum :) annem de sen baya zayıfladın üniversteye incecik gidersin böyle dwm edersen dedi bana süper moral odu durmak yok diyete devam:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…