Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar benim mesai bitti, ama akşam uğrarım büyük ihtimalle öptüm herkesi kocaman

Kimsecikler yok bari menümü yazym bende

SABAH:2 dilim ekmek biraz peynir salatalık domates ve küçük bi parça kaşar peynir
ÖĞLEN:2 parça yağsız karnıyarık ve 1 dilim ekmek
AKŞM:1 kase kornflakes

su:2 litre

Herkese MERHABALAR.Bugün bütün gün evraklarla uğraştık hiç uğrayamadım.Burası da çok sessizmiş.:44:

bugünkü menüm
sabah domates salatalık biber scucku yumurta azıcık.peynir 1dilim ekmek
ara sütlükahve
öğlen akşam lahana yemeği salata haşlanmış tavuk azıcık karpuz azıcık kiraz
2 litr su
Afiyet olsun Nermin.

Güzel olmuş canım afiyet olsun.

Afiyet olsun Zeliş.Yağsız karnıyarık nasıl oluyor:44: İzinli yazılacaksın ama tartıldın mı merak ettim.

Selam kızlar ben geldim. Bilgisayar yapıldı allaha şükür ki eşim çok iyi anlıyor bu işlerden. Bugün kızımın mezuniyeti var saat 18:00 de başlıyor program. Çok kalamayacağım şimdi hazırlık yapmam lazım ama meraklıyım yaaa size bakmadan duramadım. Biraz göz atıp çıkarım.

Ay sormayın bu arada regl oldum. Acaip şiş hissediyorum kendimi. Bu hafta takımda 3 kişi var sanırım böyle. Umarım kilolarımızı etkilemez bu durum.

Çok ciddiyim canım dolunay konusunda. Aycangül diye bir arkadaş var duydunuz mu bilmiyorum onun ilgi alanına giriyor böyle konular. Araştırırsanız anlarısınız ne demek istediğimi.

Haklısın canım son iki haftadır çok değiştim ben. Biran önce toparlanmam lazım. Belki hedef kiloma çok az kaldığı için böyle oldu bilmiyorum ama kendime gelmem lazım.

Bişey yememişsin ki bence çok normal.

Teşekkürler canım eşim halletti format cd leri var evde. Ama neden böyle oldu anlamadım sanırım virüs kaynaklı bişey oldu.

hello bebekler gecmisi okudum ama tam 1,5 saat bisiklet sürdüm çok yorgunum o yüzden hemen yaticigimm iyi geceler herkescikleree

Güzel sürmüşsün turtacım.

bugünkü menüm
sabah domates salatalık biber scucku yumurta azıcık.peynir 1dilim ekmek
ara sütlükahve
öğlen akşam lahana yemeği salata haşlanmış tavuk azıcık karpuz azıcık kiraz
2 litr su

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Annenler nasıl karşıladı zayıflamanı?

günaydın bebekler dünkü mesajlar kime atılıyordu yaww Ebru'ya mı atacadukk?

Bana atılıyor canımcım

Haklısın canım. Bu hafta simiti mecburiyetten yedim canım ama en kısa zamanda düzelteceğim kahvaltımı.

Bunada şükür bence olmaması daha kötüdür.

ya kızlar hava değişiminden mi reglidenmi karnım fena şiş afedersiniz tuvalet sorunu var form çayıda içtim dünden beri fayda etmedi düzelir inşallah yoksa çatlayacağım

Aynı şey banada olur canım uzak bir yolcuuluk yaptığımda çok şiş olurum.

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemeni,peynir
Yeşil çay

ARA
Kahve

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

ARA
Kefir

AKŞAM
Yumurtalı kabak

Nohut haricinde menün güzel canım. Bide makarnanın miktarını yazmamışsın. Nohut şişkinlik yapar bilmem biliyor musun? Özellikle perşembe yeme çünki cumaya kilon fazla çıkmasın.

Selam kizlar, bugun burasi nasil bos kalmis boyle yazin korkarim ki giren bile olmaz

Bende kahvaltimi niyetine oglemi yapayim, gorusuruz ..

Evet canım yaaaaaaaa bugün nolmuş takıma. Gündüz giremiyorum diye canım sıkılıyor zaten. Eve gelir gelmez oturdum bilgisayarın başına ama ummuduğum gibi çıkmadı bugün.

Kızlar benim mesai bitti, ama akşam uğrarım büyük ihtimalle öptüm herkesi kocaman

Güle güle canım bekleriz akşama.

Menün çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

Herkese MERHABALAR.Bugün bütün gün evraklarla uğraştık hiç uğrayamadım.Burası da çok sessizmiş.:44:

Hoşgeldin canım aynı anda geldik galiba. Yarın neler olacak meraktayım. Kızım karne alacak onu okuldan alacağım. Bide yarın tartı günü. Sen nasıl olacaksın canım yoğun olur musun yarın?

Gerçi ben akşamdan hazırlarım listeyi.

Bu arada Ayşe'de hiç uğramaz oldu. Gülçinde yok birkaç gündür. Habersiz gitmezdi. Haber verdide ben mi kaçırdım?

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
Yarım simit

Öğle

1 porsiyon yeşil fasülye yemeği
1 bardak ayran
Birazcık kiraz ve erik
2 dilim kepek ekmek

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Afiyet olsun Nermin.

Güzel olmuş canım afiyet olsun.

Afiyet olsun Zeliş.Yağsız karnıyarık nasıl oluyor:44: İzinli yazılacaksın ama tartıldın mı merak ettim.
bnde bilmiyorum ki ablacım annembnim için yapmış yağsız dedi bugün tekrar tartıldım eski tartıda 104 çıktım ablacım bende anlamadım gitti
ewt ablacım yaa bu gün çok sessizdi buralar

ya canım bu hafta ters etkilemez inşallah herşey üstüste geldi.umarım yarına kadar düzelirim + çıkmasam yine iyi.ama annemler ve gören tanıdıklar zayıflamışsın iyi olmuş diyorlar bu da beni iyi motive ediyor.dedim daha bu başlangıç annemde biraz kilo almış dedim beni yalnız bırakma sende başla o da bugün itibariyle dikkat etmeye başladı.bu haftayı atlatalımda haftaya yürüşe de çıkmaya başlarız.

ben geldim kızlar.dün dr a gittik.tahlil falan yapıldı bişey çıkmadı çok şükür.yorgunluktan, stresten olabilir dedi dr.
adımsayarı dün taktım ay ne zormuş 10000 adıma tamamlamak öyle zar zor 5000 adıma tamamladım.bugünde bisikletle 10000 e yaklaşmayı hedefliyorum.

geçmiş olsun canım.herşeyin başı sitres ya. kendini fazla yorma dinlen bol bol.

bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek sahanda yumurta domates biber marul 3 tane yeşil zeytin peynir 2 bardak şekersiz çay
ara 2 minik kepekli galeta,1 fincan form çayı
öğlen:karpuz,1 tabak tarhana çorbası
ara:azıcık kiraz ve kiraz sapını kaynatıp içtim
akşam:az tavuklu tavuk suyu 1 tabak kara lahana yemeği 3 kaşık yoğurt
sütsüz nescafe
2 litre su

dikkat et kendine geçmiş olsun..
ve evet 10 bin adım atmak hiçde kolay değilmiş diye yazmıiştım..ve aldım alalı 2 kere 11 adımı gördüm dün 11 bin küsür adım attım..oğluma tuvalet eğitimine başladık bana yaradı totom yer görmüyor..
bende eksiği koşu bandında yada evde koşarak tamamlamaya çalışıyorum..:13:

Son düzenleme:
gülçin kuzu diş çıkartıyordu..inşallah başka sorun yoktur..
menü paylaşayım..
sabah
2 dilim kepek ekmek
1 adet yumurta
1 domates salatalık
2 yeşil zeytin
1 bardak şekersiz çay..
ara
10 badem
öğle
1 yumurta ve 2 beyazından menemen..
1 dilim kepek ekmek
2 kaşık yoğurt pul biberli
akşam
5 kaşık etli taze fasulye
2 kaşık yoğurt
su 2.5 litre şu an..
spor
450 ip atladım
yürüyüşüde akşama eklerim..
ben niye hem spor menü paylaşıyorum bana iyi geliyor sizlere de kilo vermekten çok korumanın önemli olduğunu göstermek için.

teşekkür ederim canım.bende bugün on bine yaklaşmayı hedefliyorum bakalım
menün sporun çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…