Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seni tanıdığıma memnun oldum Neslihan.Hemşire olmanda çok güzel.Çalışıyor musun?Ben öğretmenim.Kilonun çoğunu vermişsin azı kalmış.

Son düzenleme:
Eşimle 1 halı 4 yolluk yıkadık.Kollarım ağrıdı.Ama değdi.Pırıl pırıl oldu Geriye yıkanmayan 1 halım kaldı onuda sonra yıkayacağız.Oda bitti mi evim tertemiz olmuş oluyor

Süpersin canım benim. Keşke benimde yıkayacak yerim olsa kendim yıkardım. Geçen yıl yıkama şirketine verdim hiç memnun kalmadım. Ellerine sağlık pırıl pırıl olmuştur evin.

Bende seninle aynı düşüncedeyim canım takımımızın ve birbirimizin kıymetini bilmemiz lazım. Benim verdiğim bu 19 kilonun her gramında burdaki insanların hakkı var. Seninde dediğin gibi keşke daha önce burda olsaydık ama en azından bunun farkındayız. İnşallah sende bende anneleride zayıflatırız.

Seninle aşağı yukarı aynı sayılırız canım. Bende 30 yaşındayım canım. Tıbbi sekreterim bende. Maşallah çok güzel kilo vermişsin tekrardan tebrik ediyorum. Bu arada şuanki kilonu ve hedef kilonu söylersen not alayım.

Bu arada nasıl çalışıyorsun? Nöbet'li mi?

Kızlar bende çıkıyorum dışarı kızımı parka götüreceğim. Gelince görüşürüz yine. Öpüyorum kocaman.

benim mesaj sayılarım niye eksik ki atmamışmıyım bir kontrol edetim:)

Akşam yemeğimi yedim menümü paylaşayım
SABAH
Peynrili dukan krep
Domates,salatalık
Eşimin kızartmasının ucundan çaldım
Yeşil çay

ÖĞLEN
Kefir

AKŞAM
1 kase az müslili yoğurt
2 tane haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
O
kadar halının sonunda çok acıkıp akşamı biraz abarttım sanırım.

06,06 da mesaj sayım 6
08,06 da mesaj sayım 19
dünkünü atmadım elektirik kesikti:) de öncekini atmıştım sanki neyse dahada dikkat ederim kusura bakmayın:)

afiyet olsun çaldığın sayılmaz :)

Kızlar ben temizliğe başlıyorum yavaştan yavaştan arada bir bakarım size. Boş bırakmayın sakın buraları olur mu?
kolay gelsin ablacım
Hoşgeldin canım, sen ne kadar burada olursan bizim sana o kadar faydamız olabilir , akşamları giremesende mutlaka vakit ayırmaya çalış

Ben buse Kızlar yazarlar sana kuralları canım

ben de neslihan canım , memnun oldum
mümkün oluğunca sık girmeye çalışacağım nete. senden başka kimse mesajımı dikkate almadı herhalde ?
neyse bu sabah biraz geç kalktım , kızım geç uyandı çünkü :))
kahvaltıda biraz peynir , 2-3 zeytin , yumurta , domates, çay ve közde biber yapmıştım onları yedim. tabi aç karna bitki çayımı içmiştim. doğum sonrası hipotroidi çıktı bende 1 aydır ilaç kullanmaya başladım onu da aç karna içmiştim. sonra da temizlik yaptım bu saate kadar işte ! bol su içtim , şimdi de 2-3 kuru kayısı yemeyi planlıyorum.
aa bir de kızıma meyve hazırlarken yarım muz yedim bak onu unutmuşum kuralları hala bilmiyorum bu arada :26: görüşmek üzere[/QUOTE]

hoşgeldin neslihan abla ben zeliha 16 yaşında öğrenciyim çok güzel kilo vermişsin
haklısın ablacım bu takım süper ve sizin yardımınızlla zayıflayacağimdan eminim evet aslında en güzel yıllarımı böyle geçirmeyi beende istemezdim

Son düzenleme:
MENÜMMMMMM
SABAH
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık

ÖĞLEN
2 parça tavuk
biraz kaşar

AKŞAM
1 kase specialk

su: 1 litre akşama kadar tamamlarım

haklısın ablacım bu takım süper ve sizin yardımınızlla zayıflayacağimdan eminim evet aslında en güzel yıllarımı böyle geçirmeyi beende istemezdim

Geç değil canım.Öncelikle annene söyle sana yardımcı olsun.Sen istersen bu sene bu kiloların hepsinden kurtulursun.Yeter ki iste.Umarım dayanamayıp pizza yememişsindir.

bugünkü menüm
sabah: domates salatalık biber sahanda domatesli yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay
öğlen:karpuz 3 sarma 1kabak 1biber dolması
ara:sütlü kahve
akşam: salata yoğurt
2,5 litre su
2 saat yürüyüş.

bu gün hayatımda bir ilki başardım pizzayı reddettim

ama yarın kahvaltıda bi parça yiyebilirmiyim acba

Hoşgeldin canım, sen ne kadar burada olursan bizim sana o kadar faydamız olabilir , akşamları giremesende mutlaka vakit ayırmaya çalış

Ben buse Kızlar yazarlar sana kuralları canım

ben de neslihan canım , memnun oldum
mümkün oluğunca sık girmeye çalışacağım nete. senden başka kimse mesajımı dikkate almadı herhalde ?
neyse bu sabah biraz geç kalktım , kızım geç uyandı çünkü :))
kahvaltıda biraz peynir , 2-3 zeytin , yumurta , domates, çay ve közde biber yapmıştım onları yedim. tabi aç karna bitki çayımı içmiştim. doğum sonrası hipotroidi çıktı bende 1 aydır ilaç kullanmaya başladım onu da aç karna içmiştim. sonra da temizlik yaptım bu saate kadar işte ! bol su içtim , şimdi de 2-3 kuru kayısı yemeyi planlıyorum.
aa bir de kızıma meyve hazırlarken yarım muz yedim bak onu unutmuşum kuralları hala bilmiyorum bu arada :26: görüşmek üzere[/QUOTE]

hoşgeldin neslihan bende nermin inşallah sende iyi sonuçlar alırsın bizimle birlikte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…