Sporla telafi edeceğim. Bu akşam ip atlarım yarında hava güzel olursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Konya'da şuan yağmur yağıyor, gök gürültüsüyle birlikte
bugünkü menüm
sabah:domates,biber,peynir,salatalık sahanda yumurta 2 dilim ekmek şekersiz çay
ara:1 tane elma
öğlen:yoğurtlu kabak 3 bardak şekersiz çay
ara:yarım elma
akşam 1 tabak limonlu mercimek çorbası
2 litre su
25 dakika bisiklet 20 dakika egzersiz toplam 45 dakika spor.
dileleley dilelely
bugün alışverişe gittim veeee geçen sene 50 bdn giyiyodum hatta bazen 52 ama bu gün 48 bedenler bana olduuuuuuuuuuuuukendime 2 etek alddım ama çok şık aslında pantlon almayıistiyorum ama bu kalçaları saklamak içn etek giyiyorum :) annem de sen baya zayıfladın üniversteye incecik gidersin böyle dwm edersen dedi bana süper moral odu durmak yok diyete devam:124:
Kızlar hafta sonu arkadaşların bağındaydık.Çok güzeldi ama yemek düzeni allak bullak oldu.Çok kızacaksınız ama ne yediysem yazıyorum.
Cumartesi
KAHVALTI:yarım simit,domates,salatalık,yumurta
ÖĞLEN:1,5 kaşık kısır bol salata
AKŞAM: Ne yazıkki bağa geç gittik ve yemek geç vakte kaldı.Közlenmiş patlıcan 1 kuşbaşı ızgara,salata,Pilavın bademlerinden yedim.
PAZAR
KAHVALTI:2 dilim ekmek,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,kızartmadan çok az aldım.
AKŞAM: 1 ızgara kuşbaşı,1 pirzola,salata,ayran
Arada kiraz yedim.Birde sacta pişmiş avuç içinin yarısı kadar gözleme(tadına baktım) .
BUGÜN
SABAH
Biberli,peynirli dukan krep
ARA
Kahve
ÖĞLEN
1 kase müslili yoğurt
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
3 ceviz
bugünkü menüm
sabah:domates,biber,peynir,salatalık sahanda yumurta 2 dilim ekmek şekersiz çay
ara:1 tane elma
öğlen:yoğurtlu kabak 3 bardak şekersiz çay
ara:yarım elma
akşam 1 tabak limonlu mercimek çorbası
2 litre su
25 dakika bisiklet 20 dakika egzersiz toplam 45 dakika spor.
Dün arkadaşların bağında herkes öğlen şekerlemesi yaparken ben spor yaptım[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]BEL HAREKETİ
NORMAL[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YANBEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]KOLLAR VE BACAKLARLA[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]MEKİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]300[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ayyyyyyyy kızlar şu anda popom yanıyor yaa bayadır bisiklete binmeyince selesi baya bir acıttı popomualışana kadar gaziyim yanii
dileleley dilelely
bugün alışverişe gittim veeee geçen sene 50 bdn giyiyodum hatta bazen 52 ama bu gün 48 bedenler bana olduuuuuuuuuuuuukendime 2 etek alddım ama çok şık aslında pantlon almayıistiyorum ama bu kalçaları saklamak içn etek giyiyorum :) annem de sen baya zayıfladın üniversteye incecik gidersin böyle dwm edersen dedi bana süper moral odu durmak yok diyete devam:124:
burda da yağsa keşke ya cok bunaltıcı bir sıcak var nemli nemli nefes alınmıyor erken saatlerde
afiyet olsun cnmm çok güzel olmuşş
zelişimee durmak yok devam
menümüde yazym barük
sabah:1.5 dilim ekmek 1 tabak yoğurt 2 bardk çay
akşam:1 küçük tabak kavurma:26: 1 dilim ekmek
bugün baya bi yürüyüş yaptım çarşı pazar dolaştım
snin gibi olana kadar dewamidolüm snsin ablacım
O kadarda abartmamissin hatice cim sporlada telafi etmissin bi guzel tebrik ederim seni ..
afiyet olsun cnm sporda iyi olmus
super ..
bendede ayni sorun oluyor turtam sirf o yuzden bisiklet binmeye tirsiyorum
super boyle devam edersen hedefine ulasacaksin zelis cim .. aldiklarini gule gule giy emi ..
Maşallah ne güzel Zeliş.Güle güle giy.dileleley dilelely
Öğle yemeği nerde:44:.Canım ana öğünleri atlama,gerek duyarsan ara öğünde yap.Yine birden kıstın gibi geldi bana sonra birden açlık duyup çok yersen pek bir anlamı olmayacak.Gelişme çağındasın yediklerine dikkat et canım.menümüde yazym barük
Afiyet olsun Gönül.Bende bir taraftan çayımı yudumluyorumYesil cayimi yapayim da soguyadursun malum sicak icemiyorumgecen hafta burda hava cok guzeldi bu hafta hep yagmurlu yaaa hic sevmem kapali hawayii uuffffff
gelde yuruyuse cik su havada
tskkurler canim ..
Saol gulcincim
Canim bi sakin ol aksam esin gelince detaylari ogrenirsin anlasirsiniz hem esin neden istemesin ki tatile cikmayi :44:
Bazen sabahlari canim bisey istemiyor noracim midem bulaniyor bazende kurt gibi ac oluyorum bende cozemedim bu durumu
Bu arada menun patatesin disinda guzel diyette mumkunse hic tuketmemeye yada cok az tuketmeye calisiyorz
Hadi gozun aydin turtam:13:
O dondurma olmamis biliosun demi hadi bakalim sporla yakmaya calis ..
tESEKUR ederim canim jillian baslangicta olduruyor insani ama zamanla alisiyor bunye ..
Bende almayim diyorum ama alisveris sapigi olaraktan cok frenleyemiyorum kendimi evvelsi gun t shirt kot ceket aldim bugun pantalon aldim mesela :26:
Boyum 1.55 canim ben 150 biliyorum
Birak baskalarini canim (biliyorum takma demekle olmuyor ama) onemli olan senin ne istedigin .. sikma canini
Tesekkur ederim canim ..
Hadi bakalim yarin daha dikkatli olmaya calis bugunu sporla telafi edeceksin kesin degil mi..
ben de bayadır yemiyordum cok güzel geldi valla
ayy bugünlük olsun Ebrum yaa stresliydim biraz yarın sabah gidicem saat 10:00'da
doğru görmüşsün ablacım dün mecburi değil diye yayınlamadım ama kaçamak yapmadım:)
üzülme ablacım sen başka şeylerle ilgilen düzelir moralin
bana ne zaman öyle deseler nazardan kesin diyetimi bozuyorum gözleri çıksın yaaa
saol cnmmmm
ayyyyyyyy kızlar şu anda popom yanıyor yaa bayadır bisiklete binmeyince selesi baya bir acıttı popomualışana kadar gaziyim yanii
dileleley dilelely
menümüde yazym barük
Sabah geçiştirmiş olsanda menün gayet güzel olmuş.Sizde zeroyu gördükçe eleştiriyordum bu hafta sizin yüzünüzden 2 tane kutu zero aldımMenum
Sabah
1 bardk light sut
Oglen
Kori soslu tavuk
Zero
Aksam
Haslanmis tavuk gogsu
2 kasik kozlenmis biber-patlican sosu
Maşallah ne güzel Zeliş.Güle güle giy.
sgl ablacım
Öğle yemeği nerde:44:.Canım ana öğünleri atlama,gerek duyarsan ara öğünde yap.Yine birden kıstın gibi geldi bana sonra birden açlık duyup çok yersen pek bir anlamı olmayacak.Gelişme çağındasın yediklerine dikkat et canım.
kahwalti ve aksam gayet iyi ama oglen nerde datlum
ogun atlamamaya calissan senin icin daha iyi olur menulerini oturtmaya calis emi
sabah geç kalktığm için öğlen yemek yemedim ewt ebru ablacım ilk hedef 3 basamaklı sayılardan kurtulmakŞuana kadar bişey yapamadım ama yapacağım kesin. Ayrıca yarın sabah hava güzel olursa, bide yerler kurursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Ama mutlaka telafi edeceğim. Bu hafta hedefe ulaşmak için kalan kilom kesinlikle 4 ün altına inecek.
Olsun canım. İnşallah yarın güzel bir sonuç alırsın. İş nasıl bir iş Turti'cim?
Ablacım mesaj sayısı zorunlu değil ama menü bildirmemiz gerekiyor. Yanlış anlaşılmış sanırım.
Aynen turticim yaaa doymak bilmiyorum tuhaf hissediyorum kendimi. Eskiden hoşuma gidiyordu zayıflamışsın demeleri, artık korkuyorum onlar çok zayıflamışsın derken.
Ayyyy çok hoşsun yaaaaa, olcak tabiii geçen sene benim popoyu görseydin,, hatta bir ara minder almayı bile düşündüm ama bu sene maşallahı var hiç acımıyor
Süpersin Zeliş'cim iki beden birden küçülmüşsün. Annende farketmeye başlamış yaaaa daha da iyi o zaman. Hadi bakalım senin için ilk hedef 100 ün altına inmek. Tamam mı canım?
Diğer kızların söylediği gibi öğlen yemeğini atlamasaydın keşke. Günün en önemli öğünü sabah ve öğlen diye düşünüyorum. Ne kadar sağlam yersen bu iki öğünde akşamın o kadar hafif oluyor. Bundan sonra dikkat et canım. Onun haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun.
tşk ablacım 2 kg bile fark ediyorsa seni düşünemiyorumKizlar spora gitmeden yazacaktim tam
Site sapitti
Zeliha cok svindim bak hemen sonuclarini almaya basladiin
Menun de iyi olmus, hatta az bile
Kavurmada da bir sey yok ki zaten
Ebru onlar alistiklari icin oyle diyorlar
Buna alisinca digeri gozleine degisik gelecek
Algi meselesi tamamen
Bana da okulda surekli diyorlar e benimkide az degil 10 kilo verdim ben de:))
Sabah geçiştirmiş olsanda menün gayet güzel olmuş.Sizde zeroyu gördükçe eleştiriyordum bu hafta sizin yüzünüzden 2 tane kutu zero aldımdolaba koydum.Canım istediği bir gün içeceğim.
Menum
Sabah
1 bardk light sut
Oglen
Kori soslu tavuk
Zero
Aksam
Haslanmis tavuk gogsu
2 kasik kozlenmis biber-patlican sosu
Kizlar spora gitmeden yazacaktim tam
Site sapitti
Zeliha cok svindim bak hemen sonuclarini almaya basladiin
Menun de iyi olmus, hatta az bile
Kavurmada da bir sey yok ki zaten
Ebru onlar alistiklari icin oyle diyorlar
Buna alisinca digeri gozleine degisik gelecek
Algi meselesi tamamen
Bana da okulda surekli diyorlar e benimkide az degil 10 kilo verdim ben de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?