Seni tanıdığıma memnun oldum Neslihan.Hemşire olmanda çok güzel.Çalışıyor musun?Ben öğretmenim.Kilonun çoğunu vermişsin azı kalmış.ben hemşireyim ,30 yalındayım, 5 yıllık evliyim , 2 yaşında bir kızım var. gebelik öncesi 78 kiloydum doğuma 94 kilo ile girdim. doğum sonunda sadece 90 ' a kadar inmiştim ki lohusa yeme psikolojisiyle tekrar 94 ' e çıktım. sonra sadece yediklerimi azaltarak ama herşeyden az da olsa yiyerek ve de spor yaparak 5-6 ayda 78 ' e düştüm daha sonra tatil ve diyetten sıkıldığım için bir süre ara verdim aşağı yukarı 1-2 kiloyu geri alsam da yeniden veriyordum 8-9 aydır kilomu koruyorum yani , doğum sonrası bir de hipotroidi de çıktı bende , yorgunluk , asabiyet , uyku hali yapıyordu çok etkiliyo insanı ! neyse yaklaşık 3 haftadır diyete gerçekten sıkı ama başladım tekrar ve regl dönemim olmasına rağmen 3 kilo verdim. diyet başında 76 kilo idim. şimdi 73 ama snırım , ödemler gidince 72 lileri görürüm. şuan ekmek, tatlı , pilav vs yemiyorum meyve az yiyorum ve akşam 6-7 den sonra yemiyorum. bitki çayı da içiyorum tabi bol su ; bakalım nolucak? spora da başlıycam bu gün , bisiklet yarım saat yaparım herhalde? işte böyle beni biraz tanımış oldunuz artık :)
Eşimle 1 halı 4 yolluk yıkadık.Kollarım ağrıdı.Ama değdi.Pırıl pırıl oldu Geriye yıkanmayan 1 halım kaldı onuda sonra yıkayacağız.Oda bitti mi evim tertemiz olmuş oluyor
Canım kardeşin için yapıyorsa senin içinde yapsın.Gerekiyorsa ayrı ayrı yapsın.Bak burdaki herkes eşine çocuklarına ayrı yemek yapıyor,kendine ayrı.Böyle olmaz.En güzel yaşlarını kilolu geçiriyorsun.İleride şuan zayıflamak yerine yaptığın hataları hatırlayıp üzüleceksin.Ben şuan keşke burayı aylar öncesinde keşfetseydim ve burada kilo verseydim diye düşünüyorum.Kendi kendime az diyet ve spor yapmadım ama her seferinde kilo verip sonra bırakıp tekrar aldım.Hiç süreklilik olmadı.Şimdi burda ilk defa aylardır istikrarlı devam ediyorum.Bazı problemlerimden yavaş veriyorum ama durmak yok.Sonunda istediğim kiloya ulaşacağım oda sizlerle olacak.Bunun kıymetini bil canım.Burda veremezsen hiçbiryerde veremezsin.
Bide sesli söylesek
Kesinlikle haklısın.Biz koruma zamanında değiliz vermeye çalışıyoruz.Arada kaçamak yapıyoruz ama kilo vermek istiyorsak bazı şeyleri yememeyi öğrenmememiz lazım.
Şimiden gözün aydın canım.Sen bu hırsla annenide zayıflatırsın.
Sağlık söz konusu olunca ne kadar çok kilo o kadar kötü oluyor.İnşallah kilo verip bazı sorunlarından kurtulur.Bende inşallah yazın aynı şeyi anneme yapacağım.Onunda kilo vermesi gerekiyor:44:
Merhaba Neslihan maşallah çok kilo vermişsin.Bende hipotiroid hastasıyım.
ben hemşireyim ,30 yalındayım, 5 yıllık evliyim , 2 yaşında bir kızım var. gebelik öncesi 78 kiloydum doğuma 94 kilo ile girdim. doğum sonunda sadece 90 ' a kadar inmiştim ki lohusa yeme psikolojisiyle tekrar 94 ' e çıktım. sonra sadece yediklerimi azaltarak ama herşeyden az da olsa yiyerek ve de spor yaparak 5-6 ayda 78 ' e düştüm daha sonra tatil ve diyetten sıkıldığım için bir süre ara verdim aşağı yukarı 1-2 kiloyu geri alsam da yeniden veriyordum 8-9 aydır kilomu koruyorum yani , doğum sonrası bir de hipotroidi de çıktı bende , yorgunluk , asabiyet , uyku hali yapıyordu çok etkiliyo insanı ! neyse yaklaşık 3 haftadır diyete gerçekten sıkı ama başladım tekrar ve regl dönemim olmasına rağmen 3 kilo verdim. diyet başında 76 kilo idim. şimdi 73 ama snırım , ödemler gidince 72 lileri görürüm. şuan ekmek, tatlı , pilav vs yemiyorum meyve az yiyorum ve akşam 6-7 den sonra yemiyorum. bitki çayı da içiyorum tabi bol su ; bakalım nolucak? spora da başlıycam bu gün , bisiklet yarım saat yaparım herhalde? işte böyle beni biraz tanımış oldunuz artık :)
Görüşürüz Ebru.Kızlar bende çıkıyorum dışarı kızımı parka götüreceğim. Gelince görüşürüz yine. Öpüyorum kocaman.
benim mesaj sayılarım niye eksik ki atmamışmıyım bir kontrol edetim:)8 HAZİRAN MESAJ SAYISI
Aysecig ::44:
Betuld ::44:
elmalıturta ::44:
gurbet_dmr: :44:
Layddline : 20
Nora :17
Tadli : 11
Uzayım :18
Zaum : :44:
Eline sağlık canım kendi mesaj sayımı ve Gönül'in kini ekledim. Diğerleride gelip yazar sanırım?
Dün mesajlar bana atılıyordu.Unutmuş olabilirsin.benim mesaj sayılarım niye eksik ki atmamışmıyım bir kontrol edetim:)
afiyet olsun çaldığın sayılmaz :)Akşam yemeğimi yedim menümü paylaşayım
SABAH
Peynrili dukan krep
Domates,salatalık
Eşimin kızartmasının ucundan çaldım
Yeşil çay
ÖĞLEN
Kefir
AKŞAM
1 kase az müslili yoğurt
2 tane haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
O kadar halının sonunda çok acıkıp akşamı biraz abarttım sanırım.
kolay gelsin ablacımKızlar ben temizliğe başlıyorum yavaştan yavaştan arada bir bakarım size. Boş bırakmayın sakın buraları olur mu?
Hoşgeldin canım, sen ne kadar burada olursan bizim sana o kadar faydamız olabilir , akşamları giremesende mutlaka vakit ayırmaya çalış
Ben buseKızlar yazarlar sana kuralları canım
haklısın ablacım bu takım süper ve sizin yardımınızlla zayıflayacağimdan eminimCanım kardeşin için yapıyorsa senin içinde yapsın.Gerekiyorsa ayrı ayrı yapsın.Bak burdaki herkes eşine çocuklarına ayrı yemek yapıyor,kendine ayrı.Böyle olmaz.En güzel yaşlarını kilolu geçiriyorsun.İleride şuan zayıflamak yerine yaptığın hataları hatırlayıp üzüleceksin.Ben şuan keşke burayı aylar öncesinde keşfetseydim ve burada kilo verseydim diye düşünüyorum.Kendi kendime az diyet ve spor yapmadım ama her seferinde kilo verip sonra bırakıp tekrar aldım.Hiç süreklilik olmadı.Şimdi burda ilk defa aylardır istikrarlı devam ediyorum.Bazı problemlerimden yavaş veriyorum ama durmak yok.Sonunda istediğim kiloya ulaşacağım oda sizlerle olacak.Bunun kıymetini bil canım.Burda veremezsen hiçbiryerde veremezsin.
Bide sesli söylesek
Kesinlikle haklısın.Biz koruma zamanında değiliz vermeye çalışıyoruz.Arada kaçamak yapıyoruz ama kilo vermek istiyorsak bazı şeyleri yememeyi öğrenmememiz lazım.
Şimiden gözün aydın canım.Sen bu hırsla annenide zayıflatırsın.
Sağlık söz konusu olunca ne kadar çok kilo o kadar kötü oluyor.İnşallah kilo verip bazı sorunlarından kurtulur.Bende inşallah yazın aynı şeyi anneme yapacağım.Onunda kilo vermesi gerekiyor:44:
Merhaba Neslihan maşallah çok kilo vermişsin.Bende hipotiroid hastasıyım.
Dünü not aldım.Ebru 6sını not eder.06,06 da mesaj sayım 6
08,06 da mesaj sayım 19
dünkünü atmadım elektirik kesikti:) de öncekini atmıştım sanki neyse dahada dikkat ederim kusura bakmayın:)
afiyet olsun çaldığın sayılmaz :)
Dünü not aldım.Ebru 6sını not eder.
haklısın ablacım bu takım süper ve sizin yardımınızlla zayıflayacağimdan eminimevet aslında en güzel yıllarımı böyle geçirmeyi beende istemezdim
Afiyet olsun güzel olmuş.Suyu arttırman lazım Zeliş.MENÜMMMMMM
SABAH
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
ÖĞLEN
2 parça tavuk
biraz kaşar
AKŞAM
1 kase specialk
su: 1 litreakşama kadar tamamlarım
Afiyet olsun güzel olmuş.Suyu arttırman lazım Zeliş.
Hoşgeldin canım, sen ne kadar burada olursan bizim sana o kadar faydamız olabilir , akşamları giremesende mutlaka vakit ayırmaya çalış
Ben buseKızlar yazarlar sana kuralları canım
bu gün hayatımda bir ilki başardım pizzayı reddettim
ama yarın kahvaltıda bi parça yiyebilirmiyim acba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?