günaydıııııııııııınbnim tartım bozulmuş eski model bi tartı vardı bu cuma onunla tartılıcam yani tam olarak belli olmaz gram falan hesaplayamıcam
ewt banada gelmiyo ama alamam annem ancak haftaya dediCumaya kadar tarti alsaniz zelis?
Mumkunu var midir?
Eski tip tartilar cok guvenilir gelmiyo bana
günaydın kızlar hilalcim özlemez miyiz canım.inş. hallolur canım
kızlar ben arkadaşa gidiyorum abartmadan döneceğim.
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
peynir
öğlen sonu arkadaşta abartmadan yiyeceğim
akşam
1 aktivya yerim
sporumuda yaparım
Kızlar beni özledinizz miii ?
Ben çok özledim
İnternet canımı sıktı baya hala yok.
Aslında tam yok da değil geliyor gibi oluyor takıma kadar giriyorum tam giriş yapacağız hata gösteriyor gidiyor internet.
Onun haricinde canım çok sıkkın.
Babam olmaz demiş bulunuyor.
Sevdiceğiminkiler de işte sadece nişan falan olsa bu sene diyorlar.
Ama kararlıyız olacak bir şekilde.
Bu hafta sonunda bizimkisi geliyor bir kaç gün beraber geçirip gideceğiz eve 15 gün falan buralarda neler olacak neler bitecek hiç bilmiyorum.
Dua edin bana olur mu ?
Siz nasılsınız?
ablacım bizde seni özledik
canını sıkma hayırlısı olsun sonuçta dua edecz snin için merak etme
Ben çok özledim
Aslında tam yok da değil geliyor gibi oluyor takıma kadar giriyorum tam giriş yapacağız hata gösteriyor gidiyor internet.
Bu hafta sonunda bizimkisi geliyor bir kaç gün beraber geçirip gideceğiz eve 15 gün falan buralarda neler olacak neler bitecek hiç bilmiyorum.
Dua edin bana olur mu ?
Siz nasılsınız?
kızlar 1 öğün özellikle ekmek çok fazla kaçamak yaptım inşallah cuma günü çok fark etmez kilom
ama sporumu güzel yaptım incelmeye devam ediyorum
-sporumu yazıyım bugün hiç terlemediğim kadar terledim nedenini bilmiyorum
-45 dak tempolu yürüyüş
-30 dak shred
-200 ip atlama
-100 yan bel
-100 kalça hareketi
telafi olmuştur umarım kızlar
Tebrikler Gönül çok güzel olmuş.Sporumu yazmayi unutmusum
Bootcamp calorie burn (30 dak)
200 ip atlama
30 dak kond biskleti
(aslinda yan simitler icin ozellikle birsey yapmak istiyorum ama napmam gerektigini bilmiyorum:26:)
Yarin gorusuruz kizlar good night
Günaydın canım.Guuunaaaydiiiinnnn erkenciyim bugun uyku tutmadiii52:
Özlemez olur muyuz hiç AKLIMIZ SENDE.Babanın tavrına senin adına üzüldüm ama okulun bitmesini istiyodur o.Hayırlısı olsun canım benim.Kızlar beni özledinizz miii ?
Ben çok özledim
Dua edin bana olur mu ?
Siz nasılsınız?
Afiyet olsun güzel görünüyor.Tabii arkadaşlarda neler yiyeceksin sabırsılıkla bekliyoruzgünaydın kızlar hilalcim özlemez miyiz canım.inş. hallolur canım
kızlar ben arkadaşa gidiyorum abartmadan döneceğim.
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
peynir
öğlen sonu arkadaşta abartmadan yiyeceğim
akşam
1 aktivya yerim
sporumuda yaparım
Arada gelmeye çalış haberdar et canım bizi.Sevdiceğinin gelmesine sevindim.İnşallah aileleri ikna edersiniz.Kızlar bu araada dereceden hiç çıkılmamış tebrik ederim hepinizi
Görüşürüz şimdilikk ...
günaydıııııııııııınbnim tartım bozulmuş eski model bi tartı vardı bu cuma onunla tartılıcam yani tam olarak belli olmaz gram falan hesaplayamıcam
Ben çok özledim
Dua edin bana olur mu ?
Siz nasılsınız?
Selamlar çıtırlarıma:119::119::119::119::119:
Selam Buse.Kendinden neden nefret ediyorsun canım daha neler.Allah sağlık versin kilolarını da en kısa sürede verirsin.Üzme kendini tamam mı?Kaç kilo vermiş olursam olayım hala fotolarda aşırı dobiç çıkıyorum, birde bunları face e fln koyuyolar kızlar, çok moralim bozuldu sabah sabah
Bu pazar bi arkadaşın doğum günü vardı ve zorla fotoların içine aldılar beni kendimden nefret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?