Afiyet olsun Nermin.bugünkü menüm
sabah domates salatalık biber scucku yumurta azıcık.peynir 1dilim ekmek
ara sütlükahve
öğlen akşam lahana yemeği salata haşlanmış tavuk azıcık karpuz azıcık kiraz
2 litr su
Güzel olmuş canım afiyet olsun.Sabah:
1 dlm tam buğday ekmek
1 kk peynir
bol yeşillik
Ara:
1 Activia
Öğlen:
Haşlanmış kepekli makarna
3 yk yoğurt
Ara:
15 adet haşlanmış nohut
Akşam:
4 yk yoğurt + 3 yk müsli
1 maden suyu
Zeliş hoşgeldin bebeğim
Afiyet olsun Zeliş.Yağsız karnıyarık nasıl oluyor:44: İzinli yazılacaksın ama tartıldın mı merak ettim.Kimsecikler yok bari menümü yazym bende
SABAH:2 dilim ekmek biraz peynir salatalık domates ve küçük bi parça kaşar peynir
ÖĞLEN:2 parça yağsız karnıyarık ve 1 dilim ekmek
AKŞM:1 kase kornflakes
su:2 litre
Dolunayı mazeret gösterme kızYa dikkat ediyoruz sonra birden açlık duygusu veya açlıktan ziyade yeme isteği oluşuyor.Sonra geçiyor.O ataklardan biri olsa gerek.İnşallah kısa sürede geçer.
Görüşürüz canım.İyi eğlenceler.
Ben geldiiim
Ama hos bulmadim
Ya siz elele verip benim o gun canim ney cektiyse onu yemeye mi karar verdiniz
Bugun beslenmede cocuklai bahceye cikardim, acik havada yaptik. Copleri ucmasin diye hemen cope attik basta.
Bir tanesi simidini bitiremedi, bunu ne yapican cantaya neyle koycam dedi.
Pastane simidiydi bir de, diger turune degil yumusak olanini seviyorum ben, diyecektim nerdeyse ver ben yiyim diye
Sonra diger cocuklara paylastirdim birer lokma..
Gonulun pogaca hadi ekmek niyetine
Ebru snaa noluyooo
Kizim kilo Almiyorum yine de diyorsun ama verecegin kiloyi azaltiyorsun daha ne olsun. Ben de boyleydim kacamaklara rgmen surekli az da olsa veriyordum sonra durdu. Alistirma kendini..
Onun disindaki menuler guzeldi, afiyet olsun kizlar
Ya ben bugun hic doymadim cok halsizim cok yoruldumhep az yiyebildim o yuzden boyle kotu hissediyorum
Bir de canim artik bir seyler yemek istiyor karbonhidrat cinsinden
Bugun okulda makarna vardi yemekte 1-2 kasik yiyim diye dusundum
Yemedim..
Sonra cocuklarin beslenmesinde kekler borekler simitler gorunce..
Kahvalti yapamiyorum ve normal olarak doyamiyorum..
Sabah
1 bardak sut
Ogle
2-3 kasik tavuk sote
1 kepce yogurt
Aksam
1 alabalik
Benim ki arada çok sancılı bazende normal geçiyor.Ama spor yapmakta zorlanıyorum.Neyse canım benim kolay gelsin sana.Görüşürüz.İyi geceler.
Hadi ya kötü olmuş Ebru.Sistem geri yükleme yapmayı deneyin.Umarım halledilebilir birşeydir.
hello bebekler gecmisi okudum ama tam 1,5 saat bisiklet sürdüm çok yorgunum o yüzden hemen yaticigimm iyi geceler herkescikleree
bugünkü menüm
sabah domates salatalık biber scucku yumurta azıcık.peynir 1dilim ekmek
ara sütlükahve
öğlen akşam lahana yemeği salata haşlanmış tavuk azıcık karpuz azıcık kiraz
2 litr su
günaydın bebekler dünkü mesajlar kime atılıyordu yaww Ebru'ya mı atacadukk?
Güzel menü bebiş afiyet olsun
Simit kaçamaktı ebrucum yaaactivia ara öğünsüz kalmayayım diye aklıma geldi ama bağırsaklara faydası var bence Bende var en azından
Ebrucum aşure-pilav-simit:26: birgün içinde fazla kaçmış, bence sabahları simit yeme:26:
günaydn hanımlar.birazdan geçmişi okuyayım bu bilgisayarla ne kadar becereb,ilirsem.yeni bilgisayarı yeğenime vermişler 10 yıl önce ilkişe girdiğim zaman 1300 lira taksitle aldığım şimdinin hurdası bilgisayarım bana denk geldi :)klavyenin tuşlarına basarken sanki daktiloda yazıyormuşum g,ibi hissediyorum:) ne yapalım bunada şükür
ya kızlar hava değişiminden mi reglidenmi karnım fena şiş afedersiniz tuvalet sorunu var form çayıda içtim dünden beri fayda etmedi düzelir inşallah yoksa çatlayacağım
Sabah:
1 dlm tam buğday ekmek
1 kk peynir
bol yeşillik
Ara:
1 Activia
Öğlen:
Haşlanmış kepekli makarna
3 yk yoğurt
Ara:
15 adet haşlanmış nohut
Akşam:
4 yk yoğurt + 3 yk müsli
1 maden suyu
Zeliş hoşgeldin bebeğim
Selam kizlar, bugun burasi nasil bos kalmis boyle yazin korkarim ki giren bile olmaz
Bende kahvaltimi niyetine oglemi yapayim, gorusuruz ..
Kızlar benim mesai bitti, ama akşam uğrarım büyük ihtimalle öptüm herkesi kocaman
Kimsecikler yok bari menümü yazym bende
SABAH:2 dilim ekmek biraz peynir salatalık domates ve küçük bi parça kaşar peynir
ÖĞLEN:2 parça yağsız karnıyarık ve 1 dilim ekmek
AKŞM:1 kase kornflakes
su:2 litre
Herkese MERHABALAR.Bugün bütün gün evraklarla uğraştık hiç uğrayamadım.Burası da çok sessizmiş.:44:
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemeni,peynir
Yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLEN
Müslili yoğurt
ARA
Kefir
AKŞAM
Yumurtalı kabak
bnde bilmiyorum ki ablacım annembnim için yapmış yağsız dediAfiyet olsun Nermin.
Güzel olmuş canım afiyet olsun.
Afiyet olsun Zeliş.Yağsız karnıyarık nasıl oluyor:44: İzinli yazılacaksın ama tartıldın mı merak ettim.
ewt ablacım yaa bu gün çok sessizdi buralarNohut haricinde menün güzel canım. Bide makarnanın miktarını yazmamışsın. Nohut şişkinlik yapar bilmem biliyor musun? Özellikle perşembe yeme çünki cumaya kilon fazla çıkmasın.
Evet canım yaaaaaaaa bugün nolmuş takıma.Gündüz giremiyorum diye canım sıkılıyor zaten. Eve gelir gelmez oturdum bilgisayarın başına ama ummuduğum gibi çıkmadı bugün.
Güle güle canım bekleriz akşama.
Menün çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun.
Hoşgeldin canım aynı anda geldik galiba. Yarın neler olacak meraktayım. Kızım karne alacak onu okuldan alacağım. Bide yarın tartı günü. Sen nasıl olacaksın canım yoğun olur musun yarın?
Gerçi ben akşamdan hazırlarım listeyi.
Bu arada Ayşe'de hiç uğramaz oldu. Gülçinde yok birkaç gündür. Habersiz gitmezdi. Haber verdide ben mi kaçırdım?
ya canım bu hafta ters etkilemez inşallah herşey üstüste geldi.umarım yarına kadar düzelirim + çıkmasam yine iyi.ama annemler ve gören tanıdıklar zayıflamışsın iyi olmuş diyorlar bu da beni iyi motive ediyor.dedim daha bu başlangıç annemde biraz kilo almış dedim beni yalnız bırakma sende başla o da bugün itibariyle dikkat etmeye başladı.bu haftayı atlatalımda haftaya yürüşe de çıkmaya başlarız.Bişey yememişsin ki bence çok normal.
Teşekkürler canım eşim halletti format cd leri var evde. Ama neden böyle oldu anlamadım sanırım virüs kaynaklı bişey oldu.
Güzel sürmüşsün turtacım.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Annenler nasıl karşıladı zayıflamanı?
Bana atılıyor canımcım
Haklısın canım. Bu hafta simiti mecburiyetten yedim canım ama en kısa zamanda düzelteceğim kahvaltımı.
Bunada şükür bence olmaması daha kötüdür.
Aynı şey banada olur canım uzak bir yolcuuluk yaptığımda çok şiş olurum.
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemeni,peynir
Yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLEN
Müslili yoğurt
ARA
Kefir
AKŞAM
Yumurtalı kabak
ben geldim kızlar.dün dr a gittik.tahlil falan yapıldı bişey çıkmadı çok şükür.yorgunluktan, stresten olabilir dedi dr.
adımsayarı dün taktım ay ne zormuş 10000 adıma tamamlamak öyle zar zor 5000 adıma tamamladım.bugünde bisikletle 10000 e yaklaşmayı hedefliyorum.
ben geldim kızlar.dün dr a gittik.tahlil falan yapıldı bişey çıkmadı çok şükür.yorgunluktan, stresten olabilir dedi dr.
adımsayarı dün taktım ay ne zormuş 10000 adıma tamamlamak öyle zar zor 5000 adıma tamamladım.bugünde bisikletle 10000 e yaklaşmayı hedefliyorum.
dikkat et kendine geçmiş olsun..
ve evet 10 bin adım atmak hiçde kolay değilmiş diye yazmıiştım..ve aldım alalı 2 kere 11 adımı gördümdün 11 bin küsür adım attım.. oğluma tuvalet eğitimine başladık bana yaradı totom yer görmüyor..
bende eksiği koşu bandında yada evde koşarak tamamlamaya çalışıyorum..:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?