Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sporla telafi edeceğim. Bu akşam ip atlarım yarında hava güzel olursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Konya'da şuan yağmur yağıyor, gök gürültüsüyle birlikte

burda da yağsa keşke ya cok bunaltıcı bir sıcak var nemli nemli nefes alınmıyor erken saatlerde

afiyet olsun cnmm çok güzel olmuşş

zelişimee durmak yok devam

bu arada ebru ablacım baya bi alıntı yaptım kk hata verdi geçmişi okudum yaniiiiii bu arada canını sıkma zayıflayan herkese öyle söylerler çünkü dolgun yanaklara alışmışlar inincede gözlerin çökmüş falan diyolar bence zayıflayan her kadın güelleşir

menümüde yazym barük

sabah:1.5 dilim ekmek 1 tabak yoğurt 2 bardk çay
akşam:1 küçük tabak kavurma:26: 1 dilim ekmek

bugün baya bi yürüyüş yaptım çarşı pazar dolaştım

Son düzenleme:

O kadarda abartmamissin hatice cim sporlada telafi etmissin bi guzel tebrik ederim seni ..

afiyet olsun cnm sporda iyi olmus

super ..

ayyyyyyyy kızlar şu anda popom yanıyor yaa bayadır bisiklete binmeyince selesi baya bir acıttı popomu alışana kadar gaziyim yanii

bendede ayni sorun oluyor turtam sirf o yuzden bisiklet binmeye tirsiyorum

super boyle devam edersen hedefine ulasacaksin zelis cim .. aldiklarini gule gule giy emi ..

menümüde yazym barük

kahwalti ve aksam gayet iyi ama oglen nerde datlum
ogun atlamamaya calissan senin icin daha iyi olur menulerini oturtmaya calis emi

alintilamistim ama cikmamis ebru cum bazen kahvalti yapamiyorum gec kalktigimdanda degil ama yiyesim olmuyor,
zorlada yemek istemiyorum bulanti yapiyor baeznde yemek istiyorum yogunluktan firsat bulamiyorum boyle yuvarlanip gidiyoz iste
ama dikkat etmeye caliscam canim

Yesil cayimi yapayim da soguyadursun malum sicak icemiyorum gecen hafta burda hava cok guzeldi bu hafta hep yagmurlu yaaa hic sevmem kapali hawayii uuffffff

gelde yuruyuse cik su havada

snin gibi olana kadar dewam idolüm snsin ablacım

haha saol cnmm bence sen böyle iderse üniye kalamz zayıflarsın

belki ilk 4 5 gün acıyor tadlum ama sonra alışıyorsun zaten geçiyor

Son düzenleme:
Maşallah ne güzel Zeliş.Güle güle giy.

menümüde yazym barük

Öğle yemeği nerde:44:.Canım ana öğünleri atlama,gerek duyarsan ara öğünde yap.Yine birden kıstın gibi geldi bana sonra birden açlık duyup çok yersen pek bir anlamı olmayacak.Gelişme çağındasın yediklerine dikkat et canım.

Son düzenleme:
Yine ve yine mesaj tekrarı................................

Son düzenleme:
Yesil cayimi yapayim da soguyadursun malum sicak icemiyorum gecen hafta burda hava cok guzeldi bu hafta hep yagmurlu yaaa hic sevmem kapali hawayii uuffffff

gelde yuruyuse cik su havada
Afiyet olsun Gönül.Bende bir taraftan çayımı yudumluyorum

Şuana kadar bişey yapamadım ama yapacağım kesin. Ayrıca yarın sabah hava güzel olursa, bide yerler kurursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Ama mutlaka telafi edeceğim. Bu hafta hedefe ulaşmak için kalan kilom kesinlikle 4 ün altına inecek.

ben de bayadır yemiyordum cok güzel geldi valla

ayy bugünlük olsun Ebrum yaa stresliydim biraz yarın sabah gidicem saat 10:00'da

Olsun canım. İnşallah yarın güzel bir sonuç alırsın. İş nasıl bir iş Turti'cim?

doğru görmüşsün ablacım dün mecburi değil diye yayınlamadım ama kaçamak yapmadım:)

üzülme ablacım sen başka şeylerle ilgilen düzelir moralin

Ablacım mesaj sayısı zorunlu değil ama menü bildirmemiz gerekiyor. Yanlış anlaşılmış sanırım.

bana ne zaman öyle deseler nazardan kesin diyetimi bozuyorum gözleri çıksın yaaa

saol cnmmmm

Aynen turticim yaaa doymak bilmiyorum tuhaf hissediyorum kendimi. Eskiden hoşuma gidiyordu zayıflamışsın demeleri, artık korkuyorum onlar çok zayıflamışsın derken.

ayyyyyyyy kızlar şu anda popom yanıyor yaa bayadır bisiklete binmeyince selesi baya bir acıttı popomu alışana kadar gaziyim yanii

Ayyyy çok hoşsun yaaaaa, olcak tabiii geçen sene benim popoyu görseydin,, hatta bir ara minder almayı bile düşündüm ama bu sene maşallahı var hiç acımıyor

Süpersin Zeliş'cim iki beden birden küçülmüşsün. Annende farketmeye başlamış yaaaa daha da iyi o zaman. Hadi bakalım senin için ilk hedef 100 ün altına inmek. Tamam mı canım?

menümüde yazym barük

Diğer kızların söylediği gibi öğlen yemeğini atlamasaydın keşke. Günün en önemli öğünü sabah ve öğlen diye düşünüyorum. Ne kadar sağlam yersen bu iki öğünde akşamın o kadar hafif oluyor. Bundan sonra dikkat et canım. Onun haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun.

Kizlar spora gitmeden yazacaktim tam
Site sapitti

Zeliha cok svindim bak hemen sonuclarini almaya basladiin
Menun de iyi olmus, hatta az bile
Kavurmada da bir sey yok ki zaten

Ebru onlar alistiklari icin oyle diyorlar
Buna alisinca digeri gozleine degisik gelecek
Algi meselesi tamamen

Bana da okulda surekli diyorlar e benimkide az degil 10 kilo verdim ben de:))

Menum

Sabah
1 bardk light sut

Oglen
Kori soslu tavuk
Zero

Aksam
Haslanmis tavuk gogsu
2 kasik kozlenmis biber-patlican sosu

Menum

Sabah
1 bardk light sut

Oglen
Kori soslu tavuk
Zero

Aksam
Haslanmis tavuk gogsu
Sabah geçiştirmiş olsanda menün gayet güzel olmuş.Sizde zeroyu gördükçe eleştiriyordum bu hafta sizin yüzünüzden 2 tane kutu zero aldım dolaba koydum.Canım istediği bir gün içeceğim.

kahwalti ve aksam gayet iyi ama oglen nerde datlum
ogun atlamamaya calissan senin icin daha iyi olur menulerini oturtmaya calis emi

sabah geç kalktığm için öğlen yemek yemedim ewt ebru ablacım ilk hedef 3 basamaklı sayılardan kurtulmak pazarları menü bildirmenin zorunlu olduğunu bilmiyodum bundan sonra bildiririm
tşk ablacım 2 kg bile fark ediyorsa seni düşünemiyorum

Son düzenleme:
Bugün yürüyüş ve jillian yapamadım kendimi yorgun hissediyorum.Sporsuz geçmesin diye şunları yaptım.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]MEKİK[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]SU [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[TD="align: center"]4 lt[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sabah geçiştirmiş olsanda menün gayet güzel olmuş.Sizde zeroyu gördükçe eleştiriyordum bu hafta sizin yüzünüzden 2 tane kutu zero aldım dolaba koydum.Canım istediği bir gün içeceğim.

Ya okula erken gitmeye baslayinca kahvaltiyi yetistiremez oldum..

Zero icmeyecektim aslinda ayran soylemistim ama ayran kalmamis ben de zero soyledim

Menum

Sabah
1 bardk light sut

Oglen
Kori soslu tavuk
Zero

Aksam
Haslanmis tavuk gogsu

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menü. Benimde canım tavuk istiyor bi kaç gündür. Yarın bende yapayım kendime.

Haklısın canım. Bana yüzüm normal geliyor çünki 50 kiloykende aynıydı hatta daha güzeldi. Onlar alışmadıkları için dediğin gibi.

Spor nasıl gidiyor bu arada? İşe yaramaya başladımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…