Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sporumu yazmayi unutmusum

Bootcamp calorie burn (30 dak)
200 ip atlama
30 dak kond biskleti
(aslinda yan simitler icin ozellikle birsey yapmak istiyorum ama napmam gerektigini bilmiyorum:26:)

Yarin gorusuruz kizlar good night

Gunaydiiin

Nasilsin gonul?
Senden baska kimse ugramamis

Turta 5 dk sonra is gorusmesine girecek, iyi gecer insallah
Ay kizlar ben hala her sabah tartiliyorum
Bu hafta boyle bozmadan devam edersem cuma cok guzel bir bildirim yapacagiimm

günaydıııııııııııın bnim tartım bozulmuş eski model bi tartı vardı bu cuma onunla tartılıcam yani tam olarak belli olmaz gram falan hesaplayamıcam

günaydıııııııııııın bnim tartım bozulmuş eski model bi tartı vardı bu cuma onunla tartılıcam yani tam olarak belli olmaz gram falan hesaplayamıcam

Cumaya kadar tarti alsaniz zelis?
Mumkunu var midir?
Eski tip tartilar cok guvenilir gelmiyo bana

Kızlar beni özledinizz miii ?
Ben çok özledim
İnternet canımı sıktı baya hala yok.
Aslında tam yok da değil geliyor gibi oluyor takıma kadar giriyorum tam giriş yapacağız hata gösteriyor gidiyor internet.
Onun haricinde canım çok sıkkın.
Babam olmaz demiş bulunuyor.
Sevdiceğiminkiler de işte sadece nişan falan olsa bu sene diyorlar.
Ama kararlıyız olacak bir şekilde.
Bu hafta sonunda bizimkisi geliyor bir kaç gün beraber geçirip gideceğiz eve 15 gün falan buralarda neler olacak neler bitecek hiç bilmiyorum.
Dua edin bana olur mu ?

Siz nasılsınız?

Cumaya kadar tarti alsaniz zelis?
Mumkunu var midir?
Eski tip tartilar cok guvenilir gelmiyo bana
ewt banada gelmiyo ama alamam annem ancak haftaya dedi birde herzaman tartıldığım tartı değil farklı rakamlar çıkar eminim

günaydın kızlar hilalcim özlemez miyiz canım.inş. hallolur canım

kızlar ben arkadaşa gidiyorum abartmadan döneceğim.

sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
peynir

öğlen sonu arkadaşta abartmadan yiyeceğim

akşam
1 aktivya yerim

sporumuda yaparım

Maşallah menülerde pek güzel afiyet olsun

ablacım bizde seni özledik
canını sıkma hayırlısı olsun sonuçta dua edecz snin için merak etme

sen özlenmezmisin güzelim ya.baban niye huysuzluk ediyorki hala anlamıyorum ben bu büyükleri hayat kuracak olan sizlersiniz tamam hakları var da bu kadar olmaması lazım.neyse inşallah hallolur siz kararlı olduktan sonra allah ayırmasın sizi inşallah.sen nasılsın sağlık sorunlarını ihmal etme dikkat et kendine sitres yine üst seviyede olacağa benziyor çünkü.neyse allah yardımcınız olsun güzel kardeşim.

Kaç kilo vermiş olursam olayım hala fotolarda aşırı dobiç çıkıyorum, birde bunları face e fln koyuyolar kızlar, çok moralim bozuldu sabah sabah

Bu pazar bi arkadaşın doğum günü vardı ve zorla fotoların içine aldılar beni kendimden nefret ettim

Çok güzel olmuş Gülçin.
Sporumu yazmayi unutmusum

Bootcamp calorie burn (30 dak)
200 ip atlama
30 dak kond biskleti
(aslinda yan simitler icin ozellikle birsey yapmak istiyorum ama napmam gerektigini bilmiyorum:26:)

Yarin gorusuruz kizlar good night
Tebrikler Gönül çok güzel olmuş.

Guuunaaaydiiiinnnn erkenciyim bugun uyku tutmadiii52:
Günaydın canım.

Özlemez olur muyuz hiç AKLIMIZ SENDE.Babanın tavrına senin adına üzüldüm ama okulun bitmesini istiyodur o.Hayırlısı olsun canım benim.

Afiyet olsun güzel görünüyor.Tabii arkadaşlarda neler yiyeceksin sabırsılıkla bekliyoruz
Kızlar bu araada dereceden hiç çıkılmamış tebrik ederim hepinizi

Görüşürüz şimdilikk ...
Arada gelmeye çalış haberdar et canım bizi.Sevdiceğinin gelmesine sevindim.İnşallah aileleri ikna edersiniz.

Bozma moralini zelişcim 1 hafta idare et yeni tartın gelicek nasıl olsa

İnşallah herşey güzel olur canım ya:26:

Son düzenleme:
Selamlar çıtırlarıma:119::119::119::119::119:

Selam Buse.Kendinden neden nefret ediyorsun canım daha neler.Allah sağlık versin kilolarını da en kısa sürede verirsin.Üzme kendini tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…