Kaç kilo vermiş olursam olayım hala fotolarda aşırı dobiç çıkıyorum, birde bunları face e fln koyuyolar kızlar, çok moralim bozuldu sabah sabah
Bu pazar bi arkadaşın doğum günü vardı ve zorla fotoların içine aldılar beni kendimden nefret ettim
buradaki resimde pekte öyle durmuyodun canım ya göbüş görünüyordu bir tek bacakların falan gayet ince gözüküyordu boyun kaç senin ?
Selam Buse.Kendinden neden nefret ediyorsun canım daha neler.Allah sağlık versin kilolarını da en kısa sürede verirsin.Üzme kendini tamam mı?
Oldukça iradelesin.İnşallahta en kısa sürede kiloları vereceksin.Yeter ki morelin bozulmasın.Malesef tamam diyemicem Haticecim:26:
Temmuza kadar 60ları hedefliyorum bu ay, bunu başarıcam
Sorun da göbiş ve kollarda zaten canım çok mutsuzum kızlar ben bugün ya
60ları görene kadar bana huzur yok
Malesef tamam diyemicem Haticecim:26:
Oldukça iradelesin.İnşallahta en kısa sürede kiloları vereceksin.Yeter ki morelin bozulmasın.
bence hiç sitres yapma nasıl göründüğünede bakma bazen hepimize oluyor öyle ama zaten amacımız bu görüntülerden kurtulmak burda olduğum sürecede başarıcaz bunu inşallah.sen sıkma canını aynen devam yememzlik falan etme :)
Zamanı ileri alabilseydim süper olurduNe zaman rahat rahat fotoğraflarıma bakabileceğim onu çok merak ediyorum kuzu ya
Başaracağızda yine de moralimi kontrol edemiyorum, bir de regl şişkinliği varbugün üstüne cuk oturdu
Evdeysen güzel bir yemek yapıp yiyebilirdin veya et türü güzel olurdu.Onun dışında hafif ve az yemişsin.Menümü yazayım bari
Sabah: 2 dlm tam buğday ekmek
2 kk beyaz peynir
5 yeşil erik
Ara: 3 kuru erik
Öğlen: semizotu salatası
Ara: yok
Akşam: nesfit + 4 yk yoğurt
Hiç beğenmedim
Gunaydiiin
Nasilsin gonul?
Senden baska kimse ugramamis
Turta 5 dk sonra is gorusmesine girecek, iyi gecer insallah
Ay kizlar ben hala her sabah tartiliyorum
Bu hafta boyle bozmadan devam edersem cuma cok guzel bir bildirim yapacagiimm
Kızlar beni özledinizz miii ?
Ben çok özledim
İnternet canımı sıktı baya hala yok.
Aslında tam yok da değil geliyor gibi oluyor takıma kadar giriyorum tam giriş yapacağız hata gösteriyor gidiyor internet.
Onun haricinde canım çok sıkkın.
Babam olmaz demiş bulunuyor.
Sevdiceğiminkiler de işte sadece nişan falan olsa bu sene diyorlar.
Ama kararlıyız olacak bir şekilde.
Bu hafta sonunda bizimkisi geliyor bir kaç gün beraber geçirip gideceğiz eve 15 gün falan buralarda neler olacak neler bitecek hiç bilmiyorum.
Dua edin bana olur mu ?
Siz nasılsınız?
Kaç kilo vermiş olursam olayım hala fotolarda aşırı dobiç çıkıyorum, birde bunları face e fln koyuyolar kızlar, çok moralim bozuldu sabah sabah
Bu pazar bi arkadaşın doğum günü vardı ve zorla fotoların içine aldılar beni kendimden nefret ettim
Hafta sonu girememen problem değilde canım haber verirsen daha iyi olur. Ayrıca cumartesinin mesaj sayısını yazmamışsın canım. Listede 0 olarak geçecek haberin olsun. Mesaj sayıları çok önemli. Sonuçta sen deneme haftasındasın. Takıma girip giremeyeceğinin kararını verirken mesaj sayıları önemli bir etken olacak. Bide böyle durumlarda yani gelemediğimiz zamanlar geçmişi okumamızda fayda var. (Umarım bunu okursun)
inşallah betülcüm cuma gününü bende çok merak ediyorum dünkü kaçamaktan sonraGunaydiiin
Nasilsin gonul?
Senden baska kimse ugramamis
Turta 5 dk sonra is gorusmesine girecek, iyi gecer insallah
Ay kizlar ben hala her sabah tartiliyorum
Bu hafta boyle bozmadan devam edersem cuma cok guzel bir bildirim yapacagiimm
günaydın ablacım sıkma canını haftaya alınır nasılsa ödünç birinde tartılsan cuma günü bir yakınında falangünaydıııııııııııınbnim tartım bozulmuş eski model bi tartı vardı bu cuma onunla tartılıcam yani tam olarak belli olmaz gram falan hesaplayamıcam
canım çok özledik seniKızlar beni özledinizz miii ?
Ben çok özledim
İnternet canımı sıktı baya hala yok.
Aslında tam yok da değil geliyor gibi oluyor takıma kadar giriyorum tam giriş yapacağız hata gösteriyor gidiyor internet.
Onun haricinde canım çok sıkkın.
Babam olmaz demiş bulunuyor.
Sevdiceğiminkiler de işte sadece nişan falan olsa bu sene diyorlar.
Ama kararlıyız olacak bir şekilde.
Bu hafta sonunda bizimkisi geliyor bir kaç gün beraber geçirip gideceğiz eve 15 gün falan buralarda neler olacak neler bitecek hiç bilmiyorum.
Dua edin bana olur mu ?
Siz nasılsınız?
afiyet olsun aysecimgünaydın kızlar hilalcim özlemez miyiz canım.inş. hallolur canım
kızlar ben arkadaşa gidiyorum abartmadan döneceğim.
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
peynir
öğlen sonu arkadaşta abartmadan yiyeceğim
akşam
1 aktivya yerim
sporumuda yaparım
görüşürüz bizi unutma yaz arada hilalimKızlar bu araada dereceden hiç çıkılmamış tebrik ederim hepinizi
Görüşürüz şimdilikk ...
günaydın hatice öğlen olduHerkese sevgi dolu günaydınve tünaydınlar
selam busecimSelamlar çıtırlarıma:119::119::119::119::119:
sıkma canını yola devam önceden 90 kiloymuşsun tickerin öyle yazıyo şimdi 7 li rakamlarda başarmışsın daha da başaracaksın sıkma kendiniKaç kilo vermiş olursam olayım hala fotolarda aşırı dobiç çıkıyorum, birde bunları face e fln koyuyolar kızlar, çok moralim bozuldu sabah sabah
inşallah canım
Sorun da göbiş ve kollarda zaten canım çok mutsuzum kızlar ben bugün ya
60ları görene kadar bana huzur yok
Malesef tamam diyemicem Haticecim:26:
aynen ya fiziğimi hiç beğüenmiyorum haticeValla onu bende merak ediyorumBen 7 kilo verdim ama hala fiziğimden hoşlanmıyorum.İnşallah şu kendi gözümüzle gördüğümüz memnuniyetsiz fiziğimizden kurtuluruz.
geçmiş olsunBende az önce regle oldum.Regle olunca sevinen ilk kadın benim sanırım.
[/B][/COLOR]
bence normal olmuş ama sen daha çok öğün ve ara yapıyordun sanırım az yersen korumaya alır dikkat et busecimMenümü yazayım bari
Sabah: 2 dlm tam buğday ekmek
2 kk beyaz peynir
5 yeşil erik
Ara: 3 kuru erik
Öğlen: semizotu salatası
Ara: yok
Akşam: nesfit + 4 yk yoğurt
Hiç beğenmedim
hastalık gibi birsey oluyo galiba fundacıkayy güzel gecti canım güzelumarım sonuc da güzel olur
hello hilalim üzülme yaa sonucta siz istedikten sonra onlarda eninde sonunda razı olacaklar.
ayy bende gıcık oluyorum öyle şeylere yaabirde koyup etiketlerler bende o kadar kilo verdim ama hala kendimi begenmiyorum valla hastalık mı oluyor sonrasında ne oluyor acaba bu olay verdikçe daha zayıf olmak istiyorsun
canım hafta içi geldiğinde hafta sonuna göz atıp alıntılıyarak mesaj yazarsan demiştir ebru sana menülere falanHaftasonu internete giremediğim halde geçmişi okuyup mesaj atmam nasıl mümkün olacak anlamadm ebru :26:
Cumartesi iş yerşnde bi tartışma oldu ve ordan çıktıktan sonra da uğrayamadım zaten
sıkma canını bu kadar birden almadık ki bu kiloları birden verelim değil mi zaman tanı kendine tatlımAyyyy elimi belime koyunca bile gözlerim doluyor bugün sinir oldum kendime yaa:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?