Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güzel menü bebiş afiyet olsun

Ayşe izinli canım bana atabilirsiniz bu iki gün.

Simit'in yarısı haricinde güzel menü afiyet olsun. Bide activia yı sanırım tuvalet sorunu için kullanıyorsun. Peki faydası oluyor mu canım?

Simit kaçamaktı ebrucum yaa activia ara öğünsüz kalmayayım diye aklıma geldi ama bağırsaklara faydası var bence Bende var en azından

Ebrucum aşure-pilav-simit:26: birgün içinde fazla kaçmış, bence sabahları simit yeme:26:

kızlar bugün sizden ayrı kaldım ya.güniçinde dışarıdaydık geldik elektrikler yoktu yazamadım.umarım herkes iyidir geçmişide okuyamadım yarın sorun çıkmazsa okurum

İyiyiz bebiş sapasağlam ayaktayız

bugünkü menüm
sabah domates salatalık biber scucku yumurta azıcık.apeynir 1dilim ekmek
ara sütlükahve
öğlen akşam lahana yemeği salata haşlanmış tavuk azıcık karpuz azıcık kiraz
2 litr su

Afiyet olsun canım

Gunaydiin..
cok fena uykum var..

Benimde uykum var ofisteyim bi kahve yapıciiim şimdi

günaydn hanımlar.birazdan geçmişi okuyayım bu bilgisayarla ne kadar becereb,ilirsem.yeni bilgisayarı yeğenime vermişler 10 yıl önce ilkişe girdiğim zaman 1300 lira taksitle aldığım şimdinin hurdası bilgisayarım bana denk geldi :)klavyenin tuşlarına basarken sanki daktiloda yazıyormuşum g,ibi hissediyorum:) ne yapalım bunada şükür

Günaydın canım, boşver işlevi önemli

tatil serin geçecek herhalde hava serin ve yağmurlu yaz değilde son bahardayız sanki ya dışarı çıkamadım spor yapamıyorum umduğum gibi başlamadık ama sonumuz iyi olur inşallah

ya kızlar hava değişiminden mi reglidenmi karnım fena şiş afedersiniz tuvalet sorunu var form çayıda içtim dünden beri fayda etmedi düzelir inşallah yoksa çatlayacağım

Sabah:

1 dlm tam buğday ekmek
1
kk peynir
bol yeşillik

Ara:

1 Activia

Öğlen:

Haşlanmış kepekli makarna
3 yk yoğurt

Ara:

15 adet haşlanmış nohut

Akşam:

4 yk yoğurt + 3 yk müsli
1 maden suyu

Zeliş hoşgeldin bebeğim

Afiyet olsun Nora menun huzel canim ..

Selam kizlar, bugun burasi nasil bos kalmis boyle yazin korkarim ki giren bile olmaz

Bende kahvaltimi niyetine oglemi yapayim, gorusuruz ..

Selam kizlar, bugun burasi nasil bos kalmis boyle yazin korkarim ki giren bile olmaz

Bende kahvaltimi niyetine oglemi yapayim, gorusuruz ..

Hoşgeldin gönülcüm

Cuma öncesi bana da fazla ıssız göründü umarım fırtına öncesi sessizliktir.
Menümü beğenmene sevindim

Hoşgeldin gönülcüm

Cuma öncesi bana da fazla ıssız göründü umarım fırtına öncesi sessizliktir.
Menümü beğenmene sevindim

Hosbuldum canim ..

Ha aklima gelmisken bugun mumkun oldugunca hafif menuler ve sifir kacamak kizlar yarin malum cuma

hoşbulduk ablacım menün gayet iyi ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…