Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

buradaki resimde pekte öyle durmuyodun canım ya göbüş görünüyordu bir tek bacakların falan gayet ince gözüküyordu boyun kaç senin ?

buradaki resimde pekte öyle durmuyodun canım ya göbüş görünüyordu bir tek bacakların falan gayet ince gözüküyordu boyun kaç senin ?

Sorun da göbiş ve kollarda zaten canım çok mutsuzum kızlar ben bugün ya

60ları görene kadar bana huzur yok

Selam Buse.Kendinden neden nefret ediyorsun canım daha neler.Allah sağlık versin kilolarını da en kısa sürede verirsin.Üzme kendini tamam mı?

Malesef tamam diyemicem Haticecim:26:
Temmuza kadar 60ları hedefliyorum bu ay, bunu başarıcam

Son düzenleme:

bence hiç sitres yapma nasıl göründüğünede bakma bazen hepimize oluyor öyle ama zaten amacımız bu görüntülerden kurtulmak burda olduğum sürecede başarıcaz bunu inşallah.sen sıkma canını aynen devam yememzlik falan etme :)

Başaracağız
da yine de moralimi kontrol edemiyorum, bir de regl şişkinliği var bugün üstüne cuk oturdu

Zamanı ileri alabilseydim süper olurdu Ne zaman rahat rahat fotoğraflarıma bakabileceğim onu çok merak ediyorum kuzu ya

Valla onu bende merak ediyorum Ben 7 kilo verdim ama hala fiziğimden hoşlanmıyorum.İnşallah şu kendi gözümüzle gördüğümüz memnuniyetsiz fiziğimizden kurtuluruz.

Menümü yazayım bari

Sabah: 2 dlm tam buğday ekmek
2 kk beyaz peynir
5 yeşil erik

Ara: 3 kuru erik

Öğlen: semizotu salatası

Ara: yok

Akşam: nesfit + 4 yk yoğurt

Hiç beğenmedim

Son düzenleme:
Menümü yazayım bari

Sabah: 2 dlm tam buğday ekmek
2 kk beyaz peynir
5 yeşil erik

Ara: 3 kuru erik

Öğlen: semizotu salatası

Ara: yok

Akşam: nesfit + 4 yk yoğurt

Hiç beğenmedim

Evdeysen güzel bir yemek yapıp yiyebilirdin veya et türü güzel olurdu.Onun dışında hafif ve az yemişsin.

Gunaydiiin

Nasilsin gonul?
Senden baska kimse ugramamis

Turta 5 dk sonra is gorusmesine girecek, iyi gecer insallah
Ay kizlar ben hala her sabah tartiliyorum
Bu hafta boyle bozmadan devam edersem cuma cok guzel bir bildirim yapacagiimm

ayy güzel gecti canım güzel umarım sonuc da güzel olur

hello hilalim üzülme yaa sonucta siz istedikten sonra onlarda eninde sonunda razı olacaklar.

ayy bende gıcık oluyorum öyle şeylere yaa birde koyup etiketlerler bende o kadar kilo verdim ama hala kendimi begenmiyorum valla hastalık mı oluyor sonrasında ne oluyor acaba bu olay verdikçe daha zayıf olmak istiyorsun

Son düzenleme:

Haftasonu internete giremediğim halde geçmişi okuyup mesaj atmam nasıl mümkün olacak anlamadm ebru :26:

Cumartesi iş yerşnde bi tartışma oldu ve ordan çıktıktan sonra da uğrayamadım zaten

Ayyyy elimi belime koyunca bile gözlerim doluyor bugün sinir oldum kendime yaa:26::26:

Gunaydiiin

Nasilsin gonul?
Senden baska kimse ugramamis

Turta 5 dk sonra is gorusmesine girecek, iyi gecer insallah
Ay kizlar ben hala her sabah tartiliyorum
Bu hafta boyle bozmadan devam edersem cuma cok guzel bir bildirim yapacagiimm
inşallah betülcüm cuma gününü bende çok merak ediyorum dünkü kaçamaktan sonra

günaydıııııııııııın bnim tartım bozulmuş eski model bi tartı vardı bu cuma onunla tartılıcam yani tam olarak belli olmaz gram falan hesaplayamıcam
günaydın ablacım sıkma canını haftaya alınır nasılsa ödünç birinde tartılsan cuma günü bir yakınında falan
canım çok özledik seni
hersey çok iyi olur inşallah hilalcim

afiyet olsun aysecim
Kızlar bu araada dereceden hiç çıkılmamış tebrik ederim hepinizi

Görüşürüz şimdilikk ...
görüşürüz bizi unutma yaz arada hilalim
Herkese sevgi dolu günaydın ve tünaydınlar
günaydın hatice öğlen oldu

Selamlar çıtırlarıma:119::119::119::119::119:
selam busecim

sıkma canını yola devam önceden 90 kiloymuşsun tickerin öyle yazıyo şimdi 7 li rakamlarda başarmışsın daha da başaracaksın sıkma kendini

inşallah canım

Valla onu bende merak ediyorum Ben 7 kilo verdim ama hala fiziğimden hoşlanmıyorum.İnşallah şu kendi gözümüzle gördüğümüz memnuniyetsiz fiziğimizden kurtuluruz.
aynen ya fiziğimi hiç beğüenmiyorum hatice

Bende az önce regle oldum.Regle olunca sevinen ilk kadın benim sanırım.

[/B][/COLOR]
geçmiş olsun

bence normal olmuş ama sen daha çok öğün ve ara yapıyordun sanırım az yersen korumaya alır dikkat et busecim

hastalık gibi birsey oluyo galiba fundacık

Haftasonu internete giremediğim halde geçmişi okuyup mesaj atmam nasıl mümkün olacak anlamadm ebru :26:

Cumartesi iş yerşnde bi tartışma oldu ve ordan çıktıktan sonra da uğrayamadım zaten
canım hafta içi geldiğinde hafta sonuna göz atıp alıntılıyarak mesaj yazarsan demiştir ebru sana menülere falan
mesela bende fark ediyorum burda olduğun sürece sohbette kim varsa onunla muhabbet edip alıntı yapıyorsun akşam olmadan çıkıyorsun doğal olarak menüleri göremiyorsun ve ertesi gün gelince geçmişe bekıp alıntı yapmıyorsun bunu hatırlatıyoruz busecim

Ayyyy elimi belime koyunca bile gözlerim doluyor bugün sinir oldum kendime yaa:26::26:
sıkma canını bu kadar birden almadık ki bu kiloları birden verelim değil mi zaman tanı kendine tatlım

kızlar özellikle belimde ve bacaklarımda gözle görülür elle tutulur bir incelme var
sabah tartılmadım fakat belimi ölçtüm inanamadım 13 gün önce 81 cm olan belim bugün 76 cm olmuş ve ben havalara uçtum spora devam

kızlar oğlum uyurken çöpü döküp gidip tavuk falan alıp geliyim pişiriyim de yeyim o pişerken bende sporumu yaparım hepinizi öptüm
akşama menüm ve sporumla uğrarım çok kaynatmayın ben yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…