Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merak ettim Zelişim annen kaç kilo senin. Sonucta annesine kızıyoruz da bakalım sağlıklı beslenmeyle ilgisi alakası olan biri mi zayıflar genelde gerek duymaz malum benim annem hep 45 kiloydu ömrü boyunca ne bulsa yerdi bize de börekler çörekler yedirirdi onu bırak bizim fast food satışı yapan büfemiz vardı yani o derece gene de hiç kilo almadı ne zaman menapoza girdi kilo almaya basladı şimdi sürekli sebze alalım meyve alalım hamur işi yiyemem kilo aldırır vs demeye basladı

Son düzenleme:

Sende haklısın canım çünki ben zayıfken hiç umrumda olmazdı yiyecekler. Ayrıca şişman insanlarda dikkatimi çekmezdi çünki kiloyla bir problemim yoktu. Ne zaman ki kilo aldım öyle öğrendim herşeyi. Bide şimdi herkes gözüme kilolu görünmeye başladı

annem sebze fazla sevmez ve hamur işlerinde çok becerikli o yüzden sürekli yapar birde dediğim gibi kardeşim çok zayıf onun için yapıyor
annem 15 yaşlarında benim gibiymis yani kilolu sonra zayıflamış şimdi yavaş yavaş kilo alıyor artık dikkat etmeye başladı oda spor yapıyor ama hamur işinden vazgecemiyor az yersen bişey olmaz diye düşünüyo sanırım :)

ayyyyyyyy aynen benim de ya Ebru böyle yapmak istemiyorum hatta bunu yapan insanlara da cok kızardım hep ama sahilde falan bisiklet sürerken böyle önüme çıkıp çekilmeyen insanları sürekli kocaman popon var birde önümde durmuş çekirdek yiyorsun sen poponu büyütüyorsun ama ben küçültmeye çalışıyorum şeklinde eleştirmeye falan başladım tabi sesli söylemiyorum ama öyle düşünüyorum yani

olsun cnm sen gene yeme belli ki kilo almaya müsait bir yapın var senin kardeşin gibi değilsin

O zaman senin halinden çok iyi anlaması lazım. Ben şimdi 7 yaşındaki kızımın bile yediklerine dikkat ediyorum. Çünki sağlıklı beslenmesi lazım. Sadece kilo vermek olarak düşünme bunu şuan bizim yapmaya çalıştığımız şey aslında sağlıklı beslenmek. Gerektiği miktarda gereken yiyecekleri yemek. Anne bir konuda haklı olabilir herşeyden yemek gerekiyor azar azar ama bu şuan için bizim yapmamamız gereken bişey çünki biz kilo korumaya çalışmıyoruz kilo vermeye çalışıyoruz. Bilmem anlatabildim mi?

Aynen turticim eskiden gözüme zayıf görünen arkadaşlarım bile şuan gözümde şişman durumunda. Sanırım ben o zamanlar dev gibi olduğum için etrafımdaki insanlar bana ince görünüyordu şimdi ben zayıfladıkça durum değişti tabiii. Bu arada yarın annem geliyor inşallah. Onuda sokacağım diyet işinin içine çünki acilen kilo vermesi lazım. Boyu çok kısa ama en son 96 kiloydu. İnşallah biran önce zayıflatabilirim. Çünki onu öyle gördükçe çok üzülüyorum.

zaten yaş ilerledikçe kilo çoğu sağlık problemine yol açıyor. inş. başarırsın cnm

zaten yaş ilerledikçe kilo çoğu sağlık problemine yol açıyor. inş. başarırsın cnm

Daha önce bir ara kaldı yanımda o zaman ben zayıf olmama rağmen kilo verdimeye başlamıştım uzaklaşınca yenide alıyor problem orda. Bu kez yine az kalacak ama elimden geleni yapacağım. Hem şeker hastası hem hipertansiyonu var. Dizleri rahatsız zaten sebebide malum kilolar. İnşallah başaracağım bu kez.

Hoşgeldin canım, sen ne kadar burada olursan bizim sana o kadar faydamız olabilir , akşamları giremesende mutlaka vakit ayırmaya çalış

Ben buse Kızlar yazarlar sana kuralları canım
[/QUOTE]

ben de neslihan canım , memnun oldum
mümkün oluğunca sık girmeye çalışacağım nete. senden başka kimse mesajımı dikkate almadı herhalde ?
neyse bu sabah biraz geç kalktım , kızım geç uyandı çünkü :))
kahvaltıda biraz peynir , 2-3 zeytin , yumurta , domates, çay ve közde biber yapmıştım onları yedim. tabi aç karna bitki çayımı içmiştim. doğum sonrası hipotroidi çıktı bende 1 aydır ilaç kullanmaya başladım onu da aç karna içmiştim. sonra da temizlik yaptım bu saate kadar işte ! bol su içtim , şimdi de 2-3 kuru kayısı yemeyi planlıyorum.
aa bir de kızıma meyve hazırlarken yarım muz yedim bak onu unutmuşum kuralları hala bilmiyorum bu arada :26: görüşmek üzere

Kuralları sana yazdım canım sanırım geçmişi tam okumadığın için görmemişsin. İstersen tekrardan dön bak ya da yeniden yazayım sana.

Son düzenleme:

Hoşgeldin cnmm. Kuralları LaydLine yazdı sana. geçmişi okursan göreceksin zaten

peki anladım kuralları
umarım 2 hafta sonra tam anlamıyla takıma girebilirim

şimdi ufaklığı uyutmam lazım , sonra görüşürüz kızlar...

peki anladım kuralları
umarım 2 hafta sonra tam anlamıyla takıma girebilirim

şimdi ufaklığı uyutmam lazım , sonra görüşürüz kızlar...

O zaman yeniden hoşgeldin canım aramıza ben Ebru. Biraz kendinden bahsedersen sevinirim. Bu arada ticker ın dikkatimi çok çekti. Ne kadar zamanda ve nasıl verdin bu kadar kiloyu merak ettim.

Bu arada hergün yazdığın mesaj sayısını o gün listeyi yapan arkadaşa özelden mesaj atacaksın. Hemen sana listeyide yazayım bir yere kaydet. Deneme haftası için önemli çünki mesaj sayıları.

8 - 9 Haziran : Uzayım
11-12 Haziran :elmaliturta
13-14 Haziran : Tadli
15-16 Haziran : betuld
18-19 Haziran :gurbet_dmr
20-21 Haziran : zaum

Pazar günleri mesaj saymıyoruz onun haricindeki günlerde en az 5 mesaj yazmamız gerekiyor. Birde menülerimizi gün sonunda toplu şekilde yazıyoruz. Liste halinde.

Canım kardeşin için yapıyorsa senin içinde yapsın.Gerekiyorsa ayrı ayrı yapsın.Bak burdaki herkes eşine çocuklarına ayrı yemek yapıyor,kendine ayrı.Böyle olmaz.En güzel yaşlarını kilolu geçiriyorsun.İleride şuan zayıflamak yerine yaptığın hataları hatırlayıp üzüleceksin.Ben şuan keşke burayı aylar öncesinde keşfetseydim ve burada kilo verseydim diye düşünüyorum.Kendi kendime az diyet ve spor yapmadım ama her seferinde kilo verip sonra bırakıp tekrar aldım.Hiç süreklilik olmadı.Şimdi burda ilk defa aylardır istikrarlı devam ediyorum.Bazı problemlerimden yavaş veriyorum ama durmak yok.Sonunda istediğim kiloya ulaşacağım oda sizlerle olacak.Bunun kıymetini bil canım.Burda veremezsen hiçbiryerde veremezsin.
Bide sesli söylesek

Kesinlikle haklısın.Biz koruma zamanında değiliz vermeye çalışıyoruz.Arada kaçamak yapıyoruz ama kilo vermek istiyorsak bazı şeyleri yememeyi öğrenmememiz lazım.

Şimiden gözün aydın canım.Sen bu hırsla annenide zayıflatırsın.

Sağlık söz konusu olunca ne kadar çok kilo o kadar kötü oluyor.İnşallah kilo verip bazı sorunlarından kurtulur.Bende inşallah yazın aynı şeyi anneme yapacağım.Onunda kilo vermesi gerekiyor:44:

Merhaba Neslihan maşallah çok kilo vermişsin.Bende hipotiroid hastasıyım.

Eşimle 1 halı 4 yolluk yıkadık.Kollarım ağrıdı.Ama değdi.Pırıl pırıl oldu Geriye yıkanmayan 1 halım kaldı onuda sonra yıkayacağız.Oda bitti mi evim tertemiz olmuş oluyor

Son düzenleme:

ben hemşireyim ,30 yalındayım, 5 yıllık evliyim , 2 yaşında bir kızım var. gebelik öncesi 78 kiloydum doğuma 94 kilo ile girdim. doğum sonunda sadece 90 ' a kadar inmiştim ki lohusa yeme psikolojisiyle tekrar 94 ' e çıktım. sonra sadece yediklerimi azaltarak ama herşeyden az da olsa yiyerek ve de spor yaparak 5-6 ayda 78 ' e düştüm daha sonra tatil ve diyetten sıkıldığım için bir süre ara verdim aşağı yukarı 1-2 kiloyu geri alsam da yeniden veriyordum 8-9 aydır kilomu koruyorum yani , doğum sonrası bir de hipotroidi de çıktı bende , yorgunluk , asabiyet , uyku hali yapıyordu çok etkiliyo insanı ! neyse yaklaşık 3 haftadır diyete gerçekten sıkı ama başladım tekrar ve regl dönemim olmasına rağmen 3 kilo verdim. diyet başında 76 kilo idim. şimdi 73 ama snırım , ödemler gidince 72 lileri görürüm. şuan ekmek, tatlı , pilav vs yemiyorum meyve az yiyorum ve akşam 6-7 den sonra yemiyorum. bitki çayı da içiyorum tabi bol su ; bakalım nolucak? spora da başlıycam bu gün , bisiklet yarım saat yaparım herhalde? işte böyle beni biraz tanımış oldunuz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…