Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sporun güzel olmuş canım ama suyun fazla olmuş. Biliyorsun suyun fazlasıda zararlı.

Kızlar yaaa temizlikten sonra üst bacağımın arka kısımları felaket ağrıyor. Dayanılacak gibi değil ve hala geçmedi

Sabah geçiştirmiş olsanda menün gayet güzel olmuş.Sizde zeroyu gördükçe eleştiriyordum bu hafta sizin yüzünüzden 2 tane kutu zero aldım dolaba koydum.Canım istediği bir gün içeceğim.

Ya okula erken gitmeye baslayinca kahvaltiyi yetistiremez oldum..

Zero icmeyecektim aslinda ayran soylemistim ama ayran kalmamis ben de zero soyledim

Çalışmayan kaslar çalışmış deseneYavaş yavaş geçer canım.Bacaklarının eridiğini düşün ağrısı geçer

geçmiş olsun ablacım bn jillian yaptığım ilk gün topallıyordum 2 gündür yapamıyorum yarın tekrar başlycam çok işe yarıyo

Zeliha 10 kilo verdim ama ben 42 beden giyiyordum simdi 38 olacak yani ust 38 oluyo ama alt hala 40.
Gozle gorulur fark baya olsa da beden olarak buyuk oynamalar olmadi sanki yada daha dogru durust alisveris yapmadim
Yaklasik 2 hafta sonra buyuuk bi alisveris planliyorum

Ebru spor iyi gidiyor
Persembe baslamistim, 3 gun oldu iste
Persembe sabahi antalyadan arkadasim gelecrk zatrn persembe gidemiycem ama haftada 3 gun falan da yeterli diye dusunuyorum..

Arkadasim geldiginde kacamak yapmam ins yaa
Off ne yerdik eskiden onunla
İstanbulun en guzel semtlerinin en meshur. Yemekleri...
Simdi ona yediririm kendim izlerim artik

ablacım benimki 2 kilodan kaynaklanmıyo 1 senedir tam diyet yapmasmda spor yapıyodum oyüzden bedenim düştü

Kızlar ben çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER.GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN.(Dün rüyamda bebeğim olduğunu gördüm.Hayırlısı olsun bakalım )

geçmiş olsun ablacım bn jillian yaptığım ilk gün topallıyordum 2 gündür yapamıyorum yarın tekrar başlycam çok işe yarıyo

Bencede canım ara verme devam et. Benimki çok beter olmuş yaaaa. Üç gün olacak geçmedi daha.

Kızlar ben çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER.GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN.(Dün rüyamda bebeğim olduğunu gördüm.Hayırlısı olsun bakalım )

bende çıkıym artık herkese iyi geceler

İyi geceler kızlarrrrr

Nasıl 40 yaaaaa benden 40 düşüyor artık bir iki ay önce bir pantolon almıştım 40 beden şuan yürüyüş pantolonu gibi bişey oldu. Düşcek nerdeyse.
Sen daha ince görünüyorsun. Bence 38 te olur sana.

Sakın haaaaaa az kaldı hedefine kaçamak yapma. Biran önce mezun olda istediğin gibi geç korumaya.

kızlar desteğiniz için saolun benim mevzum izin değil neyse atlatılıyo bir şekilde

sabah sabah fırında patatesi anlamadım onun harici güzel afiyet olsun

patatesli yumurta kızartma yani biraz fazla olmuş ama spor süper afiyet olsun fundacım

teşekkürler canım spor sabit kaldı bende sen nasılsın hatice
shred a devam ediyormusum level 3 benim suyumu çıkarıyo çok terliyorum

desteğin için saol canım
malesef:18: 1 öğün çığrımdan çıktım ebrucum özür dilerim beni ne kadar geriye attı bilmiyorum ama yaptım olan oldu bahane mi oldu bilmiyorum ama inşallah cuma günkü kilomu etkilemez
bak ma sen onlara kıskançlık onlar dua oku bolca ayetel kürsi felek nas nazara iyi geliyor
sen nasıl hissedersen ona göre davran banada herkes zayıfsın falan diyo ama ben ölçülerimi ve bedenimi biliyorum kimseye takılmamak lazım ebrucum boşver

afiyet olsun kuruyemişler çok değil sorun olmaz akşamda ekmek yememişsin zaten

Sporla telafi edeceğim. Bu akşam ip atlarım yarında hava güzel olursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Konya'da şuan yağmur yağıyor, gök gürültüsüyle birlikte
inan ebru şuan evin içi 30 derece yanıyoruz
Okuldan yeni ciktim
Kayit donemi ya sabah 10dan beri okuldayim
Yorgunum

Kizlar bugun pattes gunuydu de ben mi kacirdim ya hayirdir [/QUOTE]ne kaydı kız betüş

bence fazla bişey yok sıkma canını hatice bugün dengelemişsin zaten afiyet olsun

afiyet olsun sporunda güzel olmuş

masallah hatice spor

kızlar desteğiniz için saolun benim mevzum izin değil neyse atlatılıyo bir şekilde

patatesli yumurta kızartma yani biraz fazla olmuş ama spor süper afiyet olsun fundacım

desteğin için saol canım
malesef:18: 1 öğün çığrımdan çıktım ebrucum özür dilerim beni ne kadar geriye attı bilmiyorum ama yaptım olan oldu bahane mi oldu bilmiyorum ama inşallah cuma günkü kilomu etkilemez
bak ma sen onlara kıskançlık onlar dua oku bolca ayetel kürsi felek nas nazara iyi geliyor
sen nasıl hissedersen ona göre davran banada herkes zayıfsın falan diyo ama ben ölçülerimi ve bedenimi biliyorum kimseye takılmamak lazım ebrucum boşver

Sporla telafi edeceğim. Bu akşam ip atlarım yarında hava güzel olursa işe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Konya'da şuan yağmur yağıyor, gök gürültüsüyle birlikte
Okuldan yeni ciktim
Yorgunum

Kizlar bugun pattes gunuydu de ben mi kacirdim ya hayirdir [/QUOTE]ne kaydı kız betüş

bence fazla bişey yok sıkma canını hatice bugün dengelemişsin zaten afiyet olsun

masallah hatice spor

desteğin için saol canım

Okuldan yeni ciktim
Yorgunum

masallah hatice spor

aynı şey bende de oluyor ebrucum

Ben sporu yaparken teyze geldi oklava arıyordu Spor yapacağım canım.Bugün gibide hafif beslenirsem kendime gelirim inşallah.

Ebru ama kus kadar yemek te dogru degil ki
Hep ne diyorduk daha sonra devam ettirebilecegimiz gibi yemeluyiz
Ve senin menun de gayet normal bence

Ya bu arada ben hilali ozledim yaa gelsin artik
ben de özledim mezun oldu kayboldu

doğru görmüşsün ablacım dün mecburi değil diye yayınlamadım ama kaçamak yapmadım:)

üzülme ablacım sen başka şeylerle ilgilen düzelir moralin
saol ablacım

ayyyyyyyy kızlar şu anda popom yanıyor yaa bayadır bisiklete binmeyince selesi baya bir acıttı popomu alışana kadar gaziyim yanii

güle güle kullan ablacım

menümüde yazym barük

sabah:1.5 dilim ekmek 1 tabak yoğurt 2 bardk çay
akşam:1 küçük tabak kavurma:26: 1 dilim ekmek

bugün baya bi yürüyüş yaptım çarşı pazar dolaştım
az yemişsin ablam senin metonu hızlandırmak için öğün sayına dikkat etmen lazım tatlım

Menum

Sabah
1 bardk light sut

Oglen
Kori soslu tavuk
Zero

Aksam
Haslanmis tavuk gogsu
2 kasik kozlenmis biber-patlican sosu
afiyet olsun bende yarın tavık yapıyım bali

güzel olmuş hatice

kasların zorlanmış sen shreda başlasan ebrucum feci yanıyo heryerin

bende çıkıym artık herkese iyi geceler
iyi geceler kızlar

senin kemiklerin gercekten çok ince ebrucum ondan ben 38 beden anca giyiyorum

Iyi geceler kizlar, msj sayilari bana atiliyor unutmayin
tamam gönülcüm

kızlar 1 öğün özellikle ekmek çok fazla kaçamak yaptım inşallah cuma günü çok fark etmez kilom
ama sporumu güzel yaptım incelmeye devam ediyorum
-sporumu yazıyım bugün hiç terlemediğim kadar terledim nedenini bilmiyorum
-45 dak tempolu yürüyüş
-30 dak shred
-200 ip atlama
-100 yan bel
-100 kalça hareketi
telafi olmuştur umarım kızlar

ay cnm iş hemgrafik bölümüne bakacak hem de basın bölümüne destek olacak birini arıyorlarmıs bende ikiside var bakalım yarın ne olacak

Menum

Sabah
1 bardk light sut

Oglen
Kori soslu tavuk
Zero

Aksam
Haslanmis tavuk gogsu
2 kasik kozlenmis biber-patlican sosu

menün güzel olmuşş cnm

iyi geceler kızlar

Gulcin dukanda kacamaklar cok etkiliyor diyorlar ama insallah cuma seni cok etkilemez
Ekmegi cok kacirdim demissin ama menunu yazmamissin?

Ebru dedigim gibi ne zamandir alisveris yapmadim bilmiyorumnnasil olur
Evde 38 beden olan pantolonlardan olan da var biraz sikan da var
Ama benim yapisal olarak kalcada toplaniyor kilom
Bir de senin boyun da benden uzun
Boyle bir fark olmasi normal

Kızlar kaçıyorum bende herkese iyi geceler kocaman öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…