Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim Zelişim sen ne yaptın aynen devam dimi?
ewt aynen dwm burdaki herkes elinden geleni yapıyor bnim için ablacım bnde devam ediyorum

ablacım kendinden niye nefret ediyosun ki biraz fazlalığın var ama çok az bence bu takımda kendinden nefret etmesi gereken biri varsa o da bnim

ne yaptım ne ettim annemi ikna ettim tartı almaya çıkıyırum birazdan

aaayyy afferin zelişime

Bebeğim benim kendimden nefret etme sebebim 2 ayda değmeyen insanların için kendimi üzüp 30 kilo almış olmam , yoksa şu an da içinde bulunduğum durumdan nefret etmiyorum yani, sende sakın buse ablan gibi yapma çıtırım

bn o hatayı çoktan yaptım ablacım kilolarımın hepsini değmeyen insanların stresinden aldım ama bütün izlerini atıcam üstümden

Ben geçmişe de bakıyorum, yorum da yazıyorum kızlar, bu konuda şüpheniz varsa nasıl olsa deneme süreci sonunda karar verirsiniz

bugünkü menümü yazayım bugün biraz karışık oldu evde birşeyde kalmadı gidicem diye:)
sabah: domates,haşlanmış yumurta,yeşil çay,1 dilim ekmek,msaydanoz,nane
ara: 1 sütlü kahve şekersiz komşudada türk kahvesi
öğlen-akşam mercimek çorbası 2 kaşık makarna,1 elma
2 litre su

Ayyyy elimi belime koyunca bile gözlerim doluyor bugün sinir oldum kendime yaa:26::26:
Busecim anlık morel bozukluğu oluyor bu normalde üzme kendini.İşten kaçta çıkıyorsun bilmiyorum ama çıkınca git güzel bir spor yap.Kendini iyi hissettirecektir.

Maşallah ne güzel.Demekki senin problemin spor yapmadığın için sıkılaşmamakmış.Zaten kilon falan yok.Spor fiziğini iyice şekillendirecektir.

Ay durun kızlar ne oluyor.Morel bozukluğu falan yok.Kimse kimseden daha çokta kendinden nefret etmesin.Kiloya göre nefret sıralaması mı yapacağızNefret ettiğimiz şey kendimiz değil kilolarımız ve bu yüzden burdayız.Hep beraber kurtulacağız ve kendimizden asla nefret etmeyeceğiz.Buna sebep olan çevremizeki kişileri de bir daha asla hayatımıza sokmayacağız.TAMAM MI?

Aferin süpersin.
bende dün gece oldum ama hiç sevinmiyorum çünkü her tarafım ağrıyor birde uçak sitresi kız uçakta pek durmuyor inşalah bu defa durur.keyfide yok zaten hayırlıyla varaydık
İnşallah uçakta sorun çıkarmaz yaramaz.Uçak yolculuklarında çocuklar ayrı bir sorun oluyor.Çocuk basınçtan etkileniyor ve rahatsız oluyor olsa gerek,bunu da ağlayarak gösteriyor.Anneler ne yapacağını şaşırıyor.Uçak yolcuğumun büyük kısmı çocuk ağlamaları ile geçiyor Alıştım artık.İlerde benim çocuğumda ağlar diye yadırgayamıyorum.

Ben geçmişe de bakıyorum, yorum da yazıyorum kızlar, bu konuda şüpheniz varsa nasıl olsa deneme süreci sonunda karar verirsiniz

Busecim gayet paylaşımcısın ve bol bol mesaj atıyorsun bunda sorun yok tamam mı?Geldiğin gibi grubada güzel bir enerji getirdin.Gündüzleri rahat rahat girebiliyorsun zaten.Gün içinde sürekli burdasın.Akşamları çok giremiyorsun ve grubun çoğu akşam saatlerinde burada oluyor.Haliyle menülerde o zaman paylaşılıyor.Arkadaşlarında dediği gibi bir gün öncenin menülerine yorum yapabilirsin ki gördükçe yapıyormuşsun.Hergün yazdığın mesaj sayısınıda atıyorsan problem yok.Atmadığın günler sıfır geçince deneme sürecinde senin için sıkıntı yaratabilir.

Makarna dışında sorun yok.Oda yağlı bir sosla yapılmadıysa afiyet şeker olsun.

valla benim kız bir başladımı susmakta bilmiyor ilk zamanlar utanırdım dua ederdim uçakta ağlamasın diye 3 aylık tı ilk bindiğinde uçak inene kadar susmadı kadının biriyle uçağın koridorunda örtünün içinde sallamıştık sususn diye ne rezillikti var ya şimdi büyüdü ama yaygarası değişmedi:)ama insan alışıyor uçaktakilerde alışmış artık ne yapsınlar sağda dur inelim diyemeyeceğimize göre bizi böyle kabul edecekler hehe:)

Kızlaaaar siz menüleri mi diyordunuuuz:26::26::26::26::26:

Ben aslında çoğu menüyü bilerek yorumlamıyordum o konuda çekingenim biraz:26:

yani normalde değilim hatta bu konuda arkadaaşlarımı kontrol etmeyide çok severim ama daha yeniyim ve takıma da girmedim diye şeyetmediydim:26:

Bu arada arkadaşımın annesi aradı nasıl kilo verdiğimi sordu moralim yerine geldi,çok şaşırmışlar bana

Ben topiğe geldiğimde zaten günaydın diyip hoop geçmişe gidiyordum ama cevap yazmıyordum pek, siz kaşındınız

Haticem akşam gidicem sporuma kesinlikle , sonuçta 2 haftadır sigara içmeyen sağlıklı bi insanım artık nefeslerim düzeldi

Kaptan sağda inecek var hehehehe Uçak koltuğunda bebek altı temizlenmediği sürece sorun yok.Ağlasın birşey olmaz

Ay ne güzel ne güzel moreller yerine gelsin

bak bir taraf senin canını sıkabilirken bir tarafta keyfini yerine getirebiliyor o yüzden sen kendini bil yeter.bir 5 kilo sonrası zaten daha hoş görüneceğin kesin ona odakla kendini. rahatla biraz sen böyle yaparsan biz ne yapalım ya :) bende bir ara nefret ediyordum kendimden kilo vermeye başladıkça dedim kilolarıma siz bende emanetsiniz yakında gideceksiniz diye gidecekler bir bir iki iki üç üç derken fnish:)mutlu son:)

Kaptan sağda inecek var hehehehe Uçak koltuğunda bebek altı temizlenmediği sürece sorun yok.Ağlasın birşey olmaz

Ay ne güzel ne güzel moreller yerine gelsin

yok daha neler onu yapanda varmı hiç başıma gelmedi inşallahta gelmez gerçi uçağın tuvaleti var yani koltukta olurmu hiç:)ben dayanamıyom kokusuna millet havasızlıktan gider valla hehe:)

bende dün gece oldum ama hiç sevinmiyorum çünkü her tarafım ağrıyor birde uçak sitresi kız uçakta pek durmuyor inşalah bu defa durur.keyfide yok zaten hayırlıyla varaydık

Bende de ağrı ve şişlik oluyor canım regl benim kavusum resmen

Ama sıcak su torbası çok iyi çözüm bebeiş , gece al koynuna bi torba sabaha birşeyin kalmıyor

Canım 2 kaşık makarnayı yemediysen hala, sebze yemeği yap derim, hem 4-5 kaşık yersin en az ve doyarsın, ayrıca makarna miğdeni tembelleştirirken sebze tam tersi miğde çalıştırmış olur, mantar sote fln yapabilirsin mesela, ıspanak yada karnıbahar , onlar çok iyi geliyor
Onun dışında ben beğendim

yedim güzelim yedim yolculuk nedeniyle tüm stoklarımız tükenmiştir makarnaya talim etmek zorunda kaldım malesef:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…