MENÜMÜ yazıyorum. (Bugün kendimi içime öküz kaçmış gibi hissettim. Akşam yemeğinden dolayı)
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
3 tane minik domates
Öğle
1 porsiyon terbiyeli haşlama et
Salata
2 dilim kepek ekmek
Ara
1 küçük bardak acılı şalgam suyu
1 avuçtan daha az çerez(fındık, badem, fıstık diye diye baştan çıktım sanırım)
Akşam
2 tane küçük biber dolması
2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay
bugünkü menüm
sabah:domates,biber,peynir,salatalık sahanda yumurta 2 dilim ekmek şekersiz çay
ara:1 tane elma
öğlen:yoğurtlu kabak 3 bardak şekersiz çay
ara:yarım elma
akşam 1 tabak limonlu mercimek çorbası
2 litre su
25 dakika bisiklet 20 dakika egzersiz toplam 45 dakika spor.
Afiyet olsun Ebrucum.Sen dolma kısır gibi şeyleri sabah tüketirdin bugün akşam olmuşMENÜMÜ yazıyorum. (Bugün kendimi içime öküz kaçmış gibi hissettim. Akşam yemeğinden dolayı)
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
3 tane minik domates
Öğle
Salata
2 dilim kepek ekmek
Ara
Akşam
Afiyet olsun güzel olmuş.bugünkü menüm
2 litre su
çokta abartılı birşey yok canım ya:) bugünde birşey yememişsin yani:)
Nermin ve Betül sormayın neler pişti neler.Sabah sabah hamurişleri,gün içinde börekler,gözlemeler,pilavlar ooooooo birsürü şey.Yemekleri gördükçe aklıma siz geldiniz.Onu yesem mi şunu yesem mi diye.Birde arkaaşın annesi ve halası vardı kızım ye,neden yemiyorsun falan mecburen bazı şeyleri yedim.Ama çok rahatsızda oldum.Yabancı yere gidince benim bütün dengem bozuluyor.Umarım bu haftaki kilomu etkilemez.HAtice bence cok asiri kacmamis
İzgara et agirlikli yemssin
Yememen gerekenleri biliyorsun onlari da azicik tadina bakmissin
Kızlar hafta sonu arkadaşların bağındaydık.Çok güzeldi ama yemek düzeni allak bullak oldu.Çok kızacaksınız ama ne yediysem yazıyorum.
Cumartesi
KAHVALTI:yarım simit,domates,salatalık,yumurta
ÖĞLEN:1,5 kaşık kısır bol salata
AKŞAM: Ne yazıkki bağa geç gittik ve yemek geç vakte kaldı.Közlenmiş patlıcan 1 kuşbaşı ızgara,salata,Pilavın bademlerinden yedim.
PAZAR
KAHVALTI:2 dilim ekmek,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,kızartmadan çok az aldım.
AKŞAM: 1 ızgara kuşbaşı,1 pirzola,salata,ayran
Arada kiraz yedim.Birde sacta pişmiş avuç içinin yarısı kadar gözleme(tadına baktım) .
BUGÜN
SABAH
Biberli,peynirli dukan krep
ARA
Kahve
ÖĞLEN
1 kase müslili yoğurt
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
3 ceviz
ebrucuğum patatesten çok ikz aldığımın farkındayım dikkat etmeye gayret ediyorum ya denk geliyor bir şey oluyor yani ama daha dikkat ederim:) memleketim aslen sinop ama ailem izmitteler yarın akşam uçakla gidicem kızımla beraber allah nasip ederse yani buraya yine devam diyette bir aksilik olmayacağını umuyorum hatta spor açısından daha iyi olacağını tahmin ediyorum inşalalh tabi.
bugünkü menüm
2 litre su
Dün arkadaşların bağında herkes öğlen şekerlemesi yaparken ben spor yaptım[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]BEL HAREKETİ
NORMAL
[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET
[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YANBEL HAREKETİ
[/TD]
[TD="align: center"]KOLLAR VE BACAKLARLA
[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETLERİ
[/TD]
[TD="align: center"]MEKİK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]100
[/TD]
[TD="align: center"]300
[/TD]
[TD="align: center"]200
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dolma diyince hilal geldi aklıma bana dolmayı inşalalh pirinçle yapmamışsındır demişti:)bende sana diyeyim dolmayı inşallah pirinçle yapmamışsındır:)
bugünkü menüm
2 litre su
Afiyet olsun Ebrucum.Sen dolma kısır gibi şeyleri sabah tüketirdin bugün akşam olmuş
Afiyet olsun güzel olmuş.
Nermin ve Betül sormayın neler pişti neler.Sabah sabah hamurişleri,gün içinde börekler,gözlemeler,pilavlar ooooooo birsürü şey.Yemekleri gördükçe aklıma siz geldiniz.Onu yesem mi şunu yesem mi diye.Birde arkaaşın annesi ve halası vardı kızım ye,neden yemiyorsun falan mecburen bazı şeyleri yedim.Ama çok rahatsızda oldum.Yabancı yere gidince benim bütün dengem bozuluyor.Umarım bu haftaki kilomu etkilemez.
Ebru bir sey olmaz iki tanecik dolmadan yaa
Bos ver
Afiyet olsun
Ben sporu yaparken teyze geldi oklava arıyorduGayet güzel olmuş Hatice'cim. Zaten acık havada sen hepsini yakmışsındır. Afiyet olsun aşırı hiç bişey yok.
Kız yerim bak ben seni, bide spor yapmış bağlarda kocaman bir aferin sana.Bu hafta spora biraz daha ağırlık verirsin canım bence etkilemez.
Öyle deme Betül yaaaa şuan kendimi o kadar çok yemiş hissediyorum ki anlatamam. Sanki midem ağzımda. Sanırım az yiye yiye bu hale geldik. Azıcık yemekle doyuyorum ama gözüm doymuyor
Sırf dolmanın ikincisini aç gözlülüğümden yedim
Ebru ama kus kadar yemek te dogru degil ki
Hep ne diyorduk daha sonra devam ettirebilecegimiz gibi yemeluyiz
Ve senin menun de gayet normal bence
Ya bu arada ben hilali ozledim yaa gelsin artik
cumartesi günü akşam patates olmamış gülüm
pazar günkü de kaymak olmamış
hayırlı yolculuklar tatlım
iyi alışverişler zelişcim
kolay gelsin gönül
afiyet olsun gönülcüm güzel olmuş
kızlar çok kötüyüm ya oturdum bir güzel ağlıyorum şimdi
eşimin komutanları izne izin vermemiş tatbikat başlamış yani bakarız demişler
öğlen eve bir geldi barut gibi
zaten sende istememişsindir deyince ağza alınmaz şeyler söyledi hiç seslenmedim
evden çıktı köşeyi dönmeden telefon etti bende teli kapadım
şimdi aradı açtım yalan söylüyo adım gibi eminim çünkü işe gitmeden aradı. istanbul rezervasyonunuda iptal ettirmiş izinde yok dedi bende teli kapadım ne yapacağımı şaşırdım
benim derdim izin falan değil orda sıkılıp gelip bana çatıyo dünde aynı şeyi yaptı sinirlerim alt üst oldu utanmadan koca adam bide yalan söylüyo sormamıştır bile mesayisi yeni başladı beni arıyalı yarım saati geçti
Kızlar kahvaltılarınızı atlamayın bencee
Kızlar menümü yazayım çıkıcam ben şimdi, mesaj bildirimleri Gönül'e yapılıyor sanırım
Bugün ki menüm
Sabah:
3 kaşık fırınfa patates
1 dlm tam buğday ekmek
Ara: 20 badem
Öğlen:
mantar sote
Ara: yok
Akşam: nesfit + süt...
2 lt su içtim akşam da yürüyüşe çıkacağım kızlar öptüm herkesi
kızlaaaaaaaaaaar az önce gene arandım ikinci görüşmeye cagrıyorlarrrrrrrr
ay bu arada ben bugün dondurma yedim ya az önceeeeeeee :18::18::18::18::18::18:
bugün kü menümü ve sporumu yazayım siz karar verin artıkk
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
patatesli yumurta
1 dilim ekmek
peynir
salatalık
1 bardak zero
az önce dondurma yeyüverdüüm sade dondurma
akşam
10 tane fındık
akşam bisikletle dolaşmaya çıkıcam ondan önce de az fındık yerim günü öyle kapatırım diyorum
spor olarak da : 2 saat bisiklet sahili bastan asagı dolaşcam en az 2 saat sürer
evde de yarım saat spor yaptım öğlen bunlar öyle yanii
Bir jilliancı daha.Hayırlı olsun Gönülcüm.
Maşallah çok güzel.
Kaçamaklar olmuş ama afiyet olsun.
Bende almamaya niyetleniyorum ama arada güzel birşey görünce dayanamayıp alıyorum.Bu arada Gönülcüm senin boyun kaçtı?
Maşallah Gülçin çoooookkkk güzel olmuş.
Kızlar yaaaa iş yerinde canım sıktılar. Böyle çok iyi olmuşsun daha fazla kilo verme. Yüzün çökmüş, yüzün çirkinleşmiş felan dediler.Sonra baktım aynaya yüzüm gayet güzel
Ama insanın moralini bozuyorlar yaaaa. Korkuyorum artık çok nazar değiyorlar.
afiyet olsun güzel olmuş cnm
afiyet olsun cnm bence menün iyi.sporunda var daha ne olsun...inş. alınırsın işe canım
afiyet olsun gönülcüm güzel menün
MENÜMÜ yazıyorum. (Bugün kendimi içime öküz kaçmış gibi hissettim. Akşam yemeğinden dolayı)
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
3 tane minik domates
Öğle
Salata
2 dilim kepek ekmek
Ara
Akşam
Sporla telafi edeceğim. Bu akşam ip atlarım yarında hava güzel olursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Konya'da şuan yağmur yağıyor, gök gürültüsüyle birlikte
fındık yarasın kuzum:)patatesli yumurta olmamış bana en çok hayır denilen şey patates ama seviyorum patatesi :) spor fevkaladenin fevkinde :)
İnşallah canım hakkında hayırlısıysa olur. Eeee ikinci görüşmeye ne zaman gideceksin?
Hafta sonu girememen problem değilde canım haber verirsen daha iyi olur. Ayrıca cumartesinin mesaj sayısını yazmamışsın canım. Listede 0 olarak geçecek haberin olsun. Mesaj sayıları çok önemli. Sonuçta sen deneme haftasındasın. Takıma girip giremeyeceğinin kararını verirken mesaj sayıları önemli bir etken olacak. Bide böyle durumlarda yani gelemediğimiz zamanlar geçmişi okumamızda fayda var. (Umarım bunu okursun)
Bence tut kendini. Sende söylemişsin daha fazla kilo kaybım oluyor diye, lehine çevir bence bu durumu.
Hoşgeldin canım. Cumartesi sanırım sabah uğradın ama mesaj sayını yazmamışsın. Şuan listeye 0 olarak geçti. Bide lütfen uzun süre ayrı kalıyorsanız geçmişi okuyun kızlar. Patatesten mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz Nermin haberin olsun canım. Çok fazla nişasta içerdiği için diyette pek önerilmiyor. Onun haricinde menün gayet güzel. Keşke sporda yapabilseydin daha iyi olurdu senin için.
İzmit memleketin mi canım? Annemlere gideceğim demiştin sanırım. İyi yolculuklar şimdiden. Umarım diyetinde sorun olmaz bu yolculuk ve misafirlik.
Afiyet olsun Gönül'cüm. Ben senin kahvaltıları merak etmeye başladım. Son bikaç menüde görmedim sanki. Geçmi kalkıyorsun? Geç kalkmıyorsan eğer biliyorsun ki metabolizmanın çalışmaya başlaması için kahvaltı şart. Onun haricinde güzel olmuş menün.
Gülçin'cim böyle şeyler için canını sıkmaya değmez. Eğer eşin istemeseydi sinirlenmezdi zaten. Kızlarında dediği gibi izin yapmayı kim istemez. Sen eşinle aranı açma böyle şeyler için. Şimdi gidemezseniz yaz bitmedi yaaaa daha sonra gidersiniz. Kaçamak duymak istemiyorum senden haberin olsun.
Afiyet olsun Buse'cim. Bugünde nedense birkaç menüde birden patates gördüm. Patates diyet için tehlikeli kızlar. Uzak durmak lazım. Onun haricinde bademin fazlası olmamış. Umarım sporla dengelersin.
Turtiiiiiiii turtiiiiiiii patates ve dondurma olmamış. Onun haricinde güzel menü afiyet olsun. Dolaş canım dolaş deniz havasını özledim ben yaaaaaaaaa. İzmir'e gitmek istiyorum.
doğru görmüşsün ablacım dün mecburi değil diye yayınlamadım ama kaçamak yapmadım:)Bugün senin menüyü ben görmedim mi yoksa yanlış mı hatırlıyorum Zeliş'cim?
kızlar çok kötüyüm ya oturdum bir güzel ağlıyorum şimdi
eşimin komutanları izne izin vermemiş tatbikat başlamış yani bakarız demişler
öğlen eve bir geldi barut gibi
zaten sende istememişsindir deyince ağza alınmaz şeyler söyledi hiç seslenmedim
evden çıktı köşeyi dönmeden telefon etti bende teli kapadım
şimdi aradı açtım yalan söylüyo adım gibi eminim çünkü işe gitmeden aradı. istanbul rezervasyonunuda iptal ettirmiş izinde yok dedi bende teli kapadım ne yapacağımı şaşırdım
benim derdim izin falan değil orda sıkılıp gelip bana çatıyo dünde aynı şeyi yaptı sinirlerim alt üst oldu utanmadan koca adam bide yalan söylüyo sormamıştır bile mesayisi yeni başladı beni arıyalı yarım saati geçti
Kızlar yaaaa iş yerinde canım sıktılar. Böyle çok iyi olmuşsun daha fazla kilo verme. Yüzün çökmüş, yüzün çirkinleşmiş felan dediler.Sonra baktım aynaya yüzüm gayet güzel
Ama insanın moralini bozuyorlar yaaaa. Korkuyorum artık çok nazar değiyorlar.
afiyet olsun güzel olmuş cnm
afiyet olsun cnm bence menün iyi.sporunda var daha ne olsun...inş. alınırsın işe canım
afiyet olsun gönülcüm güzel menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?