Bugün yürüyüş ve jillian yapamadım kendimi yorgun hissediyorum.Sporsuz geçmesin diye şunları yaptım.[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]TWESTER
[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET
[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ
[/TD]
[TD="align: center"]MEKİK
[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETİ
[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ
[/TD]
[TD="align: center"]SU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]100
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]200
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]4 lt
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Sabah geçiştirmiş olsanda menün gayet güzel olmuş.Sizde zeroyu gördükçe eleştiriyordum bu hafta sizin yüzünüzden 2 tane kutu zero aldımdolaba koydum.Canım istediği bir gün içeceğim.
Çalışmayan kaslar çalışmış deseneSporun güzel olmuş canım ama suyun fazla olmuş. Biliyorsun suyun fazlasıda zararlı.
Kızlar yaaa temizlikten sonra üst bacağımın arka kısımları felaket ağrıyor. Dayanılacak gibi değil ve hala geçmedi
Sporun güzel olmuş canım ama suyun fazla olmuş. Biliyorsun suyun fazlasıda zararlı.
Kızlar yaaa temizlikten sonra üst bacağımın arka kısımları felaket ağrıyor. Dayanılacak gibi değil ve hala geçmedi
Zeliha 10 kilo verdim ama ben 42 beden giyiyordum simdi 38 olacak yani ust 38 oluyo ama alt hala 40.
Gozle gorulur fark baya olsa da beden olarak buyuk oynamalar olmadi sanki yada daha dogru durust alisveris yapmadim
Yaklasik 2 hafta sonra buyuuk bi alisveris planliyorum
Ebru spor iyi gidiyor
Persembe baslamistim, 3 gun oldu iste
Persembe sabahi antalyadan arkadasim gelecrk zatrn persembe gidemiycem ama haftada 3 gun falan da yeterli diye dusunuyorum..
Arkadasim geldiginde kacamak yapmam ins yaa
Off ne yerdik eskiden onunla
İstanbulun en guzel semtlerinin en meshur. Yemekleri...
Simdi ona yediririm kendim izlerim artik
geçmiş olsun ablacım bn jillian yaptığım ilk gün topallıyordum2 gündür yapamıyorum yarın tekrar başlycam çok işe yarıyo
Kızlar ben çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER.GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN.(Dün rüyamda bebeğim olduğunu gördüm.Hayırlısı olsun bakalım)
bende çıkıym artık herkese iyi geceler
Zeliha 10 kilo verdim ama ben 42 beden giyiyordum simdi 38 olacak yani ust 38 oluyo ama alt hala 40.
Gozle gorulur fark baya olsa da beden olarak buyuk oynamalar olmadi sanki yada daha dogru durust alisveris yapmadim
Yaklasik 2 hafta sonra buyuuk bi alisveris planliyorum
Ebru spor iyi gidiyor
Persembe baslamistim, 3 gun oldu iste
Persembe sabahi antalyadan arkadasim gelecrk zatrn persembe gidemiycem ama haftada 3 gun falan da yeterli diye dusunuyorum..
Arkadasim geldiginde kacamak yapmam ins yaa
Off ne yerdik eskiden onunla
İstanbulun en guzel semtlerinin en meshur. Yemekleri...
Simdi ona yediririm kendim izlerim artik
üzülme canım ya eşin de belliki zor durumda kalmış.akşam gelince sakin sakin konuşursunuz durumu daha iyi anlarsın.canını sıkma güzel bir sütlü kahve yap iç sakinlersin biraz.hem atıştırmanada engel olur.
bu iş çok stresli gülçincim her an olumsuzluklarla karşı karşıyasın.ben kabullendim artık yapacak bişey yok bzim de izin işinde pürüz çıktı biliyorsun. bu meslekte plan yapmak hata canım, sonu hayal kırıklığı oluyor genelde. eşinin yaptığı yanlış, evet işleri stresli ama aynı stresi onlarla birlikte eşlerde çekiyor,eve yansıtmaması lazım.ama keşke sende zaten istememişsindir lafını etmesydin sinirli gelmiş zaten,eminim oda senin kadar istiyordur izne gitmeyi,stres atmaya ihtiyacı var onunda.inş. tatlıya bağlarsınız canım,ortada bişey yok zaten geç olsun tatlılıkla olsun tatbikat bitince gidersiniz.
aman canım kalk yürüyüş falan yap elin gitmesin yiyecekler
üzülme canım yaaaa benimde eski erkek arkadasım astsubaydı az çok biliyorum onların işi de çok stresli orda onlarda üstlerinden böyle zamanlarda az azar işitmiyor. ee onun da nazı sana gectigi için gelip sana çatıyor oluyor böyle şeyler yani
sabah sabah fırında patatesi anlamadım onun harici güzel afiyet olsunKızlar menümü yazayım çıkıcam ben şimdi, mesaj bildirimleri Gönül'e yapılıyor sanırım
Bugün ki menüm
Sabah:
3 kaşık fırınfa patates
1 dlm tam buğday ekmek
Ara: 20 badem
Öğlen:
mantar sote
Ara: yok
un
Akşam: nesfit + süt...
2 lt su içtim akşam da yürüyüşe çıkacağım kızlar öptüm herkesi
patatesli yumurta kızartma yani biraz fazla olmuş ama spor süper afiyet olsun fundacımkızlaaaaaaaaaaar az önce gene arandım ikinci görüşmeye cagrıyorlarrrrrrrr
ay bu arada ben bugün dondurma yedim ya az önceeeeeeee :18::18::18::18::18::18:
bugün kü menümü ve sporumu yazayım siz karar verin artıkk
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
patatesli yumurta
1 dilim ekmek
peynir
salatalık
1 bardak zero
az önce dondurma yeyüverdüüm sade dondurma
akşam
10 tane fındık
akşam bisikletle dolaşmaya çıkıcam ondan önce de az fındık yerim günü öyle kapatırım diyorum
spor olarak da : 2 saat bisiklet sahili bastan asagı dolaşcam en az 2 saat sürer
evde de yarım saat spor yaptım öğlen bunlar öyle yanii
teşekkürler canım spor sabit kaldı bende sen nasılsın haticeBir jilliancı daha.Hayırlı olsun Gönülcüm.
Afiet olsun Gülçin.
oooo daha ne olsun.Yemeklere bak afiet olsun canım.Misafirlerde kesinlikle çok beğenmiştir.
Afiyet olsun Zeliş.Morelin bozuk olduğu için az yemişsin sanırım.Umarım önemli birşey değildir.
Afiyet olsun Ayşecim.Az ve öz olmuş.
Funda kuru yemiş diyeti varda biz mi bilmiyoruzafiyet olsun canım.
Maşallah çok güzel.
Afiyet olsun Betül.
Sporun güzel olmuş Gülçin.Geçmiş olsun.
Kim çatlayacak kız aşkolsun.Keşke bizde gelebilseydik.13.Takım hep beraber ne güzel olurdu.Hayırlısı inşallah belki bir yerlerde karşılaşırız.
Kaçamaklar olmuş ama afiyet olsun.
Bende almamaya niyetleniyorum ama arada güzel birşey görünce dayanamayıp alıyorum.Bu arada Gönülcüm senin boyun kaçtı?
Maşallah Gülçin çoooookkkk güzel olmuş.
desteğin için saol canımİnşallah canım hakkında hayırlısıysa olur. Eeee ikinci görüşmeye ne zaman gideceksin?
Hafta sonu girememen problem değilde canım haber verirsen daha iyi olur. Ayrıca cumartesinin mesaj sayısını yazmamışsın canım. Listede 0 olarak geçecek haberin olsun. Mesaj sayıları çok önemli. Sonuçta sen deneme haftasındasın. Takıma girip giremeyeceğinin kararını verirken mesaj sayıları önemli bir etken olacak. Bide böyle durumlarda yani gelemediğimiz zamanlar geçmişi okumamızda fayda var. (Umarım bunu okursun)
Bence tut kendini. Sende söylemişsin daha fazla kilo kaybım oluyor diye, lehine çevir bence bu durumu.
Hoşgeldin canım. Cumartesi sanırım sabah uğradın ama mesaj sayını yazmamışsın. Şuan listeye 0 olarak geçti. Bide lütfen uzun süre ayrı kalıyorsanız geçmişi okuyun kızlar. Patatesten mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz Nermin haberin olsun canım. Çok fazla nişasta içerdiği için diyette pek önerilmiyor. Onun haricinde menün gayet güzel. Keşke sporda yapabilseydin daha iyi olurdu senin için.
İzmit memleketin mi canım? Annemlere gideceğim demiştin sanırım. İyi yolculuklar şimdiden. Umarım diyetinde sorun olmaz bu yolculuk ve misafirlik.
Afiyet olsun Gönül'cüm. Ben senin kahvaltıları merak etmeye başladım. Son bikaç menüde görmedim sanki. Geçmi kalkıyorsun? Geç kalkmıyorsan eğer biliyorsun ki metabolizmanın çalışmaya başlaması için kahvaltı şart. Onun haricinde güzel olmuş menün.
Gülçin'cim böyle şeyler için canını sıkmaya değmez. Eğer eşin istemeseydi sinirlenmezdi zaten. Kızlarında dediği gibi izin yapmayı kim istemez. Sen eşinle aranı açma böyle şeyler için. Şimdi gidemezseniz yaz bitmedi yaaaa daha sonra gidersiniz. Kaçamak duymak istemiyorum senden haberin olsun.
Afiyet olsun Buse'cim. Bugünde nedense birkaç menüde birden patates gördüm. Patates diyet için tehlikeli kızlar. Uzak durmak lazım. Onun haricinde bademin fazlası olmamış. Umarım sporla dengelersin.
Turtiiiiiiii turtiiiiiiii patates ve dondurma olmamış. Onun haricinde güzel menü afiyet olsun. Dolaş canım dolaş deniz havasını özledim ben yaaaaaaaaa. İzmir'e gitmek istiyorum.
bak ma sen onlara kıskançlık onlar dua oku bolca ayetel kürsi felek nas nazara iyi geliyorKızlar yaaaa iş yerinde canım sıktılar. Böyle çok iyi olmuşsun daha fazla kilo verme. Yüzün çökmüş, yüzün çirkinleşmiş felan dediler.Sonra baktım aynaya yüzüm gayet güzel
Ama insanın moralini bozuyorlar yaaaa. Korkuyorum artık çok nazar değiyorlar.
afiyet olsun kuruyemişler çok değil sorun olmaz akşamda ekmek yememişsin zatenMENÜMÜ yazıyorum. (Bugün kendimi içime öküz kaçmış gibi hissettim. Akşam yemeğinden dolayı)
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
3 tane minik domates
Öğle
1 porsiyon terbiyeli haşlama et
Salata
2 dilim kepek ekmek
Ara
1 küçük bardak acılı şalgam suyu
1 avuçtan daha az çerez(fındık, badem, fıstık diye diye baştan çıktım sanırım)
Akşam
2 tane küçük biber dolması
2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay
inan ebru şuan evin içi 30 derece yanıyoruzSporla telafi edeceğim. Bu akşam ip atlarım yarında hava güzel olursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Konya'da şuan yağmur yağıyor, gök gürültüsüyle birlikte
bence fazla bişey yok sıkma canını hatice bugün dengelemişsin zaten afiyet olsunKızlar hafta sonu arkadaşların bağındaydık.Çok güzeldi ama yemek düzeni allak bullak oldu.Çok kızacaksınız ama ne yediysem yazıyorum.
Cumartesi
KAHVALTI:yarım simit,domates,salatalık,yumurta
ÖĞLEN:1,5 kaşık kısır bol salata
AKŞAM: Ne yazıkki bağa geç gittik ve yemek geç vakte kaldı.Közlenmiş patlıcan 1 kuşbaşı ızgara,salata,Pilavın bademlerinden yedim.
PAZAR
KAHVALTI:2 dilim ekmek,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,kızartmadan çok az aldım.
AKŞAM: 1 ızgara kuşbaşı,1 pirzola,salata,ayran
Arada kiraz yedim.Birde sacta pişmiş avuç içinin yarısı kadar gözleme(tadına baktım) .
BUGÜN
SABAH
Biberli,peynirli dukan krep
ARA
Kahve
ÖĞLEN
1 kase müslili yoğurt
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
3 ceviz
afiyet olsun sporunda güzel olmuşbugünkü menüm
sabah:domates,biber,peynir,salatalık sahanda yumurta 2 dilim ekmek şekersiz çay
ara:1 tane elma
öğlen:yoğurtlu kabak 3 bardak şekersiz çay
ara:yarım elma
akşam 1 tabak limonlu mercimek çorbası
2 litre su
25 dakika bisiklet 20 dakika egzersiz toplam 45 dakika spor.
Dün arkadaşların bağında herkes öğlen şekerlemesi yaparken ben spor yaptım[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]BEL HAREKETİ
NORMAL[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YANBEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]KOLLAR VE BACAKLARLA[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]MEKİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]300[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
üzülme canım ya eşin de belliki zor durumda kalmış.akşam gelince sakin sakin konuşursunuz durumu daha iyi anlarsın.canını sıkma güzel bir sütlü kahve yap iç sakinlersin biraz.hem atıştırmanada engel olur.
bu iş çok stresli gülçincim her an olumsuzluklarla karşı karşıyasın.ben kabullendim artık yapacak bişey yok bzim de izin işinde pürüz çıktı biliyorsun. bu meslekte plan yapmak hata canım, sonu hayal kırıklığı oluyor genelde. eşinin yaptığı yanlış, evet işleri stresli ama aynı stresi onlarla birlikte eşlerde çekiyor,eve yansıtmaması lazım.ama keşke sende zaten istememişsindir lafını etmesydin sinirli gelmiş zaten,eminim oda senin kadar istiyordur izne gitmeyi,stres atmaya ihtiyacı var onunda.inş. tatlıya bağlarsınız canım,ortada bişey yok zaten geç olsun tatlılıkla olsun tatbikat bitince gidersiniz.
üzülme canım yaaaa benimde eski erkek arkadasım astsubaydı az çok biliyorum onların işi de çok stresli orda onlarda üstlerinden böyle zamanlarda az azar işitmiyor. ee onun da nazı sana gectigi için gelip sana çatıyor oluyor böyle şeyler yani
sabah sabah fırında patatesi anlamadım onun harici güzel afiyet olsunKızlar menümü yazayım çıkıcam ben şimdi, mesaj bildirimleri Gönül'e yapılıyor sanırım
Bugün ki menüm
Sabah:
3 kaşık fırınfa patates
1 dlm tam buğday ekmek
Öğlen:
mantar sote
un
patatesli yumurta kızartma yani biraz fazla olmuş ama spor süper afiyet olsun fundacımkızlaaaaaaaaaaar az önce gene arandım ikinci görüşmeye cagrıyorlarrrrrrrr
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
patatesli yumurta
1 dilim ekmek
peynir
salatalık
1 bardak zero
akşam
10 tane fındık
akşam bisikletle dolaşmaya çıkıcam ondan önce de az fındık yerim günü öyle kapatırım diyorum
spor olarak da : 2 saat bisiklet sahili bastan asagı dolaşcam en az 2 saat sürer
teşekkürler canım spor sabit kaldı bende sen nasılsın haticeBir jilliancı daha.Hayırlı olsun Gönülcüm.
Afiet olsun Gülçin.
oooo daha ne olsun.Yemeklere bak afiet olsun canım.Misafirlerde kesinlikle çok beğenmiştir.
Afiyet olsun Zeliş.Morelin bozuk olduğu için az yemişsin sanırım.Umarım önemli birşey değildir.
Maşallah çok güzel.
Afiyet olsun Betül.
Kim çatlayacak kız aşkolsun.Keşke bizde gelebilseydik.13.Takım hep beraber ne güzel olurdu.Hayırlısı inşallah belki bir yerlerde karşılaşırız.
Bende almamaya niyetleniyorum ama arada güzel birşey görünce dayanamayıp alıyorum.Bu arada Gönülcüm senin boyun kaçtı?
desteğin için saol canımİnşallah canım hakkında hayırlısıysa olur. Eeee ikinci görüşmeye ne zaman gideceksin?
Hafta sonu girememen problem değilde canım haber verirsen daha iyi olur. Ayrıca cumartesinin mesaj sayısını yazmamışsın canım. Listede 0 olarak geçecek haberin olsun. Mesaj sayıları çok önemli. Sonuçta sen deneme haftasındasın. Takıma girip giremeyeceğinin kararını verirken mesaj sayıları önemli bir etken olacak. Bide böyle durumlarda yani gelemediğimiz zamanlar geçmişi okumamızda fayda var. (Umarım bunu okursun)
Bence tut kendini. Sende söylemişsin daha fazla kilo kaybım oluyor diye, lehine çevir bence bu durumu.
Hoşgeldin canım. Cumartesi sanırım sabah uğradın ama mesaj sayını yazmamışsın. Şuan listeye 0 olarak geçti. Bide lütfen uzun süre ayrı kalıyorsanız geçmişi okuyun kızlar. Patatesten mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz Nermin haberin olsun canım. Çok fazla nişasta içerdiği için diyette pek önerilmiyor. Onun haricinde menün gayet güzel. Keşke sporda yapabilseydin daha iyi olurdu senin için.
İzmit memleketin mi canım? Annemlere gideceğim demiştin sanırım. İyi yolculuklar şimdiden. Umarım diyetinde sorun olmaz bu yolculuk ve misafirlik.
Afiyet olsun Gönül'cüm. Ben senin kahvaltıları merak etmeye başladım. Son bikaç menüde görmedim sanki. Geçmi kalkıyorsun? Geç kalkmıyorsan eğer biliyorsun ki metabolizmanın çalışmaya başlaması için kahvaltı şart. Onun haricinde güzel olmuş menün.
Gülçin'cim böyle şeyler için canını sıkmaya değmez. Eğer eşin istemeseydi sinirlenmezdi zaten. Kızlarında dediği gibi izin yapmayı kim istemez. Sen eşinle aranı açma böyle şeyler için. Şimdi gidemezseniz yaz bitmedi yaaaa daha sonra gidersiniz. Kaçamak duymak istemiyorum senden haberin olsun.
Afiyet olsun Buse'cim. Bugünde nedense birkaç menüde birden patates gördüm. Patates diyet için tehlikeli kızlar. Uzak durmak lazım. Onun haricinde bademin fazlası olmamış. Umarım sporla dengelersin.
Turtiiiiiiii turtiiiiiiii patates ve dondurma olmamış. Onun haricinde güzel menü afiyet olsun. Dolaş canım dolaş deniz havasını özledim ben yaaaaaaaaa. İzmir'e gitmek istiyorum.
bak ma sen onlara kıskançlık onlar dua oku bolca ayetel kürsi felek nas nazara iyi geliyorKızlar yaaaa iş yerinde canım sıktılar. Böyle çok iyi olmuşsun daha fazla kilo verme. Yüzün çökmüş, yüzün çirkinleşmiş felan dediler.Sonra baktım aynaya yüzüm gayet güzel
afiyet olsun kuruyemişler çok değil sorun olmaz akşamda ekmek yememişsin zatenMENÜMÜ yazıyorum. (Bugün kendimi içime öküz kaçmış gibi hissettim. Akşam yemeğinden dolayı)
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
3 tane minik domates
Öğle
Salata
2 dilim kepek ekmek
Ara
Akşam
inan ebru şuan evin içi 30 derece yanıyoruzSporla telafi edeceğim. Bu akşam ip atlarım yarında hava güzel olursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Konya'da şuan yağmur yağıyor, gök gürültüsüyle birlikte
bence fazla bişey yok sıkma canını hatice bugün dengelemişsin zaten afiyet olsunKızlar hafta sonu arkadaşların bağındaydık.Çok güzeldi ama yemek düzeni allak bullak oldu.Çok kızacaksınız ama ne yediysem yazıyorum.
Cumartesi
AKŞAM: Ne yazıkki bağa geç gittik ve yemek geç vakte kaldı.Közlenmiş patlıcan 1 kuşbaşı ızgara,salata,Pilavın bademlerinden yedim.
PAZAR
KAHVALTI:2 dilim ekmek,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,kızartmadan çok az aldım.
Arada kiraz yedim.Birde sacta pişmiş avuç içinin yarısı kadar gözleme(tadına baktım) .
BUGÜN
SABAH
ARA
Kahve
ÖĞLEN
1 kase müslili yoğurt
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
3 ceviz
2 litre su
Dün arkadaşların bağında herkes öğlen şekerlemesi yaparken ben spor yaptım[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
NORMAL[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün ki menüm
Sabah:
3 kaşık fırınfa patates
1 dlm tam buğday ekmek
Öğlen:
mantar sote
un
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
patatesli yumurta
1 dilim ekmek
peynir
salatalık
1 bardak zero
akşam
10 tane fındık
Afiet olsun Gülçin.
Maşallah çok güzel.
Afiyet olsun Betül.
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
3 tane minik domates
Öğle
Salata
2 dilim kepek ekmek
Ara
Akşam
Cumartesi
PAZAR
BUGÜN
SABAH
ARA
Kahve
ÖĞLEN
1 kase müslili yoğurt
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
3 ceviz
2 litre su
[TR]
NORMAL[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
aynı şey bende de oluyor ebrucumÖyle deme Betül yaaaa şuan kendimi o kadar çok yemiş hissediyorum ki anlatamam. Sanki midem ağzımda. Sanırım az yiye yiye bu hale geldik. Azıcık yemekle doyuyorum ama gözüm doymuyor
Sırf dolmanın ikincisini aç gözlülüğümden yedim
Ben sporu yaparken teyze geldi oklava arıyorduSpor yapacağım canım.Bugün gibide hafif beslenirsem kendime gelirim inşallah.
ben de özledim mezun oldu kaybolduEbru ama kus kadar yemek te dogru degil ki
Hep ne diyorduk daha sonra devam ettirebilecegimiz gibi yemeluyiz
Ve senin menun de gayet normal bence
Ya bu arada ben hilali ozledim yaa gelsin artik
saol ablacımdoğru görmüşsün ablacım dün mecburi değil diye yayınlamadım ama kaçamak yapmadım:)
üzülme ablacım sen başka şeylerle ilgilen düzelir moralin
ayyyyyyyy kızlar şu anda popom yanıyor yaa bayadır bisiklete binmeyince selesi baya bir acıttı popomualışana kadar gaziyim yanii
güle güle kullan ablacımdileleley dilelely
bugün alışverişe gittim veeee geçen sene 50 bdn giyiyodum hatta bazen 52 ama bu gün 48 bedenler bana olduuuuuuuuuuuuukendime 2 etek alddım ama çok şık aslında pantlon almayıistiyorum ama bu kalçaları saklamak içn etek giyiyorum :) annem de sen baya zayıfladın üniversteye incecik gidersin böyle dwm edersen dedi bana süper moral odu durmak yok diyete devam:124:
az yemişsin ablam senin metonu hızlandırmak için öğün sayına dikkat etmen lazım tatlımmenümüde yazym barük
sabah:1.5 dilim ekmek 1 tabak yoğurt 2 bardk çay
akşam:1 küçük tabak kavurma:26: 1 dilim ekmek
bugün baya bi yürüyüş yaptım çarşı pazar dolaştım
afiyet olsun bende yarın tavık yapıyım baliMenum
Sabah
1 bardk light sut
Oglen
Kori soslu tavuk
Zero
Aksam
Haslanmis tavuk gogsu
2 kasik kozlenmis biber-patlican sosu
güzel olmuş haticeBugün yürüyüş ve jillian yapamadım kendimi yorgun hissediyorum.Sporsuz geçmesin diye şunları yaptım.[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]SU [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4 lt[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kasların zorlanmış sen shreda başlasan ebrucum feci yanıyo heryerinSporun güzel olmuş canım ama suyun fazla olmuş. Biliyorsun suyun fazlasıda zararlı.
Kızlar ben çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER.GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN.(Dün rüyamda bebeğim olduğunu gördüm.Hayırlısı olsun bakalım)
iyi geceler kızlarbende çıkıym artık herkese iyi geceler
senin kemiklerin gercekten çok ince ebrucum ondan ben 38 beden anca giyiyorumNasıl 40 yaaaaa benden 40 düşüyor artık bir iki ay önce bir pantolon almıştım 40 beden şuan yürüyüş pantolonu gibi bişey oldu. Düşcek nerdeyse.
Sen daha ince görünüyorsun. Bence 38 te olur sana.
Sakın haaaaaa az kaldı hedefine kaçamak yapma. Biran önce mezun olda istediğin gibi geç korumaya.
tamam gönülcümIyi geceler kizlar, msj sayilari bana atiliyor unutmayin
Şuana kadar bişey yapamadım ama yapacağım kesin. Ayrıca yarın sabah hava güzel olursa, bide yerler kurursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Ama mutlaka telafi edeceğim. Bu hafta hedefe ulaşmak için kalan kilom kesinlikle 4 ün altına inecek.
Olsun canım. İnşallah yarın güzel bir sonuç alırsın. İş nasıl bir iş Turti'cim?
Ablacım mesaj sayısı zorunlu değil ama menü bildirmemiz gerekiyor. Yanlış anlaşılmış sanırım.
Aynen turticim yaaa doymak bilmiyorum tuhaf hissediyorum kendimi. Eskiden hoşuma gidiyordu zayıflamışsın demeleri, artık korkuyorum onlar çok zayıflamışsın derken.
Ayyyy çok hoşsun yaaaaa, olcak tabiii geçen sene benim popoyu görseydin,, hatta bir ara minder almayı bile düşündüm ama bu sene maşallahı var hiç acımıyor
Süpersin Zeliş'cim iki beden birden küçülmüşsün. Annende farketmeye başlamış yaaaa daha da iyi o zaman. Hadi bakalım senin için ilk hedef 100 ün altına inmek. Tamam mı canım?
Diğer kızların söylediği gibi öğlen yemeğini atlamasaydın keşke. Günün en önemli öğünü sabah ve öğlen diye düşünüyorum. Ne kadar sağlam yersen bu iki öğünde akşamın o kadar hafif oluyor. Bundan sonra dikkat et canım. Onun haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun.
Menum
Sabah
1 bardk light sut
Oglen
Kori soslu tavuk
Zero
Aksam
Haslanmis tavuk gogsu
2 kasik kozlenmis biber-patlican sosu
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?